Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: monder17

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: watcherb

http://www.lpghaber.com/sektorel-haberler/lpg-cng-fuari-ipragaz-landi-prins-730171.html

videoyu izlemenizi tavsiye ederim prins uçmuş :) 5-6 bin dio adam :D

Bu takılacak sistem 1.6 benzinli İX35' i 4x4 te yapıyor herhalde . Bunlar karşılarında dünyadan haberi olmayan uzaylılar var zannediyor herhalde . İnsanla dalga geçer gibi 5-6 bin diyor nasıl bir firmadır. Kendi araçlarına takıp teste devam ederler ancak bu fiyatlarla

Tüketiçiler neden kaliteli araç alıyorlar??

RENAULT Megane Aynı Özellikleri var?? yani 60 bin tl boşamı araç alıyorlar?? Sebebi Nedir 15 bin lik araç dururken neden 60 bin tl veriyorlar??

Ne demek istediğinizi anlayamadım . İnsanlar kaliteli araç alırken size mi soracak? Ya da kaliteli araç alıyorlar diye birilerinin uçuk fiyatlarla kendilerini kazıklamasına göz mü yumacaklar? Kendi aranızdaki tartışmayı bitirdiniz şimdi sıra düşüncelerini yazan insanlara mı geldi??

Anlayamadınız bişeyden O cümleri nasıl böyle bir anlam çıkardınız onuda ben anlamadım

insanların araç alırken ilk önce güvenlik derecesine bakar. ikinci olarak konforlu sürüş keyfi Böyle bunun gibi örnekler çok sonrada uzun yıllar kullanacak oldu için ilerde sorun çıkar mı sık sık servise gider miyim diye düşünür ve elinden geldiği kadar en güvenli ve kaliteli bir araç almayı tercih eder ve alır. Saten parası olsa 200.000 tl araç alır ne lpg ne dizelli benzini koyar devam eder yakıta vermiş oldu paraya bakmaz ( yanlışım varsa düzeltin )

Prins'in Mühendisleri sistemi tasarlarken önce Güvenliğe önem vermişler Tank Multivalve Prins kendizi 12 tane Farkla günenlikle üretmiş!! ve Tank Dünyanın en kaliteli tankını ürettirmiş.

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI

Basınç pompasına önce Boch ürettirmiş Dondurucu Soğuklarda çok sıcıklarda Test etmiş Ülkelerde propane Buthane, farklarına bakmış. Boch senin üretmiş oldun Pompa yüksek basınca propane Buthane degerlerine göre ücret Boch'şun ürettirmiş oldu Pompa Sağlıklı değil demiş sizin pompalar olmaz demiş !! ( yıl 2005 )

Japon Keihin Corp. gitmiş bana en kaliteli şekilde pompa üretimi yap Boch yaşadımız sorunlar bu Japonlar 2 yıl uğraşıyorlar %100 propan bile ve 60 degreeC Soğuklarda çok sıcıklarda Test etmiş hiçbir sorun yok.

Elektronik Aksamını (master-slave mantığıyla çalışan) şekilde üretirmiş ECU ,Yakıt Seçici Anahtar Dokunmatik tuşla benzinden LPG’ye veya LPG’den benzine geçiş sağlayan ve aynı zamanda tanktaki yakıt seviyesinin izlenmesini sağlayan LED göstergeler içeren yakıt anahtarı farklı renk seçenekleri ( Philips ürettirmiş )

Devire Göre Besleyıcı Fuel Supply Unit Fuel Return Unit ( Japon Keihin Corp. ) sistemin Kalitesini anlatmakla bitmez.

Prins Lpg Altenatif Yakıt Sistemleri Distribütörlerine sistem bu Türkiye şartlarına kendi araçlarımızda test ediniz

Türkiye Üretilen Araçlar Kodu Farklı cıkar Türkiyeden Hollandaya Ar-ge çalışması için araç gider Prins'çiler Cebinden 30.,000€ Araba alır 5.000 € para harcar iş sonrası 5 saat Yurt dışındaki Mühendislerle Konuşur teknik Mühendisler yurt dışına gider egtim alır.aylarca orda kalır Montaj servisleri Test araçı alır 7/24 Hizmet.

