Şimdi Ara

PRINS DIRECT LIQUI MAX SISTEMI MONTAJ RESIMLERI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
2
Favori
81.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60000 tl ye araç alan insanlar (tsi-gdi vb.) ekonomik açıdan genelde orta gelir seviyesidir, alabilecek olsalar 80-100 tl lik ve üzeri araçları zaten alırlardı, elbet bu fiyata taktıranlar da olacaktır, ama ya kit parasını biraraya zor getirecek olanlar yani çoğunluk..........bence bu çoğunluk ya aracını satacak ya da zaten 3-4 sene sonra satarım diyerek benzinli binmeye devam edeceklerdir...

ama prins servisleri ayda 20 yerine 5 tane araç bize yeter diyorlarsa bu da onların bileceği iş, hep beraber bekleyip sonucu göreceğiz.......
  • Rızkı veren Allah'tır hakkımızda hayırlısı olsun.
  • Dizel Benzinli farklarını yazmışsınız da.
    Dizel - Benzinli arasındaki ikici el değer farkını neden dikkate almadığınızı anlamak güç.
    Dizel bir aracı aldınız, 1 sene sonra sattınız dizel benzinli fiyatına mı satıyorsunuz ki, burada sadece aradaki farkları yazıyorsunuz.
  • Ayrıca örnekte verdiğiniz Panemara (!), (Ekonomi isteyen Panemara sahibi 49.000 daha verip alamaz mı? ayrı konu)
    Land Rover kullanıcıları gibi extrem örnekler haricinde kim 5000-6000 TL para verip bu kiti taktırır anlamak zor.
    Hayal kırıklıklığı.!
    Parça sayısı az, montaj daha kolay. Ama gel gelelim fiyat nerdeyse 2 katı.
    Prins devamlılık arz eden bir firma ise, yaptığı Arge çalışmalarının karşılığını ilk odak noktasında ki müşterilerden çıkarmaya çalışması çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Ayrıca örnekte verdiğiniz Panemara (!), (Ekonomi isteyen Panemara sahibi 49.000 daha verip alamaz mı? ayrı konu)
    Land Rover kullanıcıları gibi extrem örnekler haricinde kim 5000-6000 TL para verip bu kiti taktırır anlamak zor.
    Hayal kırıklıklığı.!
    Parça sayısı az, montaj daha kolay. Ama gel gelelim fiyat nerdeyse 2 katı.
    Prins devamlılık arz eden bir firma ise, yaptığı Arge çalışmalarının karşılığını ilk odak noktasında ki müşterilerden çıkarmaya çalışması çok saçma.

Dostum her dediğinize katılıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kk35

uzun süredir bu konuda prinsi takip ediyordum, ben yılda max.15000 km yaparım, bu sistemi bu fiyatla ancak 3 senede amorti ederim, zaten 3 sene sonrada bu arabayı satarım, yani benzine devam
    size bol kazançlar...

Aynen bende sizin gibi düşmüyorum şimdi. Bu bedellerle asla tüp taktırmam Tiguan 4x4 TSI aracıma. Yılda max 15k km yapıyorum.
  • bekleyin derim yerli firmalar bu işe girdimi fiyatlar roket gibi düşecektir.
  • Yılda 10 bin yapıyorsan hesap ortada..

benzinle 400 krş yılda 4000 tl lpg ile yüzde 40 tasarruf olsun hadi 2600 tl .. Her yıl 1400 hadi 1500 tl olsun tasarruf..
    6000 tl kit fiyatı diyorlar... 4 yılda parasını amorti ediyor....

ama 6000 tl yi bankaya yatırsan her yıl yüzde 10 dan 600 tl faiz verir.. 1500 tl olan tasarruf düştü mü 900 tl ye..

amorti etmesi icin gereken süre 7 yıla çıktı.. Bir de lpg li diye stepne taşıma sıkıntı lastik patlarsa benzinin keyfi olmaz filtre parası vs derken anlayacagınız iyi düşünmek lazım....
  • Haklı olarak herkes amortisman açısından bakıyor,

birazda çevrecilik ve kyoto protokolü açısından bakmaya çalışsak,

mesela lpg'li veya çevreye daha az karbon salınımı yapan araçların vergilerini azaltsak,

artan dizel kullanımı çevreye daha çok negatif etki yaratıyor...

