Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paylaşımın için teşekkür ederim onuralexx.

Ancak şöyle bir durum var, asıl üyeliğin olan "lexx" şu an cezalı durumda ve forumda cezalar üyeliğe değil, kişiye veriliyor. Bu yüzden aldığın 2. üyeliği kapatmak durumundayım. Tekrar başka bir üyelik alırsan, asıl üyeliğin tamamen kapatılacaktır.
  • Boşver,önemli olan paylaşmak!
    O kadar mı oluyo en fazla yaw?Mağazadan satın alınan kameralar yokmu acaba
  • Yaw ne zaman düşer şu oyun piyasaya millet çatır çatır indiriyor. Gel de telekomu saygıyla anma şimdi
  • pes6da kaleciler şimdiye kadar ki en iyi kalecilermiş..birçok yorumda aynı şey yazıyor herhalde doğrudur
  • bu gece ss koyacam beyler 1 saat kaldı inmesine size R2 tuşuyla ilgili bi tyo şut çekmeden önce R2 ye basıp sağ analoğu aşağı yukarı oynatın daha sert şut çekiyor oynayanlar denesin veya yukarı aşağı da oalbilir denesinler işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkforce

Yaw ne zaman düşer şu oyun piyasaya millet çatır çatır indiriyor. Gel de telekomu saygıyla anma şimdi
    düşmüştür bile araştır sen.
  • 1:34
    şuanda extract yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 27 Ekim 2006; 1:35:22 >
  • şöle 1 ide bol bol oyun için ss koymadı yaa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

1:34
    şuanda extract yapıyorum

1:42
    oyunu kuruyorum
  • arkadaşlar kurulumda sorun var galiba install'a tıkladığım zama pc donuyor ve mecburen reset atmak zorunda kalıyorum.bikaç defa denedim hep aynı şey oldu
  • Böyle devam ederse yarın da oynayamayacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

arkadaşlar kurulumda sorun var galiba install'a tıkladığım zama pc donuyor ve mecburen reset atmak zorunda kalıyorum.bikaç defa denedim hep aynı şey oldu

Vallaha üzüldüm ya. Umarım benim da başıma gelmez. Ne yapsak acaba. Kurulum sanırım installshield sihirbazı üzerinden. Bu yüzden oyunun dosyalarıda açık değil

zalimtr ne oldu kurdun mu?

Raven Shield Bitmedi mi hala?

• %52,2... Saatlerdir nerdeyse hiç ilerlemedi.
  • arkaaşlar sorun çözüldü herhalde benim pc'den kaynaklı kurulum başladı şimdi
  • alın oyunun 1280 1024 detail high ss ler
    Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

yanlız bir problem var anlamadım tuşlar ayarlanmıyor gamepadi ve keybordu ayarlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimtürk -- 27 Ekim 2006; 2:14:56 >

• %19,9 679,20MB gönderme : 2kb indirme:91,4 kb 7h 52m

anca sabah oynarım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalimtr

alın oyunun 1280 1024 detail high ss ler

teşekkürler ve tebrikler

yalnız af ve aa açtın mı baya kötü grafikler..pes5de bile daha düzgündü hatlar
  • yaw gerçekten grafikler de bi numara yok...!!!
  • bunlarda benden yanlız menüsü bana çok karışık geldi birde lig seçeneğinde bir kaç tane ülke var,
    çözünürlük ayarlarını bile nereden değiştirildiğini bulamadım.bu yönlerden fifa'dan geri bence birde oynanabilirliğe bakalım.

• yaw ne bu oyun böyle grafikler aynı hatta daha kötü top fiziği iyide oyun çoook basitleşmiş çok basit goller atılıyor ayıptır benzetmesi fifa gibi olmuş yaa...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.