Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

@Dante, Senin amacın nedir? Ne yapmaya çalışıyorsun?
    Bu yamayı bu kadar atıp tuttuktan sonra, hangi vicdanla yamayı kurup oynayacaksın?
    Hiçkimsenin boşuna para falan verdiği yok! Herkes kendi hür iradesiyle sitemize bağış yapıyor.
    Sen başkalarının işine fazla burnunu sokmaya başladın.
    AYAĞINI DENK AL, HADDİNİ BİL!
    Klavye başında herkes aslan kesiliyor, onu yaparım, bunu yaparım.
    Gerçek dünyanın bu sanal ortamdan çok farklı olduğunu unutma derim, yaşın daha çok genç.
    Sana bir abi olarak tavsiye...

Benim bu patch'le işim olmaz zaten ben kendi kurduğum patch'ten başkasını beklemiyorum.

Saygısızlık etme! Sen ayağını denk al yetkililer evine kadar gelip seni sorgulamaya götürdüğünde! Başkalarının işine burnumu da sokarım kulağımı da seni ilgilendirmez! Yaptığınız iş resmi olmadığı sürece her türlü sokarım burnumu!

Ben burada dosyaları paylaşıp geçerim. En ufak da laf edemezsiniz! Lisansını almadığınız şeyi gidip herkes her yerde paylaşır. Siz bu patch'i kendinizi akıllı sanıp paralı yapmakla başınıza hem uploader'ları hem de resmi makamları bela aldınız haberiniz yok! Neyse az kaldı.

• Ben yatırdım kargo dahil 20 liramı şimdi bekliyorum dvdmi gelincede güzelce kurup tadını çıkarıcam.
    Almak istemeyende almasın ama neolur daha fazla uzatmayın.
    Böyle devam edicekse konu kapansın artık bakasım gelmiyor bu konuya, son birkaç sayfada yama adına hiçbirşey yok ancak tartışma var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante
    quote:

Bu yamayı bu kadar atıp tuttuktan sonra, hangi vicdanla yamayı kurup oynayacaksın?
    Hiçkimsenin boşuna para falan verdiği yok! Herkes kendi hür iradesiyle sitemize bağış yapıyor.
    Gerçek dünyanın bu sanal ortamdan çok farklı olduğunu unutma derim, yaşın daha çok genç.

Benim bu patch'le işim olmaz zaten ben kendi kurduğum patch'ten başkasını beklemiyorum.
    Saygısızlık etme! Sen ayağını denk al yetkililer evine kadar gelip seni sorgulamaya götürdüğünde! Başkalarının işine burnumu da sokarım kulağımı da seni ilgilendirmez! Yaptığınız iş resmi olmadığı sürece her türlü sokarım burnumu!
    Ben burada dosyaları paylaşıp geçerim. En ufak da laf edemezsiniz! Lisansını almadığınız şeyi gidip herkes her yerde paylaşır. Siz bu patch'i kendinizi akıllı sanıp paralı yapmakla başınıza hem uploader'ları hem de resmi makamları bela aldınız haberiniz yok! Neyse az kaldı.

Elinden geleni ardına koyma, bu söylediklerini yapmazsan sana yazıklar olsun.
    Öyle oturduğun yerden insanları tehdit etmek, b.k atmak çok kolay.
    Senden en ufak bir korkum yok, zerre kadar.
    Hiç bi b.kda yapacağın yok. Buna gücün yetmez çünkü.
    Bizim hiçkimseyi başımıza bela aldığımız falan yok, senin dışında.
    Uploader'lardan niye korkalım ki; zaten yamayı internete biz yükleyeceğiz.
    Linkleri çok yakında tüm internet sitelerinde görürsün, uploaderların zahmet etmesine gerek yok.
    Çocuksun, ama eşşekliğin alasını ben yapıyorum seninle muhattap olarak.
    Sabrettim şu saate kadar, ama en sonunda sabrımı taşırdın.
    Daha fazla yazmak istemiyorum, 6 senelik DH üyeliğimin, senin gibi biri yüzünden heba olup gitmesini istemiyorum. Buna değmezsin çünkü...

