Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu lag yapanlara çözüm yok mu arkadaşlar illa her maçı videoya mı alayım şikayet için
  • Serverler nasıl arkadaşlar lag varmı rahat oynuyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 nin oynanisi 16 ya gore daha seri geldi bana. Ozellikle 17 yi bi kac gun oynayip sonra 16 ya donunce daha net anlasiliyor.

My club da 6.klasmandayim. 65 mac yaptim su ana kadar. 10. veya 11. Klasmanda 1 kere lag yasadim ordan bu yana sorunsuz gidiyor. Baglanti kalitesi 3. Seviyede en basindan bu yana.

2-3 gol yiyince yine maci hukumsuze dusurenler hala mevcut bol miktarda.

Oynanista 16 daki hastaliklar devam ediyor ozellikle my club da tek kale dahi oynasaniz maci kazanamayacaksaniz macin 20. 30.dk larinda cok net anlayabiliyorsunuz.

Rakip oyun boyunca defanstan forvete bir ara pasi veya sisirme ile karsi karsiya kalip 1/1 veya 2/2 istatistikle maci alabiliyor.

presle topu kaptiginiz halde oyuncularinizin birbirine girip topu tekrar rakibin ayagina vermeleri, ara pasi atacaginiz adamin arkasini donmesi ve topun adaminizin topuguna carpip tekrar rakibe gitmesi, siz 7-8 kisiyle savunmadayken rakibin sadece 2 kisiyle rahat rahat paslasarak gelip golu atmasi, 90+2 de gol atip 90+3 te tekrar yemeniz, tek bir rakip oyuncunun 4 kisiye pas yaptirmamasi, sagdan sola topu ulastirmaya calisirken veya tac atarken toptan cok hizli kosabilen rakip oyuncu, az once karsi karsiya golu kaciran rakip oyuncuyu degajin ardindan savunmada karsinizda gormeniz, 90 dk. boyunca gucleri tukendigi halde hic yorulmadan roket gibi 11 kisi hucuma cikan ve hemen geri yerlesen rakip, karsi karsiya arada fark olmasina ragmen siz kaleye gidene kadar arkadan gelip mudahale etmesi, neymar bale ronaldo gibi oyuncularin ne olursa olsun top surekli onunde kalmasi, bu abartilmis oyunculardan top almaya calisirken bosta kalan toptan oyuncularinizin kosarak kacmasi, modric kroos rakitic pogba gibi oyuncularin hemen hemen her mevkide kaleciyi gecip gole giden topta dahi karsiniza cikmasi ve bu adamlarin ayaklarina veya orasina burasina topun surekli carpmasi, topu havaya bile vursaniz bu adamlara muhakkak temas etmesi insanin sinirlerini hoplatmaya aynen devam ediyor.

Herseye ragmen 2-3 arkadasimizla toplanip karsilikli oynayabilecegimiz bu kadar zevkli ve sinir bozucu bir oyun henuz yapilmadi. 98-99 dan beri ayni zevk ve sinirle oynuyoruz arkadaslarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREEMAN -- 2 Ekim 2016; 13:06:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FREEMAN

17 nin oynanisi 16 ya gore daha seri geldi bana. Ozellikle 17 yi bi kac gun oynayip sonra 16 ya donunce daha net anlasiliyor.

My club da 6.klasmandayim. 65 mac yaptim su ana kadar. 10. veya 11. Klasmanda 1 kere lag yasadim ordan bu yana sorunsuz gidiyor. Baglanti kalitesi 3. Seviyede en basindan bu yana.

Oynanista 16 daki hastaliklar devam ediyor ozellikle my club da tek kale dahi oynasaniz maci kazanamayacaksaniz macin 20. 30.dk larinda cok net anlayabiliyorsunuz.

