Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
27.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sanmıyorum.Bu arada takılmayı donanımdan olabileceğini söyleyen arkadaşlar diğer oyunlarda full detay açaıyorum.Pes 2017 de sıkıntım.
  • bu oyuna para felan verilmez hele pc'de.Grafikler desen mide bulandırıcı , oyun desen hiçbir değişiklik yok , fiyat ateş pahası , o paraya FIFA 17 alırım adamlar emek vermişler o kadar yepyeni oynanış , türkçe dil , türkiye ligi , online'ı desen daha iyi.Milleti iyice keriz yerine koyuyorlar para vermeyin şu oyuna
  • Herkeste messi Ronaldo var bana da Van persie çıktı 😄

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babada neymar ve Bale çıktı 😂

• Selam arkadaşlar,

Xbox için oyunu alalı yaklaşık 1 ay olmasına rağmen online oynayamadım. Oyunu Xbox mağazasından, online satın aldım. Canlı güncelleme yüklemeye çalıştığım zaman "İndirilen dosya bozuk" uyarısıyla karşılaşıyorum ve oyunu güncelleyemiyorum. Bu nedenle My Club vb. Hiç bir online şeyi yapamıyorum. Konami'ye yazdığımda modemi kontrol edin tarzı cevaplardan başka bir şey alamadım. Aynı problemi yaşayan ya da çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • kokyay K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117153358&p=477&f=693

buraya yaz kardeşim burasi daha haraketli

• sadoby S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim, sağ olasın.

• Steam üzerinden 178.3 mb güncelleme geldi.
  • Ücretini hak etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mecekaa

arkadaşlar pesfootball.net'i aranızda bilen bilir. şu an 15 kişilik bir ekibiz. bu oyunu normal insan gibi oynamak isteyenler varsa hilesiz hurdasız, ligimize katılmak isterlerse mesaj atabilirler.

ligimize katılacak fairplay kokan arkadaşlar arıyoruz.
  • mecekaa kullanıcısına yanıt
    Averaj takımı lazımsa ben de geleyim :) Maç saatleri uymadığında hükmen yenilmeye razıyım, normalde yiyeceğim gol sayısından daha azı yazılır en azından haneme :) Takım kurma nasıl oluyor ? Elimizde var olan kadroyla mı geliyoruz ya da sıfırdan mı açıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzParmak

Averaj takımı lazımsa ben de geleyim :) Maç saatleri uymadığında hükmen yenilmeye razıyım, normalde yiyeceğim gol sayısından daha azı yazılır en azından haneme :) Takım kurma nasıl oluyor ? Elimizde var olan kadroyla mı geliyoruz ya da sıfırdan mı açıyoruz ?

pm attım kardeşim. sanki biliyo gibisin biraz ligi ama hadi bakalım :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuzParmak

pm attım kardeşim. sanki biliyo gibisin biraz ligi ama hadi bakalım :D

Site çok güzel çok hoşuma gitti, umarım yeni arkadaşlar da aramıza katılır.
  • mecekaa kullanıcısına yanıt
    Benide yazin cok oynamiyorum ama bide hic takim falan kurma işlerini bilmiyom uzun biseyler değildir herhalde

• Oyunu Xbox controller'la oynayan var ise eğer bir şey soracağım. Oyunda savunma mantaliteniz nasıl ? Hangi tuşlara basıyorsunuz ? Ben sadece A'ya ve RT'ye basarak yapıyorum. (DS4'te X ve R1 tuşları) Çok kolay çalım yiyip, hiç pas kesemiyorum. Şamar oğlanı gibi gelen 3 giden 5 atıyor. Bil'e karşı müsabaka yapmaktan ciğerim soldu :) Taktik oynanış falan tiyolarına açığım ^^
  • BuzParmak kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117153358&p=483&f=693

Buraya yaz kardeşim burası daha hareketli

• Sadece Galatasaray (Others'da olsun bi GS olsun benim olsun) ve Oyunda olan takımları lisanslı hale getiren bir yama var mı?

Şunu indirdim:http://www.oyunindir.club/pes-2017-spor-toto-super-lig-yamasi-indir.html
    Öncesinde de olan takımları lisanslayan yamayı.
    Süper Lig hariç tum takımlar formalar iyi hoş ama Süperlig formaları, logolar LEŞ..
    Bunun HD sürümü var mı?
  • quote:

quote:

arkadaşlar pesfootball.net'i aranızda bilen bilir. şu an 15 kişilik bir ekibiz. bu oyunu normal insan gibi oynamak isteyenler varsa hilesiz hurdasız, ligimize katılmak isterlerse mesaj atabilirler.

ligimize katılacak fairplay kokan arkadaşlar arıyoruz.

haftada 10'ar dakikadan aşağı yukarı 20 maç yapabilecek lig arkadaşları aranıyor. 14 kişiyiz arkadaşlar yok mu arttıran :D
  • ben varım hergün oynuyorum online nasıl katılacağım liginize
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.