BUNDAN SONRA NE YAZARSAN YAZ, 1 KELİME BİLE CEVAP Y-A-Z-M-A-Y-A-C-A-Ğ-I-M

Hadi meydan senin, takıl kendi kafana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 7 Mayıs 2010; 13:50:32 >

• quote:

Sevgili kardeşim.Burada daha düzeyli bir tartışma ortamı olması gerekir.Bunu bozma lütfen.Herkes fikrini söylemekte hür.O arkadaşımız yapılan bu çalışmayı destekler yada desteklemez.Kendi özgür düşüncesidir.Bu arada bu tarz eleştrilerden sonra sanırım onlar önümüzde ki sene için herkesi mutlu edebilecek daha adil bir yola gideceklermiş.Yani ortada eğer birşekilde duruma itiraz eden kişiler varsa demekki birşeyler hata vardır.Onlarda bunu görmüş olacaklar ki aldığım bir duyuma göre dvd olarak bağış altında verilmeyecek çalışma.Dolayısıya artık köstek olacağımıza onlara destek olalım.İlla dvd alarak demiyorum.Umarım seneye herkesi memnun edecek bir çalışma olur..

Ayrıca yine sitede yazan bir habere göre sadece internet versiyonuna özel güncellemeler de olacak.

Dante;
    "Madem Türkler bedava verelim" gibi bir düşünceyide malesef biraz konik bulduğumu belirtmeliyim.Kaldi ki ülkemizde zaten kim kime "madem Türkler bedava verelim" diye birşey veriyor ki.Zaten birisi öyle bişey verirse ondan şüphelenmek gerekmez mi asıl?
    Ayrıca sizin torrentlerle aranızın iyi olduğunu görüyorum.Acaba kullandığınız bir programa gidip para veriyormusunuz doğrusu merak ediyorum...sözlerinizden yola çıkarak sanmıyorum..
    Ben bir yazılım firmasında çalışıyorum demiştim.Belkide bizim firmamızın bir ürünüde sizin bilgisayarınızda korsan olarak duruyordur kim bilir?
    Bu çalışmayı yapan kişiler kendi emekleri ile ortaya bir çalışma çıkarmışlar.En azından emeğe saygı duyun.Destek olmasanızda köstek olmayın bari.Ayrıca eğer sizin dediğiniz gibi onlar bir hata yapıyorsa daha çnce ki mesajımda belirttiğim gibi gelin birlikte hem onların emeklerini destekleyecek hemde sizleri memnun edecek yollar önerelim.

Bu çalışmayı torrentten paylaşarak bir çok kişinin emeğine büyük haksızlık edersiniz.Günahlarını alırsınız.Bunu samimiyetimle söylüyorum.Hatta onlarca emek verenin Ahını alırsınız.Sizde bunları göze alıyorsanız buyurun paylaşın.

Ben kendi adıma hem dvd alacağım hemde internetten indireceğim.

Son olarak bence yetkili arkadaşlarım bu konuyu kilitlesinler.Bu konu sonuca varmayacak mesajlara dolacak.Sitedeki kardeşlerimiz seneye herkesi memnun edecek bir yol üzeride çalıştıklarını ilettiler zaten.Bekleyip görmek gerek.Ortalığı bulandırmaya gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

Elinden geleni ardına koyma, bu söylediklerini yapmazsan sana yazıklar olsun.
    Öyle oturduğun yerden insanları tehdit etmek, b.k atmak çok kolay.
    Senden en ufak bir korkum yok, zerre kadar.
    Hiç bi b.kda yapacağın yok. Buna gücün yetmez çünkü.
    Bizim hiçkimseyi başımıza bela aldığımız falan yok, senin dışında.
    Uploader'lardan niye korkalım ki; zaten yamayı internete biz yükleyeceğiz.
    Linkleri çok yakında tüm internet sitelerinde görürsün, uploaderların zahmet etmesine gerek yok.
    Çocuksun, ama eşşekliğin alasını ben yapıyorum seninle muhattap olarak.
    Sabrettim şu saate kadar, ama en sonunda sabrımı taşırdın.
    Daha fazla yazmak istemiyorum, 6 senelik DH üyeliğimin, senin gibi biri yüzünden heba olup gitmesini istemiyorum. Buna değmezsin çünkü...

BUNDAN SONRA NE YAZARSAN YAZ, 1 KELİME BİLE CEVAP Y-A-Z-M-A-Y-A-C-A-Ğ-I-M

Hadi meydan senin, takıl kendi kafana göre...

İşte patchin yasallığıyla ilgili verecek cevabın olmadığından böyle hakaretlere girişirsin en sonunda. Foyanızı böyle ortaya çıkarıyorsunuz hakaretler ve saygısızlıkla. Tamamen boş mesaj atarak, içinin ne olduğunu ortaya çıkartarak asıl benim seninle muhatap olmamam gerektiğini gösterdin sonunda. Ha zaten seninle muhatap olma gibi derdim yok, umrumda da değil bu. Ben gerekli yerlere şikayet edip tam DVD versiyonunu internette paylaşır geçerim. Binlerce insan, yüzbinlerce patch'i ücretsiz sunarken, paylaşım yaparken enayi de siz açıkgözlü sanıyorsunuz kendinizi sanırım. Paşazade evlatları gibi patch'inizi değere bindirip parayla satmaya kalkarsanız biri ayağınızı alır çukura.