Rakip oyun boyunca defanstan forvete bir ara pasi veya sisirme ile karsi karsiya kalip 1/1 veya 2/2 istatistikle maci alabiliyor.

presle topu kaptiginiz halde oyuncularinizin birbirine girip topu tekrar rakibin ayagina vermeleri, ara pasi atacaginiz adamin arkasini donmesi ve topun adaminizin topuguna carpip tekrar rakibe gitmesi, siz 7-8 kisiyle savunmadayken rakibin sadece 2 kisiyle rahat rahat paslasarak gelip golu atmasi, 90+2 de gol atip 90+3 te tekrar yemeniz, tek bir rakip oyuncunun 4 kisiye pas yaptirmamasi, sagdan sola topu ulastirmaya calisirken veya tac atarken toptan cok hizli kosabilen rakip oyuncu, az once karsi karsiya golu kaciran rakip oyuncuyu degajin ardindan savunmada karsinizda gormeniz, 90 dk. boyunca gucleri tukendigi halde hic yorulmadan roket gibi 11 kisi hucuma cikan ve hemen geri yerlesen rakip, karsi karsiya arada fark olmasina ragmen siz kaleye gidene kadar arkadan gelip mudahale etmesi, neymar bale ronaldo gibi oyuncularin ne olursa olsun top surekli onunde kalmasi, bu abartilmis oyunculardan top almaya calisirken bosta kalan toptan oyuncularinizin kosarak kacmasi, modric kroos rakitic pogba gibi oyuncularin hemen hemen her mevkide kaleciyi gecip gole giden topta dahi karsiniza cikmasi ve bu adamlarin ayaklarina veya orasina burasina topun surekli carpmasi, topu havaya bile vursaniz bu adamlara muhakkak temas etmesi insanin sinirlerini hoplatmaya aynen devam ediyor.

Herseye ragmen 2-3 arkadasimizla toplanip karsilikli oynayabilecegimiz bu kadar zevkli ve sinir bozucu bir oyun henuz yapilmadi. 98-99 dan beri ayni zevk ve sinirle oynuyoruz arkadaslarla

Kesinlikle her dediğine katılıyorum momentum bu oyunda fifada daha fazla sen ne kadar yenmek istesen de güzel oynasanda oyun karşı tarafa vermek isteyince sinir oluyorsun

• Arkadaşlar bu canlı güncelleme hatası alanlar nasıl çözüyor sırf bu yüzden oynasım kaçıyor oyunu aldık oynayamıyoruz.
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    Steamden çık. Ultrasurf diye bi program var onu indir ve calistir. Program calisirken oyuna gir. Guncellemeyi otomatik yapmazsa kendin uygulayabilirsin.

• Kayarak top almalar gerçekten yıldırıcı ve bıktırıcı. Futbol oynuyormuş gibi hissetmeye çalıştıkça her topa kayarak müdahaleler oyunu çığrından çıkarıp kick boks , karate gibi darbeye dayalı iğrenç bir hale getiriyor. Analigi en zor seviyede oynamaya çalışıyorum , orta sahada oyun kurucam boşluk kollucam gladyatörler yorulmaksızın tırpanlıyorlar. İnsanda keyif meyif kalmıyor.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Oyunu arkadasinizla oynamayacaksaniz diger modlar gercekten insanda zevk birakmiyor.

Analigde Yapay zeka denilen seyi sadece bilgisayarin topu size vermemesi, dakikalarca soldan saga ordan buraya durmadan pas yapmasi veya kendi kendine acayip acayip hareketler, calimlar ve sonunda da gol yapmasi olarak kurguluyorlar malesef.

Buyuk takimlara karsi makul karsilanabilir ancak ligin sonundaki veya siradan bir takimin sizi yenmesi sart degil. Bu tip takimlari kapanan katı defans olarak veya etkili kontra yapan takimlar olarak kurgulamalari keyif verir. Fakat Butun takimlari karsinizda barcelona real gibi gorunce oyunun tadi kaciyor dogal olarak

• quote:

Oyunu arkadasinizla oynamayacaksaniz diger modlar gercekten insanda zevk birakmiyor.

Analigde Yapay zeka denilen seyi sadece bilgisayarin topu size vermemesi, dakikalarca soldan saga ordan buraya durmadan pas yapmasi veya kendi kendine acayip acayip hareketler, calimlar ve sonunda da gol yapmasi olarak kurguluyorlar malesef.

