Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi çok ilginç bi durum tespiti yapcam. başlığa bakıyorum pes 2014 video ön inceleme, yorumlara bakıyorum fifa nın oynayis detaylarını bıkmadan üşenmeden yazan arkadaşlar. Fifa yardımseverler derneği mübarek. nerde bir pes konusu var hep aynı terane, Fifa da skill şöyle yapılıyor, şöyle pas yapın, derinlemesine oynamayın, hele bi tanesi aşağıda linki tıklayın fifa nın tüm defans sistemi ile ilgili bilgiler mevcuttur diyo ne mübarek adammış, bunun gibi vs vs. iyide arkadaş burası pes video inceleme konusu yap yorumunu olumlu olumsuz. Ha fifa konusunda çok detaylı olarak yardımcı olmak istiyosan açın bi başlık pesci arkadaşlara fifa kursu ücretsiz verilir diye ne bileyim buna benzer bi isim de olabilir daha güzel olmazmi arkadaşlar. bende şimdi diyorumki pes 2014 ün gamescom daki son gameplay videolarını izleyin, eğer ps2 döneminde winning serilerini oynamış arkadaşlar varsa o videolar bu arkadaşlara çoooook şey ifade edecektir. saygılarımı sunuyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_tr

Pesten fifaya geçecek arkadaslara tek tavsiyem topu alip direk kaleye hic geri dönmeden gitmeyi denemeyin top çevirin oyun kurun geti donmekten çekinmeyin defansı açmayın oyunu orta ve kanat oyunculariniz ile kurun net paslasin % 80 üzeri dogru pas yapın nerede pres nerede defans yapacağınızı profesyonel maçları izleyerek öğrenin oyuncuları mevkilerinde kullanın gereksiz yere oyuncularinizi kosturup yormayin.topu rakip sahada kaptirdiginiz an hemen oyuncularinizi geri çekip defans yapın.Boyle tek tavsiyemi olur dimi;)

arkadaşın yazdıklarını özet geçeyim;

gerçekte izlediğiniz futbolu oynatmanız lazım fifada..

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas kurtları

şimdi çok ilginç bi durum tespiti yapcam. başlığa bakıyorum pes 2014 video ön inceleme, yorumlara bakıyorum fifa nın oynayis detaylarını bıkmadan üşenmeden yazan arkadaşlar. Fifa yardımseverler derneği mübarek. nerde bir pes konusu var hep aynı terane, Fifa da skill şöyle yapılıyor, şöyle pas yapın, derinlemesine oynamayın, hele bi tanesi aşağıda linki tıklayın fifa nın tüm defans sistemi ile ilgili bilgiler mevcuttur diyo ne mübarek adammış, bunun gibi vs vs. iyide arkadaş burası pes video inceleme konusu yap yorumunu olumlu olumsuz. Ha fifa konusunda çok detaylı olarak yardımcı olmak istiyosan açın bi başlık pesci arkadaşlara fifa kursu ücretsiz verilir diye ne bileyim buna benzer bi isim de olabilir daha güzel olmazmi arkadaşlar. bende şimdi diyorumki pes 2014 ün gamescom daki son gameplay videolarını izleyin, eğer ps2 döneminde winning serilerini oynamış arkadaşlar varsa o videolar bu arkadaşlara çoooook şey ifade edecektir. saygılarımı sunuyorum..

Tespitin hakkaten çok ilginç :)

Aklıma gelipte yazmadığım bir şeye sen yazmışsın.Çünkü 2 oyun her zaman iç içe olmuştur.Pes konusunda fifa fifa konusunda pes yazılarını görmek gayet normal.

Ne bekliyordun.Bu sene olmuş forever pes harika yapmışlar şu oynanışa bakın hele süper ötesi gibi kısır sözler bekliyorsun sanırım.Yada tam tersini.

Yardımcı olmayı bile yardımseverler derneği gibi tabirlerle dile getirmen asıl çok ilginç olan şey.Ücretsiz kurs falan komik olmuş :) Keşke sende bu yardımseverler derneğine katılsaydın da bir yardımın olsaydı diye düşünmüyor değilim.

