Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o firikik olayı nedir öyle.. sanki frikik kullanmıyor, ANGRY BİRDS oynuyoruz...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir fıfa oyuncusu asla bu senede pesi tercih etmez bence.
    Pesciler için iyi bir gelişme var belki!
    Hala animasyonlar robot gibi ama,suratlar gerçekçi olmuş ama mimikler nerede ?,
    pes13 den tek farkı bence, ışık ve atmosfer olmuş,
    Frikikde fifa 2000 hatırlattı :D
    Ağa giren topa dikkatli baktınızmı çok kötü :(

pes 6 gibi bir efsane oyun şu sene bile hala pes 14 den rahatlıkla iyi oldugunu söyleyebilirim.
    Keşke konamı iyi bir oyun yapsa da kurtulsak şu fıfadan aslında, çünkü fifa pc ye hiç önem vermiyor :(
    kim ne derse desin, oynanabilirlik xbox daki(konsol) fifa13 le, pc de ki farklı.
    ikiside var oynuyorum xbox daha akıcı arkadaş.
    Bide pc de orj oyuna sahibim, xbox daki korsan ,
    pc ye bir önem vermedikleri noktada online alt yapı, 2 oyundan birinde lag oluyor,. optimizasyon rezalet birden 30 fps düşebiliyor oyun.
    pc ye önem vermiyorlr ignite motoruda yok.
    keşke pes iyi bir oyun yapsa!

• pes serisini severim. fakat Xbox one alacak biri olarak yeni nesilde olmaması 1yıl boyunca fifa oynamama neden olacak. fifaya alşır isem pes e dönmem sorun olabilir.
    bilgisayarım 2. ve daha güçlü olan ekran kartını çalıştırmıyor. Xbox 360'ı satan biri olarak aç aç Xbox one bekliyorum.
  • PES 2014 En iyi futbol oyunu grafiklerine sahip bir oyun olmasına rağmen FIFA 14'ten 2-3 kat daha iyi olmasına rağmen Grafikleri hala eleştirenler Animasyonlara robot gibi diyenler MGS 5'de neden ağzınız sulanıyor.Anlamıyorum sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Bir fıfa oyuncusu asla bu senede pesi tercih etmez bence.<br>Pesciler için iyi bir gelişme var belki!<br> Hala animasyonlar robot gibi ama,suratlar gerçekçi olmuş ama mimikler nerede ?, <br>pes13 den tek farkı bence, ışık ve atmosfer olmuş, <br>Frikikde fifa 2000 hatırlattı :D<br>Ağa giren topa dikkatli baktınızmı çok kötü :(<br><br>pes 6 gibi bir efsane oyun şu sene bile hala pes 14 den rahatlıkla iyi oldugunu söyleyebilirim.<br>Keşke konamı iyi bir oyun yapsa da kurtulsak şu fıfadan aslında, çünkü fifa pc ye hiç önem vermiyor :(<br>kim ne derse desin, oynanabilirlik xbox daki(konsol) fifa13 le, pc de ki farklı.<br> ikiside var oynuyorum xbox daha akıcı arkadaş.<br>Bide pc de orj oyuna sahibim, xbox daki korsan ,<br> pc ye bir önem vermedikleri noktada online alt yapı, 2 oyundan birinde lag oluyor,. optimizasyon rezalet birden 30 fps düşebiliyor oyun.<br>pc ye önem vermiyorlr ignite motoruda yok. <br>keşke pes iyi bir oyun yapsa!

Lag sorununu ilk senden duydum ve PC'ye önem vermemelerinin sebebini açıklamışlardı tamamen satış politikası firma zarar yapmak istemiyor . Bu bir geçiş süreci 15 ya da 16'da yeni oyun motoru olacaktır .

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Aslında Konaminin işi çok zor, çünkü adamlar ne yaparsa yapsın, ne kadar uğraşırlarsa uğaraşsın, yeni grafik motoru yapsa bile, yeni animasyonlar vs vs insanlar hep önyargıyla yaklaşacaklar. Aşşağıda kötü yorumda bulunan arkadaşların çoğu PES 2010, 2011 fiyaskosunda kalıp ve eminim ki video'yu izlemeden basmıştırlar eleştiriyi. Pes 15 sene sonra bile yine kötü anılacak bazi kesim tarafından. İnşallah bu ön yargı kırılır.

Videonun tamamını sıkılsam da izledim ama hiçbir şey değiştirmedi yine FIFA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: firkateyn

Bu oyunun en buyuk artilarindan biri turkce olmasi. Fifa bircok konuda kendini gdlisfirdi ama bir su dil sorununu halledemedi.

EA'ye suç atacağına oyunları orjinal almayı öğrenin . İş sizde bitiyor eğer oyun satmazsa neden firma zarara uğrasın ki .
  • Oyunun demosu çıktımı ki ilk frikiğimde gol attım diyorsun ey editör bey?
  • Fifada olmasa futbol oyunlarına aç kalacaz
  • FIFA Bu Sene Yine Pes'i Geçecek Stad Çimleri Bana Çok Yapay Geldi. Ama Oynanış Güzel Geldi.

