Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
5
Favori
26.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün youtube'da bir incelemesini izledim PES 2017'nin. Sakın yanlış anlaşılmasın buraya oyuna çamur atmaya gelmedim ama PES gerçekten bu lisans olayına ciddi ciddi el atmadığı sürece, hep FIFA'nın arkasında kalacak bir oyun. Tamam ben de kabul ediyorum FIFA'nın eşek gibi pahalı olduğunu fakat zibilyon kadar lig var abicim. PES 2017'de bazı La Liga takımları lisanssızmış, yani 85-90 lira verip bu çöpü alacağıma arkadaşımdan 50 lira borç alır gider FIFA 17 alırım daha iyi. En azından 2016 La Liga, Serie A, Fransa Ligi, Hollanda Ligi falan orjinaldi.

Hayır benim anlamadığım takımlar, ligler orjinal lisanslı olmadığı sürece neden PES oynayalım ki? İstediğiniz kadar küfür edebilirsiniz bana ama arkadaşlar KONAMI'yi bu konuda ciddi ciddi tebrik ediyorum...
  • Kardeş kimse orjinal takımlara falan bakmıyor.

Pesin oynanışına alışan herkes pes oynamaya devam ediyor.

Pes oynayana Fifa garip geliyor.

Olay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

aranızda gamesmonde'den alan var mı oyunu? 73 tl ye geliyor oyun. dlc'ler eksik değilse almayı düşünüyorum

Dlc den kasıt ne hocam ben oradan aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpay_Gun kullanıcısına yanıt
    +son olarak geçen sene run time Error hatası nasıl oluyor bu da yazıldı burada bi yama kurunca rakip hükmen 3 0yenik sayılıyor idi bu çok söylendi burada bu hemen git o yamayı kur sende hile yap anlamına mı geliyor? Allah bilir o run time Error hatasınıda yaptırmışsındır sen
    Daha fazla millete kötü örnek olma.

• Evet akadaşlar gördüğünüz gibi @hasan-1907 kardeşimiz PROGRAMIN KULLANICISI ama sadece lag yapana hükümsüz yapıyor. :D

Sakın HİLECİ falan sanmayın. Programı kullanıyor ama sadece Lag yapanlara aman aman yanlış anlamayın arkadaşı ! :D

Abi bu kadar da olmaz la. :D

Bak delikanlı gibi çıktım karşınıza, azıcık delikanlı ol bırak maval okumayı. :D
  • Son sözüm myclubta 2binin üstünde maç yaptık adımız hiçbir yerde yazılmadı hele ki burada hiçbir arkadaş yazmadı.
    Tekrar söylüyorum size karşı bilinçli şekilde lag yapan maçı ağırlaştıran var ise macı kopartın. Ama alışkanlık edip @Alpay_Gun gibi her Yenildiğiniz maçı kopartın demiyorum milletin zamanını çalmayın
    Daha fazla uğraşmayacağım arkadaşın anlaması kısıtlı sanırım şurada milletle arada bir sohbet edip bir kaç taktik tüyo verecek idik arkadaşın sayesinde o da olmayacak artık. Kendi çalar kendi oynar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 7 Ekim 2016; 4:48:20 >
  • Geçen sene bu hilecilerden ve yazdığın maddelerden bende bunalmıştım özel mesaj atıp programın adını sana sormuş olabilirim.
    Araştırdım kuracaktım beceremedim bir türlü çalıştırmayı vazgeçtim zaten.
    Ayrıca 1-0 2-0 öne geçince maç bitene kadar defansta asla top çevirmedim. Çevirdiysemde o sırada çok baskı yemişimdir 1-2dk oyunu rahatlatmak için defans tarafında pas yapmışımdır.
    Uzun toptan 2gol attıysam sende yeme kardeşim ona göre defans yap.

Pes 2017 de orta kafa gol trendi var. O zaman orta da yapmayalım gol atamayalım.
    Adamın ilk 11inde +85 adamlar var yedekleri beyaz toptan çıkan çöp topçular diyosun bunu bizde biliyoruz 2-3 kere kay sakatla adamı beyaz toptan çıkan topçuyu oyuna almak zorunda kalsın...

