Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

20sinde kart kesilsin ben de ****den steam key alıcam.. en son 2012de almıştım, bakalım umarım pişman etmezler myclubda.. yoksa hileciden geçilmeyecekse boşuna alıyoruz..

ben geçen yıl aldım bin pişmanım toplasam 10 maç anca yapmışımdır hep offline master lig yaptım 2 gündür kırılmasını bekliyorum demosunu oynadım oynanabilir ama internetten hala güvenmiyorum. ya maç içinde çıkarlar ya hile yaparlar lagdan geçilmiyor zaten. 160 lira da az uz bir ücret değil ben kesinlikle almayı düşünmüyorum sana da tavsiye ederim. psn gibi bir sistem olmadığı sürece pc den alınmaz. steam falan da kırıyor adamlar hilede.. parana yazık olur benden söylemesi..

bu gidişle 22 yaşından sonra ps4 aldıracaklar adama yahu.. birkaç saat önce fiyatlarına bile baktım yani o derece.. ps4 olsa hiç düşünmem fifa alırım ama ezelden beri pes oynuyoruz, alışılmışlık işte.. pcde sistemimiz ona yetiyor. ama dediğin gibi kırılmasını bekleyeceğiz o zaman. s*kidrowa baktım ama ilaç bekleniyor yazıyordu.

22 mi ben 26 yaşındayım ben bile almayı düşünüyorum. kaldı ki bilgisayarım 10 yıl daha rahat şekilde pes ve fifa oynatabilecek düzeyde olmasına rağmen. yaşında birşey yok al bi ps4 arkana yaslan ve oyununa bak. daha gençsin 4 yılın daha var tadını çıkar ben çıkardım o yıllarımda

• Pc ye üvey evlat muamelesi yapan Konami.Almayınız aldırmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 18 Eylül 2016; 11:07:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Pc ye üvey evlat muamelesi yapan Konami.Almayınız aldırmayınız.

sweet fx yap,xb1 gibi olsun.
  • ****'de 86 tl oyun ..
  • Arkadaşlar kullandığınız yamaları atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: xargusx

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: xargusx

Arksdaslar dun aldim 1 saat civari indirdim oyunu my clup a girdim neymar geldi podolski anderwiel at mdridli stp ve gk cillesen geldi
    Oyun bana keyifli geldi hile hurda henuz görmedim unsrim onlem alinmistir
    Online maclarin baxilari cok temiz gecti bazi msvlarda gecikmelr oluyor ama genel izlenim hoş gibi ilerleyen gunler diger kodlarida degerlengirince daha doğru bir tespit yapabiliriz alicaklar icin idare eder in biraz ustunde sanki

Hatırladım seni takım adı FEnerbahçe değil mi podolski felan vardı ?

Ya 7 2 mi ne yenmistim senmiydin kardes sorry yani

7-2 yenilmedim hocam o kadar gol yemem 2-2 bitmişti sanırsam 1 - 0 dan 2-1 yaptın sonra ben 2-2 yapmıştım

He ok

• Beyler my clup i sifirlasak yine ayni gp leri ve paralari vericekmi? Bilgisi olan varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 18 Eylül 2016; 19:01:19 >
  • Oyun şahane . Tüm editörlerde bu yönde görüş bildiriyor . Burada eleştirenleri anlamak güç oynamadan oyuna çamur atıyorsunuz . Fanatikliği bırakın
  • hile durumu nedir ? tamam mı devam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iuzman

hile durumu nedir ? tamam mı devam mı ?

Ben henuz rastlamadim ancak illaki yapar cakallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 19 Eylül 2016; 2:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Oyun şahane . Tüm editörlerde bu yönde görüş bildiriyor . Burada eleştirenleri anlamak güç oynamadan oyuna çamur atıyorsunuz . Fanatikliği bırakın

Yahu millet PC sürümüne sövüyor! Sen de Pc konusuna girmiş ne diyorsun. Konsol sürümü güzel olabilir ama 5-6 sene önce PC'ye üvey evlat muamelesi yapan EA akıllanıp PC'ye önem verirken Konami geri giderse isterse Fifa'dan daha güzel daha ucuz oyun yapsın almam. Nasıl zamanında EA'ya tepki koyduysam Konami'ye de koyarım. EA'dan memnunuz şimdilik.
  • FIFA 17 ve PES 17 demoyu pcye yükledim ikisini de uzun uzun oynadım peste gelişmeler var grafik olsun kaleciler paslaşmalar vs ama oynanış konusunda fifa kadar tat vermiyor bana ve gerçekçi de değil maalesef yapay zeka gayet iyi ona diyecek lafım yok. Senelerdir pesci olarak fifanin çoğu açıdan daha üstün olduguna karar kıldım eğri oturup doğru konuşayım benim şahsi yorumum bu şekilde. Pese birakın 180i 20 lira vermem bu oyuna fifayi orjinal almayi düşünüyorum her kuruşunu hakediyorlar frostbite engine ve journey mod harika olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Oyun şahane . Tüm editörlerde bu yönde görüş bildiriyor . Burada eleştirenleri anlamak güç oynamadan oyuna çamur atıyorsunuz . Fanatikliği bırakın

