Şimdi Ara

Priz ucu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün PS3'ümle takasa girerek Slim kasa Xbox aldım makina Jtagli fabrika çıkışı 40 gb ama 250 gb hard disk sonradan taktırılmış. Az önce bir tanıdığın dediğine göre priz alttaki resimdekine göre olunca makinalar 3k görüyormuş Türkiye'de kullanılınca bu doğru mudur?

Priz;
    https://store.donanimhaber.com/83/96/56/839656BD781AF866CD0E4A83E40863FF.jpg

• Zaten onu turkiyedeki prizlere takamazsin,2 liralik us eu dönüştürucu al,bisey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Zaten onu turkiyedeki prizlere takamazsin,2 liralik us eu dönüştürucu al,bisey olmaz

Hocam var zaten 5 liralık bir dönüştürücü onunla kullanıyorum cihazı. O priz uçları amerikada kullanıldığından volt miktarları daha farklı oluyormuş. Bu 3K olayı da elektrikten oluyor diye korktum açıkcası. Birşey olmaz değil mi o çeviriciyle kullandığımda?
  • Hocam biz bauhouse tan 4 liraya almıştık bir tane aylardır 3k falan yok bence sorun çıkmaz tabi emin olmak pişman olmaktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O priz ucu İngiltere için zaten 220 v kısaca. Aşağıdaki resme uygun birşey al tak prize çalışır.

Priz ucu?

Şu aşağıdaki 110v yani amerikan prizi

Priz ucu?
  • Valla cevaplar için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akım Koruyucu Priz tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Havya Ucu Seçimi
    geçen yıl açıldı
    akım korumalı priz sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.