Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - Esk nesıl grafıkler, oynanıs
    - Kısıtlı ıcerık 14 stadyum nedır arkadas?
    - Cogu lısansız takımlar, lıgler, oyuncular
    - 159tl fıyat - MGSV 90tl gıbı bır fıyatla cıkmıstı.
    - Pcye ne bır demo nede oynanıs goruntusu yayınladılar.
    - Bır kullanıcı twıtter uzerınden normal bır soru soruyor.. Oyunun pc surumu yenı nesıl mı cıkacak dıye? Konamı yetkılısı baya bır kustah sert cevap verıyor.. E mustahak pc kullanıcısına..
    Konamı yetkılısıne neden boyle dıye soru sorsan? Oyunumuz kesın pcde satmıyor dıyeceklerdır. Kusura bakmasında o oyunu korsan bıle ındırmem. Kaldıkı korsan hıc bır oyunu ındırmıyorum
    Ustune korsan alan arkadaslara denuvo koruma sıstemı.. Tam bılmıyorum ama bu koruma sıstemınde zor mod yapılıyormus..
    Bakınız EA'ya ( Pes konsol surumunden bahsetmıyorum. ) 180tlye oyun satıyorlar. 2 senedır Turkce altyazı(pes uzun zamandır Turkce) secenekle cıkartıyorlar. Ayrıca Battıfıeld Turkce altyazı cıkartıyorlar.. Oyunun sıtelerı, ıcerıklerı Turkce.. Gecen sene Ea yetkılısının acıklamaları Fıfa satıslarından memnun kalmıslar. Fıfa, Battıfıeld on sıparıse cıktıgı gun satın aldım. Pcde adam yerıne koyarsan Turkıye'de orjınal satın alan bır kıtle olusmaya basladı.. Belkı yeterlı sevıye degıl ama adamlar uzun vadelı dusunuyor.. Kaldıkı EA gunahım kadar sevmem. Paragoz bır fırma..
    En cok uzuldugum eskı bır Pes fanı olarak pc surumunu bu hale getırenlere.. Fırma batsa zerre kadar uzulmem. Körü körüne pes fanlıgı yapanlara pc surumunde ıyı tokat vurdu konamı..

•  Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]
    Haydaaa Taranan taranan tarana na na naaa ....
    Konami' nin bu oyunu sevenlere yatırmak istediği bu..

• bir sorun yaşıyorum gariptir.çözümü bilen yazabilir mi?

tribünlerde ses var,ama bomboş :D

önceki oyunda da yapmıştı bunu.ayarlardan karıştırıp bulmuştum da...

unuttum :/ helpp
  • Steamde pes2017 demo çıkmış arkadaşlar az önce indirip oynadım. Normalde demo çıkartmayacaklardı. Oyun bildiğin xbox360 dan port olmuş grafikler o seviyede ayrıca anlamadığım gibi pes2016 ya göre aynı grafik ayarlarında hafif kasma yapıyor. Grafikler değişmediği gibi birde kasma problemi var. Normalde 1080p de oynuyordum pes16 yı ama bunda 1366 768 açmak zorunda kaldım.

Lisanslar berbat durumda bir elin parmağını geçmez lisans var birde bu yıl denuvo koruma yapmışlar mod olayları sıkıntılı olacaktır. Bu ham haliyle pek alınacak gibi durmuyor eğer mod olay olmayacaksa...pcde 14 stad var , ps4de 28 stad var.

Benim pc sürümüne puanım 10 üzerinden 6 dır. Ps4 sürümünüde oynadım onada puanım 10 üzerinden 8 olur. Ps4 sürümünüde aşırı bulanık yapmışlar ondada bulanıklık sorunu var. Pcde oyun net ama grafikler paspal. Kısaca konami bu yıl işi batırmş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Eylül----Steam istatistik lere baktım.2720 kişi oynuyor oyunu.1857 de demo oynayan var.

17 Eylül---alıp oynayan 5000,demo oynayan 4200

ağustosta pc demonun olmayacağına dair haberler vardı.seve seve çıktı ama demo.

pc oyuncusu sonunda kınayı yaktı konamiye.denuvonun parası çıkmadı daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 18 Eylül 2016; 13:52:30 >
  • Steam de satın alma işlemi değişmiş sanırım eskiden mastercard kredi kartımı girip alıyordum bu sefer o şekilde alamadım baktım garanti boacompra diye birşey var onun üstünden satın aldım.
    Oyunu yükle diyorum satın alma işlemi devam ediyor diyor. Bankalar kapalı olduğundan herhalde... Yarın çekilecek sanırım para ve oyunu yükleyebileceğim.