Şimdi sizi Bu Kadar Adam Kazıklamaya Çalışıyor Yani

Saygılarla,

Recep Usta

Dizel araçlarda da philips bosch gibi tüm dünyaca bilinen otomotiv sektörünün onde gelen firmalarının calismalArii destekleri ve üretimleri bulunmakta.

Sayın Recep bey kendinizin bile rahatsız olduğunuz bu fiyat politikasını, içinize sinmedigi halde ateşli savunucusu olmanızı sizin gibi Türkiye'nin tanıdığı ve guvendigi ustaya yakıştıramadım. Bosverin fiyat politikasına siz hiç girmeyin bu konuda msj atmayın.

Evet PRİNS in BRC den kaliteli olduğunu benim gibi tüketiciler gayet iyi bilmekte. Akıllarında önce prins vardır. Fiyat alırız ve gider brc taktiririz. Bu hep böyle olmakta. Bizlerde 12-15 yasında cocuk değiliz. Bizlere satış politikanızda olan tiguanin benzinli ve dizeli veya ix35 ornegini fiyat farkini vermeyin. .. Prins Utanmasa devlet baba gibi % 130 ÖTV bunun üzerine %18 KDV alacak. Ee tiguanin ve ix35 in dizellerinde bu vergiler var.. Cocuk değiliz hocam.

İCİNİZE SİNMEYEN, SİZİNDE MANTİKSİZ BULDUĞUNUZ FİYATI ATEŞLİ SAVUNMAYIN. SİZİN GİBİ BU SEKTÖRÜN ONDE GELEN USTASI KOMİK DURUMA DÜŞÜYOR.
    Dr Aytaç cetinkaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E baktılar Türkiye'de ne koysam gidiyor benzin olmuş 5 lira kimsenin ses çıkardığı yok e tüp taktirmak icin bu millet 5 de verir 6 yıda gider dizel alırım 6 bin farkla dalgamı geçiyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

bu fiyata bu ürünü satabileceklermi merak ediyorum ... yaklaşımları çok yanlış ix35 benzinli dizel farkından hareketle sistemine fiyat biçiyor, herşeyden önce ticari ahlaka da uygun bulmadım, sanki durumdan vazife çıkartır gibi bir hava sezdim... ayrıca açıklamalasında sürekli daha basit montaj kolay kullanılan malzeme az diyor, ama arge ye çok para verdik diyor .... anladığım kadarıyla argenin parasını çıkarmaya çalışıyorlar bu mantıkla çalışan bir mekanizmayla hayatta işim olmaz, durmak yok benzine devam

sizin için uygun olan nedir??

sayın prins-teknik, forum üyesi arkadaşların yazdıklarından neyin uygun olduğunu anlamışsınızdır, sanırım fazla söze gerek yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccetinkaya

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.lpghaber.com/sektorel-haberler/lpg-cng-fuari-ipragaz-landi-prins-730171.html

videoyu izlemenizi tavsiye ederim prins uçmuş :) 5-6 bin dio adam :D

Bu takılacak sistem 1.6 benzinli İX35' i 4x4 te yapıyor herhalde . Bunlar karşılarında dünyadan haberi olmayan uzaylılar var zannediyor herhalde . İnsanla dalga geçer gibi 5-6 bin diyor nasıl bir firmadır. Kendi araçlarına takıp teste devam ederler ancak bu fiyatlarla

Tüketiçiler neden kaliteli araç alıyorlar??

RENAULT Megane Aynı Özellikleri var?? yani 60 bin tl boşamı araç alıyorlar?? Sebebi Nedir 15 bin lik araç dururken neden 60 bin tl veriyorlar??

Ne demek istediğinizi anlayamadım . İnsanlar kaliteli araç alırken size mi soracak? Ya da kaliteli araç alıyorlar diye birilerinin uçuk fiyatlarla kendilerini kazıklamasına göz mü yumacaklar? Kendi aranızdaki tartışmayı bitirdiniz şimdi sıra düşüncelerini yazan insanlara mı geldi??