Basit basit maddeler yazıp kendini o programı kullanmaya haklı göstermeye çalışıyorsun.
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynayabilmeye yeni başladım, aynı arkadaş bana da denk geldi. 1-0 öne geçtim (gamepad hala sıkıntılı olduğundan klavyeyle oynamaya çalışıyorum) oyunu durdurmaya başladı. 2-0 da lag falan oldu oyun geçersiz dedi gitti. İlk galibiyetimi kaçırdım onun yüzünden

Bir de soru sorayım, oyuncularımın en yükseği 76 sadece 2 tane en başta verdiği siyah toptan gelen adamlar var (Şansıma onların da 2si de bek Alaba ile Marcelo). Oyun kazanma yüzdem de çok değil şimdi ben nasıl oyuncu alabilirim yok mu bi yöntemi. Adamlar forvete koymuş Ronaldo Bale Abumeyang Cavani falan. Topu adama doğru atabilmeleri yeterli kesin karşı karşıya kalıyorlar. Benim forvetim topu yakalasa bile 55 tonluk tır dorsesi gibi dönene kadar maç bitiyor :D

Müsabaka kısmına girdiğimde çok zor rakip buluyor, uzun süre bekletiyor. Daha seri peş peşe oynayabileceğim bir menü seçeneği var mı acaba ? Teşekkür ederim şimdiden.

• BuzParmak kullanıcısına yanıt
    Rakip bulması uzun sürebiliyor. Ard arda rakip bulunamadı uyarısını bende alıyorum ama illaki buluyor.
    Başka menü seçeneği olduğunu düşünmüyorum müsabaka menüsü var ama aynı şeyi oradada yaşarsın diye düşünüyorum.
    Ayrıca bahsettiğiniz kişi benmiyim anlayamadım?
  • %20 indirimli aldik bakalim 75 tl kutulu myculub bulaşmayı hiç düşünmüyorum alırım bi takım girerim turnuvalara

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Bak birader birincisi lanlı lunlu konuşma adam gibi konuş. İkincisi iftira atma sen daha benim oyunda ki nickimi bilmiyorsun gelip benim hile yaptığımı söylüyorsun utanmaz iftiracı hileci konunun anasını ağlattın sayende herkes yenildiği maça bi kılıf uydurup maçı hükümsüz yapacak.
    Senin oyundan vs anlamadığın belli pes16da 2binden fazla maç yaptık diyorum adımız senin gibi hiçbir yere yazılmadı sen gelmiş altı üstü 100maç yapıyorsun bununda 40ında kaçıyorsun sonra car car bağırıyorsun.
    Lagin.ne demek olduğunu bilmiyorsun anlaşılan oyunu bilmediğinde açık şu pes16da ne kadar meşhur hileci varsa hepsi ile oynadık biz hepsininde hilesine şahit olduk reithchine veycell21 esterlanSilva çobanspor sivaslı ve daha bir çoğu ile karşılaştık senin gibi bebe değiliz oyunda. Sen bizim yaşadığımızın 10da birini yaşamadın oyunda neler gördük biz bu oyunda daha da görmeye devam ediyoruz.
    Adamlar lag yapıyor benim oyuncular sapıtıyor dedin bende sana laga karşı çözümü söyledim lag hilesi yapana karşı hersey müstehak. Sen gelmiş boşboş konuşuyorsun. Birşeyi nasıl yapıldığını bilmek ile onu yapmak zorunda değilsin.
    Görüldüğü gibi türk insanı vur diyince öldürüyor tabi arkadaş sürekli yenilen biri olunca böyle ilk fırsatta maçı hükümsüz yapmak kolayına geliyor.
    Bu oyunda hükümsüz yapma hilesinden en çok mağdur olan biziz bazen günde 8 10kişi maçı hükümsüz yapıyor bize karşı.
    Konunun anasını ağlattın zaten.

Lan lı konuşsam ne olacak konuşmasam ne olacak birader ?

quote:

100maç yapıyorsun bununda 40ında kaçıyorsun sonra car car bağırıyorsun.

İfitiracı diyorsun ama daha bir b*k bildiğin yok gelmiş sana düşüyor gibi yorum yapıyorsun. Boyunu yaşını aşan saçmalıklara girmezsen seninle muhatap olan olmaz.

BAK TEKRARLAYAYIM;

BANA İSTEDİĞİNİ YAZ BEN DAHA PROGRAMI BİLMİYORKEN SEN KULLANIYORDUN. HÜKÜMSÜZ YAP DİYEN SENDİN !

Demekki 100 maçın 40 ından HİLE YAPIYORSUN ! :D

Konunun anasını ağlatan sensin.

Yaptığın yoruma bir hele.

Diyorsun ki @v1gor denen adama; geçen sene de buna benzer bir nick vardı. Lan geçen sene benim bu seneki nickime benzer nick bile yoktu. Sırf @v1gor ''bu adam hile yapıyor'' dediğinde, SANKİ HİLE YAPMIYORMUŞSUN GİBİ göstermek için kalkıp yazdığını alıntılamışsın.

Yani maksat AMAN BEN DÜZGÜN ADAMIM HİLE YAPMAM. :DD

Birader sen programı biliyor ve kullanıyorsun değil mi ?

