Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
27.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drugsterr

Selamlar,
    pes2017 pc için steam kod almak istiyoruz, varmıdır burada satan?
    önerceğiniz site

Valla biz arkdslarla d u r ma p lay den aldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 25 Eylül 2016; 7:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xargusx kullanıcısına yanıt
    hocam tam anlayamadım.. ne kadar fiyata aldınız, hangi siteden?
  • 79 tl
  • hocam online analıg hangisi oluyor onu çıkartamadım online musabakadanmı gircez bir iki maç yapım dedim polonyalı bir zaat geldi çek fena kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

oyun da my clup modunda oynuyorsanız, devamlı bağlantı kötü izlenimini veren yularıdaki ikon yanıp duruyor, ama oyun akıcı... eskisi gibi kolay gol atamıyorsunuz evet ama öyle bir gol yiyorsunuz ki bu ne ya diyorsunuz.. oyun kaötü değil ama birşeyler eksik sanki, o eski 2013 teki tadı alamıyroum. 2-3 maç yapınca sıkılıyorum.. eskiden öyle miydi akşam olsun da oynayalım diye uçuyorduk.. bu arada bağlantı kastırıp oyun koparanlar oyuna başlamış..aynen devam

Gerek yok o zaman almaya. Boşu boşuna sinir stres sahibi yapıyorlar insanı...Hem de zaman kaybı. pes 2016 yı 1 aya karşılık gelecek şekilde oynamışım(steamdeki oyun süresine göre). Bağlantı koparma nedeni ile engellediğim adam sayısı 200 ün üzerinde. Sırf bu şerefsizler yüzünden nerdeyse 1 hafta ömrümüzden gitmiş. KONAMI ısrarla çözüm bulmuyorsa bu soruna benim de almak için ısrar etmeme gerek yok...Almayan arkadaşlara da tavsiyem hiç bulaşmamaları yönünde olacak..

Saygılar

• steam diğer ülkelere 40 dolara satarken nasıl bize 170₺ fiyat biçer, aklım almıyor.
    Normalde 80₺ gibi fiyat vermesi gerekirdi

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    79 tl hocam pm ye bakin burdan yazilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teen wolf -- 26 Eylül 2016; 18:32:37 >
  • teen wolf kullanıcısına yanıt
    pes 2016 - 20$ ama bize 30₺
    call of duty ghost 60$, bize 140₺
    black ops 3 - 60$, bize 180₺

gördünüz gibi steam, kuru, 1.5 ile 3 arasında dalgalandırmış.
    ama pes 2017 40$ olmasına karşın 160₺ olmuş.
    Şaşkınlık duymakla beraber öfke de duymamak elde değil.

ucuza temin etmek zor değil. Sebebini merak ettim.

• unable to steam App diyor rusya olarak gösterip almıştım acaba ondan steam oyunu geri mi çekti :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

FIFA'ya bir şans verebilirsin. Bence bu sene gümbür gümbür gelecek. E3'ün EA konferansını kaçırma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZoRVoLKaN -- 27 Eylül 2016; 10:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Heycanınızı anlıyorum fakat pes serisi benim gibi bir çok hayrnını kaybetti ,pes serisi bitti 15 yılı aşkın pes hayatımı bıraktım . Allah razı olsun bıraktırandan hem masraftan hem stresten kurtuldum . Fifa fanı demeyin , komple futbol oyunlarını bıraktım

sen sametsin dimi
  • Arkadaşlar ben bir Fifa oyuncusuyum, ama her ikin oyunu da oynarım. Bu sene bilgisayarımın Fifa' ya pek izin vermeyeceğini düşündüğüm için hem de internette bir siteden 79 TL civarı oyunu bulduğum içim aldım. Umarım çok kötü bir durumla karşılaşmam, çünkü senelerdir çok kötüler. Ama malesef futbol oyunu oynamadan da sene geçmez. Hayırlısı diyelim :)