Anlayamadınız bişeyden O cümleri nasıl böyle bir anlam çıkardınız onuda ben anlamadım

insanların araç alırken ilk önce güvenlik derecesine bakar. ikinci olarak konforlu sürüş keyfi Böyle bunun gibi örnekler çok sonrada uzun yıllar kullanacak oldu için ilerde sorun çıkar mı sık sık servise gider miyim diye düşünür ve elinden geldiği kadar en güvenli ve kaliteli bir araç almayı tercih eder ve alır. Saten parası olsa 200.000 tl araç alır ne lpg ne dizelli benzini koyar devam eder yakıta vermiş oldu paraya bakmaz ( yanlışım varsa düzeltin )

Prins'in Mühendisleri sistemi tasarlarken önce Güvenliğe önem vermişler Tank Multivalve Prins kendizi 12 tane Farkla günenlikle üretmiş!! ve Tank Dünyanın en kaliteli tankını ürettirmiş.

Basınç pompasına önce Boch ürettirmiş Dondurucu Soğuklarda çok sıcıklarda Test etmiş Ülkelerde propane Buthane, farklarına bakmış. Boch senin üretmiş oldun Pompa yüksek basınca propane Buthane degerlerine göre ücret Boch'şun ürettirmiş oldu Pompa Sağlıklı değil demiş sizin pompalar olmaz demiş !! ( yıl 2005 )

Japon Keihin Corp. gitmiş bana en kaliteli şekilde pompa üretimi yap Boch yaşadımız sorunlar bu Japonlar 2 yıl uğraşıyorlar %100 propan bile ve 60 degreeC Soğuklarda çok sıcıklarda Test etmiş hiçbir sorun yok.

Elektronik Aksamını (master-slave mantığıyla çalışan) şekilde üretirmiş ECU ,Yakıt Seçici Anahtar Dokunmatik tuşla benzinden LPG’ye veya LPG’den benzine geçiş sağlayan ve aynı zamanda tanktaki yakıt seviyesinin izlenmesini sağlayan LED göstergeler içeren yakıt anahtarı farklı renk seçenekleri ( Philips ürettirmiş )

Devire Göre Besleyıcı Fuel Supply Unit Fuel Return Unit ( Japon Keihin Corp. ) sistemin Kalitesini anlatmakla bitmez.

Prins Lpg Altenatif Yakıt Sistemleri Distribütörlerine sistem bu Türkiye şartlarına kendi araçlarımızda test ediniz

Türkiye Üretilen Araçlar Kodu Farklı cıkar Türkiyeden Hollandaya Ar-ge çalışması için araç gider Prins'çiler Cebinden 30.,000€ Araba alır 5.000 € para harcar iş sonrası 5 saat Yurt dışındaki Mühendislerle Konuşur teknik Mühendisler yurt dışına gider egtim alır.aylarca orda kalır Montaj servisleri Test araçı alır 7/24 Hizmet.

Şimdi sizi Bu Kadar Adam Kazıklamaya Çalışıyor Yani

Saygılarla,

Recep Usta

Dizel araçlarda da philips bosch gibi tüm dünyaca bilinen otomotiv sektörünün onde gelen firmalarının calismalArii destekleri ve üretimleri bulunmakta.

Sayın Recep bey kendinizin bile rahatsız olduğunuz bu fiyat politikasını, içinize sinmedigi halde ateşli savunucusu olmanızı sizin gibi Türkiye'nin tanıdığı ve guvendigi ustaya yakıştıramadım. Bosverin fiyat politikasına siz hiç girmeyin bu konuda msj atmayın.

Evet PRİNS in BRC den kaliteli olduğunu benim gibi tüketiciler gayet iyi bilmekte. Akıllarında önce prins vardır. Fiyat alırız ve gider brc taktiririz. Bu hep böyle olmakta. Bizlerde 12-15 yasında cocuk değiliz. Bizlere satış politikanızda olan tiguanin benzinli ve dizeli veya ix35 ornegini fiyat farkini vermeyin. .. Prins Utanmasa devlet baba gibi % 130 ÖTV bunun üzerine %18 KDV alacak. Ee tiguanin ve ix35 in dizellerinde bu vergiler var.. Cocuk değiliz hocam.

