Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extreme 10 linki bekliyoruz dvd versiyonuda düşer yakında torrent'e
  • O xtreme midir nedir neyini tartışıyosunuz bu kadar yıl ortasına gelmişiz adamlar yeni yama yapıyor..Ayrıca yaptıkları yamadaki oyuncuların güçleri fln gerçekci olup olmadığı bile belli değil.Boşuna para vermeyin böyle çakallara arkadaşlar..Emek memek derler baştan savma yaparlar çoğu şeyi.yabancılar böyle şeyleri hep internetten yayınlarlar para fln da istemezler sadece bağış yapabilirsiniz derler.ama bu bizim türk çakalları böyle ticari pay için komik duruma düşerler.

ayrıca dantenin dediği gibi kulüplerin lisanlarını almadan böyle bi yama hazırlayıp satmak suç demektir.Konami bilmiyomu gerçek isimleri yapmayı?
    internetten yayınlasınlar adam gibi herkes yüklesin baksın beğenirsede bağışını yapsın ama böyle bu sitede reklamlar yapıp lisanlar olmadan fln satarlarsa türk adaletide yakalarsa bi güzel tokatlar ona göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum hiç patch yapmadım.Hangi patch tavsiye edersiniz?

pes2008editing isimli bir alman sitesi var, dehşet yamalar yapıyorlar onu tavsiye ederim, 2. ligler bile var...
  • bugün linkler verilecekti bekliyoruz
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Oyunu yeni indirdim, hiçbir update yapmadan PES 2010 Gamingaccess Community Patch 1.00 GOLD yamasını kursam bir osun çıkar mı acaba ?
  • Daha satılmadımı dvdler en geç 1 mayısta dendi 1 hafta geçti hala link yok. =)
  • Bu yamaların %60'ı oyunu bozuyor, %80'i zevk vermiyor orjinallikten uzaklaştırıyor ama eline sağlık çok uğraşmışsın..
  • Lütfen bu başlık altında münakaşa etmeyiniz. Çok sayıda şikayet geliyor
  • PESEdit 2010 Lisans Yaması v.0.8 SÜPERMİŞ.
  • nerde kaldı bu linkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

PESEdit 2010 Lisans Yaması v.0.8 SÜPERMİŞ.

:) O yamanın en son 3.0 versiyonu çıktı. Siz çooook eski olanı yüklemişsiniz.
  • Beyler selam TSL yama yükledim 1,3 gb civarı yalnız kitserverda setup yapamıyorum game exe eror diyor w7 kullanıcısıyım yapmam gereken ayar varmıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONALD KOEMAN

bugün linkler verilecekti bekliyoruz

var mı bı haber ben takıbı kacırdım
  • yeni haberler yokmu beyler
  • Extreme 10 çıkıyordu hani ?
  • arkadaslar hem camur atıyosunuz hem cıksın cıksın dıye telase yapıyosunuz , yanlıs anlamayın ha sıze bı lafım yok cıdden , bekleyın 3 5 gun daha nası olsa her turlusu cıkıcak

ayrıca kazandıkları parayada lafım yok yaparken onlar ugrastı 3 5 te onlar kazansın haksızsam haksızsın dıyın ,

neyse telase yapmayalım kardes kardes bekleyelım , aksıyona gerek yok
  • arkadaslar ınanırmısınız kaç kere aradım cep le bırturlu dusuremıyorum pes 2010 için parasıyla almak ıstıyorum ama bır turlu ulasamıyorum ue 2kere yakaladım telı ama açmadınız ben bu ısten hıçbırsey anlamadım neden banka hesabınızı sıteye eklemıyorsunuz bızde banka hesabınıza yatırır dık hem herkez rahat rahat cep gerek kalmadan bırsekılde yatırır dı neden boyle ceple yaptınız anlamadım hersey ıçın çok tesekkurler pes ekıbıne ama sıparıs ıçın benden dusuk not aldınız kusura bakmayın
  • Arkadaşar hepinize iyi akşamlar.
    Konudan bir süre uzak kaldım, bunun için hepinizden özür dilerim.
    Sorularınıza tek mesaj altında cevap vermeye çalışayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell
    Daha satılmadımı dvdler en geç 1 mayısta dendi 1 hafta geçti hala link yok. =)

exTReme'10 linkleri, büyük bir aksilik olmadığı sürece(host veya server sorunu) bu akşam veya en geç yarın sitemize konulacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.
    Extreme 10 çıkıyordu hani ?

exTReme'10 çıktı, bağış yapan üyelerimize cuma gününden bu yana, hediye exTReme'10 DVDlerini gönderiyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist
    arkadaslar hem camur atıyosunuz hem cıksın cıksın dıye telase yapıyosunuz , yanlıs anlamayın ha sıze bı lafım yok cıdden , bekleyın 3 5 gun daha nası olsa her turlusu cıkıcak
    ayrıca kazandıkları parayada lafım yok yaparken onlar ugrastı 3 5 te onlar kazansın haksızsam haksızsın dıyın ,
    neyse telase yapmayalım kardes kardes bekleyelım , aksıyona gerek yok

Yorumunuz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu
    arkadaslar ınanırmısınız kaç kere aradım cep le bırturlu dusuremıyorum pes 2010 için parasıyla almak ıstıyorum ama bır turlu ulasamıyorum ue 2kere yakaladım telı ama açmadınız ben bu ısten hıçbırsey anlamadım neden banka hesabınızı sıteye eklemıyorsunuz bızde banka hesabınıza yatırır dık hem herkez rahat rahat cep gerek kalmadan bırsekılde yatırır dı neden boyle ceple yaptınız anlamadım hersey ıçın çok tesekkurler pes ekıbıne ama sıparıs ıçın benden dusuk not aldınız kusura bakmayın

Lütfen bu konuda biraz daha sabırlı olun. Telefonlara sadece 3 arkadaşımız bakıyor. Yoğunluktan dolayı cevap veremiyor olabilirler. Aramaya devam ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 10 Mayıs 2010; 22:44:14 >

• en sonunda ulastım cep ten iloveyouhagi tesekkurler kardes bay
  • T.S.C exTReme'10 Download linkleri sitemizde yayınlanmıştır.
    Yamamızı, aşağıdaki adresteki linklerden indirebilirsiniz:

http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c_extreme10_indir-t27249.html?p=254652#post254652
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.