Gameplay videoları ile bir oyunu gerçek anlamda yorumlayabileceğini düşünmen asıl çok ilgin olan şey.

• Bu sene de fifa oynayacağız heralde
  • pes fifa konuları iç içemi cidden komiksin. bakın ciddi söylüyorum fifa hayirseverler derneği olarak açın bi başlık isteyen arkadaşlarımız gelsin engin tecrubelerinizden faydalansın . hem bu başlık ta boş sözler ve bilgi kirliliği olmaz hemde kendi basliginizda gelen arkadaşlara fifa kursu verirsiniz.
    pes 2014 fena koptu geliyor. bu artık engellenemez naçizane bu durumu bildireyim istedim. mevcut nesil için konuşuyorum herkesin hatta fifa oynayan bi çok arkadaşın bile gözü kulağı pes 2014te.çünkü o arkadaşlarda oynadıkları oyunun aslında doyurucu olmadığının farkındalar, detayları na girmicem oynayan tüm arkadaşlara saygım var. bu oyun fifa ya fln benzemez, adamı gerçekten esir eder, geceler uykusuz geçer, ne demek istediğimigeçmiş dönem winning serilerine aşina olanlar daha iyi anlayacaktır.

dolayısıyla şimdi burda abesle iştigal etmenin çok bi manası kalmadı artık. bu saatten sonra sabaha kadar fifa için destan da yazsanız hiç bi şey ifade etmeyecekdir. yardım severlik konusunda seninle beraberim, ama dediğim gibi açın bi başlık olsun bitsin.

• Doğru hiçbir pes yada fifa başlığında diğer oyundan bahsedilmiyor 2 futbol oyunu varsa her türlü karşılaştırma yapılıp eleştirilir.

Fifa yazıları seni baya bir rahatsız etmiş.Sırf sen istiyorsun diye pes 2014'ün fifa'dan daha iyi olmasını isterim ama bunu anlarmısın bilemiyorum.

Fifa oynayanlar tabiki pesi merak ediyorlar.Çünkü fox engine ile yeniden hazırlandı oyun.Çünkü bazıları gibi forever'çı değiliz.

Detaylarına girmen oynayan arkadaşlara saygısızlık olmaz tam tersi.Buyrunuz.

Çıkmamış oyun hakkında halen yorum yapıyorsun ya :) Birşey demiyorum.Umarım istediğin ve zevk aldığın bir oyun olur.Çünkü pes şu an dibe vurmuş durumda.Umarım yükselişe geçer.Emin ol senden çok fifa oynayanlar iyi olmasını isterler.

• fifacıyım ama pes'i cidden merak ediyorum oyuncu animasyonları ve yüzlerinde fifadan daha iyi olacagını izlediğim tüm videolarda gördüm..Ama bir takım oyunu ve oynanabilirlik ve defans sistemi kesinlikle pes'te yine yok..Böyle olunca yine Fifaya devam edecek gibiyim..Pes sadece oynanabilirliği gerçek futbola yaklaştırsın ,defans sistemini profesyonelleştirsin,takım oyununu ön plana koysun ve oynanabilirliği arttırsın gözüm kapalı geçerim..
  • Tabiki 2 oyunda karsilastirilip kıyaslama yapılır. Ama iç içe deme olayın sonunun nereye gittiğini hepimiz biliyoruz.
    Fifa dan bahsedilmesi beni niye rahatsız etsin alemsin ya, Pes video ön inceleme başlığı fifa kullanma kılavuzu başlığına dönmüş benimki sadece durum tespiti.
    Sırf ben istiyorum diye pes in fifa dan iyi olmasını istiyorum demişsin doğrusunu istersen hiç de inandırıcı değilsin kendim için istiyorum dersen bak o zaman anlarım.
    fifa detayları konusunda buyurmim güzel kardeşim kalsın mazAllah fanboylar basar bu yaştan sonra kimseyle uğraşamam
    Çıkmamış oyun hakkında yorum yapiyosun diyosunda onlarca ön inceleme yapılmış ve oyunun efsane yıllarına dönüş sinyallerinin alındığı genel kanaat getirildiği bi ortamda artı son gamescom fuarında onlarca gameplay izledikten sonra musade etde bi fikir sahibi olalım.
    kaldı ki bütün bu verilere dayanarak pes koptu geliyor dedim. sende bunlar ı anlarmisin bilemiyorum...