İCİNİZE SİNMEYEN, SİZİNDE MANTİKSİZ BULDUĞUNUZ FİYATI ATEŞLİ SAVUNMAYIN. SİZİN GİBİ BU SEKTÖRÜN ONDE GELEN USTASI KOMİK DURUMA DÜŞÜYOR.
    Dr Aytaç cetinkaya

Aytaç bey size hak veriyorum günümüzde 5.500 tl araçlar var Sıvı püskürtmeli sistemlerin sorunsuz çalışması için mecburen Kaliteli Ürünler kullanmak zorunda.

benim için sıvı olmuş VSI DI sistem olmuş farketmiyor sonuç olrak kazandım para aynı keşke 2.500 tl olsa.

• Arkadaşlar prins uçuyor milletle dalga geçiyor resmen..brc nin kiti maksimum 3500 tl olacak ...
    Lovato da çıkardı onlar da 2750 tl ye takıyorlar ( önce benzin sonra lpg ile çalışıyor varsın olsun o kdar fark vermeye değmez)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

Arkadaşlar prins uçuyor milletle dalga geçiyor resmen..brc nin kiti maksimum 3500 tl olacak ...
    Lovato da çıkardı onlar da 2750 tl ye takıyorlar ( önce benzin sonra lpg ile çalışıyor varsın olsun o kdar fark vermeye değmez)

Komutanım sizinle bir yıl önce tanıştık yanlış hatırlamıyorsam?? sıvı sistemdeki inceliklere anlattım Türkiyede kimse ix35 dönüşümünü bilmeden size dönüşüm katologlarını gönderdim kafanıza takılan olursa sorun dedim. GDI motorda x marka Lpg montajı yaptım sıvıda tasarufu anlattım gaz benzin karışımlı sistemi anlattım siz 1 yıl boyunca elimizden geldi kadar bilgi verdik şimdi siz prins uçuyor milletle dalga geçiyor diyorsunuz. :(

PRİNS fiyatı bu kalitesi de kullanmış oldu Parcalardan bellidir bizim kimseye yalan söylemeye borcumuz yok nede dalga geçecek! zamanımız var.

Sizin için hangisi uygunsa onu tercih edin.

Saygılarla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 7 Nisan 2012; 12:18:24 >

• Prinscileri anlamak mumkun degil ya kabul edin iste nekadar kaliteli ilursa olsun 6 bin tl cok neyi savunuyorsunuz anlamadimki takmissiniz bi ix35 e gido her arabanin dizeliyle benzinlisi arasinda ooadar fark yokki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

Arkadaşlar prins uçuyor milletle dalga geçiyor resmen..brc nin kiti maksimum 3500 tl olacak ...

Komutanım sizinle bir yıl önce tanıştık yanlış hatırlamıyorsam?? sıvı sistemdeki inceliklere anlattım Türkiyede kimse ix35 dönüşümünü bilmeden size dönüşüm katologlarını gönderdim kafanıza takılan olursa sorun dedim. GDI motorda x marka Lpg montajı yaptım sıvıda tasarufu anlattım gaz benzin karışımlı sistemi anlattım siz 1 yıl boyunca elimizden geldi kadar bilgi verdik şimdi siz prins uçuyor milletle dalga geçiyor diyorsunuz. :(

PRİNS fiyatı bu kalitesi de kullanmış oldu Parcalardan bellidir bizim kimseye yalan söylemeye borcumuz yok nede dalga geçecek! zamanımız var.

Sizin için hangisi uygunsa onu tercih edin.

Saygılarla,

Recebim seninle ilgili sıkıntı yok..Senden çok memnunum bilgili her konuda yardımsever birisin..prinsin kalitesi konusunda da sıkıntı yok..

Sen de türk evladısın türkiyenin şartlarını biliyorsun.. 5000 tl ye lpg olur mu?? Millet o farkı verip dizel alır.. Lpg ile ugraşmaz sen de biliyorsun..

Benim sitemim 1 yılı geçti montajlar başlamadı ve halen dehşet rakamlar...ne kadar mükemmel olursa olsun argeye çok para harcanırsa harcansın arz talep meselesi fiyat fayda dengesi var.. bu paraya montajlar zor yapılır olan siz ustalara olur ama makul bir fiyat olursa( şu an 1400 e sıralı montajı var ki biz hadi 3000 olsun diyoruz iki bucuk katına yakın kabul ediyoruz) herkes taktırır..

