Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu kurdum şu an itibariyle çok fazla oynayamadım yok kaleciymiş yok grafikmiş yok şuymuş buymuş bunları geçelim bence daha 2 maç yapıpta buraya yorum yapmayalım

bence oyun beklentilerin yüzde yüzünü karşılamasada yüzde yetmişini karşılıyor gerçekten güzle olmuş bence biraz daha oynayıp görmek lazım arkadaşlar
  • melankolik arkadaşım..bu sayfa oyunu tartışmak için açılmamış mı? oyun hakkında yorum yapıyoruz altı üstü..yaş ortalamanızı bilmiyorum ama genelde liseli arkadaşlar sanırım..bu altı üstü bi oyun eleştirilmez değil..yok efendim en iyisi bu ..bundan daha iyisi yok diye kabullenirseniz..konami firması da ne de olsa herkes memnun diye pes5 i azcık güncelleyip pazara sunar..sonra pes 2007 ye milleti meraklandırıp ordan da vurur. milete..rekabet kaliteyi getirir ama rekabet edilecek firma da olmadığı için onları tek gaza geitrip daha kalitesini yapmaya yönlendirecek eleştiriler olacak tabiki..

maz46 arkadaşım kaleciyle alakalı bir fasoyu yakalamış sunmuş..sen kalecilerin çok iyi olduğunu savunuyosan bunu gerekçeleriyle yaz bizde bu sayede ikna olalım ..tabi bu futbol bilgisi de gerektirir...dikkat ettiğim eleştirilerde bazı kişilerin çocukca yorumlar yapıp oyunda eksiklikleri söyleyenleri "fifacı" ilan etmesi..yok pesi yeni oynamışız güya ..bilmem ne..biraz duygusallıktan uzaklaşıp akıllı yorumlar yapın..

• mazda kardesım;melankolık arkadasım ps2de oynamıstır ps2 dekıyle pc arasında 0 fark var onu demek ıstıyor.Senın dunyaadan haberın yoq be hacım.

Not:(melankoliğin akrabası değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braShıre -- 27 Ekim 2006; 16:11:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: andy_roddick

melankolik arkadaşım..bu sayfa oyunu tartışmak için açılmamış mı? oyun hakkında yorum yapıyoruz altı üstü..yaş ortalamanızı bilmiyorum ama genelde liseli arkadaşlar sanırım..bu altı üstü bi oyun eleştirilmez değil..yok efendim en iyisi bu ..bundan daha iyisi yok diye kabullenirseniz..konami firması da ne de olsa herkes memnun diye pes5 i azcık güncelleyip pazara sunar..sonra pes 2007 ye milleti meraklandırıp ordan da vurur. milete..rekabet kaliteyi getirir ama rekabet edilecek firma da olmadığı için onları tek gaza geitrip daha kalitesini yapmaya yönlendirecek eleştiriler olacak tabiki..

maz46 arkadaşım kaleciyle alakalı bir fasoyu yakalamış sunmuş..sen kalecilerin çok iyi olduğunu savunuyosan bunu gerekçeleriyle yaz bizde bu sayede ikna olalım ..tabi bu futbol bilgisi de gerektirir...dikkat ettiğim eleştirilerde bazı kişilerin çocukca yorumlar yapıp oyunda eksiklikleri söyleyenleri "fifacı" ilan etmesi..yok pesi yeni oynamışız güya ..bilmem ne..biraz duygusallıktan uzaklaşıp akıllı yorumlar yapın..

yaw bılader sen ne dıyosun ne lısesı ben 23 yasında bır turk gencıyım he ayrıca yasla lıseyle ne alakası var onuda anlamadım.
    sunuda soylemek ıstıyorum senı benı kım takıyo kardesım konamıye sesını duyurmakmıs hey allahım yaw adamlar bızı onemseseler oyuna turkçe dılınıde koyarlar ne kasıyosunuz ılk gunden dıyorum yanı.
    geçsın hele 1-2 hafta sonra anlatın derdınızı

• vizyonu geniş kardeşim..altı üstü buraya yazacağın maili konaminin forumuna yolluyacan...işte bu kadar basit..herkes belli bir karara varsın dediğin gibi 1-2 hafta oynasın..görelim..
  • Oyunun PC versiyonu ile PS2 versiyonu arasında Geçen serilerde bi fark olamdığını göre (Grafik hariç) bu seridede gayet doğal bi şekilde kıyaslayabiliriz sanıyorum..

