Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır pes oynayan biri olarak hala kaleciler berbat yediği ilk gol ne öyle ya , adamlar hala odun gibi , serbest vuruşlar daha kötüsü olamaz dedirtiyor , bunun yanında stad atmosferinden umutluyum zaten grafikler genelde iyi , tr dil seçeneği de var belki de dünyada en fazla Türkiye de oynanıyor ama hala süper lig yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasoy

quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

Oyun oynamak isteyen Fifa alır ,futbol oynamak isteyen Pes alır.

Benim yeğenlerim var futbolun F'sinden anlamazlar; fakat benle Fifa oynarken rövaşata gol attılar.Pes oynamak istemiyorlar ; çünkü hiç bir şey yapamıyorlar , futbol bilgisi olmadan pes oynamak onlar için tam bir eziyet. Avrupa'da Fifa'nın çok satmasının gerçek nedeni de tam da bu işte. Fifa oynayan çok zevk alıyor ; çünkü çok kolay gol atıyor.
    Yani anlayacağınız Fifa'nın çok satmasının nedenlerinden biri de bilen-bilmeyen herkesin gol atabilmesi ;fakat Pes'te gol atabilmek için takım oyunu oynamak ,zekayı kullanmak gerekiyor.

Youtube'ta Fifa'nın bazı gol görüntülerini izledim çok güldüm. Tam Tusubasa çizgi filmi gibiydi. Tek başına bütün defansa çalım atmalar 35 metreden rövaşata gol atma , daha neler neler .... Fifa çok gerçekçi diyenlere duyurulur.

İşte Gerçekçi Fifa'dan bazı görüntüler :

http://www.youtube.com/watch?v=WxbML3ljI_Q

Bunlar benim düşüncelerim, hakaret ve küfür etmeden eleştirebilirsiniz.

Tam olarak aksini düşünüyorum..6 sene neredeyse hergün pes oynamış ve fifa 11den bu yana fifa oynayan biri olarak..

Birincisi o videoda verdiğiniz fifanın 2012 yılında yapmış olduğu darbe motorunun hataları ki zaten yeni olduğunu ilerleyen zamanlarda geliştireceklerini söylediler çok çok nadir olarak karşılaşabildiğimiz bir sorun haline geldi ki bu hatalar zaten pes'te de var.youtubeda fail pes diye aratın sizin bu yolladığınız videoların yüzlercesi orada da var..

Siz biraz fifa oynayın defans nasıl yapılır bunlara alışın en az 2 ay hangi tuş nerede kullanılır bunları ögrenerek oyun oynayın buyrun gelin tekrar tartışalım bu konuyu..Bu kadar emin konuşuyorum ama şuda var yukarıda şili gamefestivalinde yayınlanan pes 2014 videolarını gerçekten çok beğendim eğer fifa 14 beklentilerimi karşılamazsa Pes'e dönebilirim..

Fifayı bilmeyen bir adam nasıl oynayamazsa,pes'i bilmeyen bir insanda zorlanır bu gayet normal bir durum..ama Peste ataga geçmek,oyun kurmak ve gol atmak kesinlikle ve kesinlikle fifadan daha kolaydır.L1+ ara pası tuşu ile veya ara pasları ile direk kanatlara top indirmek cok kolay.

Şimdi oyunun bir yapısı vardır.Size her türlü hareket özgürlüğü sunar şu tuşlara basarsan aynı zamanda sağ analogu şöyle kullanırsan bu skill dediğimiz hareketleri yaparsın senin gerçekten alışkanlığın varsa o skill dediğimiz tüm hareketleri yapmak için gerekli tuşlara basınca o hareketi yapar buna engel olamazsın ama sende defansı iyi yapıyorsan o hareketlerin hiç birini yemezsin..Durmadan ronaldinho gibi neymar gibi kıvrak oyun sergileyen adamlar görebilmeniz gayet normal 3000'e yakın oyun oynadım 4 defa böyle oynayan adama denk geldim, 2 aydır sadece skill agırlıklı bir futbol oynayan biri olarak inanılmaz zor olduğunu söyleyebilirim..

Ha peste de online goal compliant diye aratın yotube'den aynı kıvraklıkta oyun sergileyen pro pes oyuncularda görebilirsiniz..

Ayrıca şu var ki Konami bile kendi öz eleştirisini yapıyor basın açıklamaları var.Oyun yapımızı değiştirmemiz için bir kaç seneye ihtiyacımız var diye. Bu sene durumu düzeltmişler baya..

Bunlar senin düşüncelerin saygı duyuyorum ; fakat ben Fifa oynarken futbol oynuyor hissine varamıyorum, bunun sebeblerinden biri de arkadaşımın 97 yılında beni ''Winning Eleven'' serisi ile tanıştırmış olmasıdır.

Kendimi bildim bileli Pes serisi oynarım ; onun için Fifa bana çok tuhaf geliyor.

Senin haklı olduğun noktalar var tabi ki ; Fifa'nın oyun akıcılığı , seyirci atmosferi daha üstün. Pes'te adamlar bazen baston yutmuş gibi koşuyorlar. Mesela Pes 2012'ye 2 hafta tahammül ettim ve hemen sildim.

Pes 2013'ü beğendim ; fakat Top Playerı çok güçlü yapmışlar bilgisayara karşı maç kazanmak adeta imkansız gibi orta seviye oyuncular için , ayrıca normal lig de yok .

Bence Pes 2014 Dünya'da satış rekorları kıracak , liderliği Fifa'dan tekrar alacak.