Sonuç olarak biz tüketiciler önce ceplerine bakacak durumuna hangisi uygunsa tabiki arabasına o marka kiti taktıracak... Benim söylemek istedigim hiçbirmarka bulunmaz hint kumaşı degil.. Sen de benim gibi tüketici olsan eminim aynısını yapardan maddi durumun çok sıkıntılı olsa 990 tl olan kittten daha iyi oldukca meblagı arttırırdın bu işlerde her üründe oldugu gibi limit yok.. Televizyon var 400 tl tv var 4000 tl tamam full hd led vs ama sonuçta ikisinde de aynı şeyi izliyorsun yani o kadar farka değmez :)

• quote:

Prinscileri anlamak mumkun degil ya kabul edin iste nekadar kaliteli ilursa olsun 6 bin tl cok neyi savunuyorsunuz anlamadimki takmissiniz bi ix35 e gido her arabanin dizeliyle benzinlisi arasinda ooadar fark yokki

Bu farkları Yakıt Tüketimini yazalımı ??

PORSCHE Panamera benzinli modeli 150.000 EURO

PORSCHE Panamera Dizel modeli 199.000 EURO

Arasındaki Fark 49.000 EURO

VOLKSWAGEN Jetta 1.4 TSI benzinli modeli 52.000 TL

VOLKSWAGEN Jetta 1.6 dizel Modeli 62.450 TL

Arasındaki Fark 10,000 tl

VOLKSWAGEN Jetta 1.2 TSI benzinli ( Dizel modeli Yok )

Hyundai ix35 benzinli model 2011 49.900 TL Hyundai ix35 dizel modeli 2011 77.500 TL

Arsındaki fark 28.000 tl

cadillac crossover benzinli modeli 74.000 TL dizel yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 7 Nisan 2012; 13:42:44 >

• quote:

quote:

Prinscileri anlamak mumkun degil ya kabul edin iste nekadar kaliteli ilursa olsun 6 bin tl cok neyi savunuyorsunuz anlamadimki takmissiniz bi ix35 e gido her arabanin dizeliyle benzinlisi arasinda ooadar fark yokki

Hyundai ix35 benzinli model 2011 49.900 TL Hyundai ix35 dizel modeli 2011 77.500 TL

Arsındaki fark 28.000 tl

Haklisiniz ya turk milleti olarak porsche cadillac tan asagi arabaya binmiyoruz unutmustum haklisiniz :)) komiksiniz gercektende birde golf ü yazsaydiniz bezinliyle dizelin arasinda sadece 7 bin tl var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcherb -- 7 Nisan 2012; 14:07:38 >

• quote:

quote:

Arsındaki fark 28.000 tl

bu nasıl bi yorum arkadaşım ya. Benim burdan anladığım kardeşim dizel ile benzinli arasındaki fark neyse bende sana öyle TAKARIM . Başka şekilde anlayan var mı ? ürünün maliyeti falan filan diye açıklama yapmaya bile gerek duyulmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

E baktılar Türkiye'de ne koysam gidiyor benzin olmuş 5 lira kimsenin ses çıkardığı yok e tüp taktirmak icin bu millet 5 de verir 6 yıda gider dizel alırım 6 bin farkla dalgamı geçiyorlar

açıkcası fiyat ülke şartlarımızda baya yüksek bi rakam onu kabul etmek lazım.. yanlız sistemde çok kaliteli ve yeni nesil bir sistem.. bu fiyatı çıkaranlar muhtemelen ülke şartlarını ve buna takriben kar oranını değerlendirmişlerdir..

dizel sanırım yakın zamandan sonra özelikle ülkemizde benzinli araca göre pek çazip olmayacak gibi.. çünkü artık vergiler emisyonn değerlerine göre alınacak. dizel bi aracın masrafı bir yana biirde emisyon vergisi dahil olunca pek popüler olmayacak kanaatindeyim..

prins DLM sisteminin fiyatını tartışmak ayrı konu türkiyede tutulması ayrı konu bence. talebe göre fiyatlar değişebilir.. onun için bekelmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ***volkan***

quote:

quote:

Arsındaki fark 28.000 tl

bu nasıl bi yorum arkadaşım ya. Benim burdan anladığım kardeşim dizel ile benzinli arasındaki fark neyse bende sana öyle TAKARIM . Başka şekilde anlayan var mı ? ürünün maliyeti falan filan diye açıklama yapmaya bile gerek duyulmamış.