• Umarım bu senede görsellik ile vurmaya çalışmazlar.Eminim konami pesin hatalarını bizden çok daha iyi biliyordur.Diyelim ki önceki senelerdeki motor hataları düzeltmeye imkan vermiyordu.Ancak bu sene motorda değişince artık geliştirmemeleri için hiçbir mazeretleri kalmıyor.Sadece oyuncuları dinleseler zaten yeterli olur.

Ayrıca artık önlerinde bariz satış farkı koymuş fifa var.Daha önceden fifa yapımcılarının dediği gibi pesi örnek alıp yaptık demelerine karşı pes'de fifa'nın iyi yanlarını almaya çalışabilir pekala.Artık sadece kendilerini geçmeleri gerekmiyor yani.Tek rakipleri kendileri değil.
  • quote:

Tabiki 2 oyunda karsilastirilip kıyaslama yapılır. Ama iç içe deme olayın sonunun nereye gittiğini hepimiz biliyoruz.
    Fifa dan bahsedilmesi beni niye rahatsız etsin alemsin ya, Pes video ön inceleme başlığı fifa kullanma kılavuzu başlığına dönmüş benimki sadece durum tespiti.
    Sırf ben istiyorum diye pes in fifa dan iyi olmasını istiyorum demişsin doğrusunu istersen hiç de inandırıcı değilsin kendim için istiyorum dersen bak o zaman anlarım.
    fifa detayları konusunda buyurmim güzel kardeşim kalsın mazAllah fanboylar basar bu yaştan sonra kimseyle uğraşamam
    Çıkmamış oyun hakkında yorum yapiyosun diyosunda onlarca ön inceleme yapılmış ve oyunun efsane yıllarına dönüş sinyallerinin alındığı genel kanaat getirildiği bi ortamda artı son gamescom fuarında onlarca gameplay izledikten sonra musade etde bi fikir sahibi olalım.
    kaldı ki bütün bu verilere dayanarak pes koptu geliyor dedim. sende bunlar ı anlarmisin bilemiyorum...

Şuna katılıyorum belki fazla fifa detayına girmiş olabiliriz ama bir arkadaşın yanıt vermesi üzerine gelişen bir durumdur.

Beni fanatik fifa'cı olara görmemen için öyle söyledim.Pes geçmişim fifa geçmişimden çok daha ötedir.Ayrıca neden daha iyi olmasın ki.Hangi oyun iyi ise onu oynayan kişileriz.Tabi herkesin böyle olmasını beklemek biraz zor.

Fifa detayları değil pes detaylarını bekliyoruz öyle yazdın diye anladım yoksa yanılıyormuyum ?

Tabiki ön inceleme yapanların değerlendirmeleri önemlidir.Ama gameplay ile oyunu anlamanın imkanı yok.Bir süre oyunu oynamadan ne oyun hakkında nede online iyileştirmeler hakkında fikir sahibi olabiliriz.Bunu en iyi fifa yapıyor.Pesden gelipte fifayı birkaç kez oynayıp yorum yapan çok kişi var.

Hatta demoyu oynayarak bile oyunu çözmeniz çok zor bence.Yada ben cahilim daha önceki yıllarda çözemedim bu şekilde.

Sana sadece şunu söyleyeceğim.Pes 2013 ilk çıktığı zamanki yorumları lütfen oku.Herkes bu sene olmuş süper oyun diyordu.Ama zamanla anlaşıldı.Biz bile bir 3-4 ay online takıldık sonra bezip fifa'ya geçtik.Üstelik 3 senelik pes oyuncusuyduk.

