Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten Harika Oyundan Bi kaç ss alabilirsek ii olur :)
  • Siz nasil buldunuz bilmiyorum ama daha kullanisli bi menu olmus kanimca
  • sonunda be yaw cıktı yok mu oyun içi ss
  • Daha önce görmüştüm tabikide kullanışlı We10 unda çok kullanışlı
  • Menü gerçekten hoş olmuş.
  • su menünün bi ss si olsada bizde baksak arkadaslar bi zahmet yaw
  • Super Iste Budur
    quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

PES6 PS2 VERSİYONUN DA Kİ YENİLİKLER...

1 : Kaleciler harika 2.müdahaleleri süper çok hızlılar ard arda 3 4 kere kurtarabiliyorlar Yapay zkası çok ii Saçma kurtarışlar yok Top sektirmiyorlar olması gerektiği kadar sektiriyor yani..Bence serinin en iyi Kaleci versiyonu Pes6 da..

2 : Oyunda top kontrolleri daha yumuşuk ..Çok hoş..Şutlar daha zor ..Oyuncuların güçleri arasındaki farklar daha belirgin Kötü şut çeken ile iyi çeen arasındaki fark gibi mesela..Birde çalımlar becerikliyseniz kolaylaşmış Ben 4 kişi arasından yürüyerek sıyrıldım mesela ama kolay değil çok zor Daha doğrusu beceriye bağlı işte..

3 : Oyun Biraz Zorlaşmış Özellikle yapay zeka müthiş 2 li 3 lü sıkıştırmalar alan daraltma filan kademe anlayışı filan harika..Oyunda yıldızlar kaldırılmış yerine Amatör beginner normal professionel gibi seçenekler var 6.cısı varmı bakmadım..

4 : Oyunda stad çimleri değişmiş gibi geldi bana We10 dan kötü olmuş bence..Bide Forma seçim ekranında mesela dizlikleri değiştiremiyoz neyse o yani..We 10 oynamaynlar için söyleyeyim taktik ekranı gelişmiş durumda..

5 : Oyunda haraketler daha kulanışlı We10 a göre Rakibi haraketle geçebilirsiniz..Ortalar filan daha güzel..Saçma şeyler olmuyor..Oyun çok haraketli çok zevkli ama kısır geçiyor Gerçek gbi yani ..Haa bide unutmadan Oyunun menüsü çok güzel olmuş Birde takım seçme ekranı değişse güzel olurdu bence ama neyse..

6 : Hakemler çok çok ii ikli mücadelere izin veriyolar ne zaman ki faul yaptığınzı hissederseniz o zaman veriyo hakem..Oyun çok akıcı ..

7 : Top fiziği mükemmle ulaşmış ve Oyunda Hakem ve Kaleciyle birlikte en çok güzelleşen şey olmuş bence..

Bunlar Pes6 Ps2 versiyonu hakkındaki Görüşlerim...Pc de de böyledir diye sanıyorum ..İyi oyunlar.

• arkadaşlar PES 6 ile çok merak ettiğim bir soru var, yanıtlayan ve ekran görüntüsü sunan arkadaş olursa çok sevinirim,,,

arkadaşlar PES 6 da en yüksek ve geniş kamera açısı ne kadar, Pes 5 gibi kısıtlı değildir umarım
  • bu ss hersey full olarak mı alınmıs
  • ben indirdim cafeye yükledim bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

su menünün bi ss si olsada bizde baksak arkadaslar bi zahmet yaw
    Koskaca link i görmüyon mu yaw

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]
  • sanirim oyle amam 1024 * 768 olmasi muhtemel peki benimde bi sorum olacak bu grafik programi var diya Pes 5 icin LODMIXER; iste bu program pes 6 icin de kullanilabilirmi
  • @onurlaexx
    Kullanılmaz...

@| Spooky |

arıştırıyorum bulursam koyarım link
  • gercekten sekil olmus adrianolu menü
  • laa ne cabuk indirdinizde kurdunuz be yaw... yoksa hepücügünüzde 2mb mi takılıor
  • Fifa dan sonra PES te cikti ne diyim pescilere hayerli olsun....Konu dun acilmis bugun 6 sayfa olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 26 Ekim 2006; 23:50:46 >
  • Eğer oyun PS2'deki WE10 gibi olursa (ki öyle olacak gibi gözüküyor), tek sorun kaleciler olacak. Kaleciler çok kolay gol yemelerinin yanında, çok fazla hata yapıyorlar. Belki gerçekçilik adına yapılmış olabilir, güzel düşünülmüş, ama oranı abartmışlar. Sıfırdan vurulan şutları kaleci içeri alıyordu PS2'de. Umarım bunda da olmaz.

Ama en önemlisi, aşırtma şutlar düzeltilmiş. PES4'te L1 + Şut'a basınca hep aşırtma vururdu, ama PES5'de (We9'da) %50 ihtimalle bunu yapıyordu. PS2'de WE10'da bunu tekrar eski haline getirmişler ve aşırtma çok daha rahat yapılabiliyor.
  • yatmadan size su kamera acisi nida koysam baska bisi istemiom
  • Kalecileri kendi gozumle gordum onlara Pes 6 da laf yok gercekten sizde yarin aksam oynayinca anlyacaksiniz farki.

Bu arada alin size lexx kardesinizden bide en genis kamera acisi pes 5 den daha iyi olmus diyebilirim ama resimdende anlasilmiyo ki yaf herkese iyi geceler

http://img238.imageshack.us/img238/7811/jjjjfn7.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: onuralexx

Kalecileri kendi gozumle gordum onlara Pes 6 da laf yok gercekten sizde yarin aksam oynayinca anlyacaksiniz farki.

Bu arada alin size lexx kardesinizden bide en genis kamera acisi pes 5 den daha iyi olmus diyebilirim ama resimdende anlasilmiyo ki yaf herkese iyi geceler

http://img238.imageshack.us/img238/7811/jjjjfn7.jpg

Teşekkürler hocam, sanki biraz daha fark etmiş ama yine de yeni bir getiri yok gibi

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

@| Spooky |

arıştırıyorum bulursam koyarım link

Canın saolsun onuralexx verdi, yine de teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.