1 yıldır ürünün kalitesini maliyetlerini anlatıyoruz Teknik boyutlarını anlatıyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***volkan***

quote:

quote:

Arsındaki fark 28.000 tl

1 yıldır ürünün kalitesini maliyetlerini anlatıyoruz Teknik boyutlarını anlatıyoruz

• uzun süredir bu konuda prinsi takip ediyordum, ben yılda max.15000 km yaparım, bu sistemi bu fiyatla ancak 3 senede amorti ederim, zaten 3 sene sonrada bu arabayı satarım, yani benzine devam
    size bol kazançlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

E baktılar Türkiye'de ne koysam gidiyor benzin olmuş 5 lira kimsenin ses çıkardığı yok e tüp taktirmak icin bu millet 5 de verir 6 yıda gider dizel alırım 6 bin farkla dalgamı geçiyorlar

açıkcası fiyat ülke şartlarımızda baya yüksek bi rakam onu kabul etmek lazım.. yanlız sistemde çok kaliteli ve yeni nesil bir sistem.. bu fiyatı çıkaranlar muhtemelen ülke şartlarını ve buna takriben kar oranını değerlendirmişlerdir..

dizel sanırım yakın zamandan sonra özelikle ülkemizde benzinli araca göre pek çazip olmayacak gibi.. çünkü artık vergiler emisyonn değerlerine göre alınacak. dizel bi aracın masrafı bir yana biirde emisyon vergisi dahil olunca pek popüler olmayacak kanaatindeyim..

prins DLM sisteminin fiyatını tartışmak ayrı konu türkiyede tutulması ayrı konu bence. talebe göre fiyatlar değişebilir.. onun için bekelmek lazım

Talep olmayacağını ve bununla aynı oranda fiyatında düşeceğini düşünüyorum bu isin max sınırı 3-3,5 fazlasının talep görmesi sürpriz olur. Bu arada prins yeni vergi sisteminin daha çıkmadan kaymağını yemeyi planlıyor ama yeni vergi sistemi cokta tahmin edildiği gibi uçurum farkı olan sekilde yapılandırılmayacak buna eminim devletin amacı emisyon gaz salınımı falan deil fazla vergi almak ve eski model araçların yolları bedavadan yıpratmasını engellemek

• prins uçmuş. porşe panamera örneği de apayrı bir örtbas tekniği.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_usta

quote:

Talep olmayacağını ve bununla aynı oranda fiyatında düşeceğini düşünüyorum bu isin max sınırı 3-3,5 fazlasının talep görmesi sürpriz olur. Bu arada prins yeni vergi sisteminin daha çıkmadan kaymağını yemeyi planlıyor ama yeni vergi sistemi cokta tahmin edildiği gibi uçurum farkı olan sekilde yapılandırılmayacak buna eminim devletin amacı emisyon gaz salınımı falan deil fazla vergi almak ve eski model araçların yolları bedavadan yıpratmasını engellemek

açıkcası fiyat konussunda sizin gibi düşünmek ve ummak isterim.. neticede bana yansıyacaktır.. zaten biz montajcılar bişey kazanmıyoruz.:) yeni vergi uygulamasıda nasıl bir tüzük içeriyor onu bilmiyorum .. gönül isterdiki biz bu sistemi türkiyede yapsaydık vede fiyatınıda herkese uygun düzeyde uygulasaydık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

prins uçmuş. porşe panamera örneği de apayrı bir örtbas tekniği.

Prins Ar-Gesinde PORSCHE Panamera sistemiz mevcutdur Talep konusunda şimdiye kadar 3 tane PORSCHE Panamera sıvı sistem beklemekte. örtbas yapacak Konumuz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 7 Nisan 2012; 18:42:32 >
  • Fiyatın yüksek olması biraz göreceli,

aylık yaptığınız km'ye ve lpg fiyatına bağlı,

şu an bayilerimizde 5.500 10 taksit fiyatla montaj yaptırmayı bekleyen pek çok tüketiciler var,

saygılarımızla,
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.