Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar zahmet olmazsa Extreme10 yülkü olanlardan ricam bana dt05_e.img dosyasını bana upload edebilirlermi?
  • Proevolution soccer 2010 için oyuncu güçleriyle ,takım dizilişleri ve transferlerle oynanmamış logo ve forma düzeltmeyi içeren bir yama bilen arkadaş varmı? . (Kitserver kurulumu olmadan sırf save dosyasına yüklüyebileceğim option file 'de olur.)

Not:Devrim yamasına kadar birçok büyük yamayı yükledim ve kurdum, oyunu sade oynamak daha sorunsuz oluyor. Şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan
    Extreme yamasını az önce test ettim. Genel bakışım olumlu. Yeni bir maç yapacağım zaman "windows çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Menüye dönüp tekrar maça gireceğim zaman yine aynı hatayı aldım. İşletim sistemim windows 7/64bit. Acaba uyumluluk sorunu mu var

Maalesef şu anda W7/64bit te bir uyum sorunu yaşıyoruz.
    Çok yakında bu sorun çözülüp, güncellemeyle düzeltilecektir.
    Sitemizi takip ediniz.

Konuya şimdi bakabildim. Ben sorunu çözdüm gibi. Program files'ta yamanın exelerine (TR-EMIN, TR-HASAN) sağ tıklayıp uyumluluk bölümünden "Windows xp SP2" seçtim ve şu ana dek "kapat" hatası almadım. Benim gibi sorun yaşayanlar bunu deneyebilirler.

Yeni çıkan güncellemeye hemen bakıyorum.

Ben 8 part halinde indirmiştim. Acaba "internet güncelleme" mi yoksa "dvd" olanı mı seçeceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 20 Mayıs 2010; 3:05:31 >

• quote:

@ProgreSsive aTTacK, sitemiz açılmıştır.
    exTReme'10u aşağıdaki sayfadan indirebilirsin:

http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c_extreme10_indir-t27249.html?p=254652#post254652

Yağmur efektini kaldırma imkanımız varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Arkadaşlar zahmet olmazsa Extreme10 yülkü olanlardan ricam bana dt05_e.img dosyasını bana upload edebilirlermi?

http://www.dosya.tc/dt05_e.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Arkadaşlar zahmet olmazsa Extreme10 yülkü olanlardan ricam bana dt05_e.img dosyasını bana upload edebilirlermi?

http://www.dosya.tc/dt05_e.rar.html

Çok makbule geçti Teşekkürler, Tr dil dosyası bu sanrım Extreme yüklemeden Pespatch ile Tr dil deneyeceğim Emin Spikeri ekledim zaten

Edit: İşe yaramadı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 20 Mayıs 2010; 12:17:34 >

• yha ben extreme 2010 Kulannıyorum ama Oyun türkçe olmadı hala Çinçe Oyun Birde Fener beşiktaş Galatasary Superlig içinde Yok bAşka yerdeler birde Fenerbahçe Forması kırmızı Renk Yardım edeecek warmı
  • Beyler ben extreme 10 dvd versiyonunu aldım fakat güncellemeden sonra Bursaspor kayboldu onun yerine Bucaspor geldi.Gs,Fb,Bjk yerine Psv ajax falan var nasıl düzeltebilirim?
  • gaming access gold yamasını kurdum ama skorboardlar da sorun var ortada kalıyo ve skoru göstermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeen -- 20 Mayıs 2010; 17:50:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pakaki*

Beyler ben extreme 10 dvd versiyonunu aldım fakat güncellemeden sonra Bursaspor kayboldu onun yerine Bucaspor geldi.Gs,Fb,Bjk yerine Psv ajax falan var nasıl düzeltebilirim?

Güncellemeyi tekrar kurun, sorun düzelecektir.
  • Win7 64Bit te oyunu kurdum her şekliyle denedim, oyun siyah ekranda kalıyor yıldızlar yüklenmiyor, oyuna girmiyor. Güncellemeyi de kurdum hiç bir işe yaramadı. Xp'ye kurdum 3-4 kere silip baştan kurdum tüm söylenenleri harfiyen uyguladım fakat her seferinde oyuna tıkladığımda. Uygulamanın baştan yüklenmesi sorunu giderebilir diyor, oyunu orjinal PES 2010 şeklinde açıyor. Sorun nerde yardımcı olur musunuz?
  • Arkadaşlar bende spiker(hasan mustan) gol olduktan 3-4 sn sonra gol diye bağırıyor.
    Sizde de böyle mi acaba?
  • Arkadaşlar ben extreme 10'un dvd versiyonunu ve 1.1 güncellemesini kurdum ancak iki sorunum var seçtiğim güncellemeler aktif olmuyor ya da ben beceremedim ikincisi de bazen maç başlangıcında oyundan atıyor beni (yeni master lige başlamıştım) bir çözümü var mı bu sorunların?
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy
    Arkadaşlar bende spiker(hasan mustan) gol olduktan 3-4 sn sonra gol diye bağırıyor.
    Sizde de böyle mi acaba?

