Şimdi Ara

Prison Break'ten daha sürükleyici dizi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Daha sürükleyici diyemem ama aynı derecede Spartacus var. Fakat kulvarları farklı. Sürükleyicilik anlamında aynı tadı aldım diyebilirim. İzlemeye karar verirsen tek başına izle çok fazla açık sahne var uyarayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Aralık 2012; 14:09:59 >
  • lost.
  • Game of Thrones
  • yok öyle bi dizi

benzer ne var dersen sherlock var.
  • Game of thrones kesinlikle prison break kadar sürükleyici değil. Spartacus onun kadar sürükleyici ama başka bende bilmiyorum ve arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OZ
    Shameless
    The IT Crowd
    Lost
    Band of Brothers

İlk 2 dizide cinsellik var.
  • pb yi zamanında cok övmüşlerdi hep bb ile karsılastırırlardı izledim pb yi son sezona kadar hani izlenir ama mesela son sezona başlamadım 1.5 ay geçti çok istekli değilim ama tabi bitiricem ama bb nin son sezonunu 1.5 ay izlemeden durabilir misin deseler hayır derim çünkü sonu dahil herşey mükemmeldi
  • Lost

• x flies
  • The wire
  • Lost

• Breaking Bad
  • Shameless kesinlikle. Arkadaşlarıma önermiştim , başlangıçta ''bu ne yaaa'' falan filan demişlerdi.Ama 1.sezon 2. bölüm itibariyle bir haftada 2 sezonu bitirdiler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 23 Mart 2014; 4:08:05 >
  • Lost

• Lost aradığın dizi bence.

• 24

Drive(yamulmuyorsam ilk sezondan sonra iptal olmuştu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.