1 : Kaleciler Her topu sektirmiyor..!

2 : Oyuncu özelliklerinin belirginleşmesiyle Kaleciler sadece çok ii şut gücü olan futbolculardan uzaktan gol yiyor .

3 : Kalecilerin 2.ci hamleleri çok hızlı mesela Şut çektiniz top döndü hemen topa koşuyo beklemiyor Açı daralyıor sonra bi daha kurtaıyor ben bu şekilde Üç Dört defa şut çıkarmışlığım oldu ard arda..

4 : Oyuncu tek eliylede Kurtarabiliyor Şutları bazen ..Daha çok şuta göre..

5 : Kurtarışlar baya değiştirilmişş Daha gerçekçi olmuş Ve Saçma Saçma mesela direğe çarpma gibi şeylere hiç rastlamadım..

Bu kadar özellik saydık Yalan mı söylüyoruzz Gördüğümüzü sölüyoruz heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 27 Ekim 2006; 16:18:41 >

• şahsen ben eleştirmek yerine, KONAMI'ye teşekkür etmek istiyorum.. KONAMI sayesinde bilgisayarda futbol oynama keyfini %100 yaşıyorum.. pes5 çıkınca pes4'ü silmiştim.. şimdi de pes6'yı yükleyince pes5'i silecem ve ne olursa olsun pes6 'ya alışmaya çalışacam.. kimin ne düşündüğü de zerre umrumda değil, bu oyunu kimseye beğendirmeye çalışmak gibi niyetim de yok..

kısacası; işi bilen oynar keyif alır, beceremeyenler olmamış der çamur atar
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Oyunun PC versiyonu ile PS2 versiyonu arasında Geçen serilerde bi fark olamdığını göre (Grafik hariç) bu seridede gayet doğal bi şekilde kıyaslayabiliriz sanıyorum..

2 : Oyuncu özelliklerinin belirginleşmesiyle Kaleciler sadece çok ii şut gücü olan futbolculardan uzaktan gol yiyor .

3 : Kalecilerin 2.ci hamleleri çok hızlı mesela Şut çektiniz top döndü hemen topa koşuyo beklemiyor Açı daralyıor sonra bi daha kurtaıyor ben bu şekilde Üç Dört defa şut çıkarmışlığım oldu ard arda..

5 : Kurtarışlar baya değiştirilmişş Daha gerçekçi olmuş Ve Saçma Saçma mesela direğe çarpma gibi şeylere hiç rastlamadım..

benim gördüğüm bir yenilik de topu tuttuktan sonra eğer cezasahasının dışına doğru çıkacak olursa topu elinden bırakıyor..eski oyunda sanki çizgide duvar gibi kaleci dışarı çıkmıyordu..aynı şey kale çizgisi için de geçerli kaleci topla beraber içeri girebiliyor eskiden yapışıyordu çizgiye sanki

• Pekı artık ıstanbulun heryerıne ulasmısmıdır oyun acaba
  • Anlatılanlara göre oyun PS2 dekinin aynısı. Uzun süredir PS2'de oynuyordum ve "PC için çıkacak olan PES6, Playstation2'deki gibi olsun yeter" diyordum. Bu yüzden sanırım benim beklentimi %100 karşılayacak.

Belki kaleciler için biraz sorun yaşayabilirsiniz, PES5'e göre daha koaly gol yiyorlar. İlk 5 maç yaptığımda ben de böyle düşünmüştüm. Ancak unutmayın, PES6'da defansın önemi 10 kat artmış durumda. Eskiden "forvetim iyi olsun, her halükarda defans yaparım" mantığı artık işlemiyor. Çok sağlam defans yapıp, topun kaleciye ulaşmamasını sağlamalısınız.

Grafikler bence yeterlidir (ki benim normalde grafik delisi olduğumu bilen bilir).

Animasyonlar ise çok gelişmiş. Topun adama olan uzaklığına ve yerden yüksekliğine göre ayarlanmış sayısız animasyon var ve bunlar çok akıcı şekilde gerçekleşiyor. Mesela şut çekiyorsunuz, kaleci yere yatıp çeliyor, dönen top yakındaki başka bir adamın bel hizasına doğru geliyor ve adam eğilip kafa ile vuruş yapıyor, kaleci daha yerden kalkmadan o topa doğru yönelip kurtarmaya çalışıyor. Bunu akıcı bir şekilde ve hatasız yapmaları bile yeterli bence.