Bu gecikme herkesde oluyor. Gecikmenin sebebi spiker(Hasan) değil, oyunun kendisidir. Orjinal ingilizce spikerde de, bazı goller sonrasında tepki geç gelmektedir. Takdir edersiniz ki, spiker hazırlanırken, sadece ingilizce ses dosyaları türkçeye çevrilmekte olup, zaman ve tepki süresine müdahale edilememektedir.
    Sizin bahsettiğiniz gibi 3-4 sn'lik de bir fark yok, biraz abartılı olmuş
    Bazı gollerden sonra, spiker 1 sn sonra "Gooool" diye bağırıyor.
    Şu anda bunu çözmek mümkün mü? Maalesef hayır.

quote:

Orijinalden alıntı: Saltuk
    Arkadaşlar ben extreme 10'un dvd versiyonunu ve 1.1 güncellemesini kurdum ancak iki sorunum var seçtiğim güncellemeler aktif olmuyor ya da ben beceremedim ikincisi de bazen maç başlangıcında oyundan atıyor beni (yeni master lige başlamıştım) bir çözümü var mı bu sorunların?

quote:

Orijinalden alıntı: mśtfzfr
    Win7 64Bit te oyunu kurdum her şekliyle denedim, oyun siyah ekranda kalıyor yıldızlar yüklenmiyor, oyuna girmiyor. Güncellemeyi de kurdum hiç bir işe yaramadı. Xp'ye kurdum 3-4 kere silip baştan kurdum tüm söylenenleri harfiyen uyguladım fakat her seferinde oyuna tıkladığımda. Uygulamanın baştan yüklenmesi sorunu giderebilir diyor, oyunu orjinal PES 2010 şeklinde açıyor. Sorun nerde yardımcı olur musunuz?

Klasik bir cevap olacak ama, güncellemeleri doğru kurduğunuza emin olun lütfen.
    Benzer sorunları, tüm yama kullananlar gibi bende yaşamıştım.
    Ancak güncellemeyi kurduktan sonra şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    XP kullanıcısıyım, Vista ve W7 içi bir yorum yapmıyorum.
    Ancak bu işletim sistemlerini kullanan yetkili arkadaşlarımda, güncellemelerden sonra oyunda bir problem olmadığını söylediler.
    Zaten sitemizde(TSC), bir çok üye güncellemeden sonra oyunun çok güzel olduğunu ve herhangi bir atma problemi olmadığını belirttiler. Aksine sorunların devam ettiğini belirten üyelerimiz de az değil. Biz kişiye özel bir güncelleme yayınlamadık. Doğru kurup, düzgün oynayanda; hatalı veya eksik kurup, sorun yaşayan da aynı güncellemeyi indirdi.
    Aşağıdaki sayfalar size yardımcı olacaktır:
    exTReme'10 Güncelleme Alanı:
    http://www.turkcespiker.com/forum/extreme10_guncelleme_alani-f395.html
    exTReme'10 Sorunlar ve Çözümler:
    http://www.turkcespiker.com/forum/sorunlar_ve_cozumler-f394.html
    exTReme'10 Çözülen Konular:
    http://www.turkcespiker.com/forum/cozulen_konular-f396.html

Not: @Saltuk, imzan çok güzelmiş
    Keyifli oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 21 Mayıs 2010; 11:32:20 >

• quote:

Not: @Saltuk, imzan çok güzelmiş
    Keyifli oyunlar

Teşekkürler

Çözümleri de okudum uyguladım ve yarı yarıya da olsa işe yaradı. Hepsinde aynı şeyi uygulamama rağmen TR ile başlayan exe'lerde güncellemeler aktif oluyor ama master diye başlayanlarda hala pasif.
  • Güncelleme kurulu,Master Lig yapıyorum Bursasporla ama forma siyah gözüküyor.Rakip takımın formalarında da bozukluklar var.Çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

Güncelleme kurulu,Master Lig yapıyorum Bursasporla ama forma siyah gözüküyor.Rakip takımın formalarında da bozukluklar var.Çözümü nedir?

Aynı güncellemeyi tekrar kurup, güncelleme yapmadan önce yedeklediğiniz edit dosyasını save klasörü içine kopyalayın, düzelecektir...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pakaki*

Beyler ben extreme 10 dvd versiyonunu aldım fakat güncellemeden sonra Bursaspor kayboldu onun yerine Bucaspor geldi.Gs,Fb,Bjk yerine Psv ajax falan var nasıl düzeltebilirim?

Güncellemeyi tekrar kurun, sorun düzelecektir.

Kurdum teşekkürler düzeldi.Vista 32 bit kullanıyorum yine nadiren bal'da atmalar mevcut (uyumluluk nt4.0 da)
  • @iloveyouhagi teşekkür ederim cevabın için.
    Bir sorum daha olacak Ben hasan mustan spikerle oynuyorum yorumcu emin zevkliler.Fakat yorumcu hiç konuşmuyor.Mesela maç girişinde Hasan mustan:Neler söyleyeceksin eminciğim diyor.Eminden ses yok.
    Bu sorunu nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 21 Mayıs 2010; 18:06:49 >
  • son güncellmelerle win 7 64 bitte çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.