Dikkat edersen ben hiçbir yerde pes 2014 hakkında yorum yapmam.Çünkü oyunu bilmiyorum bu şekilde de anlayamam.Ha umut etmekten zarar gelmez tabi ama umarım oyuncular yine üzülmezler.O kadar para veriyorlar hayal kırıklığı yaşamalarını istemem.Çünkü konami birkaç senedir oyuncusunu dinlemiyor.Bunun en basit örneği 2012 online frikik hatası. Bilirmisin bu hatayı ve hiç düzeltilmediğini :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Tabiki 2 oyunda karsilastirilip kıyaslama yapılır. Ama iç içe deme olayın sonunun nereye gittiğini hepimiz biliyoruz.

Şuna katılıyorum belki fazla fifa detayına girmiş olabiliriz ama bir arkadaşın yanıt vermesi üzerine gelişen bir durumdur.

Beni fanatik fifa'cı olara görmemen için öyle söyledim.Pes geçmişim fifa geçmişimden çok daha ötedir.Ayrıca neden daha iyi olmasın ki.Hangi oyun iyi ise onu oynayan kişileriz.Tabi herkesin böyle olmasını beklemek biraz zor.

Fifa detayları değil pes detaylarını bekliyoruz öyle yazdın diye anladım yoksa yanılıyormuyum ?

Tabiki ön inceleme yapanların değerlendirmeleri önemlidir.Ama gameplay ile oyunu anlamanın imkanı yok.Bir süre oyunu oynamadan ne oyun hakkında nede online iyileştirmeler hakkında fikir sahibi olabiliriz.Bunu en iyi fifa yapıyor.Pesden gelipte fifayı birkaç kez oynayıp yorum yapan çok kişi var.

Hatta demoyu oynayarak bile oyunu çözmeniz çok zor bence.Yada ben cahilim daha önceki yıllarda çözemedim bu şekilde.

Sana sadece şunu söyleyeceğim.Pes 2013 ilk çıktığı zamanki yorumları lütfen oku.Herkes bu sene olmuş süper oyun diyordu.Ama zamanla anlaşıldı.Biz bile bir 3-4 ay online takıldık sonra bezip fifa'ya geçtik.Üstelik 3 senelik pes oyuncusuyduk.

Dikkat edersen ben hiçbir yerde pes 2014 hakkında yorum yapmam.Çünkü oyunu bilmiyorum bu şekilde de anlayamam.Ha umut etmekten zarar gelmez tabi ama umarım oyuncular yine üzülmezler.O kadar para veriyorlar hayal kırıklığı yaşamalarını istemem.Çünkü konami birkaç senedir oyuncusunu dinlemiyor.Bunun en basit örneği 2012 online frikik hatası. Bilirmisin bu hatayı ve hiç düzeltilmediğini :)

bu seneki uzun topta düzeltilmedi ve kalecilerde öyle çok bariz hatalar car oyunda ama düzeltmediler nedense ve şu var bide fifa nın online konusu şuan bile hareketli ama pesin hem ps3 hem pc konularında 2 aydan beri yeller esiyor. Mersinaki kardeşimede katılıyorum kendimden örnek vereyim paramı biriktirip almıştım pes 13 ü büyük heveslerle ama 5 aydır oyunu açmıom 80 lira çöpe gitti anlayacağınız bu yüzdende pese fena halde ayar oldum. Yeme içme şu lanet oyun için para biriktir sonrada hileci ve oyun hataları yüzünden oyunu oynama ne güzel iş. Dahada tövbe ettim almicam pesi. Ne zamanki kullanıcılarını dinlerler hileye çözüm bulurlar o zaman alırım