Sen de eski bir Pesçi olarak aileye geri döneceksin :)

ben 11 yıldır pes oynuyorum bu seneki oyun bildiğin vasat futbolla veya futbol bilgisiyle alakası yok online oynayan arkadaşlar iyi bilir bunu kendi sahasından arapas atanlar kaleviyle karşı karşıya kalıo ve sadece bu yöntemle oynuo şuan herkes ben 5 ay falan önce bıraktım oyunu boşu boşuna orjinal oyuna para verdim. Oyunda yapay zeka 0 oyunu hevesle oynadığım zamanlarda bir kaç kere pc ye karşı yaptım süperstarda iki maçta da biri barça biri real olmak üzere onar gol attım iki takımada. Oyunu son güncellemeye kadar oynuodum ama şu son güncellele çok kötü hale getirdi oyunu. Fifa oynuyorum bu aralar ve çok çok hoşuma gitti gerçek bir futbol oyunu.mesela peste bindirme yapan oyuncu ofsayta düşerse geri gelmez durur öyle ama fifadaadam ofsayt çizgisnden sonra kendini pozisyona hazırlıo tekrar oyunda iyi kademe anlayışı ve savunma derinliği var oyunda pas alanı tam olarak 360 derece ne yazıkki peste bu kadar hassas değil. Birde çok sinir olduğum şu manuel pas tuşu var ve bence o tuşu o şekilde heba etmişler bn manuel pas yapmak istesem pas yardımını 0a çekerim ve manuel paslaşırım yani o tuşu mevzusu ne anlamadım. Şut desen manuel şut kaleyi tutmuo doğru düzgün o tuşu değişik skill hareketler sert paslar ve ortalar için kullanabilirlerdi ama yapmadılar pes 14 tede görüldüğü gibi skillyapmak için bi analog yukarı biri çapraza ardından iki kere r1 e bascazki hareket yapsın yani böyle bir ruş kombinasyonu bence akıl karı değil. Peste adam kafasına göre şut çekio normalde youtubede gösterilir şuttan sonra üçgene basınca sözde sert şut çekio ama öyle değil adam isterse sert şut isterse ayağının üstüyle kalecinin kucağına bırakıo hem kaleci demişken birebir pozisyonlarda kalecinin eline bi paket mısır ver top gol giderken oyalanacak birşeyi olsun çünkü karşı karşıya pozisyonda ellerini açıp sadece topa bakıolar. Birde peste acaip derecede hile var konamide bunlara bir önlem almıo 3 yıldır. Pes 2014 e gelirsek izlediğim videolarda hala çok fazla savunma zaafı var tahminimce bu senede arapas ve uzuntop mevzusu sürecek ki umarım böyle birşey olmaz pes 14 istediğimiz tarzda bir oyun olur.

• ben 11 yıldır pes oynuyorum bu seneki oyun bildiğin vasat futbolla veya futbol bilgisiyle alakası yok online oynayan arkadaşlar iyi bilir bunu kendi sahasından arapas atanlar kaleviyle karşı karşıya kalıo ve sadece bu yöntemle oynuo şuan herkes ben 5 ay falan önce bıraktım oyunu boşu boşuna orjinal oyuna para verdim. Oyunda yapay zeka 0 oyunu hevesle oynadığım zamanlarda bir kaç kere pc ye karşı yaptım süperstarda iki maçta da biri barça biri real olmak üzere onar gol attım iki takımada. Oyunu son güncellemeye kadar oynuodum ama şu son güncellele çok kötü hale getirdi oyunu. Fifa oynuyorum bu aralar ve çok çok hoşuma gitti gerçek bir futbol oyunu.mesela peste bindirme yapan oyuncu ofsayta düşerse geri gelmez durur öyle ama fifadaadam ofsayt çizgisnden sonra kendini pozisyona hazırlıo tekrar oyunda iyi kademe anlayışı ve savunma derinliği var oyunda pas alanı tam olarak 360 derece ne yazıkki peste bu kadar hassas değil. Birde çok sinir olduğum şu manuel pas tuşu var ve bence o tuşu o şekilde heba etmişler bn manuel pas yapmak istesem pas yardımını 0a çekerim ve manuel paslaşırım yani o tuşu mevzusu ne anlamadım. Şut desen manuel şut kaleyi tutmuo doğru düzgün o tuşu değişik skill hareketler sert paslar ve ortalar için kullanabilirlerdi ama yapmadılar pes 14 tede görüldüğü gibi skillyapmak için bi analog yukarı biri çapraza ardından iki kere r1 e bascazki hareket yapsın yani böyle bir ruş kombinasyonu bence akıl karı değil. Peste adam kafasına göre şut çekio normalde youtubede gösterilir şuttan sonra üçgene basınca sözde sert şut çekio ama öyle değil adam isterse sert şut isterse ayağının üstüyle kalecinin kucağına bırakıo hem kaleci demişken birebir pozisyonlarda kalecinin eline bi paket mısır ver top gol giderken oyalanacak birşeyi olsun çünkü karşı karşıya pozisyonda ellerini açıp sadece topa bakıolar. Birde peste acaip derecede hile var konamide bunlara bir önlem almıo 3 yıldır. Pes 2014 e gelirsek izlediğim videolarda hala çok fazla savunma zaafı var tahminimce bu senede arapas ve uzuntop mevzusu sürecek ki umarım böyle birşey olmaz pes 14 istediğimiz tarzda bir oyun olur.

Haklısın, eksik çok ; fakat gönül verdik bir kere sen takımın maçlarda yeniliyor diye başka takım tutar mısın. Zamanla eksiklikler telafi edilecek bence her yıl daha da iyiye gidicek Pes.
    Bu arada iyi ki Fifa var eğer Fifa olmasaydı Pes her yıl sadece kadroları güncelleyip aynı oyunu önümüze koyardı.

Bu yıl çok ümitliyim Pes 2014'den

• karasoy zaten konami her yıl benzer oyunu çıkartıyor.Bazı iyi şeyler eklesede öyle ölümcül hatalar yapıyor ki oyun önceki seneden bile daha kötü oluyor.Pes 2012'yi mesela sonuna kadar oynadık ama pes 2013 birkaç ay online oynadıktan sonra fifa'ya geçtik.Pes 2012'ye dönen bile var eğer pes forumlarına bakarsan.Gerçi fif 13'ü beğenmeyip 11 daha iyi idi diyenlerde var tabiki :)

Hiçbir oyuna gönül vermem takım gibi de tutmam.Objektif olarak değerlendirebilmem için bir süre oynamam gerekiyor ondan sonra hangisi iyi ise onu oynarım.Ayrıca futbol oyunu sisteme karşı oynanmamalı.İmkanı olan online oynamalı kesinlikle.Yinede fifa da sisteme karşı oynamak bile pesden daha keyifli bence.

Uzun süre pes 2013 online oynayan kişiler oyunun ve online modun tüm hatalarını biliyorlar.Birçoğunun oyundan bezdiğine eminim.

