Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
27.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlayışın kıt olduğu nasılda belli sana anlatmaktan bıkmam asla mesajda sende cheat programına hakimim yazmışsın? O hakim olduğun programlar ile hangi oyunlarda hile yaptın bakalım?? Birşeyi bilmekle onu uygulamış oluyorsan senin her oyunda hile yaptığın sonucu çıkıyor.
    Resimlerde herşey ortada zaten lag yapanlara karşı diye yazmışım yani inkar edeceğim bir durum yok.
    Ayrıca yahu birader benim yazdığım geçen sene pes 2016 oyunu idi bende pes 2016da bu Program ile hükümsüz yapıldığını öğrendim tıpkı run time Error hilesi nasıl yapılıyor onu öğrendiğim gibi ama asla ve hiçbir zaman ben pese yama vs kurmam kurmamda o yüzden burada kimi arkadaş run time Error yapan yamayı kuracağını söyler iken ben kurmayacağımı söyledim ki senin gibi hemen atlamadım hileye.
    Sana önceden nickimi söylemiş idim zaten.
    Ayrıca sen bu oyunda daha bebesin diyorum biz neler yaşadık brezilyalı deli esterlanSilva mı ne o adam sırf bizimle bir iki ay uğraştı adam lag ile öne geçtiği maçı kendisi 30da koparttı maçı sonra biz yapmışız gibi paylaştı. Maçı 6 0yener iken bir anda hükmen 3 0sayılma mi dersin ilk yarı 5 0 ikinci yarıya başlar iken bağlantı kopartıp bizi hükmen 3 0yenenler mi dersin daha neler gördük senin gibi hileye sarılmadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• v1gor kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şu önceki mesajda alıntıladığım sizdiniz sadece. İzmirli nickli arkadaş denk gelip yenilince kaçmıştı oyundan. Sonra da oynayamamıştım doğru düzgün. Şu güçlü adamları alma işini öğrensem iyi oynucam da. Rakiplerin takım gücü 5 yıldızken benimki 3 yıldızdan öteye geçmiyor lanet :)
  • Şu hafta sonu ağız tadıyla 2 maç atayım diyorum, içine ediyo bu hileci şizofrenler..
    Ugur1905ua yaşın küçük sana abi tavsiyesi, bir oyun için anana bacına sövdürtme insanların vaktini çalma. adam olun sen ve senin gibiler..
  • Hile maalesef aynen devam ediyor.
    Kazandığım 5maçın kesin 2si hükümsüz bitiriliyor yapacak birşey yok sinirlenmemeye çalışıyorum bolbol engelliyorum mecburen.
    Ayrıca AlpayGun tam bir ergensin blockluyorum seni. Geçen sene sana mesaj atmış olabilirim hangi programı kullanıyorsun diye ama kullandığım anlamına gelmez. Dediğim gibi beceremedim zaten kullanmıyorum şu an dada.
    Yok 2-0 öne geçmişimde geri pas yapmışım öyle bir huyum yoktur denk gelirsek video çek koy buraya bende söz hesabımı 1sene banlatacam.
  • Su foruma bakiyorum da, bu online oyunu Adami KATIL eder sanirim...Yok hileciler,yok yan paslar,yok top saklama falan filan :)

• Oyun çıkalı şurda 1 ay olmadan milletin kadroda full siyah oyuncu. Demekki trainerlar devam. Eskisi gibi dandik scoutlardan siyah çıkma ihtimali de yok, bekle ki 5* yıldızlı isteğin özellikte scout(lar) gelsin kombinasyon yap bir ihtimal siyah çıksın.... Özel scoutlarda da her taraf gümüş kalitede oyuncu kaynıyor.. Auctiondan alayım desen scoutları, para hilecileriyle başa çıkmak ne mümkün...Oyun tamamen hilecilerin ekmeğine yağ sürecek şekilde düzenlenmiş, normal yollardan siyah oyunculu kadro oluşturmak mümkün gözükmüyor. pes 2016 da dandik scoutlardan bile sarı-siyah, en kötü gümüş oyuncu gelme ihtimali vardı...ibrahimovic, kroos, marcelo gibi oyuncuları buradan çıkarmıştım...her sene daha kötü nasıl olabileceğini KONAMI gerçekleştirerek şaşırtmamayı beceriyorya helal olsun. Bloke edielebilecek oyuncu sayısına da sınırlama tekrar gelmiş 80 den fazla kişi engellenemiyor. Pes 2016 da benim engellediğim kişi sayısı 200 üzerindeydi...Gene hileceilerin oyunda kalabilmesi için yapılmış bir sınırlama. Ne kadar çok engelleme o kadar çok online eşleştirme süresi. Bir de saçma bir bağlantı hızına göre eşleştirme işi varki tam bir muamma, level1 mi iyi bağlantı level5 mi belli değil..

