Şimdi Ara

Prison Break mi; Breaking Bad mi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
2
Favori
36.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse kusura bakmasın ama şu dakikadan itibaren breaking bad'i başka herhangi bir diziyle kıyaslamak bb'e hakarettir.
  • Kriterlere göre değişir, kişiden kişiye değişir, seversin değişir, sevmezsin değişir kısacası değişir de değişir.
    Şahsi görüşüm Breaking Bad.
  • prison break ve breaking bad en iyi iki dizidir
    1Breaking Bad
    2Prison Break
  • Breaking prison olsa walt micheal beraber aman aman
  • ikisi farklı kulvardalar , böyle dizileri niye karşılaştırırsınız anlamam
    konuya cevabım
  • ikisi de güzel bence. Prison Break efsanedir. Breaking Bad de efsane olacak bence.

Fakat Breaking bad bence bir tık önde.

Prison break de son sezonlar biraz uzatma gibiydi.

Breaking Bad ise tam tersine 3-4 bölümlük malzemeyi 1 bölümde müsrifçe harcıyorlar.

Yani BB şu andakinden daha uzun olabilirdi ama yapımcılar tadında bırakmayı tercih etmişler.

PB ve BB seven birine bu tarz dizi tavsiye edecek var mı?
  • roma ile başla dexterle devam et
  • Türleri farklı ama şahsi görüşüm açık ara farkla Prison Break önde.
  • Prison Break'in ilk sezonu harikadır. Müthiş bir kurgu. Sonraki sezonlar ilk sezona yetişemez.

Breaking Bad'in ilk sezonları biraz yavaş, zaman zaman sıkıyor. 4.cü sezon bomba olmuş (5.i izlemedim henüz)

Kısacası, her ikisini de gönül rahatlığı ile izleyebilirsiniz.

Bir dizinin başarısı bence bir bölüm bitince diğer bölümü sabırsızlıkla bekletmesidir. Her iki dizi de bunu başarıyor.
  • Tabiki lost
  • BB
  • İkiside cok farklı diziler,kategoriler fakat breaking bad açık ara önde bir dizidir bence..
  • İkisi de Lost kadar iyi değildi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PB öyle bir dizi ki zamanında Lost ile de kıyaslanmıştı şimdi Breaking Bad ile kıyaslanıyor. Sorunun cevabı bu olaylarda gizli. PB aksiyon dizisi diyenler olmuş evet aksiyon var ama salt aksiyon yok, bölümler dolu dolu. Fikirler planlar havada uçuyor, tabi diziyi izlerken kafanı vermezsen odun gibi izlersen üç-beş çatışma oldu mu aksiyon bu yeaaa dersen tabi tat alamazsın. Neticede yorgun bir kafayla izlenip harcanacak kadar düşük ritmde bir dizi değil.
  • şu konuyu görmek bile sinir ediyor, breaking bad'in yanında pb'nin esamesi okunmaz.

• şu aralar breaking bad izliyorum prison break e verdiğim zamana acıyorum ha pb birinci sezon benim için bütün dizilerden önde gerisi soft

• Breaking Bad final yaptığı gün bu konuyu gördüm ve Prison Break izliyeyim dedim, ilk sezon çok güzeldi çok heyecanlıydı fakat diğer sezonlar aşırı baydı saçmaladı resmen dizi artık bitsin istedim. Şuan ikisini de izlemiş biri olarak Breaking Bad açık ara önde bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beistrich -- 21 Kasım 2013; 1:01:42 >
  • breaking bad diyorum ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryomancer -- 25 Ocak 2014; 12:30:39 >
  • Prison bad

• the sopranos ve breaking bad.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.