Pesten soğuyup fifa oynayalım dedikten sonra birkaç arkadaş fifa'ya sardığımızda gerçekten ilk zamanlar oyun çok zor ve karışık gelmişti.Bir sürü tuş kombinasyonu savunma yaparken yok şut atarken falan.Zaten şutlar dağlara taşlara gidiyordu pes gibi değil.Peste maşallah arkanız dönük olsa bile müthiş şutlar olabiliyor :) Kornerlerdan adam seçme gibi arcade özellikleri var ki umarım gerçekci olmaya çalışmaz o zaman fifa'nın arkasından gelmek zorunda kalır ve ne yapsa fifa'da bu var zaten deriz.Konami pesin arcade havasını korumalı ama her sene üstüne koyup hatalarını düzeltmesi gerekiyor.

Aylarca pes 2012'de online oynarken frikik hatasını düzeltmedi ve yüzlerce gol atıldı bu şekilde.Halbuki küçük bir update'e bakıyordu.Frikik atarken biraz sağ sol ayarlıyorsun onu bile yapmana gerek kalmıyor bazen hiçbirşey yapmayınca sistem kendi atıyordu ve direk gol Rakip oyundan çıkar ceza size kesilir rakip verene kadar çatlarsınız.Online cidden rezalet boyutta.

Fifa ise online modları ile çok daha iyi.Tabiki her zaman daha iyisini arıyor insan çünkü oyunu gerçek futbolla karşılaştırıyorsunuz.Bu çok normal.Ama season modu ultimate falan süper bence.Rakip bulma derdi yok anında geliyor.Diyelim rakip geldi baktınız bağlantı iyi değil size çıkma hakkı veriyor.Peste bağlantı rezalet bile olsa oyunun sonuna kadar oynamanız gerekiyor ve işkence resmen.Ya 2 tarafın onayıyla maç iptal edilmeli yada bağlantısı kimin düştü ise konaminin bunu anlayıp ona ceza vermeli yada başka birşey yapmalı.Bunu bilen kişiler net hızını düşürerek oyunu tekleterek ya iptal olmasını sağlıyorlar yada seni oynatmıyorlar.Fifa'dada mutlaka hile olayları vardır ama o kadar oynadım karşılaşmadım yada yaptılar ben anlayamadım :)

Satışlarda aşırı fark var zaten.Konami kaç senedir yapmadığı şeyi bir senede eğer tüm hatalarını düzeltip üstüne ekleyerek fifa'dan daha iyi olabilirse eğer gönülden helal olsun derim.Sonuçta mutlaka dibe vurduğunda yükselişe geçecektir.Ama bu bir senede olacak iş değil bence.Belkide yanılırım.

Yinede ben 2 oyunu farklı kulvarlarda görmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum.Fifa simulasyon gerçekciliğin daha fazla olduğu bir oyun olsun pes ise daha çok arcade yapısı ile eğlenceli ve daha kolay oynanan bir oyun olsun derim.Kendi kulvarlarında geliştirirlerse eğer 2 oyunda daha iyi satış grafiği yakalar diye düşünüyorum.

Eğer pesi arkadaşlar arası yada sisteme karşı oynuyorsanız hatalarını görmeniz çok çok zor.Bu şekilde oynuyorsanız bence oynamaya devam edin oyun ancak böyle eğlenceli keyifli olacaktır ama online ne kadar zevkli olsada asla pes online oynamayın oyundan soğumanız içten bile değil.Sakın ha :) Sonra bir bakmışsınız fifa oynamadan yapamıyorsunuz :P

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

karasoy zaten konami her yıl benzer oyunu çıkartıyor.Bazı iyi şeyler eklesede öyle ölümcül hatalar yapıyor ki oyun önceki seneden bile daha kötü oluyor.Pes 2012'yi mesela sonuna kadar oynadık ama pes 2013 birkaç ay online oynadıktan sonra fifa'ya geçtik.Pes 2012'ye dönen bile var eğer pes forumlarına bakarsan.Gerçi fif 13'ü beğenmeyip 11 daha iyi idi diyenlerde var tabiki :)

Hiçbir oyuna gönül vermem takım gibi de tutmam.Objektif olarak değerlendirebilmem için bir süre oynamam gerekiyor ondan sonra hangisi iyi ise onu oynarım.Ayrıca futbol oyunu sisteme karşı oynanmamalı.İmkanı olan online oynamalı kesinlikle.Yinede fifa da sisteme karşı oynamak bile pesden daha keyifli bence.

Uzun süre pes 2013 online oynayan kişiler oyunun ve online modun tüm hatalarını biliyorlar.Birçoğunun oyundan bezdiğine eminim.

Pesten soğuyup fifa oynayalım dedikten sonra birkaç arkadaş fifa'ya sardığımızda gerçekten ilk zamanlar oyun çok zor ve karışık gelmişti.Bir sürü tuş kombinasyonu savunma yaparken yok şut atarken falan.Zaten şutlar dağlara taşlara gidiyordu pes gibi değil.Peste maşallah arkanız dönük olsa bile müthiş şutlar olabiliyor :) Kornerlerdan adam seçme gibi arcade özellikleri var ki umarım gerçekci olmaya çalışmaz o zaman fifa'nın arkasından gelmek zorunda kalır ve ne yapsa fifa'da bu var zaten deriz.Konami pesin arcade havasını korumalı ama her sene üstüne koyup hatalarını düzeltmesi gerekiyor.

Aylarca pes 2012'de online oynarken frikik hatasını düzeltmedi ve yüzlerce gol atıldı bu şekilde.Halbuki küçük bir update'e bakıyordu.Frikik atarken biraz sağ sol ayarlıyorsun onu bile yapmana gerek kalmıyor bazen hiçbirşey yapmayınca sistem kendi atıyordu ve direk gol Rakip oyundan çıkar ceza size kesilir rakip verene kadar çatlarsınız.Online cidden rezalet boyutta.

