Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ö.önen

Oyunu ürün etkinleştirme kodu ile aldım ve kütüphaneme eklendi fakat dlc olarak gözüken pre-order bende mevcut gözükmüyor. Diğer satın alan arkadaşlarda bu durum söz konusu mu ?

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

Kardeşim oyunu cd key sitelerinden mi aldın? Etkinleştirme kodu ne zaman eline ulaştı bilgi verebilirsen sevinirim.

• xturk61 X kullanıcısına yanıt
    evet hocam satın aldık dan hemen sonra kod teslim edildi.
  • ön sipariş dur m a play de 85 tl olmus suan da. daha ucuza başka bir yerde var mı. almayı düşünüyorum. daha ucuzu yoksa dediğim yerden alacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 12 Eylül 2016; 1:30:31 >
  • benim bildiğim kadarıyla daha ucuzu yok eş fiyatlı olarak bi kaç sitede daha var. bahsettiğiniz site de ise pre-order dlc olarak gelmedi bu bi sorun mu bunu diğer alan arkadaşlardan teyit etmek gerekir.
  • bahsettiğim sitede pes17 olumlu yorumlarının büyük kısmı yanlı ve aynı kişi tarafından yapılmış gibi duruyor özelliklede 11 eylülde ki yorumlar.
  • evet sanırım pre-order hediyelerini vermiyorlar bunun için bi algı operasyonu yapmışlar
  • Bu tarz siteler güvenlimir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi *drmaplay de hediyeler var diyor verecekmi vermeyecekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 12 Eylül 2016; 15:58:01 >
  • G2A 'dan almıştım key geldi .Steam 'e ekledim şu ana kadar sorun yok gibi.
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    kardeşim dlc kütüphanen de gözüküyor mu ?
  • ö.önen Ö kullanıcısına yanıt
    Gözükmüyor.
  • Pes 2017 pcde denuvo koruma ile gelecekmiş. Kırılma ve mod olayı bu yıl yalan olacak gibi görünüyor.

• Denuvo nedir Allah aşkına ya CPU'ya ve HDD'ye işkence eden saçma sapan bir sistem hayır bunu kullananlar satışın artacağını sanıyor ancak satış koruma ile değil harika bir oyun yaparak artılır bkz Witcher 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 13 Eylül 2016; 8:35:53 >
  • arkadaşlar kardeşler günaydın

bu 2 oyunu (FIFA + PES) g2a'dan almak iyi midir? buradan alan oldu mu?
  • ülkemizdeki ani fiyat artışının nedeni belli oldu.adamlar siz korsancıydınız o yüzden düşük fiyatla satıyorduk,şimdi korsan oynayamazsınız alın buda fiyat yapmışlar.acelem yok benim.olsa da olur olmasa da
  • Bari ps4 kalitesinde gelsin diyeceğim ama yine kötü grafikleri dayıyacaklar. Fiyatın 2 kat artmasının sebebi denuvo koruması

en.m.wikipedia.org
    Denuvo - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Denuvo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 13 Eylül 2016; 10:39:19 >

• PES 2017 DENUVO ile geliyor... Konami de katıldı bu kervana...
  • Bye bye pes bu grafikler mario satın alırım daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denuvo kesinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa oyun kendini geliştirmiş fakat içerik olarak geriye gitmiş birçok takım yok mesela. ayrıca online için 150 lira veren adam maç sırasındaki takılmaları farkedince pişman olmayacakmı? şimdi aklıma 2016daki sorunlar aklıma geldi aldığıma pişman etmişti. eğer bu sorunları çözdülerse şans verilebilir aksi halde 1 kuruş bile vermeyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.