• Hemen yetişemez Fifa'ya zaten.Bu yıl ve belkide gelecek yıl geçiş dönemi.Bu iki yıl bazı yenilikler yapılır oyuncuların tepkisi ölçülür ve bence PES 16'da tam anlamıyla FIFA'ya rakip olur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomertcan -- 8 Ağustos 2013; 21:41:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Lag sorununu ilk senden duydum ve PC'ye önem vermemelerinin sebebini açıklamışlardı tamamen satış politikası firma zarar yapmak istemiyor . Bu bir geçiş süreci 15 ya da 16'da yeni oyun motoru olacaktır .

Çok çirkin bir politika. .... ea nolcak !
    İlk defa bende mi duydun lag sorununu:)
    bence çık kabugundan ve forumlara internete bir bak araştır, lagdan kıvranan insanlarla dolu oyun :)
    şu an oyunun en büyük eksigi lag ve gerçekten oynanabilirlik yönünden pc konsolun gerisinde. Oyun konsoldakinin aynısı değil. port bile olsa , aynısını yapamamışlar . Hadi ama kimse bana gelip ikiside aynı demesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

quote:

Çok çirkin bir politika. .... ea nolcak !
    İlk defa bende mi duydun lag sorununu:)
    bence çık kabugundan ve forumlara internete bir bak araştır, lagdan kıvranan insanlarla dolu oyun :)
    şu an oyunun en büyük eksigi lag ve gerçekten oynanabilirlik yönünden pc konsolun gerisinde. Oyun konsoldakinin aynısı değil. port bile olsa , aynısını yapamamışlar . Hadi ama kimse bana gelip ikiside aynı demesin.

Eylülden beri xbox ve ps3 te oynuyorum 0 lag var nerdeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .<br></blockquote><br> Eylülden beri xbox ve ps3 te oynuyorum 0 lag var nerdeyse

Hocam zaten konsolda lag yok, benim dedigim, PC deki fifa!

• Şu oyun her yıl değişiyor ya, arkadaşlarım fifa oynarken bu ne ya çok yavaş diyorlardı uzaktan şutları girmeyince küfür ediyorlardı acaba şimdi pes yavaşladığında ne yapacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Neymiş "FIFA türkçe değilmiş"sen her şeyi torrentten indirip kaçakçılık yaparsın insanların emeğini çalarsan niye sana Türkçe yapsın ki.Sizin gibiler yüzünden biz göremiyoruz Türkçe'yi.Neyse allahtan seviyeli insanlarız ki iyi bir ingilizceyi sahibiz de sorun olmuyor...

Neymiş "TR desteğinin olmaması torentmiş" Adam senin ülkeni tanımazdan geliyor. Fifa bu ülkede ciddi anlamda orijinal satıyor. Satıcı olduğu halde hizmet sunması gereken onlar iken TR desteği yok Sen bunun sebebini torent diyorsun, Allah'dan İngilizce biliyorsun seviye sahibi olmuşsun, bizim gençler 1 günde fifa için TR yama yapıyorken EA fifayı TR yapamıyor sebebi torent değil mi ? politik olamaz yani

Sen bu İngilizce ve seviyen ile harcanıyorsun TR desteği yok mu? işde o zaman torenti hak ediyor. TR desteklesin satmazsa gelsin dert yansın ,sende o seviyenle ve İngilizcenle "TR desteğinin olmaması torentmiş" buna inanmaya devam et...

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Neymiş "FIFA türkçe değilmiş"sen her şeyi torrentten indirip kaçakçılık yaparsın insanların emeğini çalarsan niye sana Türkçe yapsın ki.Sizin gibiler yüzünden biz göremiyoruz Türkçe'yi.Neyse allahtan seviyeli insanlarız ki iyi bir ingilizceyi sahibiz de sorun olmuyor...

Neymiş "TR desteğinin olmaması torentmiş" Adam senin ülkeni tanımazdan geliyor. Fifa bu ülkede ciddi anlamda orijinal satıyor. Satıcı olduğu halde hizmet sunması gereken onlar iken TR desteği yok Sen bunun sebebini torent diyorsun, Allah'dan İngilizce biliyorsun seviye sahibi olmuşsun, bizim gençler 1 günde fifa için TR yama yapıyorken EA fifayı TR yapamıyor sebebi torent değil mi ? politik olamaz yani

Sen bu İngilizce ve seviyen ile harcanıyorsun TR desteği yok mu? işde o zaman torenti hak ediyor. TR desteklesin satmazsa gelsin dert yansın ,sende o seviyenle ve İngilizcenle "TR desteğinin olmaması torentmiş" buna inanmaya devam et...

Tamam hocam sen haklısın he he

• quote:

Oyunun demosu çıktımı ki ilk frikiğimde gol attım diyorsun ey editör bey?

Ön inceleme sürümünü oynama fırsatını bulduğumuz diyor daha videonun başında. Nerenizle dinliyorsunuz bilmem ki :)

• Çocukluğumuzun efsane oyunu ne hallere düştü, Fifa oynayana kadar hep çocuk oyunu arcade futbol oynamışız yıllarca. Fifa bu işi daha iyi yapıyor ne yazıkki.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.