Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TSC Extreme Yaması Sorunlarla dolu maalesef. Master Ligde ve CLde Oyundan atmalar, spikerin sonradan konuşması vs. vs.
    Gerçekten Güncelleme lazım.
  • extreme 2010 + enb kendı ayarlarım , oyun extreme ıle harıka oluyor vaktım olaydı dvd alıp bol bol oynardım , emegı gecen herkese cok tesekkurler
    ss lerı oylesıne koymak ıstedım , oyun oynadıgım su halıyle konsol versıyonlarına fark atar

asagıda da goruldugu uzere oyunda AA var saka degıl gercek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 13 Mayıs 2010; 2:55:44 >

• Extreme 10 internet versiyonunu denedım.Güzel olmuş ama hataları bol.

1-Şampiyonlar Ligi seceneklerinde olan takımların formaları çıkmıyor.(ama kendi liginden aynı takımı secersen forması mevcut)
    2-Şampiyonlar Ligi macında maçtan atma
    3-Yağmur efekti cok göz alıyor.Onu nasıl kaldırabilirim.
    4-İnternet versiyonunda mod secici secenekleri cok az.
    5-Şampiyonlar Ligi Takımları Güncellenmemiş.Bayern Munich vs.Sampiyonlar ligi menusunde yok ülkesinden seciyorsun.

Not:Konami 1.30 güncellemesiyle oynanmıştır oyun.

İlk izlenimlerim böyle.
  • Ben daha yamayı indiremedim ama beklentilerimin çok altında kaldığını söyleyebilirim. Yama çıkmadan önce SS'lere bakarak Lig Tv yamasını çok beğenmiştim ama internet versiyonunda yok galiba. DVD alma yolu gözüktü bize de...
  • karlı hava yı denedım az once gayet guzel olmus , ayrıca lıg tv scoreboard u da yenı ekledım o da cok basarılı

spıker emın ı de sımdı denedım , yapaylıktan uzak gayet kulaga hos gelıyor , taraftar seslerı atmosfer sesı ve spıker ses tonları cok ıyı ayarlanmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 13 Mayıs 2010; 13:22:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

Ben daha yamayı indiremedim ama beklentilerimin çok altında kaldığını söyleyebilirim. Yama çıkmadan önce SS'lere bakarak Lig Tv yamasını çok beğenmiştim ama internet versiyonunda yok galiba. DVD alma yolu gözüktü bize de...

Var hocam Lig TV scoreboardı.

TSCye baktım da oyundan atma hatası Uyumluluklardan Windows NT yi seçerek gideriliyormuş. İyi Oldu.
  • Yama yine çok güzele benziyor.
    Ssler süper Bir ara deniyecem.
    Yapanların eline sağlık.
  • Bu Arada TSCde bir SS buldum çok güldüm İyi düşünmüşler, fakat terbiyesizlik olmuş.

iddaa reklamına dikkat.
  • La bakın indiriyorum, beğenmezsem yapışırım yakanıza.
  • @Pércussionist, yorumun ve SSler için teşekkürler.

@ridvanakd5, maalesef DVD başvurusu sona ermiştir.

@Owl City., SS gerçekten de çok komik. İlk kez görüyorum.
  • Selamlar,

Dün kurdum yamayı. Bir iki maç yaptım. Ama taraftar sesleri yanlış herhalde.
    GS'yi aldım, GS ile ilgili bir tane tezaurat yapılmadı. Farklı bir takımınki vardı galiba.
    Ama spikeri beğendim. Ellerinize sağlık. Emeğiniz için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Selamlar,

Dün kurdum yamayı. Bir iki maç yaptım. Ama taraftar sesleri yanlış herhalde.
    GS'yi aldım, GS ile ilgili bir tane tezaurat yapılmadı. Farklı bir takımınki vardı galiba.
    Ama spikeri beğendim. Ellerinize sağlık. Emeğiniz için teşekkürler..

Yamadaki hatalarla ilgili çok yakın zamanda bir güncelleme paketi yayınlanacaktır.
    Şu anda sorunların büyük bir kısmı çözülmüş, birkaç tane de çözülmeyi bekleyen sorun(W7 64bit vs) vardır.
    Güncelleme çıkana kadar, yaşadığınız sorunlarla ilgili çözümleri aşağıdaki adresten takip edebilirsiniz:

http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c_extreme10_sorunlar_ve_cozumler-f394.html

Ayrıca yamamızın download linkleri dışında, torrent linkleri de sitemize eklenmiştir.
    Konuyu aşağıdaki adresten bulabilirsiniz:

http://www.turkcespiker.com/forum/tsc_extreme10_torrent_linkleri-t27304.html?p=256345&posted=1#post256345

Herkese hayırlı cumalar, exTReme dolu keyifli PESlemeler

• Ben internetten indirmiştim yamayı. Sanırım internet versiyonunda tezahüratlar gibi bir takım eksiklikler varmış. Bu doğru mu?
    Sitenizi zaten takip ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Ben internetten indirmiştim yamayı. Sanırım internet versiyonunda tezahüratlar gibi bir takım eksiklikler varmış. Bu doğru mu?
    Sitenizi zaten takip ediyorum..

Tezahürat sorununun çözümü aşağıdadır:
    http://www.turkcespiker.com/forum/pes_2010_extreme_tezahurat_sorunu_cozuldu-t27587.html

Keyifli oyunlar...
  • Yamayı indirdim...

Bazı sorunlar vardı sitede açıklamaları varmış ve halloldu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 14 Mayıs 2010; 11:32:53 >
  • Become a Legend modunda süper lig var mı acaba extreme 10 da
  • w7 64bit ne zaman çözümlenicek ? sırf bu yüzden indirmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

w7 64bit ne zaman çözümlenicek ? sırf bu yüzden indirmiyorum

problem tam olarak nedir hocam?

edit:iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anktotti -- 14 Mayıs 2010; 17:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0wen

Extreme 10 internet versiyonunu denedım.Güzel olmuş ama hataları bol.

1-Şampiyonlar Ligi seceneklerinde olan takımların formaları çıkmıyor.(ama kendi liginden aynı takımı secersen forması mevcut)
    2-Şampiyonlar Ligi macında maçtan atma
    3-Yağmur efekti cok göz alıyor.Onu nasıl kaldırabilirim.
    4-İnternet versiyonunda mod secici secenekleri cok az.
    5-Şampiyonlar Ligi Takımları Güncellenmemiş.Bayern Munich vs.Sampiyonlar ligi menusunde yok ülkesinden seciyorsun.

Not:Konami 1.30 güncellemesiyle oynanmıştır oyun.

İlk izlenimlerim böyle.

• yamayı yeni indirdim ve denedim ,öncelikle bu yamada emeği geçen herkese teşşekkür ederim oyuna gerçekten zevk gelmiş yama mükemmel olmuş, hatalar update ile düzelir
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.