Gene almayacaktım şeytana uydum , pişmanım...

• @ali_eqyptian isimli oyuncu her kimse allah sabaha kavuşturmasın. basit bir oyunda bile aşağlıkça davranıyorsa gerçekte nasıl bir pisliktir kim bilir. yağ gibi akan oyunda ikinci yarı sinyali zayıflattı son saniyelerde bağlantı koptu.
  • İyi oynayamıyorum (gamepad'im hala gelmedi klavyeden oynuyorum) Yine de 5 maçtan hiç olmazsa 2 tanesini kazanıyorum ama onların da en kötü 1 tanesini bağlantı koparark mahvediyorlar. Neyse yine de keyif almaya çalışıyorum.

Bana kalırsa forum PES17 forumu olmaktan çıkmış, şikayet, karalama, çocuk gibi didişmelerle dolmuş. Şunu bir düzeltsek 10 numara olacak da hayırlısıyla bakalım :)

Sorum oyunu iyi bilenler ve oynayanlara. Şu GP'leri artırmanın bir yolu yok mu ? Para ile de alınmıyor. Coins alınıyor ama onla da sadece top çeviriyorsun hop gümüş top geliyor. Milletin 90'nın altında oyuncusu yokken benim 2 tane siyah toptan çıkan oyuncum oldu 2si de sol bek. Genelde gümüş, bazen altın veriyor onlardan da hep GÖ ve DOS çıkıyor. Takımda 30 kişi varsa 20si GÖ ve DOS :D İşin kötüsü GP kalmıyor top çevirdikçe sözleşme de yenileyemiyorum. Bir maçın bağlanma süresi ayarları o bu derken 30 dk sürüyor. Kazanırsam 2500 kazanmazsam 1600 GP veriyor. Yok mu bunun kolay bir yolu ? Hızlı & toplu kazanma maçları falan. Turnuvaları da yaptım ettim yeni birşeyler lazım :)

• BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım maç yapmaktan başka bir çaresi yok birde antremanları bitir ordan güzel gp alabilirsin zaten geriye birtek hile yapmak kalıyor bunları internetten öğrenebilirsin ama hileyi önermiyorum çünkü oyuncular takip ediliyor sen hile ile kadroyu kurarsın sıralama yaparsın bir bakarsın bir ay sonra hesap kapanmış, bunun hiç bir anlamı yok, ayrıca karşınıza hile yapanlar gelirse yani lag ve maçı hükümsüz yapanlar ilk önce engelleyin ve mutlaka KONAMİYE raporlayın gerçekten işe yarıyor ve hesapları kapatılıyor, siz bunu yapmazsanız yanına kar kalır hile yapmaya devam eder şimdilik tek çözüm bu.

PES ID: TEYYARECİ
  • zeybek35 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yemişim hilesini. İşten geldikten sonra 3-5 maçlık zevkimiz var onu da hile hurdayla uğraşarak hiç etmem zaten beceremem de kompleks şeyleri; 3 tuşa basıp oyunu anca oynuyorum. Sorumun sebebini de cevaplamışsın zaten :) Antrenmanları yapmamıştım gamepadim yok diye. Haftasonu onları yapar hem biraz çeviklik kazanırım hem de GP o zaman :) Teşekkür ederim.
  • Merhaba ,
    oyunum orijinal.yaklaşık 1 saat oynadıktan sonra oyun donuyor , bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum.Bu resetten sonra oyuna tekrar girdiğimde başlıktaki "sistem verileri - kayıtlı veriler bozuk" hatası geliyor.ve oyunun ayarlarını yeniden yapmak zorunda kalıyorum.6 ekimdeki canlı güncellemeyi dahi baştan yüklemek zorunda kalıyorum.Bilgisayarımın özellikleri oyun için yeterli , zaten bilgisayarım da yeni

- belgelerde konami klasöründeki sistem00000000 dosyasını sildim değişen bir şey yok

bu konuda ne yapabilirim ?
    teşekkürler
    Bu mesaja eklenen görseller:

