Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hava şartları nasıl? kar yağmur vs..
  • Anlamıyorsunuz
  • rezalet rezalet rezalet bu oyun başka lafa gerek yok

grafikler:50
    oynanabilirlik:100 (o kadar kolayki )
    kalecilerin yapay zekası hiçte denildiği gibi iyi değil dahada mallaşmışlar

hani fifada korneri bir yere atınc kafaya çıkar kesin gol atardık ya aynen bu pyundada var

KONAMİ

kimse beni fifacı sanmasın fifa pes 3 ü tanıdıktan sonra fifa almadım pes hastasıyım daha doğrusu hastasıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maz4646 -- 27 Ekim 2006; 10:25:29 >

• bu yıl ilk defa fifa alıp oynamadım ama bu sefer oynayacağım galiba. eskiden olumsuzlar fifadaydı şimdi pes e döndü
  • arkadaşlar maz46 nın dediği gibi oyun beklentilerin çok altında...top fiziği felan demişler geliştirmişler ama bu seferde rakibi çok rahat geçiiyorsunuz..grafikler kötü ama lod mixer le alakalı bir sorun sanırım..çünkü maç esnasında seyirciler resim gibi ama tekrarlarda hareket ediyorlar..oyun çok hızlı ..hepiniz bilirsiniz pes3 te bazı stadlarda oyun çok süratli oynanırdı..aynı onun gibi problemler var..bir oyuncuyu alıp hızlı bir şekilde ceza sahasına sokup şutla çok rahat gol atabiliyosunuz..böyle olunca taktikler vs..hikaye olacak..inanın şok oldum..oynanabilirliği yükseltelim derken oyunun kalitesini inanılmaz düşürmüşler..
    serbest vuruşlar uzun toplar üzerinde çalışmışlar hakikaten..+ olarak söyleyeceğim başka bişey de ayak içi vuruşları güzel..plaseyle uzaktan şut atabiliyorsunuz..oyuncuların özellikleri daha belirgin..messi nin sürati ve topu devamlı sol ayağına alması,pires'in plaseleri özellikle beckham ın dribblingleri gerçek gibi..uzun paslar etkili..birde bek oyuncuların atakalrda bindirmeleri çok etkili..ama ben birçok forumda okuduğum mücadeleyi,oyun kalitesini göremedim.

pes5 e grafik,müzik olarak hiç bir farklı birşey getirmemişler..zaten grafik olarak fazla uğraşmıyorlar oyunla..ama seyirci animasyonları artırılabilirdi..ben geçenlerde fifa worlcup 2006 oynamıştım..yani sadece 10 dakika dayanabildim ama seyirci animasyonuna bayılmıştım..ama pes hep aynı..menü yazı karakterlerni bile değiştirmek zorlarına gidiyo..fakat taktiklerde hızlı bir menü sayesinde uzun uzadıya uğraşmadan birçok çeşit varyasyon la maça başlayabiliyorsunuz..
    ama ben 1-0 mı 5-4 mü sorusuna her zaman 1-0 diye yanıtlayan defansif ve gerçekci futbolu seven biriyim.ve futbol oyyunlarında da hep bu gerçekçiliği arıyorum..ama sanki fifa2000 oynadım dün gece...çok süratli orta saha da mücadele bile olmadan halısaha maçı gibi topu çok rahat rakip sahaya taşıyorsunuz..en üst düzeydede oynamamıza rağmen..sanırım son eklediğim geniş patch li,bol stadlı pes5 e devam edecem.. evet bu oyun beklentimin çok altında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy_roddick -- 27 Ekim 2006; 10:42:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: andy_roddick

arkadaşlar maz46 nın dediği gibi oyun beklentilerin çok ötesinde...top fiziği felan demişler geliştirmişler ama bu seferde rakibi çok rahat geçiiyorsunuz..grafikler kötü ama lod mixer le alakalı bir sorun sanırım..çünkü maç esnasında seyirciler resim gibi ama tekrarlarda hareket ediyorlar..oyun çok hızlı ..hepiniz bilirsiniz pes3 te bazı stadlarda oyun çok süratli oynanırdı..aynı onun gibi problemler var..bir oyuncuyu alıp hızlı bir şekilde ceza sahasına sokup şutla çok rahat gol atabiliyosunuz..böyle olunca taktikler vs..hikaye olacak..inanın şok oldum..oynanabilirliği yükseltelim derken oyunun kalitesini inanılmaz düşürmüşler..
    serbest vuruşlar uzun toplar üzerinde çalışmışlar hakikaten..+ olarak söyleyeceğim başka bişey de ayak içi vuruşları güzel..plaseyle uzaktan şut atabiliyorsunuz..oyuncuların özellikleri daha belirgin..messi nin sürati ve topu devamlı sol ayağına alması,pires'in plaseleri özellikle beckham ın dribblingleri gerçek gibi..uzun paslar etkili..birde bek oyuncuların atakalrda bindirmeleri çok etkili..ama ben birçok forumda okuduğum mücadeleyi,oyun kalitesini göremedim.

ama ben 1-0 mı 5-4 mü sorusuna her zaman 1-0 diye yanıtlayan defansif ve gerçekci futbolu seven biriyim.ve futbol oyyunlarında da hep bu gerçekçiliği arıyorum..ama sanki fifa2000 oynadım dün gece...çok süratli orta saha da mücadele bile olmadan halısaha maçı gibi topu çok rahat rakip sahaya taşıyorsunuz..en üst düzeydede oynamamıza rağmen..sanırım son eklediğim geniş patch li,bol stadlı pes5 e devam edecem.. evet bu oyun beklentimin çok altında..

