Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 ile aynı kalitede oyun pcye gelmediği sürece orjinal almam. Pes2017 sistem gereksimlerine bakarsanız yine atari grafikli bir oyun bizi bekliyor.
  • Pes 2017 tamamen Türkçe !

Bu mesaja eklenen görseller:

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2016 seslendirme tik yok.
    Pes 2017 seslendirme tik var.

Ah deme oh de ! Pes 2017 Türkçe spiker ile geliyor.

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar,

pes 2017 pc için demosunu henüz yayınlamadı sanırm değil mi?
  • Demoyu oynayanlar oldukça memnun kalmış. Türkçe spiker de gelirse çok iyi olur. Bir de ps4 deki grafik motorunu getirseleydi yavşak konami iyi olacaktı.
  • Konami Pc platformuna yamuk yapti diycem ama hakketmiyor degiliz. Oyunu surekli korsan alip oynarsak olacagi bu olur. Neyse ki Fifa bu yil PC'ye yeni Frostbite motoruyla geliyor. O da olmasa PC platformu futbolsuz kalacak resmen.

• beyler türkçe spiker kesin varmı? bu büyük bomba olur ... sırf bunun için bile alınabilir
  • Spiker varmı yokmu muamma

• Acaba yine konsolda güzel grafiklere sahip olup pc'de çamur gibi görüntülü bir oyunmu oynayacağız ?
  • Konsola dün gece indirdim demoyu güzel vakit geçiyor özlemişim ne de olsa ilk göz ağrım ama fifa 17 çıkana kadar oynarım tabi
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Şimdi ah diyebilirsin

http://store.steampowered.com/app/456610/

• türkçe seslendirme tiki kalkmış ama saçma sapan dillerde hala duruyor

• arkadaşlar oyunun full versiyonu torrente falan düşmüş diyorlar indirenler falan varmı yoksa indirmeyeyimmi virüs olabilirmi ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matt_Murdock

arkadaşlar oyunun full versiyonu torrente falan düşmüş diyorlar indirenler falan varmı yoksa indirmeyeyimmi virüs olabilirmi ????

Virüslüdür dada düşmedi
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Sizi uzmek istemem ama

• Bu kötü oldu.

• her sene olduğu gibi bu senede ps3 tadında grafiklerle pc yi geri plana iterek oyun çıkarıyorlar.üstüne absürt fiyat koyuyorlar.üstüne online hile ve lag lıda olur.tuz biber

eker.

pes 2014 hariç senelerdir 2 şer 3 er aldığım oyunu artık almayı bırakıyorum.uzun süredir kopya oyun indirip oynamıyordum ama pes i indirip bakacağım.

bünyeyi zorlayıp fifa oynamaya çalışacağım.gelirse f2p olarak myclub oynarım.tavsiyemde bu yönde olur.almazsak ya tamamen biter pc versiyon yada adam olur.

iki duruma da okeyim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 9 Eylül 2016; 19:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

her sene olduğu gibi bu senede ps3 tadında grafiklerle pc yi geri plana iterek oyun çıkarıyorlar.üstüne absürt fiyat koyuyorlar.üstüne online hile ve lag lıda olur.tuz biber

eker.

pes 2014 hariç senelerdir 2 şer 3 er aldığım oyunu artık almayı bırakıyorum.uzun süredir kopya oyun indirip oynamıyordum ama pes i indirip bakacağım.

bünyeyi zorlayıp fifa oynamaya çalışacağım.gelirse f2p olarak myclub oynarım.tavsiyemde bu yönde olur.almazsak ya tamamen biter pc versiyon yada adam olur.

iki duruma da okeyim ben.

Pc ye ya ps4 kalitesinde çıkartsınlar yada bundan sonra hiç çıkartmasınlar. Pcde atariden bozma grafikler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc için hala çıkmadı mı?
  • Oyunu ürün etkinleştirme kodu ile aldım ve kütüphaneme eklendi fakat dlc olarak gözüken pre-order bende mevcut gözükmüyor. Diğer satın alan arkadaşlarda bu durum söz konusu mu ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.