Fifa ise online modları ile çok daha iyi.Tabiki her zaman daha iyisini arıyor insan çünkü oyunu gerçek futbolla karşılaştırıyorsunuz.Bu çok normal.Ama season modu ultimate falan süper bence.Rakip bulma derdi yok anında geliyor.Diyelim rakip geldi baktınız bağlantı iyi değil size çıkma hakkı veriyor.Peste bağlantı rezalet bile olsa oyunun sonuna kadar oynamanız gerekiyor ve işkence resmen.Ya 2 tarafın onayıyla maç iptal edilmeli yada bağlantısı kimin düştü ise konaminin bunu anlayıp ona ceza vermeli yada başka birşey yapmalı.Bunu bilen kişiler net hızını düşürerek oyunu tekleterek ya iptal olmasını sağlıyorlar yada seni oynatmıyorlar.Fifa'dada mutlaka hile olayları vardır ama o kadar oynadım karşılaşmadım yada yaptılar ben anlayamadım :)

Satışlarda aşırı fark var zaten.Konami kaç senedir yapmadığı şeyi bir senede eğer tüm hatalarını düzeltip üstüne ekleyerek fifa'dan daha iyi olabilirse eğer gönülden helal olsun derim.Sonuçta mutlaka dibe vurduğunda yükselişe geçecektir.Ama bu bir senede olacak iş değil bence.Belkide yanılırım.

Yinede ben 2 oyunu farklı kulvarlarda görmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum.Fifa simulasyon gerçekciliğin daha fazla olduğu bir oyun olsun pes ise daha çok arcade yapısı ile eğlenceli ve daha kolay oynanan bir oyun olsun derim.Kendi kulvarlarında geliştirirlerse eğer 2 oyunda daha iyi satış grafiği yakalar diye düşünüyorum.

Eğer pesi arkadaşlar arası yada sisteme karşı oynuyorsanız hatalarını görmeniz çok çok zor.Bu şekilde oynuyorsanız bence oynamaya devam edin oyun ancak böyle eğlenceli keyifli olacaktır ama online ne kadar zevkli olsada asla pes online oynamayın oyundan soğumanız içten bile değil.Sakın ha :) Sonra bir bakmışsınız fifa oynamadan yapamıyorsunuz :P

her cümlene katılıyorum kardeşim

• quote:

karasoy zaten konami her yıl benzer oyunu çıkartıyor.Bazı iyi şeyler eklesede öyle ölümcül hatalar yapıyor ki oyun önceki seneden bile daha kötü oluyor.Pes 2012'yi mesela sonuna kadar oynadık ama pes 2013 birkaç ay online oynadıktan sonra fifa'ya geçtik.Pes 2012'ye dönen bile var eğer pes forumlarına bakarsan.Gerçi fif 13'ü beğenmeyip 11 daha iyi idi diyenlerde var tabiki :)

Haklı olduğun noktalar var. Fifa'nın üstün olduğu taraflar da var Pes'in üstün olduğu taraflarda...

Ben Fifa oynarken furbol oynama zevkine varamıyorum.

Fifa'nın gerçekçiliğinden bahsetmişken bu videoları izlemeni öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=xvocRAQfbE4

http://www.youtube.com/watch?v=8pga6rxIPBo

http://www.youtube.com/watch?v=YFoPJ3bNX_g

http://www.youtube.com/watch?v=SKVpJWhN6G4

http://www.youtube.com/watch?v=r7o7nEWvlG0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 23 Ağustos 2013; 12:11:35 >

• quote:

quote:

Haklı olduğun noktalar var. Fifa'nın üstün olduğu taraflar da var Pes'in üstün olduğu taraflarda...

Ben Fifa oynarken furbol oynama zevkine varamıyorum.

Fifa'nın gerçekçiliğinden bahsetmişken bu videoları izlemeni öneririm.

http://www.youtube.com/watch?v=xvocRAQfbE4

http://www.youtube.com/watch?v=8pga6rxIPBo

http://www.youtube.com/watch?v=YFoPJ3bNX_g

http://www.youtube.com/watch?v=SKVpJWhN6G4

http://www.youtube.com/watch?v=r7o7nEWvlG0

hepsi fifa 12 den. Biz 13 ten bahsediyoruz ama keza olabilirde vöyle hatalar insan yapımı sonuçta ve çok da denk gelmiyen bir durum bu kadar çok videonun olmasıda sünya çapında 14 milyon online kullanıcısı olması peste bu sayı 1.4 milyon öyleki adamı yenerken maçı geçersiz saydırıolar yani hile yapuolar ve ven tekrar rakip aradığımda koskoca dünyada yine aynı adam arka arkaya 3-4 defa denk gelio ve çıkmıoda ya yenersem hesabı siz online oynamadığınız için böyle konuşuosunuz eminim buna ben ikibinin üstünde maç yaptım ve online yaptığım dosrluk maöları buna dahil değil pes 13 ün tam olarak bir futbol oyunu olmadığına karar verdim çok açık var oyunda kendi yarısahasından gol atanlardan tut santra atışından gol atanlara kadar bu ve bunun gibi çok hata var. Bilgisayara karşı ve arkadaşlarla oynarken bu denli fark etmezsiniz. Size tavsiyem bu sene pesi orjinal alıp bide öyle deneyin.

• PC'den nasıl atacağız böyle frikik analog yok PC'de
  • hepsi fifa 12 den. Biz 13 ten bahsediyoruz ama keza olabilirde vöyle hatalar insan yapımı sonuçta ve çok da denk gelmiyen bir durum bu kadar çok videonun olmasıda sünya çapında 14 milyon online kullanıcısı olması peste bu sayı 1.4 milyon öyleki adamı yenerken maçı geçersiz saydırıolar yani hile yapuolar ve ven tekrar rakip aradığımda koskoca dünyada yine aynı adam arka arkaya 3-4 defa denk gelio ve çıkmıoda ya yenersem hesabı siz online oynamadığınız için böyle konuşuosunuz eminim buna ben ikibinin üstünde maç yaptım ve online yaptığım dosrluk maöları buna dahil değil pes 13 ün tam olarak bir futbol oyunu olmadığına karar verdim çok açık var oyunda kendi yarısahasından gol atanlardan tut santra atışından gol atanlara kadar bu ve bunun gibi çok hata var. Bilgisayara karşı ve arkadaşlarla oynarken bu denli fark etmezsiniz. Size tavsiyem bu sene pesi orjinal alıp bide öyle deneyin.

Fifa 2013'ün gerçekçiliğine bir göz atmaya ne dersin ?

http://www.youtube.com/watch?v=u3Nrcpe-J4Y

http://www.youtube.com/watch?v=LTc5wFOf1jU

http://www.youtube.com/watch?v=quPnvofjm5E

http://www.youtube.com/watch?v=fo6ydMkqFCw

http://www.youtube.com/watch?v=THZsv7H_V14

http://www.youtube.com/watch?v=xinsXkZNCqk

• Bu videoları izleyen biri gerçekçilikten bahsedip bir daha Fifa oynar mı çok merak ediyorum.

