Şimdi Ara

Prison Break mi; Breaking Bad mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
36.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karşılaştırılması güç. Ben ayırt etmiyorum
  • Breaking Bad'i izlemedim ama Prison Break çok zevkli ve sürükleyicidir.Bir oturuşta 6 bölüm izlediğimi bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arrow

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksiyon ve sürükleyiciliği çok severim. Prison Breakıda sevmiştim. Ama yanına diğer sevdiğim diziler Dexter ve Walking Dead'i koy Breaking Bad'e yaklaşamaz. Bu konuyu açan kişi Prison Break'in Breaking Bad'i ezeceğini sanmış. Ama o benim için sıradandı. Ben BByi hiç bilmeyen biri olarak kendi kendime keşfettim ve 4 sezon 5 günde bitti. BB'nin kıyaslanacağı tek dizi OZ'dur. Hem ikisi de suç dizisi hem de psikolojik ve felsefi tarafları var. Hem de ikisi de efsane bu ikisi gibi hayatımda bir daha bulamayacam galiba. Breaking Bad
  • Prison Break açık ara iyidir. Breaking Bad yanında çırak olamaz.

• Breaking Bad der geçerim

• dizimag konuları gibi olmuş.. iyice saçmaladınız..

• Kesinlikle Breaking Bad.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad'in ilk sezonunu izledim. Hicbir enteresan durum yok.

Prison Break mesela aksiyon, macera, teknik, mühendislik ve karakter zenginliği gibi konularda çok çok üstün.

Breaking Bad de 50 yaşında pinpon bir kimya öğretmeninin sıkıcı ailesi ve çevresi ile, kanserle mücadele etmek için uyuşturucu üretmesi gibi dandik bir konu işleniyor. Bence izlenecek bir dizi değil. Tempo zayıf, heyacan pek yok. Senaryo zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 16 Ocak 2014; 11:47:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Breaking Bad'in ilk sezonunu izledim. Hicbir enteresan durum yok.

Prison Break gibi aksiyon, macera, teknik, mühendislik ve karakter zenginliği gibi konularda çok çok üstün.

Breaking Bad de 50 yaşında pinpon bir kimya öğretmeninin sıkıcı ailesi ve çevresi ile, kanserle mücadele etmek için uyuşturucu üretmesi gibi dandik bir konu işleniyor. Bence izlenecek bir dizi değil. Tempo zayıf, heyacan pek yok. Senaryo zayıf.

Aynen katılıyorum, bir tek senaryo iyi denebilir.İlk sezonu zoraki bitirdim, sırf önü alınanamaz fan arkadaşlar yüzünden.43 dakika boyunca dizinin başında durmak azap gibi geldi, "0" sürükleyicilik.
  • BB<PB
  • İki diziyide zevkle izledim bitirdim ama Breaking Bad aklıma geldikçe keşke yeni bölüm çıksada izlesem diyorum.Breaking Bad kendini özletiyor.

• ille de ayırmanın manası yok ikiside ayrı kulvarda ikisini de izle kimi muz sever kimi kivi kimi ikisini de

• Benim tercihim BBden yana olur ama ilk sezonu vasattı sonradan açıldı pir açıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Breaking Bad'in ilk sezonunu izledim. Hicbir enteresan durum yok.

Prison Break gibi aksiyon, macera, teknik, mühendislik ve karakter zenginliği gibi konularda çok çok üstün.

Aynen katılıyorum, bir tek senaryo iyi denebilir.İlk sezonu zoraki bitirdim, sırf önü alınanamaz fan arkadaşlar yüzünden.43 dakika boyunca dizinin başında durmak azap gibi geldi, "0" sürükleyicilik.

Dizi 2. sezonda açılıyor yalnız asıl aksionu o zaman görün siz.

• Dizinin ilk sezonunu izleyenler de gelip komik yorumlarını yapmışlar. Seviyorum sizleri.

Prison Break dediğiniz dizi ilk sezonundan sonra grafiği aşağı doğru seyrelen ve belli bir çıtanın altına düşmeyen dizi. Severek izlerdim ayrıca. Fakat bu diziyle Breaking Bad'in karşılaştırılması çok abes.

Breaking Bad her sezon daha da yükselen grafiğiyle, ayrıntılarıyla, kurgusuyla ve muhteşem karakter değişimleriyle dikkate çeken bir dizi. Ayrıca o 50 yaşındaki pinpon kimya öğretmeni ilerde kimsenin aklına gelmeyecek akıl oyunları yapıyor. Kimya ile neler yapılabileceğini en üst noktada göstermeyi başarıyor dizi.

Diziyi sevmezsiniz bunu anlarım. Fakat dram sevmiyorsanız ne olur yanaşmayın şu dizilere. Gerçekten sinir bozucu, saçma sapan, aklı selim olmayan açıklamalarda bulunuyorsunuz. Bir dizide beğendiğiniz birşey yoksa başkasının beğenisine de b*k atmayınız. Dizinin tamamını bir izleyin de ondan sonra yorum yapın.

• Breaking Bad tabi buda sorumu
  • prison break sanırım
  • HERKES BİRBİRİNİN GÖRÜŞÜNE SAYGILI OLSUN.ÇOĞUNUZ BEN DİZİ İZLERKEN DOĞMUŞSUNUZDUR HEPİNİZİ KASTEDMİYORUM BENİ BİLENLER BİLİYOR ZATEN FORUMDA.ŞİMDİ KONUYA GELECEK OLURSAK NEDEN BİRBİRİNİZLE TARTIŞIYOSUNUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM,YA KARDEŞİM KONUYU AÇAN PRİSON BREAK MI?/BREAKİNG BAD Mİ? DİYE SORMUŞ SENİN GÖREVİN AÇIKLAMA YAPMAK DEĞİL YA SEN BENDEN NASIL AÇIKLAMA BEKLERSİN İNSANIN ZEVKİ,BEĞENİSİ TARTIŞILIR MI?LÜTFEN KONUŞURKEN TUTARLI KONUŞUN Kİ YAŞINIZIN MAX 15-17 OLDUĞUNU BELLİ ETMEYİN.

KONUNUN BENİM AÇIMDAN CEVABI AÇIK ARA PRİSON BREAK.

BAKMAYIN SİZ ERGENLERİN BB İZLEMESİNE.ERGENLERİN DİLİNDE TUTTURMUŞLARDA BB,ULAN HAYATINDA KAÇ DİZİ İZLEDİN MAKALE YAZDIN?KARAKTER ÇÖZÜMLEMESİ YAPTIN.
    İNGİLİZCE DAHİ BİLMİYORSUN BE ADAM.BEN SENARİSLERİN TEXTLERİNİ ÇEVİRİYORDUM ZAMANINDA.HARBİ SİNİRLENDİM.

İYİ FORUMLAR.
  • Breaking bad bitti, biterken ağlattı. Prison Break ilk sezon muhteşem ama özellikle 3. Ve 4. Sezonlar genel olarak çok sıkıcı. Ve su sirket olayı felan dizi konusundan baya saptı. 4. Sezon 16. Bolumdeydim acaba devam etsem mi? Dizi biraz iyiye gidiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.