Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytek

kendini yere atma varmı?

bundan sonra da kendini yere atana sarı kart var mı diye soracaklar mı acep
  • pes 3 e cok benzettim ben oyunu goller falan ayni pes 3 teki gibi
  • Ya sınır oldum bısey soyleyemek ıstıyorum ...

Ne beklıyodunuz kı yanı bu kadar camur atıyorsunuz bu oyuna oyunun demosu bıle cıkmamıstı.Eğer siz ( yani çamur atan arkadaşlar ) gerçek Pes takipçisi olsaydınız zaten şu an bu önünüze gelen oyuna çok şaşırmazdınız.Yaw sizi anlayamıyorum bana Fifayıda örnek gösteremiyorsunuz,""yoqq iste fifa nın seviyesine düşmedi tabiki ama grafik yoq,pas hızlı bla bla bla bla ""saçma sapan laflar yapıyorsunuz.

Elinizdeki mevcut imkanların hepsi bu daha neyi konusuyorsunuz...
    Peki siz ne istediğinizi gerçekten biliyormusunuz
  • grafik isteyenleri burdan kınıyorum.neyinize yetmiyo anlamadım ki.isteseler yapabilirlerdi grafikleri kaymak gibi ama ozaman oyunun alıcısı ve oynacısı az olacaktı . herkeste p4 - 256 ekran kartı yok malesef burdan konamiyi tebrik ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maz4646

alın size süper zeki kaleciler....

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

SANADA BİR İKİ LAFIM OLACAK.ÇOK ÜZÜLDÜM GERÇEKTEN YAZILANLARIN HEPSİNİ OKUDUM.

MAZ4646 KARDEŞİM; SEN GİDİP KALECİNİN KARSISINDA "FEYK" HAREKETİ YAPMIŞSIN VE SONRA OYUNCUNLA SOLA DÖNMÜŞSÜN BUNLAR 1 SANİYE İÇİNDE GELİŞEN OLAYLAR NEYİNİ BEGENMEDİN NE HAKKIN VAR DAHA BİR MAÇ YAPIP BIZIM BÜTÜN SEVKİMİZİ KACIRMAYA.

DAHA GERÇEKÇİ NE İSTİYORSUN

ADI ÜSTÜNDE OYUN BE KARDEŞİM BU TADINI ÇIKARIN .

• quote:

Ne olmuş yatırırsan heralde ters tarafa gitcek yatırıp koşduğunda bu görüntüyü her zaman alabilirsin... Gerçek kaleci olmasını bekliyordun.

• yaw bu olumsuzun msj atanların % 90 nı ya fifacı yada oyundan anlamıyor
    çünkü gerçek pes taraftarı bu sene karşısına nasıl bi oyun geleceğini biliyordur zaten.
    Biz buna şükü diyoruz töbe töbe yaw
  • oyun kolay olmuş diyen vatandaş hangi zorlukta oynuyor acaba..benim diğer forumlarda okuduğum cpu son zorlukta resmen eziyormuş 3lü 4lü pres yapıyormuş vs vs..

ayrıca o resmin koyma nedeni ne anlamadım..öyle ss alıp oyun kötüleyeceksen milyon tane resim bulursun..herkes amacını gösteriyor işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

oyun kolay olmuş diyen vatandaş hangi zorlukta oynuyor acaba..benim diğer forumlarda okuduğum cpu son zorlukta resmen eziyormuş 3lü 4lü pres yapıyormuş vs vs..

ayrıca o resmin koyma nedeni ne anlamadım..öyle ss alıp oyun kötüleyeceksen milyon tane resim bulursun..herkes amacını gösteriyor işte..

yaw bunlar 3-4 tane kendını bılmez fifacı okuduklarıma inanamadım hemen uye oldum

lutfen oyunun kurulum problemlerınden bahsedın bu tarz yorumlar için çok erken

• quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Ne olmuş yatırırsan heralde ters tarafa gitcek yatırıp koşduğunda bu görüntüyü her zaman alabilirsin... Gerçek kaleci olmasını bekliyordun.

birincisi ben burda kaleciydim kontra yiyince çıkardım kaleciyi önüne adam fake felan atmadı taa ne zaman yönünü değiştirdi kaleci de üstüne koşacağına salak gibi ter köşeye atladı...

birde zır zır zırlamayın yok fifacı yok bilmemneci diye şevkimizi kaçırıyor diyen arkadaşar kavga istiyorlar galiba forumda git okuma tek başına oyna oyunu...

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

oyun kolay olmuş diyen vatandaş hangi zorlukta oynuyor acaba..benim diğer forumlarda okuduğum cpu son zorlukta resmen eziyormuş 3lü 4lü pres yapıyormuş vs vs..

Yok hoca kolay filan değil ben WE10 da İngiltereyle Brezilyayı 9-0 yeniyordum..Şimdi En fazla 2,3 fark atabiliyorum en fazla o da zar zor..
  • quote:

quote:

quote:

birincisi ben burda kaleciydim kontra yiyince çıkardım kaleciyi önüne adam fake felan atmadı taa ne zaman yönünü değiştirdi kaleci de üstüne koşacağına salak gibi ter köşeye atladı...

birde zır zır zırlamayın yok fifacı yok bilmemneci diye şevkimizi kaçırıyor diyen arkadaşar kavga istiyorlar galiba forumda git okuma tek başına oyna oyunu...