O kadar Pes oynadım hiç birisinde çok ciddi bir hatayla karşılaşmadım.
  • quote:

Bu videoları izleyen biri gerçekçilikten bahsedip bir daha Fifa oynar mı çok merak ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=QOfZLXwI6GE&feature=youtube_gdata_player

https://www.youtube.com/watch?v=-hEnxfpKsyA&feature=youtube_gdata_player

Şu maç kalitesinde 1 tane peste maç yok..

100 maçtan 2-3 tanesinde karşılaşılan sorunları hep varmış gibi buraya koymakta ilginç..

Yukarıda söyledin dostum fifa geçmişim dogru düzgün yok diye..yegen rövaşata gol attı böyle oyunmu olur diye..O yegeni al 100tane maç yaptır bakalım kaç rövaşata daha atabilecek..Orta sahadan kaç tane gol atabilirsiniz..İndirin internetten oynayın bakalım..

Pes ile fifa aynı kulvarların oyunu olmadı şuana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 23 Ağustos 2013; 14:07:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

quote:

Bu videoları izleyen biri gerçekçilikten bahsedip bir daha Fifa oynar mı çok merak ediyorum.

100 maçtan 2-3 tanesinde karşılaşılan sorunları hep varmış gibi buraya koymakta ilginç..

Yukarıda söyledin dostum fifa geçmişim dogru düzgün yok diye..yegen rövaşata gol attı böyle oyunmu olur diye..O yegeni al 100tane maç yaptır bakalım kaç rövaşata daha atabilecek..Orta sahadan kaç tane gol atabilirsiniz..İndirin internetten oynayın bakalım..

Bayağı bir gerçekçi, ilk atakta gol :)

Pes 2014 bu oyunun hatasız olanı olacak.

Hiç düşündün mü Avrupa'da Fifa neden fazla satıyor ; fakat ülkemizde Pes cafe'ler yaygın ?

• quote:

quote:

quote:

Hiç düşündün mü Avrupa'da Fifa neden fazla satıyor ; fakat ülkemizde Pes cafe'ler yaygın ?

Allah Allah oyunu ne kadar güzel kurup ilk atakta gol yapıyor..o oyun kurmadaki taktik sistemi gibi bir tane video var mı pes'te..

Sanki oyunu güzel kurup 10sn gol atmak yok gerçek yaşamda en basiti Hakan şükür'ün 9sn golü..

Satış rakamları neyi değiştirir ister fifa 10m satsın ister pes 20m, ister tam tersi oyun ortada buyur davet bilinçli tuşları öğrenerek 1 ay oyna geri pes'e dönersen bende Pes'e döneceğim..

Çıkmamış oyun en hatasızı nasıl diyebiliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 23 Ağustos 2013; 14:27:37 >

• PES 2014'le yeni dönem

Konami Digital Entertainment GmbH yeni oyunu PES 2014’ün yeni motoru sayesinde PES serisinde bugüne kadar görülen en geniş kapsamlı yeniliklere sahip olacağını ve popüler seride yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu.

Merkezi Tokyo’da bulunan ve son dört yıldır futbola yeni bir yaklaşım üzerinde çalışan PES Productions ekibi yeni sistemlerinde Kojima Productions’ın ünlü Fox Engine motorunun kullanıldığını açıkladı. Ekip, Fox Engine motorunu bir futbol oyununun gerektirdiği özellikleri karşılamak üzere daha da gelişmiş hale getirdi.

Altı temel standart üzerine kurulan yeni sistem ile PES 2014’ün tüm özellikleri elden geçirildi, önceki oyunlarda ekibi sınırlayan kısıtlamalar ortadan kaldırıldı ve PES Productions bu sayede üst seviyedeki futbol maçlarının heyecan ve çeşitliliğini çok daha iyi yansıtan bir oyun yaratmayı başardı. Günümüz futbolunun karakteristik özelliği olan akıcılık, futbolcuların sürekli olarak hareket halinde olmasına ve pozisyon değiştirmelerine dayanıyor. PES Productions maçlardaki tempo değişikliklerini ve akışı ayrıntılı biçimde inceledi ve takımların başarısında futbolcuların bireysel yeteneklerinin ne denli büyük önem taşıdığını ve iyi çalışılmış taktiklerin zayıf takımların devleri nasıl yenebilmesini sağladığını gözlemledi.

PES Productions her şeye sıfırdan başlayarak oyunun her bir öğesini elden geçirdi ve futbol oyunları için yeni ve enerji dolu bir standart belirlemek için çalıştı. Fark edilir ölçüde geliştirilmiş grafikler ve kesintisiz animasyonlara ek olarak, yeni sistemlerin gücü de futbol maçlarının ev sistemlerinde oynanma şekline direkt etki ediyor. Eski animasyon sistemleri ve yapay zeka öğelerinin getirdiği kısıtlamalar artık geride kaldı, PES 2014 bunlar yerine dünyanın en büyük futbolcularını diğerlerinden ayıran yetenek ve farkındalığı kusursuz biçimde taklit eden bir yapıya sahip.

Altı temel ilke bir araya gelerek futbolcuların topu almaları ve kontrol etmelerinden maçtaki fizikselliğe, maç gününün verdiği hissiyata kadar her şeye etki ederek PES 2014’ün futbol simülasyonları alanında yeni mihenk olmasını sağlıyor. Artık önemli maçların telaşını, sonucun verdiği mutluluğu veya hezimet duygusunu iliklerinize kadar yaşayacaksınız. PES 2014’ün üzerine kurulduğu ana temeller şu şekilde sıralanıyor:

TrueBall Teknolojisi: PES 2014 bir futbol simülasyonunda ilk kez topu, hareket ediş şeklinden futbolcuların onu nasıl kullandığına kadar her şeyin merkezi haline getiriyor. Büyük futbolcuları diğerlerinden ayıran şey, topla ilk buluştukları an yaptıkları ve sonrasındaki eşsiz kontrol yetenekleridir. Yalnızca bir pası önceden sezme yeteneğine sahip olmak değil, bir adım önde olma ve yaklaşmakta olan defans oyuncusunu atlatmak için neyin gerektiğini bilmektir. TrueBall Teknolojisi sayesinde oyuncular analog kolu kullanarak topu durdurabilecek veya sürebilecekler, bu sırada detaylı barisentrik fizik hesaplamaları futbolcuların ağırlık dengesi değişimlerini, pasın yükseklik ve hızını tespit ederek topu yakalamak için futbolcunun vücudunun hangi şekli alması gerektiğine karar verecek.

