Şimdi Ara

Pro engineer kurulumu acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 6 saattir internetin başında pro engineer wildfire 3 ü nasıl kuracağımı bulmaya çalışıyorum ama malesef başaramadım. bilgisayarımda ethernet kart olmadığı uyarısını veriyor ancak bilgisayarım toshiba A100-599 ve sırf bu programları daha verimli kullanmak için aldım böyle bir hata vermesi biraz garip değil mi? neyse ben ethernet host id sini msdosdan komutlarla buldum. gerekli işlemleri de yaptım yani crack ile ilgili söylüyorum. ancak masaüstünde pro engineer iconuna çift tıkladğımda sanki hiç tıklamamışım gibi davranıyor. ne program açılıyor ne de bir hata mesajı var... akşamdan beri yarına yetiştirmem gereken ödevim varken bununla uğraştım ve başaramadım kafayı yemek üzereyim yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim iyi geceler. not: bilgisayarımda windows vista yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdeception -- 7 Mayıs 2007; 21:18:12 >

• vistada çalışmayabilir dostum. xp olan bir bilgisayarda dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemlix

vistada çalışmayabilir dostum. xp olan bir bilgisayarda dene

evet arkadaşım dediğin doğru olabilir benim xp bilgisayarımda çalışıyordu ve harici ethernet kartı da vardı. ancak vistaya kurmaya çalışırken donanımsal da bazı problemler de var sanırım şöyle ki kurulum esnasında host name ve host id yazan yerde host id görünmediğini söylüyor. bu da on board ethernet ile alakalı sanırım neyse umarım vista olan diz üstüne pro engineer kurmayı başaran bir arkadaş çıkar da yardımcı olur, ilgin için sen de çok sağol...
  • benimde vista var pro engineer 2yiı kuramadım.xp ye cok kurdum ama vistaya olmadı.fakat wildfire 3 ü arıyordum.onu yollarsan kurayım bilgisayarıma oldugu takdirde anlatırım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.