saygılarımızla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRINS ANKARA

Haklı olarak herkes amortisman açısından bakıyor,

birazda çevrecilik ve kyoto protokolü açısından bakmaya çalışsak,

mesela lpg'li veya çevreye daha az karbon salınımı yapan araçların vergilerini azaltsak,

artan dizel kullanımı çevreye daha çok negatif etki yaratıyor...

saygılarımızla,

Sayın prins ankara..!!
    Anlatında öğrenelim dizelin LPG ye göre cevre kirletmedeki eksiklerini. Sera etkisi , co2 emisyonu, nitroz oksit vb. Recep beyede söyledim sizede söylüyorum; dizinde icinize SİNMEYEN fiyatı biz müşterilere ikna etmek için uğraşmayın . Recep beye cocuk değiliz dedim dize daha ağır kısmını söyleyeyim. Keriz değiliz.
    Prins kiti en iyi LPG dönüşüm , prins ustalarinidA diğer dönüşüm ustalarından kullandıkları en iyimalzemelerden dolayı en iyi ustalar olarak düşünürdum. Evet en iyisiniz bizleri kazılmalara çalışmakla . Birader yazmamaya çalışıyorum ama salakmi sandiniz..(ceza alırsamda umrunda değil dilimin ucuna geliyor gidiyor)
    Passat
    Dizelmis cevre kirliliğimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

prins uçmuş. porşe panamera örneği de apayrı bir örtbas tekniği.
    bu porşe örneği bana fransa kraliçesini hatırlattı,...... halk ekmek bulamıyoruz diye isyan edince, aklıevvel kraliçe, ekmek bulamıyorsa pasta yesinler demişti anlamadığım bir hususta, forumda henüz 1 kişiye rastlamadımki ben bu fiyata prins dlm taktırırım desin... forumdaki sıfır talebe karşı prins çalışanlarının mevcut stratejilerini hararetli şekilde savunmalarını da anlamış değilim hayatımda gördüğüm duyduğum en garip pazarlama tekniği, sanki prins bu kiti satmak için değil de satmamak için ve insanların prinse olan güvenini ve sempatisini kaybetmek için piyasaya çıkartıyor keşke o mikrofona konuşan prins yetkilisi bilmem ne kadar arge parası harcadık diye anlatacağına, birazda ülkemizdeki tüketicinin nabzını tutacak çalışmalar yapsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChonDanger -- 8 Nisan 2012; 22:15:43 >

• bazen çinlilere kızıyorum ama bazende lazım diyorum bu dunyaya çin gibi bir ülke,keza 1000tl lik matkabı 100 tl ye üretiyor tuketıcı 1000 tl yi veremeyince kalitesiz ama iş gören 100 tl lik çin malına ragbet gösteriyor bu durumda 1000 tl lik matkabı satan firma fiyatı 600 tl ye cekiyor.bilmem nedemek istedigimi anlata bildimmi?
  • tüm fikirlere saygı duymak lazım. şu an bu sistemler çok yeni. yeni olanın fiyatı yüksek olur. kimilerine göre bu fiyat çok fazla kimilerine göre normal. her şeyi zaman ve piyasa şartları gösterir. sonuç olarak herkez hesabını yapar fazla gelen taktirmaz veya başka marka taktirir veya benzinle biner. eminim bir sene sonra bu konu hakkında yeni ürünler ve yeni fiyatlar konuşuyor oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prins-Teknik

Öncelikle iyi çalışmalar. Acaba 2.0 FSI motorlu araçlara da sorunsuz bir biçimde LPG uyguluyor musunuz ?

Yani, yüksek ya da düşük devirlerde benzine geçmeyen ya da benzin ile beraber çalışmayan bir LPG sisteminiz var mı ?

Var ise fiyatlarınız nedir?

Teşekkürler.
  • Yuh bu konuya nolmuş böyle.

Panamera örneği verilmiş aradaki fark 49 bin euro denilmiş.

