Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • optimizasyona fazla takılmayın alın bi gtx 770 sorununuz çözülür.bazılarında saplantı haline geldi de.video ön inceleme çok başarılı arkadaşları tebrik etmek lazım hem inceleme hem ön inceleme yapıyorlar.diğer bir arkadaş var onun yorumsal gücü çok başarılı sesi kalın olan.pes 2014 e gelince stadlar ayrı ayrı güneş açıları güzel.grafikleri iyileştirdiler.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

Neymiş "FIFA türkçe değilmiş"sen her şeyi torrentten indirip kaçakçılık yaparsın insanların emeğini çalarsan niye sana Türkçe yapsın ki.Sizin gibiler yüzünden biz göremiyoruz Türkçe'yi.Neyse allahtan seviyeli insanlarız ki iyi bir ingilizceyi sahibiz de sorun olmuyor...

Neymiş "TR desteğinin olmaması torentmiş" Adam senin ülkeni tanımazdan geliyor. Fifa bu ülkede ciddi anlamda orijinal satıyor. Satıcı olduğu halde hizmet sunması gereken onlar iken TR desteği yok Sen bunun sebebini torent diyorsun, Allah'dan İngilizce biliyorsun seviye sahibi olmuşsun, bizim gençler 1 günde fifa için TR yama yapıyorken EA fifayı TR yapamıyor sebebi torent değil mi ? politik olamaz yani

Sen bu İngilizce ve seviyen ile harcanıyorsun TR desteği yok mu? işde o zaman torenti hak ediyor. TR desteklesin satmazsa gelsin dert yansın ,sende o seviyenle ve İngilizcenle "TR desteğinin olmaması torentmiş" buna inanmaya devam et...

Tamam hocam sen haklısın he he

Başka 1 şey diyemezsin sende ki seviye yaw he he demekten öteye gitmez. İngilizce bilmeyi seviye sanan birisi işte buna hea janem hea denir.

Torent dediğin Fifa ile mi var olmuş? Gelicek benim ülkemde benim spor takımlarım isim haklarını alacak TR dil eklemeyecek buna rağmen orj. sattığı oyunu parasını kazanacak ama bu ülkenin dilini eklemeyi bilmeyecek, Fifayı cracklayıp torente bizmi upload etmişiz kim yapmişsa onu bulsun, bunuda yapmaz torent'den indirenin "adamlar yapmış" dedikten sonra yarın Fifayı orijinal almayacağı ne malum? ki hale torent'den indiği için oyun TR olmuyor diyebiliyorsun, Burda kimse senin ne seviyeni nede ing. bilgini merak etmiyor.

Burda merak edilen Ülkemizde hatrı sayılır satış yapan futbol oyunu olan Fifa her dil varken neden TR yok? Pes satışları son dönemde fifa kadar satmıyor belki lakin TR desteği varken ,Fifa demek istediği ben zaten dünya genelinde satıyorum TR satsada torentden inse umrumda değil, bu düşünce yapısında olan EA'ya torent müstahak, Sende nasılsa İngilizce seviyede he he'lik sen düşünme orasını Bizim oyucumuz ne hangi oyuna para verilir hangisi torent'den çekılir iyi bilir..

• KONAMI'de EA gibi yapmaya başladı. Videolarda görsellik enfes gözükmekte, iş santra yapıldığı ana gelince " la' bu PES13 " diyoruz. Ben FIFA'cıyım ama bu sene satın almayacağım çünkü PC'ye yeni nesil getirmediler. EA bunu hep yapıyor. Zaten görsellerde hiç farklı bir nesile geçilmişcesine değişim yok. Hak etsinler satın alırız.

• Ersin abi bayiliyorum senin bu incelemelerine iyiki varsin ve iyiki editörlük yapyiyorsun
    ve Futbol Spikeri degilsin ALLAH KORUSUN macin ortasinda gelmeden uyuruz.

• Yine Fifa
  • bir pes oyuncusu olarak o frikik atma şeklinden utandım umarım o ayarı kapatma şansımız olur.

• bir yenilik göremedim ayrıca multi vaadetmeyen oyun oynanılmaz zaten torrenti boşver

• Her sene radikal bi değişiklik mi yapacaksınız illa, o frikik nedir yaa
  • oyunda yapay zekadan esame yok. :D
    Yahu Konami tamam yapamıyorsun anladık. Her sene daha beter içine edeceğine
    2006'daki oyunu HD yap gönder o bile bu oyundan 2 kat daha fazla satar.

Oyuncu yüzü ve abuk subuk saha dışı şeylerle ilgileneceğine YAPAY ZEKA ve FUTBOL ile ilgilenseydin güzel bişey çıkardı!

Topun fiziği berbat! Oyuncuların defans, hücum kabiliyetleri 0.