Yani daha önceki futbol oyunları oyunculara bu alanda kısıtlı seçenekler sunarken, PES 2014’te oyuncular pası alırken vücutlarının hangi açıya sahip olacağını bile tamamen kontrol edebilecekler. TrueBall Teknolojisi sayesinde topu rakibi geçmek, boş alana veya takım arkadaşına atmak için göğüsle veya kafa dokunuşuyla bile ileri gönderebilecek, özel top sürüş kontrolleri sayesinde oyunda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkarabileceksiniz.

Futbol topuna ayrı bir varlık olarak davranan PES serisi önceki oyunlarda da oyunculara bol alanlara pas atma, defans oyuncularını topla karşılama veya boş alan yaratmak için verkaçlar yapma imkanı tanıyordu. TrueBall Teknolojisi ise oyuncuları daha da özgürleştirecek ve diğer futbol oyunlarındaki gibi topun hareketi futbolcuya göre değil, futbolcuların hareketleri topun hareketlerine bağlı olarak şekillenecek. Oyuncular serbestçe hareket eden topu tamamen kontrol edebilecek, PES 2014’ün top kontrollerinde ustalaşarak topun hızından faydalanabilecek veya hareketine müdahale edebilecekler.

Sonuç olarak oyunda futbolcuların etrafında 360-derecelik, iki ayağıyla da kontrol edebilecekleri bir kontrol alanı mevcut olacak. Oyuncular topu ustaca hareketlerle sürme yeteneğine ek olarak topu rakip oyunculardan saklayabilecek, diğer ayaklarını kullanarak rakiplerini şaşırtacak hareketler yapabilecek ve yakın kontrolde ustalaşmak üzere yenilikçi yöntemler kullanabilecekler.

• Hareket Animasyonu İstikrar Sistemi (M.A.S.S.): Futbolcular arasındaki fiziksel mücadele maçların hayati yanlarından biridir, yeni M.A.S.S. özelliği sayesinde birden çok sayıda futbolcu arasındaki vücut temasları birbiriyle kesintisiz biçimde uyum sağlayan özel animasyonlar sayesinde bire bir simüle edilecek. M.A.S.S. belli şartlar altında meydana gelen önceden hazırlanmış animasyonlar kullanmak yerine, içinde bulunduğunuz duruma anında uyum sağlayacak, faul yapılan oyuncunun tepkisi tamamen darbeyi aldığı yöne ve darbenin kuvvetine bağlı olarak şekillenecek. Futbolcular boyları ve kuvvetleri gibi faktörlere bağlı olarak tökezleseler de kontrolü tekrar ele alabilecekler, diğer futbolcuları toptan uzaklaştırabilecek ve vücutlarını kullanarak diğer oyuncuların topu kapmalarını engelleyebilecekler. PES 2014’te alışılmış ayak sokma veya kayarak müdahalelere ek olarak bir çok yeni top kapma stili mevcut olacak.

PES 2014’ün gerçekçilik anlayışının en önemli kısımlarından birini de top kapmak için yapılan müdahaleler oluşturuyor, futbolcuların mücadeleleri TrueBall fiziği ile birleştirilerek topun aynı gerçek bir maçta olduğu gibi hareket etmesi sağlanacak. Futbolcular topa sahip olmak için mücadele ederken top boşta kalabilecek veya mücadeleden galibiyetle ayrılan futbolcunun kontrolüne geçebilecek.

M.A.S.S. öğesinin eklenmesi sayesinde bire bir anlarda da büyük yeniklikler görebileceksiniz. Önemli futbolcular arasındaki kişisel mücadeleler maçın sonucuna doğrudan etki edebileceğinden PES 2014’te bu tür mücadelelere ayrıca özen gösterildi. Defans futbolcuları topu kapmak için üzerine giderek, pas yollarını kapamak için geride durarak veya topa sahip olmak için müdahale ederek hücumdaki futbolcu üzerinde büyük baskı kuracaklar. Aynı şekilde hücuma çıkan futbolcular da bir yandan topu koruyarak defans oyuncularından daha hızlı hareket etmeye çalışacak, avantaj sağlamak için feyk atacak, boş alan bulduklarında pas verecek veya şut çekebilecekler. Bu sayede inanılmaz derecede açık maçlar oynanacak ve futbolcuların özellik ve yetenekleri sahanın dört bir yanındaki kişisel mücadelelerin sonucunu belirleyecek.

• Maçın Yüreği: Futbolun neden bu kadar sevildiğini tanımlamaya çalışmak çok zor bir iş. Bunun teknik değil de duygusal bir bağımlılık olduğunu söyleyebiliriz. Ev sahibi takımın arkasındaki taraftar desteği rakip takımı baskı altına alır, taraftarlar o ünlü “onikinci adam” rolünü üstlenirken, maçlar deplasman takımları için son derece zorlu bir hal alabilir. PES 2014’te Maçın Yüreği ile takımlara verilen desteğin hem bireysel olarak futbolcular, hem de tüm takımları için etkilerini isabetli biçimde yaratmaya çalıştık.

Maçtaki tüm futbolcular oyun stillerine ve yeteneklerine ek olarak bir de ruhsal özelliğe sahip olacak ve bu özellik kötü bir maç çıkardıkları zaman kendilerini doğrudan etkileyecek. Ancak eğer bir futbolcu o gün iyi oynamıyorsa takım arkadaşları o futbolcu çevresinde birleşerek desteklemek için birlikte hareket edebilecekler. Benzer biçimde tek bir futbolcunun anlık da olsa bireysel olarak göstereceği üstün performans takım arkadaşlarını da ateşleyebilecek. Coşkulu stadyumlardaki kazan etkisi taraftarların ruh halini yansıtacak, yepyeni ses efektleri ve göz alıcı yapay zeka sistemleri bir araya gelerek unutulmaz bir maç günü atmosferi yaratacaklar.