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle seni fanatik bi fifacı olarak görmedim.bundan emin ol.fifa detaylarını kastedmiştim ama artık oraya takılmayalım gereksiz olur.
    aslına bakarsan ben futbol oynarken ceza alanına çaprazdan girip gol açısı olmadığına inansamda sağ ayaklı bi oyuncuyla sol çaprazdan kaleye abanıp kalecinin kapadığı köşeden hata yapıp topun kaleciye çarpıp sonra direğe sonra aglarla buluşmasını,gol için her türlü atağı deneyip olmadı toplara sert vuran oyuncuları ceza alanı önünde topla buluşturup uzaktan şutlarla golü bulmayı,kale direğini yalayan şutların arkadaki reklam panolarına çarpıp o çıkarttığı sesi,ceza alanına yaklaştıkca san siroda oynuyosam kale arkası görüntüsü ve atmosferiyle o havayı yakalamayı,ne bileyim o topa gerçekten vuruyormuşum hissini o tokluğu,bi kanat dan yükleniyoken topu anında diğer kanada göndermeyi özledim.işte benim özlediğim winning eleven namı diğer pes..fifa konusuna hiç girmicem ne demek istediğimi anlamışsındır..
    ea dev bi firma aynı zamanda çok paragözler o ayrı tabi.ama online alt yapı konusunda konami ea nın eline su bile dökemez,her zaman hakkını teslim ederim.eminimki fifa 14 te daha da geliştirecekler,bundam şüphem yok. inş. konami de bu yıl online konusunda sükutu hayale uğratmaz.
    pes 2013 konusuna girmek istemiyorum,zaten bildiğimiz şeyler olduğu için gereksiz olur bence.ama herkes oyun çıktığında süper olmuş demedi,çok eleştiri aldığını hatta yerlere vurulduğunu biliyorum..
    pes 2014 oynanabilirlik,paslaşmalar,hava topları konusunda bu yıl müthiş bi keyif verecek,gamescom da tek gözlemlediğim eksik yine araya atılan toplardı,ama oynayan şahıslar bana çok acemi geldi...
    kısacası bu yıl online da sıkıntı olmassa ve mod lar geliştirildiyse özlediğim pes e kavuşuyorum diyebilirim.tabi bütün bunlar kendi düşüncelerimdir....

• Yillardir hep dediğim gibi.. Pes ilkokul çocuğunun oynayacaği bi oyundur, Fifa ise Bu işte gerçekçilik arayan yaşi belli bi seviyenin üstünde olanlarin oyunudur..
  • quote:

kesinlikle seni fanatik bi fifacı olarak görmedim.bundan emin ol.fifa detaylarını kastedmiştim ama artık oraya takılmayalım gereksiz olur.
    aslına bakarsan ben futbol oynarken ceza alanına çaprazdan girip gol açısı olmadığına inansamda sağ ayaklı bi oyuncuyla sol çaprazdan kaleye abanıp kalecinin kapadığı köşeden hata yapıp topun kaleciye çarpıp sonra direğe sonra aglarla buluşmasını,gol için her türlü atağı deneyip olmadı toplara sert vuran oyuncuları ceza alanı önünde topla buluşturup uzaktan şutlarla golü bulmayı,kale direğini yalayan şutların arkadaki reklam panolarına çarpıp o çıkarttığı sesi,ceza alanına yaklaştıkca san siroda oynuyosam kale arkası görüntüsü ve atmosferiyle o havayı yakalamayı,ne bileyim o topa gerçekten vuruyormuşum hissini o tokluğu,bi kanat dan yükleniyoken topu anında diğer kanada göndermeyi özledim.işte benim özlediğim winning eleven namı diğer pes..fifa konusuna hiç girmicem ne demek istediğimi anlamışsındır..
    ea dev bi firma aynı zamanda çok paragözler o ayrı tabi.ama online alt yapı konusunda konami ea nın eline su bile dökemez,her zaman hakkını teslim ederim.eminimki fifa 14 te daha da geliştirecekler,bundam şüphem yok. inş. konami de bu yıl online konusunda sükutu hayale uğratmaz.
    pes 2013 konusuna girmek istemiyorum,zaten bildiğimiz şeyler olduğu için gereksiz olur bence.ama herkes oyun çıktığında süper olmuş demedi,çok eleştiri aldığını hatta yerlere vurulduğunu biliyorum..
    pes 2014 oynanabilirlik,paslaşmalar,hava topları konusunda bu yıl müthiş bi keyif verecek,gamescom da tek gözlemlediğim eksik yine araya atılan toplardı,ama oynayan şahıslar bana çok acemi geldi...
    kısacası bu yıl online da sıkıntı olmassa ve mod lar geliştirildiyse özlediğim pes e kavuşuyorum diyebilirim.tabi bütün bunlar kendi düşüncelerimdir....

