Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada oyunun full sürümündeki takımları demoda oynayabileceğiniz bir program çıkarttılar :D
    yalnız zorrentten indirmeniz lazım oyunun steam data dosyalarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: DTFNarratur

Biraz basit çözümü:http://www.teknohead.com/pes-2017-codesgjc427-hatasi-ve-cozumu/525

Oyunu Açın
    İlaveler Sekmesine Gelin
    Canlı Güncellemeyi Uygula

demen yeterli. Aynısı benim de sorunumdu.

aynısını yaptım olmadı. google da aratınca dediğiniz site çıktı baktım ordan yaptım ama bağlanmadı tekrar dosya bozuk hatası alıyorum.

bende server lar dan hata var diye düşünmüştüm.

• oyun kasan diyen arkadaşlar çözüm şöyle.

nvidia ekran kartı olanlar için söylüyorum. masaüstünde sağ tık - nvidia denetim masası - çıkan menüde program ayarları diye bir sekme var.

ordan pes2017 seçip nvidia ekran kartını kullansın seçeneğini tıklıyorsunuz.
  • abi oyun bana niye aşırı hantal geldi ya sprinter oyuncular hariç alayı hantal. sprinterler de yavaşlıyor hemen hani oyun hızını artı 1 yaptım etki etmedi 2 yapsam belki ederdi ama orijinalinde yani 0 da bu kadar hantallık can sıkıcı. bir de full ayarda ince ince takılmalar oluyor bu can sıkıcı. bu oyuna kesinlikle 160 lira verilmez. ederi max 50 dir. illa orijinal alıcam diyen varsa ****den 85 e alır. ama o da değmez gibi. umarım çabuk kırılır full sürümü test ederiz. ps4 e çıkarılan oyunu pc'ye vermediği sürece bu konami çok geriye gidecek
  • arkadaşlar oyunu orjinal oyun alıp online oynayan kişiler oyunda online nasıl serverler iyimi lag durumu nasıl bilgilendirebilirmisinız simdiden teşekkürler.
  • xargusx kullanıcısına yanıt
    İbretlik :D İnşallah artık oynanış hızını düzeltirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

arkadaşlar oyunu orjinal oyun alıp online oynayan kişiler oyunda online nasıl serverler iyimi lag durumu nasıl bilgilendirebilirmisinız simdiden teşekkürler.

bazen çok iyi bazen takılıyor. yine öncekini aratmayacak gibi insan bazen niye aldım diye lanet ediyor sonrada oynamak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

abi oyun bana niye aşırı hantal geldi ya sprinter oyuncular hariç alayı hantal. sprinterler de yavaşlıyor hemen hani oyun hızını artı 1 yaptım etki etmedi 2 yapsam belki ederdi ama orijinalinde yani 0 da bu kadar hantallık can sıkıcı. bir de full ayarda ince ince takılmalar oluyor bu can sıkıcı. bu oyuna kesinlikle 160 lira verilmez. ederi max 50 dir. illa orijinal alıcam diyen varsa ****den 85 e alır. ama o da değmez gibi. umarım çabuk kırılır full sürümü test ederiz. ps4 e çıkarılan oyunu pc'ye vermediği sürece bu konami çok geriye gidecek

Bencede 50 liradan fazla etmez ,zaten rus steamde 55 liraya satılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hileciler önlenmedikçe, lisans halledilmedikçe bu fiyatla bu oyun alınmaz oyunun eksisi artısından çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kroton

quote:

Orijinalden alıntı: sxd

arkadaşlar oyunu orjinal oyun alıp online oynayan kişiler oyunda online nasıl serverler iyimi lag durumu nasıl bilgilendirebilirmisinız simdiden teşekkürler.

bazen çok iyi bazen takılıyor. yine öncekini aratmayacak gibi insan bazen niye aldım diye lanet ediyor sonrada oynamak istiyor.

Bende aldim oyunu hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arksdaslar dun aldim 1 saat civari indirdim oyunu my clup a girdim neymar geldi podolski anderwiel at mdridli stp ve gk cillesen geldi
    Oyun bana keyifli geldi hile hurda henuz görmedim unsrim onlem alinmistir
    Online maclarin baxilari cok temiz gecti bazi msvlarda gecikmelr oluyor ama genel izlenim hoş gibi ilerleyen gunler diger kodlarida degerlengirince daha doğru bir tespit yapabiliriz alicaklar icin idare eder in biraz ustunde sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: xargusx

Arksdaslar dun aldim 1 saat civari indirdim oyunu my clup a girdim neymar geldi podolski anderwiel at mdridli stp ve gk cillesen geldi
    Online maclarin baxilari cok temiz gecti bazi msvlarda gecikmelr oluyor ama genel izlenim hoş gibi ilerleyen gunler diger kodlarida degerlengirince daha doğru bir tespit yapabiliriz alicaklar icin idare eder in biraz ustunde sanki

Hatırladım seni takım adı FEnerbahçe değil mi podolski felan vardı ?

