Şimdi Ara

Prison Break mi; Breaking Bad mi? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
2
Favori
36.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Breaking Bad'i izlemedim. Yakında izleyeceğim. Prison Break ise izlediğim en iyi dizilerden bir tanesidir. Ayrıca illaki birinin diğerinden üstün olmasına gerek yok ki. İkisine de müthiş, harika dizilerdir deyip geçelim bence.
  • Tabikide Prison Break!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo ve kurgu bakımından ikisi de efsanedir ! Ama PB benim için daha önde
  • ikisini de izlemiş olan ve prison break breaking bad'e basar diyen biri breaking bad'i anlayarak izlememiştir. ikisini de izlemiş biri olarak açık ara breaking bad diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Philosopher -- 13 Temmuz 2013; 19:24:54 >
  • Türleri tarzları farklı,sağlıklı karşılaştırma olmaz bence.

• Prison Break
  • elmayla armut.

• Prison break hayatın özü BB hayatın kendisidir. Her yonden Bb ustun Hele türkler prison breake bayılır o baska mesele

• Breaking Bad senaryosu çok başarılı dizi değilde film gibi konuların bağlantısı çok iyi
  • İkisi farklı kategorilerde olan diziler.Sonuçta ikisi de mutlaka izlenmeli...
  • ikiside güzel biri messiyse diğeri ronaldo fakat messi olan breaking bad
  • Prison Break efsanedir . BB ye lafım yok ama PB nin yerini kolay kolay kimse alamaz kendine bağlıyor adamı adeta

• Prison Break güzel dizidir ancak tabii ki bir Breaking Bad değil. Tabii kendi görüşüm favori dizim ise game of thrones.
  • Breaking Bad
  • Ikisini de izledim Prison Break diyorum niye mi?
    Cunku Micheal Walttan daha iyi biri daha akilli.Cunku dizi tamamen zeka uzerine kurulu,cunku insanlik adina mesaj veriyor,cunku sizi icine aliyor michealin yanindaymis gibi duygulaniyorsunuz.
    Prison break ayridir her dizi ayni ruhu vermez size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıyaslamaya bak şaka sanırım bu. prison börek ilk iki sezonu güzeldir sonrası çöp. breaking bad ise dizi sektöründe başyapıt olmaya namzet bir dizidir. dizide salt aksiyon arayıp yeahh bunlar hazırlık bölümleri diye kendine her bölüm star trek macerası arayan ergen tipliler dışında oturup adam akıllı bi yapım görmek isteyen herkesin tercihi breaking baddir.
  • kardeşim breaking bad'i diğer dizilerle karıştırmayın, yok 3. sezondan sonrası güzel yok o sezon falan filan. breaking bad'in her sezonu güzeldir ve her bölümü heycanla izlersiniz. bi tane bile bölümü yoktur ki sıkıcıydı diyebilsin bi insan evladı. breaking bad böyle bir dizidir. prison break'i de breaking bad'i de bu yaz bitirmiş biri olarak söylüyorum bunları. prison break de çok kaliteli dizidir ama breaking badle kıyaslanması bile hata bence. breaking bad seviyesinde dizi gelmedi zaten şuana kadar.
  • tabiki breaking bad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Ikisini de izledim Prison Break diyorum niye mi?
    Cunku Micheal Walttan daha iyi biri daha akilli.Cunku dizi tamamen zeka uzerine kurulu,cunku insanlik adina mesaj veriyor,cunku sizi icine aliyor michealin yanindaymis gibi duygulaniyorsunuz.
    Prison break ayridir her dizi ayni ruhu vermez size.

Aylar sonra edit:
    Son sezonu müthişti bbnin o yüzden bknz:imzam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.