Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faul ve Pas sorununu halletmişlermi bari ?
  • Pas'ta sorun sorun yok ama Faule ne demeli
    Ya cidden çok merak ediyorum şu PES 6'yı ama hicbiryerde yok çarşıda
    Net desem 2 haftada indiremem
  • eskisi gibi we10 dan bir farkı yoksa faul olayını halletmişler ps2de we10 oynadım baya oyun eskisinden daha tat veriyor faullerin düzelmesi güzel olmuş
  • Hakikaten pasta ne sorun vardı ki?
  • grafikler hep aynı kaldıgı için bu tabiri kullandım ama grafikleri genede fifadan güzel.bu kadar tepki çekeceğimi bilmiyordum.herkes kullanıyoyordu bu cümleyi dedim bi kerede ben kullanayım. geri alıyorum lafımı
    quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Yuh çamura nasıl benzettin oyunu be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 26 Ekim 2006; 22:35:24 >
  • Olur böyle şeyler takma kafana

İndiren varmı oyunu netten?
  • Paslar duzeltilmis daha bir yavas ve gercekci olmus sutlar cok guzel oynadikca guzellersiyor pes serileri ben daha biraz once pes 5 te cok farkli bi pozisyonda gol attim;o yuzden bu kadar seviyorum bu oyunu
    I LOVE THIS GAME :D
  • şu an bu forumda oyunu oynayan olduğunu hiç zannetmiyorum
    olsa çoktan ssler gelirdi, zaten kim ilk önce ss atıcak diye millet birbirini yiyor
    oynadık diye sıkacağınıza ss atın da görelim oyunu
    lafla olmuyor bu işler
  • oyun iniyorda kardeşim internette bir sorun mu var. Bu ne yavaşlık. Rapid inanılmaz yavaş Yarın akşamdan önce bitiremem ben oyunu
  • sakin relaxx evet 1 kişi babayiğit biri ss eklesin allah aşkına
  • bu oyun sirf kalecilerin koseden topu tek elle cikarmasini gormek icin bile alinir gercekten bir numara olmus sahiden/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Hakikaten pasta ne sorun vardı ki?

İstediğin adama pas atmıyor bazen kafasına göre top yolluyor + Futbolcuların top hakimiyeti arttırılmalı bilardo gibi futbolcudan top sekmemeli oyuna yeni
    gözle görülür değişiklikler artık gelmeli yoksa fifadan bir farkı kalmıycak aynı tas aynı hamam
  • bi kaç gün içinde oyun oynayanlar hakkında fikirler düşer buralara
  • Yavaş olmasının nedeni herkesin yüklenmesi
  • Ben oyunu indirdim ama bu makineye kuramam

Yarın sabah butun ayrıntılar
    screenshotlar uzaktan goller efenimne söyleyeyim
    taçlar kornerler göğüste yumuşatmalar aşırtma goller hepsini yazarım.
    Oyunu bugun 8 sularında indirmeyi bitiridim ama kader işte beklicez yarına kadar.İnternet hızlı ama bilgisayar elvermiyor

• Lafla olmuyo işler ss atında görelim özellikle PES 5 deki aşırtmayı pes 4 teki kadar beğenmiyorum bari pes 6 da düzeltseler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum

quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Hakikaten pasta ne sorun vardı ki?

İstediğin adama pas atmıyor bazen kafasına göre top yolluyor + Futbolcuların top hakimiyeti arttırılmalı bilardo gibi futbolcudan top sekmemeli oyuna yeni
    gözle görülür değişiklikler artık gelmeli yoksa fifadan bir farkı kalmıycak aynı tas aynı hamam

kac aydir inceleme yapiosun Pes 6 uzerinde arkadasim millet daha kuramadi bile insanlarin sevkini kirmayalim

• @onuralexx

Boşverya onu söyleyen bi fifacıdır kesinYediremiyodur kendine
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Lafla olmuyo işler ss atında görelim özellikle PES 5 deki aşırtmayı pes 4 teki kadar beğenmiyorum bari pes 6 da düzeltseler

Duzeltmisler sai\nirim ben ps2 de oynadim topun altina girip hem pas vermek hem de asirtma atmak cok daha guzel tabi pc de oynamadian bunlari hissetmek olanaksiz.
  • alin arklar menu resmimiz geldi adamimin resmine bak be yakisir Adri sana

http://img53.imageshack.us/img53/8176/adszoi6.jpg

bugyboy kardesime cok tskler resim icin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.