Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl kardeşim 3 ajanı birleştirip tek isim çıktığında kesin o isim çıkmayabiliyormu yani.Valla bana 4 kere maç sonu ajanlarından 5 yıldızlı geldi.Hatta az önce birinde yalnız adam zirvede 3000 puanlı 1 klasman takımı var haliyle bana geçirdi 6-2 bitti.Kahretsin derken maç sonu 5 yıldız afrika ajanı geldi.Teselli büyük oldu yani:)
  • Beyler online müsabaka kupalarından gp geliyormu.my club harici gp nasıl kazanılır birisi açıklasan çok sevaba girecek.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Tek isim bırakabildiğinde o geliyor zaten hocam. Ama mesela 5* SLA 5* İngiltere 5* Kafa vuruşu birleştirdiğinde 4-5 topçu çıkıyor diyelim. Sonra GP'yle çevirdiğin top gibi orada da 5 top için çeviriyorsun, her oyuncunun ihtimali %20 oluyor işte falan. Yani tek adam bırakana kadar şansın hep yüzdelere kalmış.
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    Myclub değil de master lig falan oynadığında da geliyor ama azar azar geliyor o zaman. Ya da antrenman moduna girip tamamını yaparsan oradan da biraz kazanıyorsun. Her antrenman için ayrı veriyor toplamda 10-20K arası bişeyler geliyor.
    BİL'e Karşı Müsabaka kısmındakilere gir onları bitir bitirmediysen (My Club içerisinde) onlardan toplu kazanabiliyorsun. Hem maç sonunda geliyor hem de kaç tane maç varsa hepsini kazandığında 20K veriyor ödül olarak mesela. Ya da kimilerinde kart ödülü veriyor ücretsiz top çeviriyorsun bir kere. Oraları da karıştır oyna. Bir de maç yaparken sürekli sağ stickle hareket yap, hareket başına 3-5 kazanıyorsun
  • Fifa konusunda pes in adı bile geçmezken pes in konusunda fifanın üstünlüğüyle pes yerden yere vuruluyor hala pes diyen arkadaşlara pes doğrusu.
  • BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım mesajınızdaki herşeyi yaptım oralardan kazanacaklarımı aldım.Bilenlere iki sorum var sadece saatlerce uğreşmak istemiyorum hem bilmeyende öğrenir.Myclub dışında online müsabaka var orada çeşitli kupalar var.ilk 16 ya kalıp birinci olursan gp geliyormu.Diğer soruda analig olsun şampiyonlar ligi olsun bilgisayara karşı şampiyon olursan gp geliyormu.Myclub dışında hiç ilgilenmiyorumda gp gelecekse analigi şampiyon bitirip gp alabilirim.
  • Parayla gp alan oldumu aramızdan.Hayatta ekstre para vermemde.Gp almak için konami sitesine bağlanıyo galiba hiç deneyipte alan oldumu.
  • Ne kadar saçma bir yorumdur bu :) E napalım şimdi ? PES'i silip Fifa mı alalım ? Ben PES oynuyorum ve online olsun, vs olsun gayet keyif alarak oynuyorum bu oyunu. Fifa'daki momentumu bu sene düzelttiler mi bilmiyorum ama ne kadar saçma olduğunun farkındasındır. Sırf o yüzden PES oynamaya başladım. Sen yazana kadar da farkettiysen Fifa'yı sallamıyorduk. Sen onu seviyorsun diye bizim de sevmemiz mi lazım ? Benim babam senin babanı döver kafasından bir tık bile öte değil bu yazdığın yorum.

Rastgele :)
  • BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Gülüyorum sadece kafa yapın dusuk yaslarda calısıyor demekki 🤔 Pes cocuk oyuncagı gibi geldiği için fifayı sevmelisin sevin seveceksiniz diye bi cümle kullanmadım herkes iradesinde hürdür pes boy diyorum ben pes diye yırtınanlara hala körler sende bunların içindesinki alındın demek ki fifada momentumu çevirmekte senin elinde pes ten keyif alıyosan ne mutlu sana, haliyle kolay basit oyunlar zevk vermiyor bana benim görüşüm bu herkes pes oynayabilir ama herkes fifa oynayamaz 👍🏼
  • iddialı bişeyler yazmak egonuzu okşayıp sizi rahatlatıyor biliyorum. hayat kısa kuşlar uçuyor kardeş fifa forumu değil mi sizin olmanız gereken yer neden burada işsizlik yapıyosunuz sorabilir miyim hssjs.
  • arkadaşlar lige hala oyuncu arıyoruz myclubdan, hileden hükümsüzden vs sıkılan arkadaşları bekliyorum. yarın yeni sezon başlayacak katılmak isteyenler bana ulaşsın.
  • Şimdi sayın üstadım, Pes konusuna gelip "PES ne yeaa, pes oynayanlara pes" lakaytlığıyla yorum yapınca (ki size ne kimin ne oynadığından?) haliyle PES oynayan biri olarak cevap vermeye gerek duydum. Ben oyun seviyorum oyun yapanları değil. Fanboyluk falan anlamam PES'i de düzgün oynayamam Fifa'yı da. Stresimi atar çıkarım başka oyuna girer biraz da orada takılır sonra zıbarır yatarım ama daha herhangi bir bilgi paylaşım amaçlı kurulmuş olan foruma gidip (üstelik oynamadığım bir oyunun forumuna gidip) "Bu oyun ne yeaa ne kadar zevksiz oyuncularsınız" demedim, kanaatimce de kimse demez. Ama sizin amaçsızca gelip oynadığınız bir oyunu burada oynayan yok diye (Artı bu forum sizin oynamadığınız oyunun forumu) kendi kendinize eğlenip gitmişsiniz. Tabii ki herkes hürdür iradesinde ama bir iş yaparken bir amaç olmalı değil mi ? İyi akşamlar diliyorum efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme28

