Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hem pc ye eski nesil oyun çıkarıyorlar hem de 160 tl istiyorlar. yuh artık konami ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

hem pc ye eski nesil oyun çıkarıyorlar hem de 160 tl istiyorlar. yuh artık konami ye

1 hafta evvel G2A 'dan ön siparişte bulundum shield ile 50 tl gibi oldu fakat sonra 96 tl ye çektiler fiyatı. Bekliyorum bakalım key yollucaklarmı ?

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

Ucuz bulduk derken patlamasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 17 Ağustos 2016; 12:44:47 >

• Borussia Dortmund'da eklenmiş sanırım oyuna.
  • Türlçe spiker var gibi gözüküyor bilgilere bakılırsa ama fiyat çok pahalı steam indirim kodu falan bulabileceğimiz yerler var mı ki ?
  • Başlığı güncelledim, burayı ana konu ilan ediyorum. $40=117TL etiketiyle çıkan bir oyun ülkemize 159TL olarak geliyorsa almamanızı öneririm.
  • 159 tl inanılmaz fazla. Pes'i severim ama 159 TL edecek bir ekstrası var mı bu yıl onu bilemedim açıkçası
  • PES 2017 DE Türkçe spiker mi olucak ? steam da türkçe seslendirmede tik işareti var ?

Türkçe spiker ile ilgili hiç haber yapılmadı ?

Bir yanlışlık olmasın ?
  • Lisans sorununun da cılkı çıkmış iyice...

İspanya Ligi'ni de kaybetmişler.Barcelenoğlu hariç :D

düşünsenize R.Mad ile keyif yapamıyorsunuz.şaka gibi...

Lisans durumlarına bakıyorum da..Genel olarak "partnership" durumları Dortmund,Liverpool ve Barca ile

İngilitere'de Arsenal

Fransa tamamen lisanslı

İtalya Ligi'nde de şaka yapmış sayın Pes,Juventus lisanssız :)

İspanya ligi,yukarıda belirttiğim gibi Barca hariç tamamen lisanssız...

Portekiz ligi Benfica ve Sporting Lizbon dışında lisanssız.

Türk takımı olarak ise sadece Beşiktaş var..
  • Oyungezer

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

https://www.youtube.com/watch?v=KKa-7W3aAeQ

Tam da bunu atmak için girmiştim. Enis baya övmüş ki güvenirim onun oyun bilgisine
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hile olayını, korsan oyuncuların online oynayabilme sorununu ve de trainerla para kazanma sorunlarını çözmedikten sonra gerek yok para verip almaya.. İstedikleri kadar oynanabilirliği güzel yapsınlar bunları halletmeden çöpten farksız. Hala pes 2016 da bile hilecilerle karşılaşıyor olmak insanın canını sıkıyor.
  • Geçen sene steam ucuzlugundan yararlanıp almıştım online daki hileler gerçekten bıktırıyor ve bağlantı problemleri var.Bunu hallederlerse güzel olacak
  • adamlar kafayı yemiş 159 TL pc oyunu steam de tam japon kafalı lan bunlar
  • Hayatımda hiç oynamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 17 vs Pes 17 Yüz Karşılaştırma
  • Geçen yıl 60 tl'ye aldığım oyun bu yıl 160 tl. Üstelik oyunda bazı lisanslar kaybolmuş ve baştan aşağı yenilenmiş bir oyun da çıkmıyor. Bu fiyatı belirleyenler ekmek kaç lira haberdar mı? Kesinlikle bu parayı vermeyeceğim. Oynadığım bir oyun var o da PES. Maalesef ki oyun sektörünün en geri zekalı firması çıkarıyor bu oyunu!!!
  • siz aldıkça bu oyunu onlarda umursamadan devam ederler bir şeyi düzeltmek istiyorsanız tepki koyarsınız adamlar her sene aynısını yapıyor hala eski nesil çıkarıyorlar lisanslar artacağı yerde azalıyor multiplayer korunmasız sürekli crack çıkıyor üstüne bir de fiyatına zam yapıyorlar almayın aldırtmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 23 Ağustos 2016; 14:29:05 >
  • pcde ps4'ten tek fark grafikler mi olacak?oynanış da farklı mı?
  • Ucuz arayanlara perdigital'i oneririm hem hopi de sponsor yamuk yapan bi site degil.9 Taksit imkaniyla 99 liraya satiyolar.
  • Ilk önce online kasma sorununu çözsunler. Sonra 160 liraya satsinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.