Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denuvo ile çıkıyor her 15 günde bir de cpy oyun kırıyor max 4 ay sonra korsan olarak düşer
  • denuvolu geldigi halde konsol pc grafik farki olmasi cok tuhaf

konsolu olmayan adam kotu grafikle oynamak zorundami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    ben artık iyice eminim bütün bu grafik olayının konsol satışını desteklemek adına olduğuna.

genelde kendime ve 2 kardeşime alıyordum.bu sene -3 benden
  • tr seslendirmesini kaldırmış sonra da satış bekliyor.önce sen fifa gibi lisans al,ligleri koy senden bişeyler görelim ki bizde oyunu almaya değer görelim.süper lig yapmayı geçtim fenerbahçeyi oyuna almıyorlar ben bunlara niye para kazandırayım.avrupada yokuz diye almıyordu diyordular bu sene gs de yok bakalım alacaklar mı.alırsalar gsyi 2017ye artık ömrüm boyunca pese para vermem
  • oyunun şu koruma sistemi denuvo ile geleceği sanırım doğru

"ski..." isimli sitedeki sayaçta 3-4 saatten geri sayıyordu...

az önce baktım kaldırılmış oyunun adı

2k17 falan görünüyor şimdi..

kıramıyorlar demek ki
  • pc sürümünden herhangi bir oynanış videosu var mı internette hiç bulamadım. Sır gibi saklanıyor mübarek : ))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun daha kırılmadı ki video çekilsin. Denuvo olacak deniyor bakalım doğruysa söylentiler korsan yalan olacak. Seneye anca çıkar crack. reloaded skidrow eskisi gibi değil ama 3dm ve CPY gruplarina güveniyorum işleri belli olmaz bi kiyak yaparlar bize umarım :)

• Selamlar,
    Oyunu pazartesi günü steamden satın aldım ne zaman indirilebilecek ve oynanabilecek bilgisi olan varmı?
    15 eylül çıkış tarihi diye geçiyor nette ama kesinmi?
    Tatile gidecem cumartesi günü oynamak için 2 günüm var
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    bu gece 23:00 veya 00:00 gibi açılır hocam

edit: 1'e sarktı hocam bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ö.önen -- 14 Eylül 2016; 21:03:18 >
  •  Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

O zaman elveda 16 hoşgeldin 17
  • quote:

Orijinalden alıntı: ö.önen

bu gece 23:00 veya 00:00 gibi açılır hocam

edit: 1'e sarktı hocam bilginiz olsun.

nereden takip ediyorsun? resmi sitesinde ben bir haber göremedim.
  • steamden hocam an itibariyle pes pc serverı online fakat steam hala yayınlamadı.
  • ö.önen Ö kullanıcısına yanıt
    steam'i kontrol ediyorum ancak hala yükleme butonu aktif değil. Yükleyebildin mi acaba?
  • cm3589 kullanıcısına yanıt
    yok hocam malesef saat farkı ile ilgili bi problem varmış umarım bu saat sonunda açılır.
  • İndirmeye açıldı.
  • an itibari ile yükleme başladı, haydin hayırlısı bakalım
  • hayırlı olsun,
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/id/minto00
    dileyen arkdaşlar ekliyebilir .
  • Grafikler 2016 ile aynımı? Şu oyunu xbox one dan port etseler ya o konsolda windowsla çalışıyor dx12 tabanlı vs.. Direkt pcye port ederler ama kasıtlı olarak kötü çıkartıyorlae. Ayrıca pcde 14 stad varmış. Konsolda ise 28 stad var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 15 Eylül 2016; 9:50:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben 2017 i indirdim. Myclub bonuslarından yararlanmak için 2016 nın da yüklü olması gerekiyor mu? Zira myclub a girmek istediğimde yeni kullanıcı oluştur diyor

• iç sıkıntısı kötü bişey arkadaşlar

yine böyle çok sıkıldığım anlardan biriydi...

FIFA konusundaki belirsizlik...

g2a'dan ilk kez almak istedim ve aldım.sigortası ile birlikte 100e patladı.steam'den 60 lira daha ucuz en azından.

kütüphaneye de eklendi.iniyordu da... o gerizekalı AKK yüzünden stop ettirdim...

gün içinde Superonline Turbo alıp indirmeyi denerim.4,8 gb dosyaya 8 saat süre veriyor ya..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.