Hadi git ötede takıl bana bulaşma sakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: v1gor

Geçen sene bu hilecilerden ve yazdığın maddelerden bende bunalmıştım özel mesaj atıp programın adını sana sormuş olabilirim.
    Araştırdım kuracaktım beceremedim bir türlü çalıştırmayı vazgeçtim zaten.
    Ayrıca 1-0 2-0 öne geçince maç bitene kadar defansta asla top çevirmedim. Çevirdiysemde o sırada çok baskı yemişimdir 1-2dk oyunu rahatlatmak için defans tarafında pas yapmışımdır.
    Uzun toptan 2gol attıysam sende yeme kardeşim ona göre defans yap.

Pes 2017 de orta kafa gol trendi var. O zaman orta da yapmayalım gol atamayalım.
    Adamın ilk 11inde +85 adamlar var yedekleri beyaz toptan çıkan çöp topçular diyosun bunu bizde biliyoruz 2-3 kere kay sakatla adamı beyaz toptan çıkan topçuyu oyuna almak zorunda kalsın...

Basit basit maddeler yazıp kendini o programı kullanmaya haklı göstermeye çalışıyorsun.

Yav @v1gor. :DDD

Sana tek sözüm; azıcık delikanlı ol birader !

Bak delikanlı gibi çıktım karşınıza DOBRA OL BİRAZ :D

2-0 öne geçtin adamına top atıp bekliyorsun ben baskı yapınca kaleciye atıp bir daha bekliyorsun. Sonra baskı yapıyorum hooop bir uzun pas en boştaki adama bir dha bekliyorsun falan. :D

DELİKANLI GİBİ OYNARSAN SIKINTI OLMAZ :D

Bak ilk maçımızda delikanlı gibi oynadın o yüzden yenildin. :D

• quote:

Son sözüm myclubta 2binin üstünde maç yaptık adımız hiçbir yerde yazılmadı hele ki burada hiçbir arkadaş yazmadı.
    Tekrar söylüyorum size karşı bilinçli şekilde lag yapan maçı ağırlaştıran var ise macı kopartın. Ama alışkanlık edip @Alpay_Gun gibi her Yenildiğiniz maçı kopartın demiyorum milletin zamanını çalmayın
    Daha fazla uğraşmayacağım arkadaşın anlaması kısıtlı sanırım şurada milletle arada bir sohbet edip bir kaç taktik tüyo verecek idik arkadaşın sayesinde o da olmayacak artık. Kendi çalar kendi oynar artık.

Birader neden hala oyundaki adını yazmıyorsun ? :D

Sen ve senin gibiler GİZLİDEN TAKILIYOR. :D

Bilmiyor muyuz sanıyorsun ?

La ben daha hileyi bilmiyorken bana HÜKÜMSÜZ YAPMAYI ÖĞRETEN ADAMIN YAZDIKLARINA BAK HELE. :DDD

• Yav arkadaş nasıl zoruma gidiyor.

Bu vatandaş bana HİLECİ diyor ?

Adam en ince ayrıntısına kadar biliyor, ama ben hileciyim

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

• @v1gor sana bir şey daha diyeceğim gözümden kaçmış.

Demişsin ki;

quote:

Bu basit maddeleri haklı bulup özel mesajla beni doğrulamıştın ?

Bak resimde onayladığının yazısı var. :D

Ne oldu da şimdi kıvırıyorsun ?

Pro Evolution Soccer 2017 [PC ANA KONU]

EDİT: Haklı görmüş ve beni onaylayıp programı istemişsin. Ben de sana internet ortamında yükleyip vermişim.
    Ne gerek var ki şekilden şekile girmeye biraderim ?
    Kalkmış bana hile yaptı diye ağlıyorsun. Haklı gördüğün şeyleri başkasına yapmazsan sana kimse hile yapmaz sayın arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpay_Gun -- 7 Ekim 2016; 19:09:27 >

• hala bıd bıd ötüyorsun ne kalın anlama yetin var birader sana iyilik yapan insanlara acıyorum senin anlayışın kıt mı kardeşim? ben sana her yenildiğin her maçı hükümsüz mü yap dedim hileci seni.
    Lag yapanlara karşı haçı hükümsüz yapın dedim senin gibi bu sitedeki insanlara karşı hile yapmadım yapmamda.
    sana diyorum ki pes16da 2binden fazla myclub online maç yaptık ve 1 kere olsun adımız buraya yazılmadı anlayışın kıt mı senin? hile yapan adamın ismi heryerde çarşaf çarşaf yazar
    Bir programın nasıl kullanıldığını bilmekle onu herkese karşı uygulamak aynı mı senin kafana göre?
    Run time error hatası nasıl yapılıyor onu sorsan onu da anlatırdım sana bu forumda 50 kere anlatıldı run time error işi bu hemen git o hileyi yap milletten küfür ye anlamını taşımıyor.
    Arkadaştan özür dile bir daha hile yapma dostum tamam mı ben onları sana iyi niyetle lag yapan kişilere karşı anlattım senin işin şeytanlığında olduğunu nerden bilecektim?
    zaten pes senin gibi 400 puanda olupta yenileceği zaman kaçan oyuncu dolu demek hepsi senin gibiymiş onları daha iyi anlıyorum şimdi yok messi sağ ayakla gol attı bunu hazmedemem maçı kopartırım ben hileci isem herkes hileci
    senin anlamadığın yeri tekrar koyu harfle yazayımson 2 pes serisinde pes15 ve pes16da 4bine yakın maç yaptık ve 1 kez olsun adımız buraya yazılmadı senin gibi
    bu arada geçen sene ki meşhur hileci çobanspor sen değilsin değil mi?