• PES ID: PES 2013 Futbolcu Kimliği sistemi sayesinde gerçekçilikte yeni standardı belirlemişti. Oyuncular ilk kez futbolcuları kendilerine has koşu ve oyun stillerine bakarak anında tanıyabilme şansına sahip olmuştu. Futbolcuların koşu tarzları, topla birlikte hareket etme ve pas verme stilleri gerçek hayattaki halleriyle bire bir aynıydı ve PES 2013’te bu sistemi kullanan 50 futbolcu bulunuyordu.

PES 2014’te bu sayı neredeyse iki katına çıkarıldı ve daha fazla yıldızın kendine has animasyonları ve yapay zekaları eklendi.

• Takım Oyunu: Yeni oyunun yenilikçi Kombinasyon Oyunu sistemi sayesinde oyuncular sahanın belli alanlarında üç veya daha fazla sayıda futbolcuyu kullanarak farklı taktikler belirleyebilecekler. Bu futbolcular savunmadaki veya orta sahadaki boşluklardan faydalanmak için çok daha farklı topsuz koşular yapacak, kendilerini müsait hale getirmek için kanatları kullanacak, kavisli koşular yapacak veya defans oyuncularının üzerlerine koşacaklar. Oyuncular bu hareketleri sahanın belli alanlarında kullanılmak üzere ayarlayabilecek ve bu sayede savunmadaki zayıflıkları avantaja çevirebilecekler.

• Oyunun Özü: PES Productions serinin ana öğelerini yenilemek ve bir çok önemli geliştirme eklemek üzere PES ve futbol hayranlarıyla yıllar süren görüşmeler gerçekleştirdi.

Oyun görsel olarak formaların kıvrımlarından yüz hareketlerine kadar inanılmaz bir gerçekçilik sunarken, yeni animasyon tekniği hareketler arasında kesintisiz geçişler sağlayacak ve kontrolde duraklamalara veya kısıtlamalara yol açmayacak. Stadyumlar baştan yaratılan sahaya giriş yerleri ve maç esnasında hareketlenen taraftarlarla gerçek hayattakilerin aynısı olacak. Yeni sistemin kullandığı aydınlatma efekti sayesinde görseller daha doğal bir görünüm kazandı. Gerçek zamanlı olarak değiştirilebilen taktik kararlar ve bazı olayların ardından çıkan ara videoların çıkarılmasıyla maç akışı da daha kesintisiz hale getirildi.

Frikikler ve penaltılar da ciddi ölçüde değiştirildi. Yanıltma koşularının eklenmesi ve kısa paslardaki kısıtlamaların kaldırılmasıyla frikikler üzerindeki kontrol daha da geliştirildi. Frikik karşılayacak olan oyuncular da kalecilerinin konumlarına değiştirme imkanına sahip oldular, barajlar ise topu engellemek veya geri püskürtmek için içgüdüsel olarak vuruşlara tepki verecek şekilde değiştirildi.

Penaltılarda artık penaltı vuruşunu kullanarak futbolcunun yeteneğine ve topu göndermek istedikleri yere bağlı olarak değişen bir hedef rehberi kullanılacak. Kaleciler penaltıyı kullanan oyuncunun güçlü olmadığı yanı sezdikleri taktirde vuruştan önce pozisyon alabilecekler.

PES 2014’te ayrıca kısa süre önce anlaşması imzalanan Asya Şampiyonlar Ligi de ilk defa yer alacak ve oyuna bir çok resmi lisanslı yeni takım eklenecek. Yeni oyunda ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi yer almaya devam edecek ve yeni eklenecek turnuvalar da bir süre sonra açıklanacak.

Yeni online unsurlar da dahil olmak üzere PES 2014 içeriği ile ilgili yeni detaylar da önümüzdeki günlerde paylaşılacak, ama kısaca yeni oyun futbolseverlerin alıştıkları oyuna göre çok büyük bir aşama kaydetmiş olacak.

“PES gibi yıllık bir seride alışılmışın dışına çıkmak kolay bir iş değil” diyor Kreatif Yapımcı Kei Masuda ve ekliyor: “Ama Fox Engine motoru bize öyle bir özgürlük sundu ki kendimizi devamlı olarak PES 2014’ü futbolun gerçek bir temsili haline getirmenin yepyeni yollarını fark eder halde bulduk. Futbolseverler ellerine kumandayı alıp yakın top kontrolü ve futbolcu hareketlerini tecrübe ettiklerinde ve takımların nasıl çalıştığına alıştıklarında eminiz ki artık teknoloji ile sınırlanmak yerine teknoloji ile birlikte gelişen ve gerçek futboldan bekledikleri kaliteyle kendilerini şaşırtan bir oyunla karşı karşıya olduklarını görecekler.

Yayınladığımız tüm görüntüler yaklaşık olarak %70’i tamamlanmış ve şu andaki platformlarda çalışan oyundan alınmış gerçek görüntülerdir. Oyuncularımızın bir pazarlama hayalini değil, bu sene sahip oldukları konsolda oynayacakları gerçek ürünün hissini görmelerini istiyoruz. Yeni motorumuz ve sistemlerimiz pazara hakim olmayı sürdürecek olan mevcut konsol neslini temel almaktadır, ama gelecek nesiller için de geliştirilerek kullanılabilecektir.”

PES 2014 PlayStation®3, Xbox 360®, Windows PC ve PSP® (PlayStation®Portable) için 2013 yılı içinde piyasaya çıkacak.

• Pes 2014 En Yeni Oyun İçi Videosu

http://www.youtube.com/watch?v=qtO3L26bMPg
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Allah Allah oyunu ne kadar güzel kurup ilk atakta gol yapıyor..o oyun kurmadaki taktik sistemi gibi bir tane video var mı pes'te..

Sanki oyunu güzel kurup 10sn gol atmak yok gerçek yaşamda en basiti Hakan şükür'ün 9sn golü..

Satış rakamları neyi değiştirir ister fifa 10m satsın ister pes 20m, ister tam tersi oyun ortada buyur davet bilinçli tuşları öğrenerek 1 ay oyna geri pes'e dönersen bende Pes'e döneceğim..