Gülüyorum sadece kafa yapın dusuk yaslarda calısıyor demekki 🤔 Pes cocuk oyuncagı gibi geldiği için fifayı sevmelisin sevin seveceksiniz diye bi cümle kullanmadım herkes iradesinde hürdür pes boy diyorum ben pes diye yırtınanlara hala körler sende bunların içindesinki alındın demek ki fifada momentumu çevirmekte senin elinde pes ten keyif alıyosan ne mutlu sana, haliyle kolay basit oyunlar zevk vermiyor bana benim görüşüm bu herkes pes oynayabilir ama herkes fifa oynayamaz 👍🏼

önceki yıllarda konsola iki oyunusa alıp yükleyen birisi olarak şunu söyleyebilirim
    Bu iş keyif işi şunu oynayabilirsin yada bunu oynayamazsınız diye bir olay yok
    Nihayetinde oyundur bu kimse atomu parçalamıyor gamepad ile..
    Online oyunda pes daha çok keyif verir pes oynarız
    U team de daha eğlencelidir story modu güzeldir fifa da onu oynarız
    Böyle söylerek fanboyluk yapan ve insanları küçük gören sensin kardeşim
    İdareci adamım 900 tane insanı yönetiyorum birtane oyunumu oynayanadığım için pes oynayacağım :) :)

• Pc fifayı kaldırmıyor mecbur pes oynuyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TEZ74

Nasıl kardeşim 3 ajanı birleştirip tek isim çıktığında kesin o isim çıkmayabiliyormu yani.Valla bana 4 kere maç sonu ajanlarından 5 yıldızlı geldi.Hatta az önce birinde yalnız adam zirvede 3000 puanlı 1 klasman takımı var haliyle bana geçirdi 6-2 bitti.Kahretsin derken maç sonu 5 yıldız afrika ajanı geldi.Teselli büyük oldu yani:)

Aynen öyle. Ajanları birleştirdikçe eleme yapıyor ve almak istediğin oyuncunun gelme yüzdesi artıyor hatta duruma göre %100 o geliyor.
    Ben bu şekilde Talisca, Abounbakar ve yarmalenko yu aldım.

Mesela Talisca için 3 yıldızlı beşiktaş ajanı, 3 yıldızlı GÖ ve 3 yıldızlı brezilya
  • Sadece isimleri düzelten option file tarzı düşük boyutlu bir yama bulabilen var mı? Oyunun orjinal hali değişmesin, sadece isimler düzelsin istiyorum ama sitelerde hep forma arma ek grafik vs eklenmiş yamalar bulabildim.
  • Arkadaşlar yorumlardan dolayı oyuna para vermek yerine zorrentten indirdim. Çince çıktı, hadi onu hallettim, spiker çince konuşuyor onun için bir yama vs. mevcut mu? Bir de Türk takımlarından sadece Beşikteş ı koymuşlar. GS yi falan ekleyebilir miyiz?
    Sizler neler yaptınız(satın alanlar haricindekiler)?
  • sinanozk kullanıcısına yanıt
    Bakma kardeşim yorumlara sen.Online daha önce oynadıysan 2016 dan özellikle zaten biliyorsundur.Ben ilk defa orjinal aldım.My club ilk defa oynuyorum.Eğer pes seviyorsan parasını kesinlikle hakediyor.Hataları yokmu çok fazla.Hileciler yokmu var.Bana 30 maçta 5 tane atıyorum rakamları aşağı yukarı yani, denk geldi.Ama öyle maçlarda yaptımki keyfine diyecek yok.Gerçek maçtan farkı yoktu.Son dakikalarda yaptığın veya yediğin baskı 1 gol atmak veya yememek için verdiğin mücadeleler.Tabii keyifsiz maçlarda oluyordu.Gerçekte de böyle değilmi el clasico maçı olmuyor bütün maçlar.Şimdi keşke almasaymışım diyorum.Ancak bu oyunun hatalarından dolayı değil.Saatlerce vaktimi çaldığından dolayı.Hergün baya bi vaktimi çalıyor myclub.En büyük zevkimizde kızımla top çevirmek.Dün çevirdik mesela toplar döndü döndü sonra hepsi siyah oldu.Erbelao geldi.Bazılarıda dün yazmış erbelao geldi diye.Sanırım konami herkese aynı anda veriyor.Eğer pes seviyorsan her çıkan seriyi oynadıysan ve tabiki hiç myclub oynamadıysan hiç düşünme orjinal al.Yalnız saatlerin gider söyliyeyim.

• Dünden beridir birkaç yama vs bakındım. Anlatım dilini de ingilizceye çevirmeyi hallettim. Bir de ModV1 diye bitşey buldum, güncel kadroları vs TR ligini falan eklemişler, iyi gibi şimdilik :D
  • pes galaxy yama kullanan var mı oyunun demosunu oynuyorken bu kadar isabetsiz şut istatistiğim olduğunu düşünmüyorum 14 senedir pesin tüm oyunlarını oynadım 10 şutta 2 isabet anca karşı karşıya bile saçma sapan yerlere vuruyor. acaba yamadan mı kaynaklı yoksa oyunda mı bişey var yoksa bende mi? yani pes 16 daki gibi bile değil çok saçma yerlere gidiyor. demosunda daha çok isabet yapıyordum sanki.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.