Şimdi Ara

Prison Break mi; Breaking Bad mi? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
309
Cevap
2
Favori
36.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • breaking bad tam anlamıyla bir aksiyon dizisi değildi bu yüzden insan diyaloglarda bazen sıkılabiliyordu pb de bu durum söz konusu değildi ancak konu-kurgu bakımından bb oldukça üstün tabii
  • Prison Break kesinlikle.Breaking Bad'i 3x1'e kadar izledim ama çok sıkıldım açıkçası.Prison Break'i 3 sezon sıkılmadan izledim.4.sezon başları sıktı ama sonra o harika temposuna devam etti.Çok dizi izledim ama Prison Break gibisini görmedim.
  • Braeking bad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.P Mcmurphy -- 11 Temmuz 2014; 1:31:15 >
  • Breaking Bad ile başka dizileri kıyaslayıp efsaneye hakaret etmeyin lütfen . Bugün final bölümünü izledim bir daha böyle bir dizi gelmeyecek ona göre izleyin . Prison Break'te efsane idi fakat gereksiz uzadı tuttu diye zorladılar ve gittikçe kalitede düşüş oldu . Breaking Bad her konuda tokatlar .
  • Prison Break Tabiiki

• Prison Break
  • Oğlum şaka mısınız lan Prison Break her açıdan Breaking Bad dan üstün bir dizidir

• breaking bad

karakterlere arkadaşımmış gibi alıştım
  • Iki diziyi de izledim.Breaking bad pek tarzım değil çok ağır işliyor.Pb gibi bi dizi cidden gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison Break daha yakın geliyor bana.
  • breaking bad bagımlılık yapar gün gelir arsiv yaparsın , 3-4 ay gectimi canın sıkıldımı acıp acıp son sezon izlersin basıma gelen birisi olarak :)
    priseon break dersen izledim 2. sezondan sonrrası bayıyo bana göre
    breaking bad inde ilk 2 sezon biraz sıkıcı gecebilir sabırla izlerseniz cok sey kazanacaksınız, ben ilk sezonu sardırarak izledim 5. sezon bittiğinde 1. sezonu at arabası modunda izledim :)
  • Breaking Bad kurgu olarak 10 kat daha iyidir,Prison Break sonu dandik bitti,sonlara doğru bozmaya başladı.Breaking Bad her şeyi mükemmel kurgulamış bir dizidir.
  • Böyle konuların açılması gereksiz, BB daha iyi bir dizi.
  • tartışmasız prison break.. ilklerin dizisi
  • pb.

bb ilk sezon izledim sıkılıp bıraktım.
  • hortlatalım :D BB dram dizisidir son sezonunda yükselmiş olan nadir dizilerdendir efsane kesinlikle değildir bb yi açıp bir daha izleyemezsin izlerim diyen kişi kendini kandırır. Ama pb yi açıp saatlerce acaba yeni bölümde ne olucak diye tahmin edersin bb de bu yoktu ilerki bölüm bir kaç bölüm harici ne olcağını biliyorduk. Tabi birde sosyal ortam var pb 2005 yılında çekilmeye başlandı o yıllarda facebook falan bu kadar popüler değildi bir altyazı için belki günlerce bekliyorlardı insanlar bb bu yüzden çok sevildi gençler yabancı diziye başladıklarında bb vardı piyasada normaldir efsane olarak görmeleri ama sormak lazım başta dediğim gibi açıp bir daha izlerler mi? Bir kaç dram sever dışında bb yi 2 3 kez izleyen yoktur. Ama yorumlarda görüldüğü gibi pbyi tekrar tekrar izleyen bir sürü insan vardır. Ha bir de pbnin çekildiği yıllardaki kriz önemli olan dizilerin az sezonla çekilmesi pbnin kaybettiği yer bu zaten eğer o 3. sezon tam bir sezon olsaydı daha iyi bir 4. sezon görebilirdik ama final breakle zaten bekleneni verdi pb. PB bir efsanedir çoğu gencin başladığı ilk gözağrıdır. Bb onun yanına bile yaklaşamaz bir diziyi izlerken sıkılıyorsan kbakma o bir dizidir efsane değildir.

• BB
  • Breaking Bad oyunculuk olarak, finali beni çok etkilemişti.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.