Konami sen bu işi bırak ;) 2-3 sene adam gibi dersine çalış öyle gel.. Hadi canım

• arkadaşlar oyun yavaş olmamış, yani oynayış aynı fifa gibi olmuş, bence pes'in kemik oyuncu kadrosu bile beğenmez bu oyunu çünkü fifa'nın çakması gibi olmuş. bunu oynayacağıma giderim mis gibi fifa 14 alırım.
  • formaların oynaması yerine daha düzgün bir fizik kullansalar oyun harika olurmuş nede olsa oyun yukardan oynanıyo ne fps ne tps yukardan bakışlı vücüt fizikleri daha harika olsa tadından yenmez
  • ön inceleme deyince Ersin bende oyunu aldınız ve ön inceleme yaptını gameplay vereceksınız sandım halbukı bunlar netteki videolar ve gameplayler oynadım serbest vurustan gol attım dıyorsunuz yanı cekım yapabılırdınız acaba yasak mı? neden sız kendı ıncelemenızın vıdeosunu cekmedınız?

pes daha emekleme donemınde suanda ozellık dedıklerını fıfa 2 yıldır gelıstırıyor daha cok yolu var pes tum yapım ekıbı degısmıs yanı oyunda yanlıslar varmıs ki tum ekıbı degıstı pes dogru yolda pes 6dan sonra oyuna ıyı dıyenler ne yapacak acaba iyi dedıgınız oyunun ekıbı motoru herseyı bastan asagı degıstı cunku cok cok gerıde kaldı fifadan. Neysekı dogru yolda ama cok yolu var lısans oynanıs ses grafık onlıne vs vs cok yolu var
  • Ersin in dediği gibi mahalle maçına dönmeyecekse pesteki maçlar bu sene 2 tane futbol oyunu oynayabileceğim demektir.

• quote:

Neymiş "FIFA türkçe değilmiş"sen her şeyi torrentten indirip kaçakçılık yaparsın insanların emeğini çalarsan niye sana Türkçe yapsın ki.Sizin gibiler yüzünden biz göremiyoruz Türkçe'yi.Neyse allahtan seviyeli insanlarız ki iyi bir ingilizceyi sahibiz de sorun olmuyor...

İnsanlar PES'i orjinal aldığı için mi türkçe zannediyorsun? Onlar türkçe yapacak ki ben oyunu satın alacağım,türkçe olması için değil.Benim ülkemin diline değer vermeyenlerin oyununa da para vermem.

Ayrıca ingilizce bilmek demek seviyeli insan demek değildir kendini yüceltme.Ben de yazları rehberlik yapıyorum çok iyi dilim var fakat ingilizce bilmeyenleri böyle aşağılamıyorum senin gibi zaten buna hakkım da yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 8 Ağustos 2013; 3:42:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

Neymiş "TR desteğinin olmaması torentmiş" Adam senin ülkeni tanımazdan geliyor. Fifa bu ülkede ciddi anlamda orijinal satıyor. Satıcı olduğu halde hizmet sunması gereken onlar iken TR desteği yok Sen bunun sebebini torent diyorsun, Allah'dan İngilizce biliyorsun seviye sahibi olmuşsun, bizim gençler 1 günde fifa için TR yama yapıyorken EA fifayı TR yapamıyor sebebi torent değil mi ? politik olamaz yani

Sen bu İngilizce ve seviyen ile harcanıyorsun TR desteği yok mu? işde o zaman torenti hak ediyor. TR desteklesin satmazsa gelsin dert yansın ,sende o seviyenle ve İngilizcenle "TR desteğinin olmaması torentmiş" buna inanmaya devam et...

Tamam hocam sen haklısın he he

hay senin olmayan seviyene

• demosu ne zaman çıkar ?

• Bu kadar anlatılınca büyük bir beklenti oluşmuştu bende. Ama maalesef umduğumu bulamadım. Böyle giderse PES oyuncuları da FIFA oynayacak gibi.
  • pes 13 e nazaran daha iyi gibi kademe anlayışı savunma derinliği falan. Frikik tam bir fiyasko angry birdse benzemiş. Demo çıkınca oynayıpdaha sağlıklı eleştiri yapabiliriz bakalım artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hoop bir dakika. Türkçe olmamasını ilk ben dedim.Dolayısıyla bu söz bana geliyor. Kendine seviyeliyim diyorsun fakat oyunu torrentden indiren sizler yüzünden deyip iftira atıyorsun. Oyunu korsan oynadığımı nereden biliyorsun! Birde bir misafir demiş eaye suç atacağına original alın diye. Ea paragöz bir firma olsada ben kesinlikle eayle alakalı birşey demedim Kendisinin sevdiğim birçok oyunu vardır. Ben kesinlikle korsana destek vermiyorum. Ama türkçeye destek veren oyunlara sonyninki gibi onlara ağırlık veriyorum. Fifanın pesden daha iyi olduğunu biliyorum ama sadece bizi önemseyip türkçe yaptıkları için pesi oynuyorum. Şükür oyunları anlayıp oynayacak kadar ingilizcemiz var. Ama insan kendi dilinde oynamasının zevli ayrı oluyor.

• abi bu ne ya? 2 tl'ye satsalar almam bunu o kadar beklemiştim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.