• kesinlikle 16dan farklı olmuş.
    eski yavaşlık yok
    oyuncular daha atletik.
    paslar ve şutlar iyiyleştirilmiş.
    top kontrolü gerçekten dedikleri kadar var. hissettiriyor.
    tek gözüme çarpan sıkıntı, görüntü hala soluk. hala çimler canlı değil, görüntü canlı değil.
    fifadan eksiği şu an bu benim açımdan.
    biraz doygunluk verseler iyi olacak şu oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Arksdaslar dun aldim 1 saat civari indirdim oyunu my clup a girdim neymar geldi podolski anderwiel at mdridli stp ve gk cillesen geldi

Ya 7 2 mi ne yenmistim senmiydin kardes sorry yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xargusx -- 17 Eylül 2016; 18:52:13 >

• Katiloyorum sadece bi csnlilik gerekiyo ... sanki nasil desem mat bi goruntu var ilginc baditce cozebilir halbuki... ya acaba monitirlerden renk ayarimi yapmalıyız? Ne dersiniz

• 20sinde kart kesilsin ben de ****den steam key alıcam.. en son 2012de almıştım, bakalım umarım pişman etmezler myclubda.. yoksa hileciden geçilmeyecekse boşuna alıyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

kesinlikle 16dan farklı olmuş.
    eski yavaşlık yok
    oyuncular daha atletik.
    paslar ve şutlar iyiyleştirilmiş.
    top kontrolü gerçekten dedikleri kadar var. hissettiriyor.
    tek gözüme çarpan sıkıntı, görüntü hala soluk. hala çimler canlı değil, görüntü canlı değil.
    fifadan eksiği şu an bu benim açımdan.
    biraz doygunluk verseler iyi olacak şu oyuna.

bunlar patchlerle düzeltilebilen şeyler hocam çıkar 1-2 aya çim yamaları rahat olun
  • quote:

20sinde kart kesilsin ben de ****den steam key alıcam.. en son 2012de almıştım, bakalım umarım pişman etmezler myclubda.. yoksa hileciden geçilmeyecekse boşuna alıyoruz..

ben geçen yıl aldım bin pişmanım toplasam 10 maç anca yapmışımdır hep offline master lig yaptım 2 gündür kırılmasını bekliyorum demosunu oynadım oynanabilir ama internetten hala güvenmiyorum. ya maç içinde çıkarlar ya hile yaparlar lagdan geçilmiyor zaten. 160 lira da az uz bir ücret değil ben kesinlikle almayı düşünmüyorum sana da tavsiye ederim. psn gibi bir sistem olmadığı sürece pc den alınmaz. steam falan da kırıyor adamlar hilede.. parana yazık olur benden söylemesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

20sinde kart kesilsin ben de ****den steam key alıcam.. en son 2012de almıştım, bakalım umarım pişman etmezler myclubda.. yoksa hileciden geçilmeyecekse boşuna alıyoruz..

ben geçen yıl aldım bin pişmanım toplasam 10 maç anca yapmışımdır hep offline master lig yaptım 2 gündür kırılmasını bekliyorum demosunu oynadım oynanabilir ama internetten hala güvenmiyorum. ya maç içinde çıkarlar ya hile yaparlar lagdan geçilmiyor zaten. 160 lira da az uz bir ücret değil ben kesinlikle almayı düşünmüyorum sana da tavsiye ederim. psn gibi bir sistem olmadığı sürece pc den alınmaz. steam falan da kırıyor adamlar hilede.. parana yazık olur benden söylemesi..

bu gidişle 22 yaşından sonra ps4 aldıracaklar adama yahu.. birkaç saat önce fiyatlarına bile baktım yani o derece.. ps4 olsa hiç düşünmem fifa alırım ama ezelden beri pes oynuyoruz, alışılmışlık işte.. pcde sistemimiz ona yetiyor. ama dediğin gibi kırılmasını bekleyeceğiz o zaman. s*kidrowa baktım ama ilaç bekleniyor yazıyordu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Ya 7 2 mi ne yenmistim senmiydin kardes sorry yani

7-2 yenilmedim hocam o kadar gol yemem 2-2 bitmişti sanırsam 1 - 0 dan 2-1 yaptın sonra ben 2-2 yapmıştım

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.