+1 aynen öyle mr roddick...

• Vallahi siz böyle konuşuyorsunuz , ben oyunu daha oynamadım ama , pesfan.com sitesinde oldukça iyi yorumlar da var oyun için. Ama sanırım kimse PES4 ü unutamamış
  • bence oyun gayet iyi 1600 1000 çözünürlükte oyun görüntüleri süper oluyo, ayrıca gol atma filan kolay demişler biz arkadaşlarla oynuyoruz gol atana kadar göbegim çatladı bilgisayara karşı bilemem belki onda kolaydır karşınızdaki adam gibi defans yapınca gol atmak o kadar kolay olmuyo hızlı ve teknik oyuncularla çalım atmak kolay henry'yi durdurmak zor oyuna girmeden önce ayarlanan taktikler baya etkili oluyo deli gibi atak veya kapalı defans oynayabilirsiniz kontraatak olayı süper olmuş kanatlardan bindirmeler güzel, pes5 de yön değiştirirken olan hantallık bunda yok salak gibi gereksiz yerde topun üstünden atlamalarda yok avantaj kuralı baya geliştirilmiş vede hakemler çok iyi faul fazla vermiyolar bence kötü yorum yapan arkadaşlar bilgisayara karşı oynayanlar karşılıklı oynayınca oyun gayet süper ve grafikler benim için önemsiz fifa grafigi bol veriyo gerisini koy veriyo... forever pes6

• yaa arkadaşlar hava şartları nasıl diye sorduk :) kar yağmur vs..
  • arkadaşlar şu kasma sorunu başka kimlerde var hani maç başlayacakken siyah ekran bekliyor birde maçta5-10 dk kasıyor
  • ben yağmurlu oynadım..oyuncular kayıyo ..o güzel omuş..kimisi düştü hiç müdahale yokken..ama yağmur efekti aynı pes5 gibi..kar denemedim...
  • her zamanki gibi bu oyunun tadı playstation da çıkar bence ps3 te yani
  • bir de serbest vuruşu çabuk başlatıp hemen yanındakiyle oynama seçeneği koymuşlar..
  • kendini atmada varmış sanırım.
  • oynayan arkadaşlarda şu problem var mı acaba?

settingslerden çözünürülüğü en yükseğe getirmemize rağmen oyun çok süratli..paslar çok hızlı atılıyo ..
  • Pes 5 i sildim daha güncel PES6 yı kurdum ...

faklar öle gözle görülür cinsten fazla değil fazla birşey bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir ...

oyun biraz daha kolay olmuş ve oynanabilirlik ve oyunun gerçekçiliği artmış ben sevdim sonuçta güncel ve göze hoş gözüküyor

seyirci biraz iyileşmiş ama beklentimin hala altında grafikler biraz daha düzenlenmiş artık suratlar donuk bakmıyor ve gözleri tepki veriyor sağa sola bakıyor oyuncular bunu sevdim

fifa 2007 yi kurdum ve sildim açar açmaz 15 tane gol atınca hiç keyf almadım ve yıllardı fifayı savunurum pesten daha kalite diye kesinlikle daha kalite ama şu PES teki gerçekçilik ve oyun oynanabilirlik ve verdiği keyif gerçekten fifada yok...!!!

ileriki yıllarda belki çekişme artacak o zaman fikirler nasıl değişecek bakalım görelim...

Sonuç olarak PES6 güncel bir PES5 olmuş

• Bu oyunun xbox360 da zevki çıkar grafikler pc nin çok üstünde..xbox360 daki oynanabilirlik hakkında bir bilgim yok ama..
  • yaa grafikler hayal kırıklıgı oldu pes5 ten hiç bi farkı yok yuh be biraz olsun geliştirselermiş bari
  • pes6 grafikler çok kötü değil ki grafik grafik diye bağıranlara bişey sorcam oyunun grafikleri iyi olupta oynanabilirliği rezil olsaydı oynarmıydınız yani grafik çok mu önemli aldığınıx zevke bakın grafiğe değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedel -- 27 Ekim 2006; 12:54:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: souldarkorn

yaa grafikler hayal kırıklıgı oldu pes5 ten hiç bi farkı yok yuh be biraz olsun geliştirselermiş bari

ya cahil cahil konuşmayın bu oyun ps2ye de çıkıyor aynı zamanda..ps2 kaç senelik alet bu grafikleri kaldıramıyor takılıyor donuyor vs..daha grafik geliştirilmesi imkansız anca yeni platforma çıkınca grafikler gelişecek bunu böyle kabul edin

grafik için oyun oynuyosanız bence gene tercihiniz pes olmalı fifa2007 yükledim oynadım 4-5 maç bence grafikleri felaket pes5in lodmixerleri aa afli grafikleri çok süperdi pes6ya da böyle şeyler çıkacak ne de olsa..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.