Yahu millet PC sürümüne sövüyor! Sen de Pc konusuna girmiş ne diyorsun. Konsol sürümü güzel olabilir ama 5-6 sene önce PC'ye üvey evlat muamelesi yapan EA akıllanıp PC'ye önem verirken Konami geri giderse isterse Fifa'dan daha güzel daha ucuz oyun yapsın almam. Nasıl zamanında EA'ya tepki koyduysam Konami'ye de koyarım. EA'dan memnunuz şimdilik.

Ben PC de oynuyorum gayet güzel zaten oynanış ta fark var diyenler tamamen sallıyor , bunu isteselerde yapamazlar zaten. Grafiklere gelince PC de farklı olması normal detaya girmeye gerek yok biraz araştırırsanız anlarsınız neden olduğunu

• Rakip defans en zor seviyede kolay kolay şans tanımıyor. Her topa ayak koyup bütün geçiş yollarını kapatabiliyorlar. Yazılımda tetikleme yapmışlar zannımca. Siz topa şut tuşuyla dokunduğunuz an rakip blok tetiklemesi yapıyor. Fransa 2. liginden orta seviye bir takım aldım en zor seviyede 4 maçta bir tek 0-0 lık başarım var gerisi içler acısı.
  • Xbox one pc tabanlı bir konsol , hem directx var hemde windows 10 yüklü çalışıyor. Konami hiç yorulmadan xbox one versiyonunu pcde çalıştırabilirdi. Xbox360 dan port etmek eminim daha zordur amma pc kullanıcılarını önemsemiyor.Ve iyi oyun oynamasını engelliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu oynadım da grafiklerin pes 15'ten farkı yok. Animasyonlar ve yapay zeka gelişmiş sadece. Bir de önerilenin kaç katı sistemim olmasına rağmen arada donması sinirimi bozdu. Bir oyunu da düzgün yap Konami.
  • Yıllardır PES oynayan birisi olarak 17 demoyu denedim ve full sürüme gerek olmadığını düşünüyorum, hemen hemen 16 ile aynı denebilir (pc) o nedenle 16 yı güncel kadro ile ayarlayıp oynamaya devam...

• Laptop ım. Biraz eski.
    intel core2 duo p8700
    4gb râm
    Atı 3600 512mb vram.

Oyunu steam den yükledim. Seyircileri kaldırınca hiç sıkıntısız akıcı oynayabiliyorum.
    Fakat bu defada rakip bulamıyorum.
    Konami bu yılda böyle bisey çıkarmış.
    Herhangi bir yama yaptığınız vakit rakip bulamıyorsunuz .

2 çeşit seyirci kaldırma yaması denedim.

Biri data dosyası idi direk data klasörüne atıp hedefteki dosya ile değiştiriyorum. Bu yama ile online rakip buluyorum ama maç başladıktan 2 dakika sonra öngörülmeyen hatası veriyor.

Diğer yamayıda download klasörüne atıyorum.
    Bu yamadada seyirci kalkıyor ama kesinlikle rakip bulmuyor.

Fikri olan var mı.?
    Başka yama deneyen

• Selamun aleykum arkadaşlar oyun aral da 90 tl olmuş kutulu alsam steam da mı oynayacagim yine cd key hiç almadim simdiye kadar hep kutulu aldim key vardi gecen yil almadim oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 20 Eylül 2016; 17:09:07 >
  • Bugün ilk kez internet cafede denedim arkadaşla oynadım yaklaşık 2 saat şunu farkettim 2016 nın üzerine az bir şey koymuşlar grafik bir tık daha iyi bazı şut orta açma özel hareket 1-2 değişiklikle piyasaya sunmuşlar hani ciddi bir fark yok her sene aynı belkide ümitli girdim oyuna ondan olabilir fakat daha transferler yapılmamış duruyor lisanslar vs bunlar - olaylar.Mesela ben paslı oynamayı seviyorum seri paslaşmayı pes 2013 de harika şeyler yapıyorum fakat 2016-2017 de bunlar olmuyor e diyeceksiniz ki zor olması daha iyi daha gerçekci fakat kötü oynayan birisi değilim gerçek hayatta barcelona yapıyor bende yapabilmeliyim ki hayatım boyunca yaptığım kurgu bu benim.Oyun hızını +1 yaptım fakat adama top gelmesi ayağına alması pas şiddetini ayarlaması ve pas atması bildiğin yavaş çekimde izliyormuş gibi şunu da fark ettim oyun ortadan daha iyi oynanıyor ve en önemlisi normal düz sakin paslaşmak artık 2017 de insan bir şeyler bekliyor oyun dünyasında firmalar seri atlıyor bu kadar zor olmamalı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.