2-3 Hafta Öncesinde Prison Break Dizisine Başladım ve Şuan Bitirdim , Diziden o kadar çok etkilendim ki gerçekten müthiş ötesi birşey.
Yalnız şimdi Başka bir diziyi izlemek istiyorum , çok dizi biliyorum ama en güzeli hangisiyse onu izlemeyi tercih ediyorum ve sizlerden yardım istiyorum.
Hangisini İzlemeliyim ? Örn: Heroes , Lost , Dexter , Oz - aklıma bunlar geliyor.
Dexter'ı izlemediysen eylüle kadar 3 sezonu da bitir derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Amaterasu
Dexter Hereos
quote:
Eğer gerçekçiliği seviyorsan, heroes ve losta hiç bulaşma, direk dexter devam et.
quote:
Oz Lost Dexter Heroes
Bu sıra ile izle.
quote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
Oz Lost Dexter Heroes
Bu sıra ile izle.
Alıntıları Göster
Bende senın gıbı 1 ay once bıtırmıstım prıson breakı.Sımdı Lost 'a Basladım guzel bır dızı tavsıye ederım.
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
Bende senın gıbı 1 ay once bıtırmıstım prıson breakı.Sımdı Lost 'a Basladım guzel bır dızı tavsıye ederım.
Alıntıları Göster
Film beni düşündürsün diyorsan lost izle hocam fantastik bişeyler bekliyorsan hereos
Film beni düşündürsün diyorsan lost izle hocam fantastik bişeyler bekliyorsan hereos
Alıntıları Göster
Lost'taki mantık hatalarını ben hiçbir dizide görmedim.
Heroes'ta mantık hatası bulunca ise millet deli gibi seviniyor. Fantastik bir dizi ama belli bir noktaya kadar...
Dexter da güzel bir dizi.
Oz'u ben de merak ediyorum bu aralar başlarım.
OZ aldım listeye...
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Sky
OZ aldım listeye...
24 izleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
24 izleyebilirsin
Alıntıları Göster
Chuck , Dexter , How I Met Your Mother , Nip/Tuck , Heroes. Bir de Moonlight var CNCB-E'de çıkıyor saat 00.00'da.
quote:
Orijinalden alıntı: 2741
Chuck , Dexter , How I Met Your Mother , Nip/Tuck , Heroes. Bir de Moonlight var CNCB-E'de çıkıyor saat 00.00'da.
Alıntıları Göster
Bilim kurgu seviyorsan ve meraklı biriysen tartışmasız LOST
quote:
Orijinalden alıntı: 2741
Alıntıları Göster
Beyler , Bu Dizilerin Konusu Nedir ?
Örneğin , Dexter , Oz , Heroes Kısaca bir Anlatım yaparmısınız
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyLegénd
Beyler , Bu Dizilerin Konusu Nedir ?
Örneğin , Dexter , Oz , Heroes Kısaca bir Anlatım yaparmısınız
Alıntıları Göster
İzlemediysen 10 bölümlük,her bölüm 1 saat 20 dakka olan,imdb'den 9,6 oy almış olan bir baş yapıt öneriyorum sana.Band Of BrothersBunu izlediysen Dexter'ı izlemeni öneririm.
Yanılmıyorsam Dexter;Polis ve aynı zamanda seri katil olan bir adamı anlatıyordu.Öyle bir şeydi.
quote:
Orijinalden alıntı: Obsession
İzlemediysen 10 bölümlük,her bölüm 1 saat 20 dakka olan,imdb'den 9,6 oy almış olan bir baş yapıt öneriyorum sana.Band Of BrothersBunu izlediysen Dexter'ı izlemeni öneririm.
Yanılmıyorsam Dexter;Polis ve aynı zamanda seri katil olan bir adamı anlatıyordu.Öyle bir şeydi.
Alıntıları Göster
LOST
quote:
Orijinalden alıntı: The MasteR
LOST
Alıntıları Göster
Dexter'da Bir Seri Katil Var.. Geceleri Kendisi Gibi Seri Katilleri Öldürüyor.. Aynı Zamanda İşlenen Cinayetleri Çözmeye Çalışıyor.. Yanlışım Varsa Düzeltin..
quote:
Orijinalden alıntı: Brakisefal*
Dexter'da Bir Seri Katil Var.. Geceleri Kendisi Gibi Seri Katilleri Öldürüyor.. Aynı Zamanda İşlenen Cinayetleri Çözmeye Çalışıyor.. Yanlışım Varsa Düzeltin..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Hero*
1.bölümü izledim DEXTER'in hiçbirşey anlamadım aynen dediğin gibi evet öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkeyLegénd
quote:
Orjinalden alıntı: Hero*
1.bölümü izledim DEXTER'in hiçbirşey anlamadım aynen dediğin gibi evet öyle.
Alıntıları Göster
1 bölümde her şeyi anlamayı beklemek hata zaten. 1.Sezonu bitir sonra bırakamıcaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: jOkErGuEsT
Heroes'ta mantık hatası bulunca ise millet deli gibi seviniyor. Fantastik bir dizi ama belli bir noktaya kadar...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT
Mesela?
quote:
Orijinalden alıntı: turker03
quote:
Mesela?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: turker03
quote: