Şimdi Ara

Prison Break mi; Breaking Bad mi? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
36.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla BB hiç sarmadı beni nedense.Belkide az daha izlesem kanım kaynardı.Ama PB için aynı şeyi söyleyemem.Hemen sarmıştı.BB'ye haksızlık etmiycem.Arada kaldım
  • prison break a başlamak istiyordum ama sezonları görünce gözüm korktu
  • Senaryo olarak B.Bad akıcılık olarak PB
  • BB'de PB'de ki kadar aksiyon yok daha az var ama BB'de gerilim olduğu için daha güzel geliyor. PB'yi izlerken nasıl olsa kurtulacaklar diyordum ve gerilim falan kalmıyordu zaten pek gerilim unsuru yoku tahmin edilebilir bir diziydi onca aksiyon, efekt harcanan para çöpe gidiyordu. Tabi benim gözümde çünkü izlerken sıkıldığım bile oluyordu. İnanmıycaksınız ama ilk sezonda 4-5 kere izlemek yerine bir sonraki bölümü beklettim. Ama yine de güzel bir diziydi. BB'de ise tahmin edemiyorsunuz. Gerilim çok iyi. İlk sezonda zaten kanser olduğu için bir süre evde duracaklar konuşacaklar yani uyuşturucu ile ilgili pek bir şey olmayacak diyordum. Ama bazı izleyiciler övgülerden sonra diziye başlıyor ve sıkılıyor. Bir-kaç kişi BB'yi bazılarının herkes beğeniyor bende beğeneğim diye dört dörtlük bir dizi dediklerini söylüyor. Bu çok saçma ve imkansız bir şey hem ben daha öncede belirttim kendi kendime keşfettim.

• Prison Break'ı 2.sezonun ortalarında bıraktım tekrar başlıcam.Breaking Bad'a başladım 2.Sezon'dayım çok sarıyor.Ben Breaking Bad diyorum şu anlık.İkisini bitirince kararım değişebilir.
  • Pb in ilk sezonu harikaydı. ama gereksiz uzatıldı. 2 sezonda bitirselerdi daha iyi derdim ama genel olarak bakınca BB daha iyi.
  • Breaking Bad. Prison Break de iyidir ama Breaking Bad'in yerini tutmaz. BB in yeri ayrı
  • Breaking bad...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle PB diyorum. BB beni hic ama hic sarmadi biraktim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prison break daha izlemedim şuan breaking bad izliyorum. 3x11'deyim sıkılmaya başladım.
  • Breaking Bad
  • İlk önce Prison Break i izledim.İlk sezon müthişti.Karakterler hala aklımda.Örneğin T-Bag,Sucre ya da mafya babasıolan karakter.Tabi ki kardeşleri saymıyorum.Mahone,avukat kadın, erkek ya da Kallerman,Gretchen bayağı iyi karakterler idi.Bayıldım ilk sezonuna.Hapisanede geçen sezonları gayet iyiydi.
    Ama 4. sezon zorlamaydı.Tadında braksalar iyiydi.Ama güzeldizi.
    Breaking Bad şu an 3.sezondayım.Farklı bir kulvar.Bayağı iyi.Bayıldım.Karakterler gayet aşarılı.Walter bi harika.

Kıyaslama yapmayacağım fakat ilk izlediğim dizi PB olduğundan ve hafızamdan silinmeye başladığından yürü be WALT.
  • Breaking Bad efsanedir izleyen pişman olmaz.O akıllıca kurgulanmış finalleri insanın bakış açısını bile değiştiriyor.
  • Breaking badi bitirdim. Prison breakta 2. Sezondayım. Breaking bad diyorum .

• prison breakı önceden izlemiştim breaking badi yeni bitirdim bb son sezonda 15 tur attırır psikolojik olarak bile etkiledi bir kaç diziye başlamaya çalıştım başaramadım yerini tutmadı bb nin üstüne dizi tanımam artık
    sinirlerim bozuldu ağlıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LumpuS -- 25 Haziran 2014; 4:28:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LumpuS

prison breakı önceden izlemiştim breaking badi yeni bitirdim bb son sezonda 15 tur attırır psikolojik olarak bile etkiledi bir kaç diziye başlamaya çalıştım başaramadım yerini tutmadı bb nin üstüne dizi tanımam artık
    sinirlerim bozuldu ağlıcam

Aynen özellikle karakterler çok bağlamıştı yerini tutmuyor bir türlü hiç bir dizi efsane oldu artık
  • Breaking bad

• düne kadar prison break derdim ama şuan the oz
  • Breaking bad
  • prison break tabiki bana göre en iyi yabancı dizi + oyuncuları çok kaliteli
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.