Edit : Yanlış anlaşılma olmasın, yıllardır Fifa oynarım ama zamanında lise sınavlarına hazırlanırken son bir hafta boş bırakılırdı. Ben o dönemi yemeyip içmeden Pes 6 oynarak geçirdim ve taa o zaman Anadolu Lisesi kazanmıştım. Yemin ederim firmayla gönül bağım var. Senelerce korsan oynadım, bu sefer beğenmesem de param helal olsun. Sırf zamanında o çocuk halimle bana sınav stresi bile yaşatmadıkları için :) Günah çıkardım, içimi döktüm. İyi forumlar hepinize :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musluman Metalci -- 27 Eylül 2016; 18:53:08 >
  • ZoRVoLKaN kullanıcısına yanıt
    Evet abi benim.
  • Pes 2015'i orjinal satın almıştım. Çok hoşuma gitmişti 13'ten sonra. Daha zor. Daha göze hoş gelmişti. Ama 16'da bir fark göremedim. Online zaten sıkıntılıydı. 16-17 muhtemelen 18-19 sürümündede sıkıntılı olacak.

• xargusx kullanıcısına yanıt
    aga bu sene fifa 17 gümbür gümbür geldi, oynanışı ile grafikleri ile hikaye modu ile pesciler de dahil herkes hastası oldu oyunun, bu saatten sonra pes nedir Allah aşkına ya. bir de ona 80 TL para vermişsiniz.

pesi 10 TL den satsınlar 10 TL yi bırak birisi hesabı bedava vereyim al takıl senin olsun dese tenezzül edipte tarafına bakmam. o menüsünün tiksinçliği yeter.
  • Fifanın grafikleri istediği gibi olsun ama pesin verdüği keyfin 10 da 1 i yok. Pes çok keyifli oynanışı var
    .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2017 yi gerçekten çok beğendim.
    Paslar ve şutlar çok gerçekçi ve başarılı olmuş.
    İkili mücadeleler gayet başarılı.
    Oyun keyif veriyor.
    Eskiden adamın kadrosuna bakardım neymar, ronaldo, robben veya ibra vs gördümmü yandık derdim ama şimdi öyle birşey yok. Karşı takım ezbere oynuyorsa takım oyunu oynamayı beceremiyorsa sıkıntı yok.

Tek takıldığım nokta orta kafa gol çok kolay olmuş millet de anlamış herkes kanatlardan onuyor orta açıyor paso. Göbekten gelen yok :)

Edit: Ayrıca bu yazdıklarım MyClub için geçerli. Sadece MyClub oynuyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 30 Eylül 2016; 12:05:35 >
  • Arkadaşlar cümleten Selamun Aleyküm. Pes 2017 bu sene online nı nasıl ? Yani 2016 nın online gibi ağır ve sürekli donuyormu ? Lütfen oynayan varsa bi yardımcı olsun geçen sene 2016 yı çok beğenmiştim lakin online nı sıkıntıydı çıldırmıştım en sonunda oyunu bırakmıştım. 2017 de İnşallah öyle değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Pes 2017 yi gerçekten çok beğendim.
    Paslar ve şutlar çok gerçekçi ve başarılı olmuş.
    İkili mücadeleler gayet başarılı.
    Oyun keyif veriyor.
    Eskiden adamın kadrosuna bakardım neymar, ronaldo, robben veya ibra vs gördümmü yandık derdim ama şimdi öyle birşey yok. Karşı takım ezbere oynuyorsa takım oyunu oynamayı beceremiyorsa sıkıntı yok.

Tek takıldığım nokta orta kafa gol çok kolay olmuş millet de anlamış herkes kanatlardan onuyor orta açıyor paso. Göbekten gelen yok :)

Edit: Ayrıca bu yazdıklarım MyClub için geçerli. Sadece MyClub oynuyorum ben.

O orta kafa gol olayına bende uyuz oluyorum bazılarının tek bildiği bu köşeye kadar git aç ortanı vur kafayı gol hep böyle ezbere oynayan çok var

• @KingKinqMaRihuana bence 2016 online da ağır değildi olması gerektiği gibiydi.
    2017 de dediğim gibi gayet iyi ben beğendim.
    2015 2016 dan sonra 2017 yi de satın aldım.

@kralYD ezbere olayı en azından ortakafagol haricinde bayağı azaldı. 2016 versionunu hatırlamıyormusun adamlar stoperle ileriye ara pasını basılı tutuyordu forvetteki adam hızlıysa alıp direkt gol atıyordu uzaktan veya karşı karşıya. Kaleciler zaten hiçbir boku tutamıyordu....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.