Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rizas

futbol oyununu gerçekçilik zeminine taşıyıp geniş kitleleri hayran bırakan pes tir zavallı ea yıllarca oyuncu yüzleri renkleriyle falan uğraşırken pes futbol simulasyonu yapıyordu şimdi pes e laf söyleyenler bu yılların hala etkisi altındalar fakat şu duygudan hiç bir zaman kurtulamayacaklar esas usta pes tir kendileri bu işi pes ten öğrenmiştir ve en kötü dediğiniz yıllarda bile pes her zaman fifadan iyi olmuştur çünkü pes te ayrı bir ruh vardır bunu gerçek futbol severler anlayabilir ancak ..

Evet gerçek futbol sever sizsiniz siz pescilersiniz heheheheh

• ben sürekli pesciyim ama bu sene pes berbat olmuş fifaya şöyle bi baktımda fifa pes ten çok çok üstün o yuzsen bu sene fifa oynamaya karar verdim peste şutlarda berbat olmuş
  • vay arkadaş ben şu fifadan gram zevk alamıyorum herkez fifayı övüyor ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gio44 -- 15 Eylül 2013; 19:19:02 >
  • Konami pes 2014′de oyunun motorunu değiştirdi bu yüzdende sıfırdan oyuncu yüzleri yapıldı oyunu yetiştirmek için diğer özelliklere zaman ayrıldı yüzlere pek fazla önem verilmedi çoğu oyuncunun yüzü hiç gerçekçi değil işte bu yüzden konami güncelleme paketi çıkaracak.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet biziz beğenemedinizmi javascript:void(opener.AddText('[sm\=oha.gif]'));self.focus();

javascript:void(AddText(''))

• Masaüstünde hep PES oynardım ama sonra bilgisayar bozuldu leptopa geçtim,PES'de nedense leptopta açılmadı ben de FIFA'yı aldım,çok daha güzel.
    Arkadaş ortamlarında PES oynuyoruz ama kariyer vb. oynanacaksa FIFA alınmalı
  • sa.
    :pes2014 press yapma tam olarak nasıl.

oyunda sanki bir geç kalan hareketler var yani press yapmaya çalışırken örn: yarımsaatasonra topa vurmalar,
    cokk faller ofsaytlar var nasıl kaçılacak

ilginize teşekkürler. hayırlı ramazanlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.