Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Extreme yamasını az önce test ettim. Genel bakışım olumlu. Yeni bir maç yapacağım zaman "windows çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Menüye dönüp tekrar maça gireceğim zaman yine aynı hatayı aldım. İşletim sistemim windows 7/64bit. Acaba uyumluluk sorunu mu var
  • güncelleme çıksada adam akıllı başlasak oyuna.
  • hatalar
    CLye başlarken atma
    efsane moduna başlarken atma
    kupa, lige başlarken atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
    yamayı yeni indirdim ve denedim ,öncelikle bu yamada emeği geçen herkese teşşekkür ederim oyuna gerçekten zevk gelmiş yama mükemmel olmuş, hatalar update ile düzelir

Yorumunuz için teşekkürler.
    Evet, sitemizde çok yakında bir güncelleme sunulacak.

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404
    hatalar için update çıktı mı ?

Güncelleme çok yakında sitemizde sunulacak.
    Bir aksilik olmazsa, bu hafta sonu yayınlamayı düşünüyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan
    Extreme yamasını az önce test ettim. Genel bakışım olumlu. Yeni bir maç yapacağım zaman "windows çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Menüye dönüp tekrar maça gireceğim zaman yine aynı hatayı aldım. İşletim sistemim windows 7/64bit. Acaba uyumluluk sorunu mu var

Maalesef şu anda W7/64bit te bir uyum sorunu yaşıyoruz.
    Çok yakında bu sorun çözülüp, güncellemeyle düzeltilecektir.
    Sitemizi takip ediniz.

• extreme 2010 yamasını beğenmedim oyunun oynanabilirliğine etki etmiş sanki yama. geçen seneye göre daha özensiz olmuş daha ciddiyetsiz bir iş çıkmış ortaya. geçen seneki extreme 09 gerçekten çok daha başarılıydı bence. tabi herkesin düşüncesi farklıdır indirip denemesi ücretsiz
  • Aga emegine saglık güzel ama Fifa 2010 için felanda yokmu böle bişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$
    extreme 2010 yamasını beğenmedim oyunun oynanabilirliğine etki etmiş sanki yama. geçen seneye göre daha özensiz olmuş daha ciddiyetsiz bir iş çıkmış ortaya. geçen seneki extreme 09 gerçekten çok daha başarılıydı bence. tabi herkesin düşüncesi farklıdır indirip denemesi ücretsiz

Düşüncenize saygı duyuyorum, herkesi aynı anda memnun etmek çok zor.
    Elbette bu sizin kişisel düşüncenizdir...

quote:

Orijinalden alıntı: serquzest1122
    Aga emegine saglık güzel ama Fifa 2010 için felanda yokmu böle bişi

Maalesef yok. exTReme serileri(Yani Türkçe Spiker) sadece PES oyunu içindir.

• PES 2010 Konami Resmi Güncelleme 1.01 yamasını nasıl kurucam ,yardım edermisiniz?
  • bende update'ın çıkmasını beklıyıp oyuna başlamayı düşünüyorum. yama güzel duruyor gerçekten.
    bır sorum daha olucak dvd versıyonu düştü mü nete pekı haberı olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0wen

Extreme 10 internet versiyonunu denedım.Güzel olmuş ama hataları bol.

1-Şampiyonlar Ligi seceneklerinde olan takımların formaları çıkmıyor.(ama kendi liginden aynı takımı secersen forması mevcut)
    2-Şampiyonlar Ligi macında maçtan atma
    3-Yağmur efekti cok göz alıyor.Onu nasıl kaldırabilirim.
    4-İnternet versiyonunda mod secici secenekleri cok az.
    5-Şampiyonlar Ligi Takımları Güncellenmemiş.Bayern Munich vs.Sampiyonlar ligi menusunde yok ülkesinden seciyorsun.

Not:Konami 1.30 güncellemesiyle oynanmıştır oyun.

İlk izlenimlerim böyle.

Aynı sorunlar bendede mevcut win7 64 bit var umarım en kısa zamanda çözülür bu sorunlar
  • Maça girerken oyundan atan arkadaşlar kısayol üzerinden Uyumluluk ayarını WindowsNT olarak seçsinler.

CL Kategorisi altındaki takımların formalarındaki saçmalık bende de var. Lig üzerinden seçersen tamam ama CL üzerinden olunca olmuyor formalar.
  • Daha önce oynadığımız BEL modunu Extreme moda uyarlayamıyormuyuz, gerekli dosyayı klasöre attım ama görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 15 Mayıs 2010; 23:38:24 >
  • bu pes 2010 hataları duzeltmek ıçın dosya ındırın demıssınız pekı bu dosyaları hataları duzeltılmıs halde tek bır dosya halınde ındıre bılırmıyız ? turkçe spıkerden boyle bır çalısma uarmı ?
  • Extreme 2010'u kurdum.Dostluk maçında Arjantin veya Brezilya'dan birini seçince oyundan atıyor.Bunun haricinde bir sorun yok.Nereden kaynaklanıyor olabilir bu durum ?
  • Arkadaşlar herkese merhaba.
    PES 2010 exTReme'10 yaması için güncellemeler hazır.
    Hem DVD hem de internet versiyonları için güncellemeleri aşağıdaki adresten indirebilirsiniz.
    Keyifli oyunlar:

http://www.turkcespiker.com/tsc-extreme10-guncellemeleri-v11-yayinda
  • Güncellemeyi de yükledim fakat yukarıdaki yazdığım sorun aynen devam ediyor.Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
  • Arkadaşlar acil extreme indirme linklerini bir kişi pm ile yollıyabilirmi. Türkçespiker.com bakımda şu an ve çekemiyorum. Torrent var daha iyi veya teklink vs.
  • @ProgreSsive aTTacK, sitemiz açılmıştır.
    exTReme'10u aşağıdaki sayfadan indirebilirsin:

http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c_extreme10_indir-t27249.html?p=254652#post254652
  • Güzel faydalı çalışmalar..
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.