Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2014 Video Ön İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
3
Favori
8.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır bu Türkçe oyun deniyor anlam veremiyorum aga. Heavy Rain mi oynuyorsun sen senaryo yok bir şey yok Türkçe olsa ne yazar olmasa ne yazar Türkiye'yi önemsiyor diyonuz yıllardır Ernst'in saçı var be. Ne ilgisi alakası.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomertcan

Neymiş "FIFA türkçe değilmiş"sen her şeyi torrentten indirip kaçakçılık yaparsın insanların emeğini çalarsan niye sana Türkçe yapsın ki.Sizin gibiler yüzünden biz göremiyoruz Türkçe'yi.Neyse allahtan seviyeli insanlarız ki iyi bir ingilizceyi sahibiz de sorun olmuyor...

bende rusça ve ingilizce biliyorum ne yapcaz şimdi hacı abi ben senden daha seviyeli mi oluyorum...
  • eski bir pes çi olarak ama şuan fıfacı olarak pes bu sene farkı var fıfa aynı 13 gıbı yenılık olmazsa pes alabilirım ps4 1 sene sonra alcağim için fıfanın grafık değişceğini zannetmıyom anca grafik yenı nesıl de olur fıfayla pes oynayışlari farlıdır.

• Bu oyuna mı kötü diyorsunuz PES 2013'ün neresi gerçekçi Pique bile topu alsa 10 saniyede kaleye iniyor. Oyun yavaş değil 2013 oynaya oynaya alıştık hızlıya bırakın iyi olmuş oyun 5-6 maç oynayınca alışırız biz.
  • Frikik olayı hariç beğendim.Açıkçası Pes 2013 ile arasında çok bir fark göremedim.
    Pes 2013'ü de şahsen beğendiğim için sıkıntı yok.

Ama her zaman derim Türkiye ligi,full lisans patch olmadığı sürece Pes oynanmaz.
  • hala pes diyorlar şu pas verirken kalas gibi vuruşu bir değiştiremediler hala fifa diyorum ve orjinal almaya değer tek futbol oyunu fifa..

• Ben şahsen ikisinide denicem hangisini beğenirsem diğerini silerim.Grafikler güzel muhtemelen fifa14'ün grafikte güzeldir olayı belirleyen oynanabilirlik,Türk ligi,türk dili.

• oyun diye yapıyolarya yapmasınlar bence ama yok yok yapsınlar fifa dahada gelişmiş oluyo bizim için iyi
  • Bana göre Fifa serisi 11 ile başlayıp 11 ile bitti , oyunun hızını her yıl arttırmaktan bıkmadılar + impact engine gibi bug dolu motorları denemeden ekledikçe oyunun oynanabilirliği iyice düştü gözümde..Fifa 11 ve 13'ü orjinal aldım (13'ü keşke almasaydım) fakat bu yıl Pes'e geçicem gibi görünüyor..Gördüğüm kadarıyla Fifa 11 deki oyun ağırlığını ve dengesini yakalamayı başarmışlar.Fifa eskiden ağırlığıyla bilinen simulasyondu fakat şuanda arcade oyundan farkı yok..Ve oyundaki impact engine gibi hata yağmuru motorlarla beraber oynanış tamamen şans'a dönmüş durumda..Maçın genelinde atak yaptığım halde impact engine'in bug'ıyla defalarca gol yiyip maçı kaybettiğim oldu.O yüzden bu yıl Forever Pes !

• Footbrazil

8.8.2013 22:51:11

oyunu sen oyna diye değil gerçek futbol oyunu oynamak isteyenler oynasın diye yapıyorlar... sen buz pistinde balon kovalamaya devam et ;) he bu arada gol atmadan önce 28 tane çalım atmayıda unutma :))))
  • fifacıklar yine basmış konuyu :) neyse biz pes imize, kralımıza geri dönelim zira kıskananlar olacaktır anlamak lağzım... bu DENEME sürümüne bakıldığında ilk gözüme çarpan şey kamera açısının güzelliği ve stat, futbol atmosferi oldu. pes bu sene bizi futbol atmosferinin içine daha çok sokacak o belli oluyor. futbolcuların, formaların grafikleri gerçekten harika duruyor. kim ne derse desin özellikle futbol oyununda grafik önemlidir ve bunu pes serisi yıllardır çok iyi yapıyorki bu yeni motor ile bu çıta çok daha yükseğe koyulmuş rakiplerinin yakalaması zor görünüyor. oyunun hızı çok dengeli ve güzel olmuşki pes ayrıca bir ayar koyacak ve isteyen daha hızlı yada yavaş bir oyun oynayabilecektir. pes bu sene çok daha iyi bir oyunla geliyor gibi görünüyor, futbol oyunu oynamayı sevenler için bu bir müjde iken buz pistinde süratle kayarak balon peşinden koşan başka oyun severler için kıskanılacak bir durum oluyor... iyiki varsın PES...

• çoğu kişinin aksine frikiği beğendim eğlenceli gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Footbrazil<br><br>8.8.2013 22:51:11<br><br>oyunu sen oyna diye değil gerçek futbol oyunu oynamak isteyenler oynasın diye yapıyorlar... sen buz pistinde balon kovalamaya devam et ;) he bu arada gol atmadan önce 28 tane çalım atmayıda unutma :))))

Sen olayı çok yanlış anlamışsın.

• Son Saniyedeki Gol'De top kaleye giriyor fileden geri dönüyor ama file hiç kıpırdamıyor duvar gibi. (Sadece gözüme çarptı :D)
  • Oyunda bazı gelişmeler olsada nedenini hala çözemediğim kalas animasyonlar devam ediyor.
  • demosu cikti mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil konsollarda göremeyeceğiz.Geçen seneye göre çok daha iyi gözüküyor ancak tercihim yine FIFA olacak.

• Pes Çekemiyorsanız Oynamayın Blader Zorlamı oynatıyorlar ben begendim Gayet Güzel!

• ayrıca başlangıçtaki karografide kırmızı,beyaz ve mavi yerlerde seyirciler karton tutmuyor kıyafetleri bu renkte ama maç başlayınca kıyafetler değişiyor çok saçma
  • Fifa sadece bir arkadaşınızla karşılıklı oynayacaksanız iyi, kısaca fifa'da sadece oynanış iyi. Geri kalan kısmı bomboş bir oyun. Oyundaki menejerlik kısmı fifa 2006'dan beri aynı neredeyse. Ama Pes'in alternatif modları (Master Lig Become a Legend gibi) çok ayrıntılı modları var. Bu sene tercihim Pes 2014'den yana olacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.