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ademis

Merhaba ,
    oyunum orijinal.yaklaşık 1 saat oynadıktan sonra oyun donuyor , bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum.Bu resetten sonra oyuna tekrar girdiğimde başlıktaki "sistem verileri - kayıtlı veriler bozuk" hatası geliyor.ve oyunun ayarlarını yeniden yapmak zorunda kalıyorum.6 ekimdeki canlı güncellemeyi dahi baştan yüklemek zorunda kalıyorum.Bilgisayarımın özellikleri oyun için yeterli , zaten bilgisayarım da yeni

- belgelerde konami klasöründeki sistem00000000 dosyasını sildim değişen bir şey yok

teşekkürler

Hocam oyunu tamamen kaldırıp yeniden kurmak en temiz çözüm şuan için

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Merhaba ,

teşekkürler

Oyunu tamamen kaldırıp silecegim fakat myclub modu da tamamen silinecek mi ? Tekrar yüklediğim zaman sıfırdan mı başlar myclub ?
    Teşekkürler cevap için

• r4icapster bu forumdaysan bebenin tekisin noldu 5 yiyince hükümsüz saydırdın helal olsun velet.
  • quote:

quote:

Merhaba ,

teşekkürler

Oyunu kaldırıp yeniden yükledim değişen bisi olmadı.windows 10 sebebiyle yapabilir mi acaba

• quote:

quote:

quote:

Merhaba ,

teşekkürler

Oyunu kaldırıp yeniden yükledim değişen bisi olmadı.windows 10 sebebiyle yapabilir mi acaba

Windows 10 dan olucağını zannetmiyorum bende win10 kullanıyorum .

Ek olarak internette şöyle bir bilgi " save klasörünün içindeki SYSTEM00000000 adlı dosyayı sil düzelir.
    "

ve video var
    https://www.youtube.com/watch?v=RQ1hRil-W0Q

bunları bi deneyin umarım yardımcı olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba ,

teşekkürler

Windows 10 dan olucağını zannetmiyorum bende win10 kullanıyorum .

Ek olarak internette şöyle bir bilgi " save klasörünün içindeki SYSTEM00000000 adlı dosyayı sil düzelir.
    "

ve video var
    https://www.youtube.com/watch?v=RQ1hRil-W0Q

bunları bi deneyin umarım yardımcı olur

System00000 dosyası işe yaramıyor yaptım onu daha önce maalesef

• myclub'ta istediğimiz bi oyuncuyu almamız mümkün müdür ana lig'de olduğu gibi? mesela emre mor'u almak istiyorum yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuzParmak

İyi oynayamıyorum (gamepad'im hala gelmedi klavyeden oynuyorum) Yine de 5 maçtan hiç olmazsa 2 tanesini kazanıyorum ama onların da en kötü 1 tanesini bağlantı koparark mahvediyorlar. Neyse yine de keyif almaya çalışıyorum.

Bana kalırsa forum PES17 forumu olmaktan çıkmış, şikayet, karalama, çocuk gibi didişmelerle dolmuş. Şunu bir düzeltsek 10 numara olacak da hayırlısıyla bakalım :)

Sorum oyunu iyi bilenler ve oynayanlara. Şu GP'leri artırmanın bir yolu yok mu ? Para ile de alınmıyor. Coins alınıyor ama onla da sadece top çeviriyorsun hop gümüş top geliyor. Milletin 90'nın altında oyuncusu yokken benim 2 tane siyah toptan çıkan oyuncum oldu 2si de sol bek. Genelde gümüş, bazen altın veriyor onlardan da hep GÖ ve DOS çıkıyor. Takımda 30 kişi varsa 20si GÖ ve DOS :D İşin kötüsü GP kalmıyor top çevirdikçe sözleşme de yenileyemiyorum. Bir maçın bağlanma süresi ayarları o bu derken 30 dk sürüyor. Kazanırsam 2500 kazanmazsam 1600 GP veriyor. Yok mu bunun kolay bir yolu ? Hızlı & toplu kazanma maçları falan. Turnuvaları da yaptım ettim yeni birşeyler lazım :)

Ben de baya uğraştım ama yok maalesef. Bu arada beceri antrenmanlarını yapmadıysan onları tamamlamanı öneririm. Basit bi beceri antrenmanını bitirince bile 750 gp veriyor

• ademis kullanıcısına yanıt
    Harddisk sorunlu olabilir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.