Buyuk takimlara karsi makul karsilanabilir ancak ligin sonundaki veya siradan bir takimin sizi yenmesi sart degil. Bu tip takimlari kapanan katı defans olarak veya etkili kontra yapan takimlar olarak kurgulamalari keyif verir. Fakat Butun takimlari karsinizda barcelona real gibi gorunce oyunun tadi kaciyor dogal olarak

Fransa 2. liginden Stade de Reims 'i aldım takımı geliştirip bir yerlere getirip haz duymak ve iyi vakit geçirmek için fakat nafile , tansiyon yüksekliğinden gayrı bir faydası olmuyor. Adamlar gerçekten yazılım ustası fakat her şeyi yapabilicek kabiliyete sahipken hiçmi futboldan anlıyan birilerine danışmazlar yada fikir almazlar. Benmi yanlış görüyorum diye defalarca kayıt aldım seyrettim sonuç aynı. Birbirine eşit hareketler aleyhinize ise makul siz yaparsanız faul.

Butun rakipler her mac %60 %70 topla oynuyor neredeyse hocam topun pesinden kosmaktan sinirler geriliyor evde. Insan istiyor ki soyle taraftar destegini arkana alip akin akin sagli sollu ortalar uzaktan etkili sutlar goller atalim buyuk takimlara kok sokturelim kendi sahamizda. Yeri gelsin 1-0 dan 2-0 dan dondurelim maci vs.vs. ama nerde oyle oyun full sinir stres

• quote:

17 nin oynanisi 16 ya gore daha seri geldi bana. Ozellikle 17 yi bi kac gun oynayip sonra 16 ya donunce daha net anlasiliyor.

lag yokmu hocam almaya değer mi oyun

• FREEMAN kullanıcısına yanıt
    Orjinal oyunda bir sıkıntı olmuyor değil mi

• Ben sorun yasamiyorum hocam bugun dahil 67 mac oldu sadece 1 macta lag vardi. Superonline fiber kullaniyorum

• heredot_t H kullanıcısına yanıt
    Benimkide steam keyi hocam. Indirilen Dosya bozuk hatasi veriyor guncellemeyi yapmiyor. Bu program vpn programi sorun turkiye ile alakali sanirim. Program ip degistiriyo heralde bu sekilde guncellemeyi alabiliyor oyun. Programi guncellemeden sonra oyuna girerken acmaniza gerek yok. Guncellemeyi yapin bi daha ki guncellemede ne zaman hata verirse ozaman calistirip tekrar uygularsiniz

hocam 2016 da BAL kariyeri yapıyorum. 190 boyunda sağlam bir santrafor oluşturdum ve adanasporda başladım. o sene gol kralı oldum ama sakatlığım nedeniyle oynamadığım son maçlarda üst lige çıkma şansını kaçırdık. ligdeki kasaplar ve takımdaki oyuncuların mala bağlamasından yıldım ve ikinci sezonumda real sociedada geçtim. ispanya ligi kasap olmaz oyun oynanır dedim ama nereden bilecektim ki? sadece 15 maç oynayabildim. devamlı sakattım. sezon boyunca ileri basmaktan başka bişey yapamadım. aynı maçta defalarca arkadan taban girdiler ama kırmızı çıkmadı. gerçi faul çalınmadığı da çok olduya neyse. ayrıca sırf yerden kayarak top almaya çalışan tanıdıklarım da var. oynamanın hiç zevki kalmıyor. adam kayıyor ama ne zamanlama yapıyor ne başka bişey sadece kayıyor. sen bişey yapıp faulu almaz isen topu kaybettiğinle kalıyorsun. gerçek futbolda var mı böyle bişey? hakemler düzgün olsa neyse ama fauller çalınmayıp kartlar çıkmayınca aynı oyunu devam ettiriyorlar.

• Bu arada yenilince lag başlatıp oyunu hükümsüz bitirme hileside kullanılmaya başlanmış.
    Dün İzmir li nicki Zyxel takım ismi İzmirSpor olan bebe ile eşleştim dakika 15 maçı 2-0 yaptım oyunu durduruyor başlatıyor garip garip hareketler yapıyor 1dk ya kalmadı maç iptal oldu.
    Puanı 850 falan bu bebenin. Hayır amacımız ne anlamadımki 1000 maç yapıp 1000 inide kazanmak mı istiyorsunuz kaybedince ne oluyor cebinizden paramı çıkıyor veya Rank da ilk 100e girince para mı veriyorlar
    sponsorluk mu vereceklerini sanıyorlar anlamış değilim.
    Kendimi düşünüyorum 100maçın 95ini kazansam mesela ben sıkılırım...