Adam arabaya 400 bin tl veriyor. Muhtemelen güç bela almamıştır ve benzine verecek parası vardır. Uç örnekler dışında kimse gidip Porsche motorunun orjinalliğini bozmak istemez.

Ayda 3-5 adet satan modelin örneğini vermek size yakışmıyor sayın Prins yetkilileri.

Ha dersiniz ki "biz bu kiti Premium markalar için geliştirdik onlara hitap ediyoruz, orta sınıf araçlar için başka markalara yönelin" o zaman bu kiti bekleyen pek çok arkadaş başka markalara yönelir kimse de fiyatınızı eleştirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raytheon

quote:

Öncelikle iyi çalışmalar. Acaba 2.0 FSI motorlu araçlara da sorunsuz bir biçimde LPG uyguluyor musunuz ?

Yani, yüksek ya da düşük devirlerde benzine geçmeyen ya da benzin ile beraber çalışmayan bir LPG sisteminiz var mı ?

Teşekkürler.

Prins Direct Liqui Max sistem 1.6 2.0 Motorlar şimdilik Çalişma yok!!

VSI-DI system İmkanımız Varmı, %90 Lpg %10 benzin le Çalışmakdadır Aracınızın Motor Kodunu verseniz daha net bilgi verelim??
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

VSI-DI system İmkanımız Varmı, %90 Lpg %10 benzin le Çalışmakdadır Aracınızın Motor Kodunu verseniz daha net bilgi verelim??

Araç daha yok ama ilgilendiğim 1-2 araç var. Motor kodunu nasıl öğreniriz? Ruhsatta yazıyor mu ?

Siz bana LPG uyumlu olan kodları yollayın isterseniz. Eğer araçlar LPG'ye uyarsa ben de ona göre pazarlığa otururum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

bu porşe örneği bana fransa kraliçesini hatırlattı,...... halk ekmek bulamıyoruz diye isyan edince, aklıevvel kraliçe, ekmek bulamıyorsa pasta yesinler demişti anlamadığım bir hususta, forumda henüz 1 kişiye rastlamadımki ben bu fiyata prins dlm taktırırım desin... forumdaki sıfır talebe karşı prins çalışanlarının mevcut stratejilerini hararetli şekilde savunmalarını da anlamış değilim hayatımda gördüğüm duyduğum en garip pazarlama tekniği, sanki prins bu kiti satmak için değil de satmamak için ve insanların prinse olan güvenini ve sempatisini kaybetmek için piyasaya çıkartıyor keşke o mikrofona konuşan prins yetkilisi bilmem ne kadar arge parası harcadık diye anlatacağına, birazda ülkemizdeki tüketicinin nabzını tutacak çalışmalar yapsaydı

Bakın Hocam, ben Emekçi biriyim şahsım adıma bisikletim daha yok!! öncelikle bu sistemi ben üretmiyorum Prins üretiyor ikincisi bu sistem üreten de nasıl satılacanın hesaplarını yapmıştır.

DLM sistem de porsche ye montaj imkanımız mevcuttur Dönüşüm için talep vardır.

Arkadaşlar sistem Kalitesi ortada fiyatı 5.500 tl 10 taksit Haklı olarak herkes fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyor fikirlere saygı duyuyorum.

bu kalitede bu maliyetde sistem çıkarılır.

fiyatın yüksek oldunu düşünenler daha uçuz sistemleri tercih edebilir.

Saygılarla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyOtogaz - RecepUsta -- 9 Nisan 2012; 10:20:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Araç daha yok ama ilgilendiğim 1-2 araç var. Motor kodunu nasıl öğreniriz? Ruhsatta yazıyor mu ?

Siz bana LPG uyumlu olan kodları yollayın isterseniz. Eğer araçlar LPG'ye uyarsa ben de ona göre pazarlığa otururum çünkü

Aracın Modeli ve markası nedir??

Ruhsatta Motor Kodu yazmaktadır Örnek: BPY

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Aracın Modeli ve markası nedir??

Ruhsatta Motor Kodu yazmaktadır Örnek: BPY

Araç 2006 VW Passat 2.0 FSI.

Ruhsata şu an bakmam imkansız, araç bende değil çünkü.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.