Çıkmamış oyun en hatasızı nasıl diyebiliyorsun..

bu videoyu izlemiştim ilk gol gerçekten harika karasoy kardeş youtubede pes 2013 santradan gol atma olarak arat çok video bulursun benimde online maçlarda öle gol yemişliğim çokdur çünkü yapacak bişey yok kaleci 100 tane öyle top gelse 100 ünüde yiyor. Pes 2014 ü orjinal al bakalım foruma girip ateş püskürüyonmu püskürmüyonmu ben bunu çok koyu pesci olarak kendimden biliom babamın hayrı içinde fifayı desteklemiyom gerçekleri söylüom ilk atakta gol demişken santra yaptıktan sonra kanat oyuncusuna pas atıp ordan arapası fulleyincede direk santraforun önüne gelio top ve gol yiosun bu ve bunun gibi çok açık var pes 13 te Lt +şut gibi kaleci aşırtma gibi yio o golleri. Dediğim gibi pes 14 te hatasız bir oyun olmayacak arapas mevzusu falan devam edecek çünkü izlediğim videolarda bunu gördüm hala oyunda tam olarak kademe yok. Ben başlı başına hile mevzusu yüzünden pesi almayacam bu sene.

• bu videoyu izlemiştim ilk gol gerçekten harika karasoy kardeş youtubede pes 2013 santradan gol atma olarak arat çok video bulursun benimde online maçlarda öle gol yemişliğim çokdur çünkü yapacak bişey yok kaleci 100 tane öyle top gelse 100 ünüde yiyor. Pes 2014 ü orjinal al bakalım foruma girip ateş püskürüyonmu püskürmüyonmu ben bunu çok koyu pesci olarak kendimden biliom babamın hayrı içinde fifayı desteklemiyom gerçekleri söylüom ilk atakta gol demişken santra yaptıktan sonra kanat oyuncusuna pas atıp ordan arapası fulleyincede direk santraforun önüne gelio top ve gol yiosun bu ve bunun gibi çok açık var pes 13 te Lt +şut gibi kaleci aşırtma gibi yio o golleri. Dediğim gibi pes 14 te hatasız bir oyun olmayacak arapas mevzusu falan devam edecek çünkü izlediğim videolarda bunu gördüm hala oyunda tam olarak kademe yok. Ben başlı başına hile mevzusu yüzünden pesi almayacam bu sene.

Online hiç oynamadım bu konuda sen haklı olabilirsin ; çünkü tam bilmiyorum.
    Aslında sorun şu ben Fifa'yı acımasızca eleştirirken sizler de Pes'i acımasızca eleştiriyorsunuz.

Kademe ve ara pas konusuna gelince; Pes 2014'te bunlar çözüldü gibi gözüküyor bence , gerçek futbolda da kademe hataları olmuyor mu sence ?

Pes 2014 iki yeni videoyu da izledim ve bayıldım , görüntü harika oynanış harika , izlemesi bile çok güzeldi . Paylaştığım iki videoyu izlediniz mi ?

Şöyle yapsak daha iyi olmaz mı ? İki oyunun da çıkmasını bekleyelim hangisini beğenirsek gidip original alalım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasoy -- 23 Ağustos 2013; 15:30:41 >

• quote:

bu videoyu izlemiştim ilk gol gerçekten harika karasoy kardeş youtubede pes 2013 santradan gol atma olarak arat çok video bulursun benimde online maçlarda öle gol yemişliğim çokdur çünkü yapacak bişey yok kaleci 100 tane öyle top gelse 100 ünüde yiyor. Pes 2014 ü orjinal al bakalım foruma girip ateş püskürüyonmu püskürmüyonmu ben bunu çok koyu pesci olarak kendimden biliom babamın hayrı içinde fifayı desteklemiyom gerçekleri söylüom ilk atakta gol demişken santra yaptıktan sonra kanat oyuncusuna pas atıp ordan arapası fulleyincede direk santraforun önüne gelio top ve gol yiosun bu ve bunun gibi çok açık var pes 13 te Lt +şut gibi kaleci aşırtma gibi yio o golleri. Dediğim gibi pes 14 te hatasız bir oyun olmayacak arapas mevzusu falan devam edecek çünkü izlediğim videolarda bunu gördüm hala oyunda tam olarak kademe yok. Ben başlı başına hile mevzusu yüzünden pesi almayacam bu sene.

Aslında sorun şu ben Fifa'yı acımasızca eleştirirken sizler de Pes'i acımasızca eleştiriyorsunuz.

Kademe ve ara pas konusuna gelince; Pes 2014'te bunlar çözüldü gibi gözüküyor bence , gerçek futbolda da kademe hataları olmuyor mu sence ?

Pes 2014 iki yeni videoyu da izledim ve bayıldım , görüntü harika oynanış harika , izlemesi bile çok güzeldi . Paylaştığım iki videoyu izlediniz mi ?

Şöyle yapsak daha iyi olmaz mı ? İki oyunun da çıkmasını bekleyelim hangisini beğenirsek gidip original alalım .

ben 11 yıl oynadım pesi bir maç yaparak bu eleştirileri yapmıorumki ve pes bu sene dört dörtlük oyun dahi olsa orjinal almam bu oyunu nedeni ise aşırı derece hileci olması. Eğer hileye çözüm bulunursa ancak o zaman alırım. Adam maçı yapıo dakika 90 bi bakıosun adam maçı hükümsüz sayıyo gitti o kadar emek ben işte buna çözüm bulunursa alırım oyunu. Bağlantıyı kastıranı bulmak zor olmamalı bugünün teknolojisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

quote:

ben 11 yıl oynadım pesi bir maç yaparak bu eleştirileri yapmıorumki ve pes bu sene dört dörtlük oyun dahi olsa orjinal almam bu oyunu nedeni ise aşırı derece hileci olması. Eğer hileye çözüm bulunursa ancak o zaman alırım. Adam maçı yapıo dakika 90 bi bakıosun adam maçı hükümsüz sayıyo gitti o kadar emek ben işte buna çözüm bulunursa alırım oyunu. Bağlantıyı kastıranı bulmak zor olmamalı bugünün teknolojisinde

Online oynamasanız bile fikrim değişmiyor offline modda bile fifa ile yarışabilecek kalitede bir oyun değil.6 sene oynadım bende biri fifa dedim mi ne diyor lan bu derdim sonra sonra doğruyu buldum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.