Kadromda genelde silver toptan çıkan 70-80 futbolcular var.
    3 tane siyah toptan çıkan topcum var defansta ramos, forvette roney ve cavani. Cavani yılan gibi valla hem şutları hem kafa vuruşu fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 3 Ekim 2016; 13:27:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnuviel37

hocam 2016 da BAL kariyeri yapıyorum. 190 boyunda sağlam bir santrafor oluşturdum ve adanasporda başladım. o sene gol kralı oldum ama sakatlığım nedeniyle oynamadığım son maçlarda üst lige çıkma şansını kaçırdık. ligdeki kasaplar ve takımdaki oyuncuların mala bağlamasından yıldım ve ikinci sezonumda real sociedada geçtim. ispanya ligi kasap olmaz oyun oynanır dedim ama nereden bilecektim ki? sadece 15 maç oynayabildim. devamlı sakattım. sezon boyunca ileri basmaktan başka bişey yapamadım. aynı maçta defalarca arkadan taban girdiler ama kırmızı çıkmadı. gerçi faul çalınmadığı da çok olduya neyse. ayrıca sırf yerden kayarak top almaya çalışan tanıdıklarım da var. oynamanın hiç zevki kalmıyor. adam kayıyor ama ne zamanlama yapıyor ne başka bişey sadece kayıyor. sen bişey yapıp faulu almaz isen topu kaybettiğinle kalıyorsun. gerçek futbolda var mı böyle bişey? hakemler düzgün olsa neyse ama fauller çalınmayıp kartlar çıkmayınca aynı oyunu devam ettiriyorlar.

Konami 'nin bu oyunda kullandığı yazılımsal mantığı gerçek bir hakem yönetse rakip takım her maç 30. dakikada kırmızı kartlardan 9 kişinin altına düşeceğinden hükmen malup olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Bu arada yenilince lag başlatıp oyunu hükümsüz bitirme hileside kullanılmaya başlanmış.
    Dün İzmir li nicki Zyxel takım ismi İzmirSpor olan bebe ile eşleştim dakika 15 maçı 2-0 yaptım oyunu durduruyor başlatıyor garip garip hareketler yapıyor 1dk ya kalmadı maç iptal oldu.
    Puanı 850 falan bu bebenin. Hayır amacımız ne anlamadımki 1000 maç yapıp 1000 inide kazanmak mı istiyorsunuz kaybedince ne oluyor cebinizden paramı çıkıyor veya Rank da ilk 100e girince para mı veriyorlar
    sponsorluk mu vereceklerini sanıyorlar anlamış değilim.
    Kendimi düşünüyorum 100maçın 95ini kazansam mesela ben sıkılırım...

Kadromda genelde silver toptan çıkan 70-80 futbolcular var.
    3 tane siyah toptan çıkan topcum var defansta ramos, forvette roney ve cavani. Cavani yılan gibi valla hem şutları hem kafa vuruşu fena.

Geçen yılda buna benzer nickli şahıs aynı hileyi yapıyor idi ezik bir kişiliğe sahip olmalı altı üstü bir oyun yen yenil bunda ne var.
    Bu arada onlineda oyuncular aşırı hantal pas atıp pası alana kadar çok ağır pesin klasik sorunu bu olacak sanırım.

• D..Play'den 3-4 gün önce aldığım key'le yükledim oyunu. Ama yüklediğimden beri bir türlü Online hiçbir menüye giremiyorum.

Şu coins'ler, top çevirmeler falan hep My Club'ta sanırım ama ben o menüye bile giremiyorum. Onu geçtim "Online Ayarlar" menüsünü tıkladığımda bile aynı hatayı alıyorum. Hata bu :  Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

Şu menüye girmeye çalıştığımda bile aynı hatayı alıyorum :  Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

4 gün oldu bir türlü oynayamadım. Bir çözüm yolu gösterin "gurban olduhlarım" :)

• Arkadaşlar myclupta yüksek oyuncuları nasıl alabiliriz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.