Sen önce gitde Kaleciyi kullanmayı öğren manuel olarak sonra aç armut gibi açarsankaleciyi heralde adam sağ ve sol yaptığında ters tarafa gitmiş olacak Kendinde kontrol edebiliyosun kaleciyi..! Bilip bilmeden konuşma Beğenmiyosun ne topce gir ne oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 27 Ekim 2006; 15:08:10 >

• ya arkadaslar ben gecen sene bu eleştiri laflarını cok duymustum millet böyle acımasızca eleştiriyordu oyunu yok bilmem zırt pırt faul veriliyor ne biçim hakem bilmem ne diye sona millet baktı ondan daha iyi bir oyun yok oynadıkça oyuna aışmaya başladı sonra da oyunu sevmeye başladı .bence birden böyle eleştirmek yanlış olur oyunu tam olarak çözmek için herkes bence 1 hafta oynamalı en az sonra yorum yapmalı .bakın oyun süper iyi demiyorum eleştirenler biraz daha oyunu oynasınlar sonra yapsınlar eleştirilerini beğendikleri yönleri de yazsınlar biraz sonucta bu oyun oynanabilirlik bakımından fifa dan daha iyi bir oyun grafik olarak ise seneye her iki oyunda pc ye next generation olarak çıkacak bence .Çünkü bu külüstür grafik motoruyla u iş gitmez yani pc oyuncularını kaybederler bence herkese bol oyunlu günler

• quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

ya arkadaslar ben gecen sene bu eleştiri laflarını cok duymustum millet böyle acımasızca eleştiriyordu oyunu yok bilmem zırt pırt faul veriliyor ne biçim hakem bilmem ne diye sona millet baktı ondan daha iyi bir oyun yok oynadıkça oyuna aışmaya başladı sonra da oyunu sevmeye başladı .bence birden böyle eleştirmek yanlış olur oyunu tam olarak çözmek için herkes bence 1 hafta oynamalı en az sonra yorum yapmalı .bakın oyun süper iyi demiyorum eleştirenler biraz daha oyunu oynasınlar sonra yapsınlar eleştirilerini beğendikleri yönleri de yazsınlar biraz sonucta bu oyun oynanabilirlik bakımından fifa dan daha iyi bir oyun grafik olarak ise seneye her iki oyunda pc ye next generation olarak çıkacak bence .Çünkü bu külüstür grafik motoruyla u iş gitmez yani pc oyuncularını kaybederler bence herkese bol oyunlu günler

+100000000000

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen önce gitde Kaleciyi kullanmayı öğren manuel olarak sonra aç armut gibi açarsankaleciyi heralde adam sağ ve sol yaptığında ters tarafa gitmiş olacak Kendinde kontrol edebiliyosun kaleciyi..! Bilip bilmeden konuşma Beğenmiyosun ne topce gir ne oyuna

senin pes serisinde yediğin gol kadar benim yaptığım kalecilik var be ne alakası var yçn tuşlarına bile basmadım salak kendini attı kaleciye bira manuel kullan istersen sende görürsün ne salak harektler yapıyorlar çok bilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maz4646 -- 27 Ekim 2006; 15:31:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: savkar

grafik isteyenleri burdan kınıyorum.neyinize yetmiyo anlamadım ki.isteseler yapabilirlerdi grafikleri kaymak gibi ama ozaman oyunun alıcısı ve oynacısı az olacaktı . herkeste p4 - 256 ekran kartı yok malesef burdan konamiyi tebrik ediyorum.

Evet sana katılıyorum. Benim arkadaşım P3 800,384 Ram ve FX5200 ile PES3 ü falan oynadı, sonra sadece ekran kartını ATI 9550 GE yaptı, PES 4 ü ve PES 5 i de çok güzel oynadı. Şimdi büyük ihtimalle bunu da oynayacak. O yüzden sevinçli mesela, şimdi tek oyun için sistem mi alacak yeni, ya da PS2. Bence kitlelere yaymak açısından, Konami doğru yaptı ve ayrıca benb grafiklerini çok beğeniyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Valla bana PES'in grafikleri hep daha güzel, oyun içindeki hareketler hep daha estetik ve yumuşak gelmiştir Fifa'dan. Fifa da adamlar odun gibiydi , sanki jilet atmışlar yüzlerine

+ 100000...!!!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin pes serisinde yediğin gol kadar benim yaptığım kalecilik var be ne alakası var yçn tuşlarına bile basmadım salak kendini attı kaleciye bira manuel kullan istersen sende görürsün ne salak harektler yapıyorlar çok bilmiş...

Kardeşim bu olaylar bizde olmuyor olmuyor olmuyorr 1 Haftadır oynuyorum nerdeyse 1 tane hata görmedim Kaleciyle ilgili..Ama sen gelip oyunu oynamayanların SS atıp Kalecxiler çok kötü diye şevkini kırarsan O zaman cevabını alırsın merak etme..Ama şunu söylerim Bu hatalar bizde olmuyor da sende oluyorsa O zaman Oyunda değil sende sorun var

• bir haftadır nasıl oynuyorsun pc versiyonunu

ben oyunu pc versiyonundan bahsediyorum ps2 den xboxtan banane
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.