• v1gor kullanıcısına yanıt
    kardeşim adamı nasıl yenmişsin acısı hala sürüyor atmadığı iftira felan kalmadı adamın. ben hileci isem herkes hileci diyor kendisi.d kendisine lag yapan hilecilere karşı maçı hükümsüz yapmayı anlattık diye başımıza gelmeyen kalmadı adamın noob player olduğunu her yenildiği maçı hükümsüz yaptığını yeni gördük.d maçın videosu varsa atta bi izleyelim
  • quote:

hala bıd bıd ötüyorsun ne kalın anlama yetin var birader sana iyilik yapan insanlara acıyorum senin anlayışın kıt mı kardeşim? ben sana her yenildiğin her maçı hükümsüz mü yap dedim hileci seni.
    Lag yapanlara karşı haçı hükümsüz yapın dedim senin gibi bu sitedeki insanlara karşı hile yapmadım yapmamda.
    sana diyorum ki pes16da 2binden fazla myclub online maç yaptık ve 1 kere olsun adımız buraya yazılmadı anlayışın kıt mı senin? hile yapan adamın ismi heryerde çarşaf çarşaf yazar
    Bir programın nasıl kullanıldığını bilmekle onu herkese karşı uygulamak aynı mı senin kafana göre?
    Run time error hatası nasıl yapılıyor onu sorsan onu da anlatırdım sana bu forumda 50 kere anlatıldı run time error işi bu hemen git o hileyi yap milletten küfür ye anlamını taşımıyor.
    Arkadaştan özür dile bir daha hile yapma dostum tamam mı ben onları sana iyi niyetle lag yapan kişilere karşı anlattım senin işin şeytanlığında olduğunu nerden bilecektim?
    zaten pes senin gibi 400 puanda olupta yenileceği zaman kaçan oyuncu dolu demek hepsi senin gibiymiş onları daha iyi anlıyorum şimdi yok messi sağ ayakla gol attı bunu hazmedemem maçı kopartırım ben hileci isem herkes hileci
    senin anlamadığın yeri tekrar koyu harfle yazayımson 2 pes serisinde pes15 ve pes16da 4bine yakın maç yaptık ve 1 kez olsun adımız buraya yazılmadı senin gibi
    bu arada geçen sene ki meşhur hileci çobanspor sen değilsin değil mi?

La iki lafından biri anlayışın kıt mı :D
    Kıt olmalı ki; sen beni anlamıyorsun. :D

Bir de ADIMIZI LEKELEYECEKSİN YA HANİ ?
    Kalkıp UTANMADAN geçen seneki hileci sen misin demiş.
    Lan zaten 9 ay evvel sen öğrettin bana HİLE YAPMAYI PİS HİLECİ SENİ. :D

BİR DE UTANMADAN @v1gor nickli arkadaştan destek beklemişsin. :D

Adam sana ne diye destek çıksın müdür ? Sen bana HİLE YAPMAYI ÖĞRETTİN ben de ona. :D

SEN BOŞ MUHABBET YAPMAYI BIRAK DA, NEDEN HALA OYUNDAKİ İSMİNİ YAZMIYORSUN ? :D

• Neymiş; oyunda LAG YAPANLARA YAP DEMİŞMİŞ. :D

Komik duruma düşürüyorsun kendini. :D

Resimler her şeyi anlatıyor sen rahat ol.. :D

SEN OYUNDAKİ İSMİNİ YAZ BAKAYIM BURAYA ? :DD

Neden yazmıyorsun yoksa hile yaptığın ortaya mı çıkar ? :DD
  • Şuna da yanıt vereyim;

quote:

Ben 2015 çıktıktan baya bir sonra öğrendim hileyi SAYENDE. :D

İsmin buraya yazılmaz çünkü gizli takılıyorsun. :D
    Benim nicklerim hep bellidir SİZ GİBİ SAKLAMAM. :D

Bu arada çobanspor dediğin adam sen de olabilirsin bilemem. Ben de 2016 da engelli çünkü. :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.