Yaptığınız uygulama lisanslı ve yasal bir şey olsa sesimi çıkarmaya haddim olmaz. Ama böyle kaçakçılık yaparak, üstüne bir de bunu dile getirenlere saygısızlık ederek terbiyesizliğinizi ortaya koyuyorsunuz.

@nastyfighter, ben bu patch'i yapanların emeğine hiçbir zaman saygısızlık yapmadım. Yaptıkları emeği, paylaşım yöntemleriyle tamamen etik olmayan, yasa dışı şekilde ortaya koymaları üzerine konuşuyorum. Yaptıkları patch iyidir veya kötüdür, verdikleri emek fazladır veya azdır bununla ilgilenmiyorum. Onların emeğine biz saygı gösterirsek, Konami'nin emeğine kim saygı göstersin? Konami'nin oyun için ortaya koyduğu yılların emeğine yazık değil midir bu?

Evet ben de bir çok yazılımı önce internetten edinirim. Fakat hakkını vermem gerektiğini gördüğüm, üzerinde büyük emeklerin olduğu yazılımları her şekilde orijinal almaya çalışırım. PES oyunu da buna dahildir. Ama bu konuda benim orijinal veya korsan edinmemin ilgisi yok, konu ben değilim. Bu insanlar da "bakın bu adamlar korsan kullanıyor, ben de lisanssız satarım" deme hakkını kendinde bulamaz.

Benim torrentten paylaşmam bu kişilerin emeğine haksızlık olmuş olacak tabii. Ama bu kişilerin Konami'nin dosyalarını başkalarına vererek Konami'ye yaptıkları haksızlığın yanında incir çekirdeği kadar bile bir büyüklüğü yok. Benim için Konami veya bu insanların yeri ayrı değildir. Bu DVD yi yasa dışı olarak satışa sunmakla onlar düşünecekti yaptıkları haksızlığı.

• @iloveyouhagi

Abi hani nerde Extreme 10 yaması? Mayısın ilk günleri dediniz 1 hafta oldu. Bekletmeyin artık.
  • @iloveyouhagi
    Bir DVD' yi de Konami' ye gönderin, kapak olsun heriflere
  • turkcespiker.com sitesi bağışları kime topluyor kendi sitesi içinmi yoksa ne bilim bi vakıf içinmi tsk adınamı ne bilim lösemili cocuklar içinmi
  • Yamayı yapanların emeğine sağlık.

Hepimiz biliyoruz ki böyle yamalar olmadıkca oyundan zevk alamıyoruz.Onun ıcın extreme yamasına vakıt,zaman harcayanlara saygı duymak ve destek vermek lazım.Eğer zıttını yaparsak pes2011 de extreme 11 ı goremebılırız...Sebebi bu yaptıklarımızdan şevklerı kırılabılır.

Turkçespiker grubuna yamada emegı gecen kısılere tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

@iloveyouhagi
    Bir DVD' yi de Konami' ye gönderin, kapak olsun heriflere

• yapanların emeğine saygı
  • dante diyelim ki haklısın. dosyaların bu şekilde dağıtılmasına karşısın.
    ama bundan hak sahibinin (konami) ne gibi bir zararı olacak onu söyler misin bana? oyunun kendisiyle birlikte verilse haklısın ama burda hak sahibinin telif haklarına verilmiş bir zarar söz konusu değil.
    oyun firmaları yapılan modlardan genelde şikayetçi olmazlar konami de bu tip çalışmalardan memnun olacaktır. çünkü oyunun lisans sorunu var ve bu tip çalışmaları gizliden gizliye desteklemektedir. oyunun dosyalarının yıllardır değiştirilebilir yapıda olması da bunun en büyük göstergesi.

böyle bir çalışmaya destek olmak isteyen dvd yi alır. istemeyen yine internetten indirir. oyunu torrentte paylaşacağını yazmışsın. yasal ve etik olmadığını savunduğun şeye yasal olmayan bir yöntemle mi karşılık vereceksin? bu mudur senin etik anlayışın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 7 Mayıs 2010; 22:17:43 >
  • oyunu yeni kurdum önerdiğiniz varmı bir yama acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k

oyunu yeni kurdum önerdiğiniz varmı bir yama acep?

