Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mesaj attım kardeşim.
  • Beyler oyunu silip steam den yeni hesap açıp yeniden kursak oyuna sıfırdan başyabilir miyiz.Saçma oldu biraz ama ps4 de böyle birşey varmış galiba pc dede yapılabilirmi bir ihtimal.Yoksa bu gp ler birikmiyo sim maç yapıyorum 2-3 bin geliyo; her maç sonu neredeyse sözleşmesi biten oyunculara gidiyo bütün para.Elde birşey kalmıyor.
  • Akşamları eve gidince 3-4 maç atıyorum kafa dağıtmak için.
    Oyunu koparan hileciler oyunun başında 3-4 kere denk geldi fakat birkaç haftadır hiç denk gelmedi. Şansıma herhalde.
    800-850 puan arasındayım takımın adı Beşiktaş Bey

120-130bin kadar gp var uygun bir ajan kampanyası gelmesini bekliyorum harcamak için.
    Tek sıkıntı maç sonları gelen ajanlar. 4. yıldızlı ajan çok zor geliyor 5 yıldızlı daha göremedim gelen 4 yıldızlılar da çok az ve dandik ajanlar. Bunlarla nokta atış transfer nasıl yapacaz çok merak ediyorum 2017 eylül e kadar herhalde 1-2 transfer anca yaparım biriktirip ondan sonra zaten bu biter 2018 çıkar.

Ayrıca belki bu foruma üyedir diye bir arkadaşa seslenmek istiyorum Balçova Spor mudur nedir bir adam denk geldi maçı 2-0 yapınca sürekli kaleci ve defanslarla pas yaparak maçı bitirdi alamadım topu tabiiki ama allah dualarımı kabul etti aynı adam tekrar denk geldi bu sefer 3-1 yendim kaleme anca 2 şut atabildi bu nasıl bir eziklik ya

• Beyler ben oyunu satın almadım değmez diye torrent indirdimde bir sorum var bi güncelleme geldi onu yaptım lisansları düzeldi ama transferler hala tam değil mesela pogba hala yok man unt de bu ne zaman düzelcek sacmalık yani

Ayrıca şunu farkettim 4-2-3-1 oynuyorum güzel paslaşmalar olabilyor mesela orta alanda rahatca pas yapabiliyorsunuz taktik olarak ne önerirsiniz
  • Dostlar yama gerekli ispanya ingiltere vs.gibi ligleri lisanslamam gerekli bilen yardımcı olabilecek yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecekaa

quote:

quote:

arkadaşlar pesfootball.net'i aranızda bilen bilir. şu an 15 kişilik bir ekibiz. bu oyunu normal insan gibi oynamak isteyenler varsa hilesiz hurdasız, ligimize katılmak isterlerse mesaj atabilirler.

ligimize katılacak fairplay kokan arkadaşlar arıyoruz.

haftada 10'ar dakikadan aşağı yukarı 20 maç yapabilecek lig arkadaşları aranıyor. 14 kişiyiz arkadaşlar yok mu arttıran :D

15 kişi olduk arkadaşlar hala katılımcı arıyoruz. ilgilenenler pm atabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar pesfootball.net'i aranızda bilen bilir. şu an 15 kişilik bir ekibiz. bu oyunu normal insan gibi oynamak isteyenler varsa hilesiz hurdasız, ligimize katılmak isterlerse mesaj atabilirler.

haftada 10'ar dakikadan aşağı yukarı 20 maç yapabilecek lig arkadaşları aranıyor. 14 kişiyiz arkadaşlar yok mu arttıran :D

Maçları nasıl yapıyorsunuz myclub

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler 25g maçına bir türlü bir daha giremedim.Bu kupanın 25 level altı oyuncularla oynanması gerekmiyormu.Bir kez kupayı aldım bir daha giremiyorum bütün oyuncularım level 15 in altında hiç güçleri yok aslında, genede takımı kabul etmiyor.Gp kasıcam anlayacağınız.Nedir bu kupanın olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

quote:

quote:

quote:

quote:

Maçları nasıl yapıyorsunuz myclub

ligin kendi transfer pazarı var kardeş herkes kendi takımını kuruyor.

• Ucuz pes 2017 satan varsa pm pc :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemede Beşiktaş ın kadrosu nasıl? official güncelleme lazım
  • pes 17 kırıldı iyi oldu :) para verilmezdi şu oyuna zaten
  • TEZ74 T kullanıcısına yanıt
    25g = 25 galibiyet

25 galibiyetten fazlan, 50 galibiyetten azın varsa 25g-50g yi oynarsın. 50g 'yi geçince oynayamazsın.
  • Ekleyin benide hocam nasıl giriş yapıyoruz
    Geleyim bnde

• v1gor kullanıcısına yanıt
    Beş yıldız ajan bana geldi
    Listede messi falan vardı ama nerde işe yaramaz var o çıktı
    Kafayı yiyecem okadar gp harcadım kadromda adam gibi oyuncu yok
    Nerde çer çöp var o çıkıyor

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    5 yıldız ajan 1 tane gelince yan tarafta yazıyor. Hedef oyuncular : Messi, James, Ronaldo vs. en altında da 329 daha diyor mesela. O geri kalan çöp. Yani sana iyi bir oyuncunun gelme ihtimali 340'ta 1-2 falan. 3 tane 5 yıldız ajan koyduğunda (ajan yuvası normalde 3 tane görmüşsündür. Hatta orada simülasyon da var, simülasyondan istediğin ajanları seçip deneme yapabilirsin, daha garanti olsun diye de Pesdb mi ne bi site vardı orada anlatıyor hangi yıldızlı ajana hangi topçu geliyor diye) çöp adam sayısı azalıyor. Sonra da çöpleri başka kartlarla satın alıp takımına ekliyorsun ve 5 yıldız koyduğunda gelecek siyah top sayısı yüzde olarak arttığı için alabiliyorsun. Karışık oldu ama oyun açıkken okursan daha iyi anlarsın
  • premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzParmak

PM attım hocam sana.

Akşam eklerim hocam bundan sonra ajanları birleştireyim bari

• arkadaşlar buarada pes17 patch lerini yükleyen oldumu..
    Oyuna etkisi falan varmı

• 120 130 maç yapmışımdır myclub da banada geçen gün ilk kez 5 yıldızlı ajan geldi ama o bölgede hiç siyah top yok haliyle full sarı adamlar.
    5 yıldızlı ajan geldiğindede 1 tane gelmesi yetmiyor 3 tane yi birleştireceksin bide dua edeceksin siyah gelsin diye. Çok zor...

160-170bin gp var biriktiriyorum sarı ve siyah top yüzdesi yüksek ajan düştüğünde çevirecem bolbol.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.