Bu işlemi iptal edip direkt olarak yine master karttan alabilirmiyim sizce? 2 oyun birden almış olmak istemiyorum...

Edit: Bu şekilde yaparsam preorder bonuslarım yanıyor yarını beklemeye devam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v1gor -- 15 Eylül 2016; 13:32:49 >
  • demo bende 1280 e 720 açılıyor

seçeneklerde daha üstü yok

çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Eylül 2016; 14:55:59 >

• demoda cim yok tekrarlarda

gecen senede yoktu

insan 90 liralik cim ekler oyuna

zalim konami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Eylül 2016; 15:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

demoda cim yok tekrarlarda

gecen senede yoktu

zalim konami

Hocam oyunu pcde bitirdiler 2015 2016 2017 berbat bir şekilde pcye çıktı. Satışlar günden güne düşüyor. Şuan toplasan birkaç bin kişi satın almıştır.Bu iş böyle gitmez ya bundan sonra hiç pcye çıkartmayacaklar yada pes serisi tamamen sonlanacak. Lisans olayınıda zaten batırmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

quote:

gecen senede yoktu

zalim konami

Hocam oyunu pcde bitirdiler 2015 2016 2017 berbat bir şekilde pcye çıktı. Satışlar günden güne düşüyor. Şuan toplasan birkaç bin kişi satın almıştır.Bu iş böyle gitmez ya bundan sonra hiç pcye çıkartmayacaklar yada pes serisi tamamen sonlanacak. Lisans olayınıda zaten batırmışlar.

cidden uzucu valla hocam

insanlari zorla konsolda oynamaya zorluyorlar

tabiri caizse aslani(pc) kediye(konsol) yem etmeye calisiyorlar

pc ye boyle oyun yapip siz korsan kullaniyosunuz diye bi bahane arkasina siginmalariysa tam bir yavuz hirsiz durumu

umarim bu fahis fiyatli oyun satilmazda

seneye saglam bir pc oyunu gelir karsimiza

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle pes 2018 de böyle gelecek değişen olmaz.

• oyun guzel kirilirsa indirilip oynanir

kirilmazsa 20 30 tl ederi var

bu oyuna 160 tl veren adam kaziklanmistir

• 10 lira yaparlarsa belki alyryz yoksa kürek bulup arkada?larla offline oynaryz... kürek çykarsa haber verin arkada?lar.
    15 ve 16yy orjinal aldykta ne oldu? kendi paramyzla rezil olduk verdi?imiz para önemli de?ilde hem para verip hem hileden geçilmiyor pes 2016da hergün 10 ki?i maçy hükümsüz yapyyor arkada? adamyn puany 400 o bile maçy kopartyyor. kimiside 700 maç yapmy? 400 kere yenilmi? adam banada yenilse sadece 400+1 olacak adam yinede maçy kopartyyor.
    i?in özü almayyn arkada?lar adamlar hem pc.yi hem türkiyeyi sallyyorlar üstüne serverleri berbat online oyun akmyyor+hileciler cabasy indirin küreki arada bir oynayyn zaten birkaç aya free myclub çykar.
  • Demoyu indirdim hafif kasma var aman aman buyuk degisiklikler goremedim tam surumu alip slmamakta kararsızım. .. tam sutum oynayan arkadaslar video atabilirmisiniz biraz oyunu anlatın my clupda durum ne yenilikler neler? Pls

• Kinguinden aldım iyi gibi su an sıkıntı yok.kasiyo diyenler yüksek performans ayarını secsinler düzelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu PS3'den port etmişler sanırım. 2016 yılında bu kadar çöp grafikli oyun yapılamaz. Birde 160 lira.

• pc'de ki SGJC427 dosya bozuk hatası alanlar nasıl bir yol izlememiz lazım.

teşekkürler
  • LoveHentai L kullanıcısına yanıt
    Biraz basit çözümü:http://www.teknohead.com/pes-2017-codesgjc427-hatasi-ve-cozumu/525

Oyunu Açın
    İlaveler Sekmesine Gelin
    Canlı Güncellemeyi Uygula

demen yeterli. Aynısı benim de sorunumdu.
  • Oyun kesinlikle akıcı olmuş pes 16 daki hantallık gitmiş oyun oynarken gerçekten zevk veriyor.
    yamacılar da statları yapar yakında lisanslar çimler reklamlar formalar hatta taraftar sesleri bunların hepsi artık çerez yapımcılar için :)
  • quote:

gecen senede yoktu

zalim konami

16'da da yoktu.
    bazı gol kaçırma pozisyonlarında ve gol sevinçlerinde çıkıyor çimler..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.