GamingAccess Community Patch GOLD + ENB Series

bunlarda benım ayarlar , parlıklık konusunu nerdeyse tamamen cozdum , bundan ıyısı olmuyor

[PROXY]
    EnableProxyLibrary=0
    InitProxyFunctions=1
    ProxyLibrary=
    [GLOBAL]
    UseEffect=1
    AlternativeDepth=1
    AllowAntialias=1
    BugFixMode=0
    SkipShaderOptimization=0
    QuadVertexBuffer=0
    EnableShaders_3_0=1
    AdditionalConfigFile=enbseries2.ini
    UseMRTRendering=0
    [EFFECT]
    EnableBloom=1
    EnableOcclusion=1
    EnableReflection=1
    EnableMotionBlur=1
    EnableWater=1
    EnableShadow=1
    DepthBias=0
    EnableDepthOfField=0
    [INPUT]
    KeyUseEffect=4
    KeyBloom=3
    KeyOcclusion=2
    KeyReflection=5
    KeyCombination=6
    KeyScreenshot=666
    KeyShadow=8
    KeyWater=9
    KeyShowFPS=1
    [REFLECTION]
    ReflectionPower=10
    ChromePower=0
    UseCurrentFrameReflection=1
    ReflectionQuality=0
    ReflectionSourceSpecular=50
    ReflectionSourceTFactor=50
    UseAdditiveReflection=0
    ReflectionDepthBias=0
    UseLowResReflection=0
    ReflectionSinglePass=1
    UseEnvBump=0
    EnvBumpAmount=100
    EnvBumpOffset=100
    ReflectionFlip=1
    [BLOOM]
    BloomPowerDay=0
    BloomFadeTime=100000
    BloomConstantDay=0
    BloomQuality=0
    BloomScreenLevelDay=0
    BloomCurveDay=0
    BloomPowerNight=0
    BloomConstantNight=0
    BloomCurveNight=0
    BloomScreenLevelNight=0
    BloomAdaptationScreenLevel=10
    BloomAdaptationMultiplier=10
    BloomAllowOversaturation=0
    BloomMaxLimit=30
    [SSAO]
    UseFilter=1
    OcclusionQuality=1
    FilterQuality=1
    DarkeningLevel=30
    BrighteningLevel=1
    IlluminationLevel=1
    AdditiveIlluminationLevel=1
    UseAmbientOcclusion=1
    UseIndirectLighting=1
    FadeDistance=20
    UseForAlphaTest=0
    UseForAlphaBlend=0
    UseIndirectLightning=1
    [COLORCORRECTION]
    DarkeningAmountDay=-50
    ScreenLevelDay=1
    ScreenLevelNight=1
    DarkeningAmountNight=-50
    GammaCurveDay=1
    GammaCurveNight=-2
    ColorSaturationDay=0
    ColorSaturationNight=0
    UsePaletteTexture=1
    [WATER]
    UseWaterDeep=0
    WaterDeepness=20
    WaterQuality=0
    [SHADOW]
    ShadowFadeStart=400
    ShadowFadeEnd=800
    ShadowAmountDay=80
    ShadowAmountNight=80
    ShadowScreenLevelDay=80
    ShadowScreenLevelNight=80
    ShadowQuality=2
    UseShadowFilter=1
    FilterQuality=1
    ShadowBlurRange=40
    [ENGINE]
    ForceAnisotropicFiltering=1
    MaxAnisotropy=16
    ForceDisplayRefreshRate=0
    DisplayRefreshRateHz=0
    [MOTIONBLUR]
    MotionBlurQuality=2
    MotionBlurVelocity=50
    MotionBlurRotation=50
    [PERPIXELLIGHTING]
    SpecularColorMin=0
    SpecularColorMax=50
    SpecularColorMultiplier=50
    SpecularGlossinessMin=0
    SpecularGlossinessMax=50
    SpecularGlossinessMultiplier=50
    [DEPTHOFFIELD]
    DOFQuality=2
    DOFNumberOfPasses=2
    DOFFocusRange=80
    DOFBlurinessRange=4
    [PLUGIN]
    WeatherMod=0

• Beni ne ilgilendirir arkadaşım DVD lerin ulaşması. Ben ilgili birimleri haberdar ettim gerisi onlara kaldı.
  • quote:

Beni ne ilgilendirir arkadaşım DVD lerin ulaşması. Ben ilgili birimleri haberdar ettim gerisi onlara kaldı.

ettin yani şimdiye kadar bişey olmadığına göre bu saatten sonrada olmaz,boşa kürek sallıyosun dante
  • online oynayan yokmu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anktotti -- 8 Mayıs 2010; 11:45:21 >
  • Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum hiç patch yapmadım.Hangi patch tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

Arkadaşlar oyunu indirdim kurdum hiç patch yapmadım.Hangi patch tavsiye edersiniz?

Gaming Access oynuyorum hocam ben tavsiye ederim dene istersen
  • Extreme 10 linkleri verilse artık.Pazar gunu takılırdık
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.