İnşallah dediğin gibi olur ben ps1 den beri oynuom bu oyunu ordaki japon spiker bile oyuna harika bi hava katıodu umalımki pes eski winning eleven zamanlarındaki efsane oyuna dönsün

• öncelikle FIFAcılar doluşmuş yine konuya.. tamam arkadaşlar fifanız daha güzel, neden gidip gelip çamur atıyorsunuz anlamıyorum.. anladık fifanız daha güzel, gidin oynayın kendi aranızda takılın..

yenilikleri felan herşeyi geçtim aynı spikerlerle gelmesin şu oyun cidden baygınlık veriyor artık.. mıymıymıy ruhsuz bir anlatım yıllardır aynı tepkiler aynı yorumlar..
    2014 versiyonunda da aynı spikerler geliyor youtubeda izledim, bıktım yaa cidden bıktım.. özeniyorum lan fifanın spikerlerine adamlar on numara yapmış, gerçek maç anlatıyorlar sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: antique

öncelikle FIFAcılar doluşmuş yine konuya.. tamam arkadaşlar fifanız daha güzel, neden gidip gelip çamur atıyorsunuz anlamıyorum.. anladık fifanız daha güzel, gidin oynayın kendi aranızda takılın..

yenilikleri felan herşeyi geçtim aynı spikerlerle gelmesin şu oyun cidden baygınlık veriyor artık.. mıymıymıy ruhsuz bir anlatım yıllardır aynı tepkiler aynı yorumlar..
    2014 versiyonunda da aynı spikerler geliyor youtubeda izledim, bıktım yaa cidden bıktım.. özeniyorum lan fifanın spikerlerine adamlar on numara yapmış, gerçek maç anlatıyorlar sanki

spiker konusunda aynen sana katılıyorum bari iki ingiliz spiker olsun isteyen yine jon champion ve jim beglinle oynasın ama başka birtane daha olsun harbiden baydı çünkü bu spiker. Yani tüm yapılandırmayı değişip oyuna yine aynı spikeri koymak çok garip aynı replikler falan tat bırakmadı artık

• @kafkas kurtları

Umarım pes dediğin gibi eski günlerine döner.Bunu herkes için canı gönülden isterim.

@antique

Eleştirileri çamur atmak olarak görmen üzücü.Objektif olmak kolay değil.

Spiker konusu ise anlamadığım için sorun olmuyor :) Pes'de en azından (pc'de) Türkçe spiker olayı var keşke fifa'da da olsa.

Ama taraftar sesleri çok daha iyi olmalı tabiki.Resmen uğultu dışında birşey yok.Hiç heyecan vermiyorlar.
  • yeğenlerim bir sakin olun en azından oyunlar çıksın öyle kavga edin. doğmamış çocuğa don biçip birde rengi için kavga ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaneo

yeğenlerim bir sakin olun en azından oyunlar çıksın öyle kavga edin. doğmamış çocuğa don biçip birde rengi için kavga ediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maurizio Sarri -- 25 Ağustos 2013; 21:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaneo

yeğenlerim bir sakin olun en azından oyunlar çıksın öyle kavga edin. doğmamış çocuğa don biçip birde rengi için kavga ediyorsunuz.

Yanlış yere geldin ne kavgası ne sakinliği keşke biraz okusaydın yeğen
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.