Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek türkçe spiker dosyasını indirme şansımız yok mu ??
    malum internet kotalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
    tek türkçe spiker dosyasını indirme şansımız yok mu ??
    malum internet kotalı...

Maalesef yok. Türkçe spiker ses dosyaları, exTReme yamasının içinde sunulmaktadır.
  • İlk mesaja, PES 2010 TSC exTReme'10 Yaması tanıtım ve indirme linkleri eklenmiştir.
  • yama sorunluymuş, atma problemleri falan varmış.
    bide şöyle sağlam bir torrent olsa iyi olucak böyle part part ölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

yama sorunluymuş, atma problemleri falan varmış.

torrente alıskınım part part ölüm gelıyor sımdı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist
    quote:

Arkadaşlar download linkleri birbiri ile uyumludur.
    Ayrıca partları tek tek indirmek yerine, tüm linkleri Free Rapid Downloader programına atarsanız çok kolaylıkla indirebilirsiniz.
    Yamada birkaç noktada oyundan atma problemi olduğu doğrudur. Bu özellikle taraftar pankartları ve reklam panolarından kaynaklanmaktadır. Konami'nin oyuna koyduğu rakamın üzerinde pankart olduğu için bazen çakışma ve oyundan atma sorunu vermektedir. Ancak bu sorun şu anda çözülmüştür. Benzer bir sorun W7 64bit işletim sistemi kullanıcılarında yaşanmaktadır. Bu sorunun da çözümü en yakın zamanda sitemizde olacaktır.
    Yama hakkında detaylı bilgi, yaşanan sorun ve çözümleriyle ilgili olarak sitemizi ziyaret edebilirsiniz:
    www.turkcespiker.com
    TSC_mcharun_Yetkili

• Ben beğendim yamayı güzel olmuş elinize emeğinize sağlık ,bu arada şimdilik 3 maç yaptım birisinde menüye dönerken oyundan atma yaşadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblomòv -- 11 Mayıs 2010; 19:41:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

quote:

quote:

Ayrıca partları tek tek indirmek yerine, tüm linkleri Free Rapid Downloader programına atarsanız çok kolaylıkla indirebilirsiniz.
    Yamada birkaç noktada oyundan atma problemi olduğu doğrudur. Bu özellikle taraftar pankartları ve reklam panolarından kaynaklanmaktadır. Konami'nin oyuna koyduğu rakamın üzerinde pankart olduğu için bazen çakışma ve oyundan atma sorunu vermektedir. Ancak bu sorun şu anda çözülmüştür. Benzer bir sorun W7 64bit işletim sistemi kullanıcılarında yaşanmaktadır. Bu sorunun da çözümü en yakın zamanda sitemizde olacaktır.
    Yama hakkında detaylı bilgi, yaşanan sorun ve çözümleriyle ilgili olarak sitemizi ziyaret edebilirsiniz:
    www.turkcespiker.com
    TSC_mcharun_Yetkili

hocam DVD versiyonuda verilecekmi siteye

• @_BRUCE LEE_, DVD versiyonu verilmeyecek maalesef.
  • Yama güzel tezahuratlarla ilgili küçük hatalar var düzeltileceğine eminim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Extreme 10 DVD versiyonu ile İnternet versiyonu arasında ne fark var ? Sık Sorulan Sorulara baktım TSCde Fakat Açılmadı ordaki link
  • Birçok kişinin T.S.C exTReme'10 indireceğini düşünerek biraz bilgi vereyim;

Siteyi baştan aşağı taradım.Şuan internet versiyonunda bazı hatalar var evet.Oyundan atmalar ve bazı eksikler.Ancak site yöneticileri bu hataların çok yakında hatta 1-2 gün içerisinde çıkacak bir güncelleme ile çözülecek küçük sorunlar olduğunu söylüyor.İnşallah en kısa sürede eksikler giderilirde tadına varırız oyunun.

Bence eğer bu çalışmayı indiren yada indirecek olan varsa,indirir indirmez hemen oyuna atlayıpta şurda atıyor burda kopuyor demesin.İlk güncellemeyi mutlaka bekleyin derim.
    Genel olarak herzaman ki gibi müthiş bir çalışma olmuş.Güncelleme ile sorunlarda giderilirse tadından yenmez.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yamanın nasıl kurulacağını anlatıldığı bir link verebilir misiniz. Tüm partları indirdim fakat henüz kurmadım. Fırsat olmadı. Belki ayrıntılı anlatım indirilen dosyalar arasında da vardır. O konuda da bilgilerinizi bekliyorum..
    Kuranlar da yorumlarını yazarlarsa güzel olur.. İnternet versiyonu ile dağıtılan dvd versiyonu arasında ne gibi farklar var?
    Yapanların ellerine sağlık, emeğiniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerbekir -- 12 Mayıs 2010; 11:20:04 >
  • Efsane modunda malesef oyundan atıyor. Bende güncellemeleri bekliyorum. Dandik bile olsak TSL de ilk sezonda kral olurum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

quote:

quote:

www.turkcespiker.com
    TSC_mcharun_Yetkili

w7 64te de mi hata var en iyisi düzgün bir sürüm beklemek. birde torrent olarakta koysanız iyi olur, programları bende biliyorum zamanında da kullandım ama hiç biri torrent in kolaylığını sunamaz

• edit:Yanlış anlaşılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 12 Mayıs 2010; 20:37:23 >
  • extreme 10'u indirip kurdum arkadaşlar yama gayet başarılı olmuş özellikle iki spiker olması ve mod seçici gibi bir eklentinin yamaya dahil edilmesi çok ii düşünülmüş süperlig oyuncularıyla tek tek uğraşılmış faceler filan çok ii, yamada gördüğüm en büyük eksik kurlumu oyunun kurlumundan uzun sürüyor kesinlikle gerçi boyutunun 3küsür gb olduğu düşünülürse pek mantıksız olmuyor (partlardan çıkarılmış hali 3küsür yoksa indirilen partlar 1.5 gb civarı yer kaplıyor) yamada emeği geçen herkese teşekkür ederim ve herkese tavsye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.
    Extreme 10 DVD versiyonu ile İnternet versiyonu arasında ne fark var ? Sık Sorulan Sorulara baktım TSCde Fakat Açılmadı ordaki link

İlk mesajımda yamanın tanıtım sayfasının linkini verdim. Oradan bakabilirsiniz.

Diğer arkadaşlara da yorumları için teşekkür ederim.
    Güncelleme çok yakın zamanda sunulacak.
    Herkese keyifli oyunlar...
  • Pes 2010 Spiker çıkmadı mı daha ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.Refik

Pes 2010 Spiker çıkmadı mı daha ?

çıktı kardes al bu sıteden ındırwww.turkcespiker.com
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.