Şutlar ve paslar daha düzgün haldeydi. Ayak içi ile yapılan plaseler de ayrı bir hava katmış. Havadan yapılan ara paslar artık daha yüksekten gidiyor. İlk başta alışması zor olabilyor ama yeri geldiği zaman kullanmayı öğrenince sorun ortadan kalkıyor.

Kısaca oyunda 4-5 maç yapıp olumsuz yorum yapan arkadaşların, daha sonradan oyunu çok seveceğine inanıyorum.

• Ya arkadaşlar bu tiribünlerin hali nedir böyle ?
  • quote:

Oyunun PC versiyonu ile PS2 versiyonu arasında Geçen serilerde bi fark olamdığını göre (Grafik hariç) bu seridede gayet doğal bi şekilde kıyaslayabiliriz sanıyorum..

Sanırım aynı anda yazdık bu yazıları. Dediklerinin tamamına katılıyorum.

• arkadaşlar öncelikle belirteyim ben özellikle fifa'cı değilim ama pesi daha önce hiç oynamadım daha önceleri forumda çok övüldüğü için merak edip indirdim.bende grafiğin herşey olmadığına kesinlikle katılıyorum ama
    oynanabilrlikte herşey demek değil.mesela modlar,lig seçeneğinde 2-3 tane ülke var.kupa seçeneğinde türkiyeyi seçiyorsun oyuncu isimleri sallama,fifadaki gibi bir menajer modu fena olmazdı veya varda ben bulamadım.menüsü bence çok karışık,settings'den hiç birşeyi değiştiremiyorsun,oyunun kurulu olduğu dizindeki settings'i çalıştırıyorsun ama oda ayrı bir bilmece.tuşların karşılığında hangi hareket olduğu yazacağı yerde düğme1,düğme2 gibi yazılar var.butonu işaretliyorsun bir tuşa basın diyor zaten ben hangi tuşa basınca hangi hareketi yapacağını bilsem değiştirme gereği duymam.
    hatta bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    örnek

• quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

benim gördüğüm bir yenilik de topu tuttuktan sonra eğer cezasahasının dışına doğru çıkacak olursa topu elinden bırakıyor..eski oyunda sanki çizgide duvar gibi kaleci dışarı çıkmıyordu..aynı şey kale çizgisi için de geçerli kaleci topla beraber içeri girebiliyor eskiden yapışıyordu çizgiye sanki

Aa bak buna dikkat etmemişim söylediğin iyi oldu bakarım şimdi.. Birde Oyuncularla Kaleciye Pres yapma çok ii bence en azından kaleci topu kullananana kadar o yana bu yana gidiyosun önüne geçiyosun kalecinin filan güzel yav

• @The Great, sanırım o SS Xbox360 versiyonundan alınma. Ama neden bu kadar kötü, ben de anlayamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga248

arkadaşlar öncelikle belirteyim ben özellikle fifa'cı değilim ama pesi daha önce hiç oynamadım daha önceleri forumda çok övüldüğü için merak edip indirdim.bende grafiğin herşey olmadığına kesinlikle katılıyorum ama
    oynanabilrlikte herşey demek değil.mesela modlar,lig seçeneğinde 2-3 tane ülke var.kupa seçeneğinde türkiyeyi seçiyorsun oyuncu isimleri sallama,fifadaki gibi bir menajer modu fena olmazdı veya varda ben bulamadım.menüsü bence çok karışık,settings'den hiç birşeyi değiştiremiyorsun,oyunun kurulu olduğu dizindeki settings'i çalıştırıyorsun ama oda ayrı bir bilmece.tuşların karşılığında hangi hareket olduğu yazacağı yerde düğme1,düğme2 gibi yazılar var.butonu işaretliyorsun bir tuşa basın diyor zaten ben hangi tuşa basınca hangi hareketi yapacağını bilsem değiştirme gereği duymam.
    hatta bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    örnek

tecrübeli pesciler için yapılmış orası..ps2den tuşlara alıştığını düşünerek yapmışlar yani..yeni oynuyosan gerçekten zorlar seni

• Sistem gereksinimleri nedir bu oyunun?Kimse bahsetmemiş.Resimlere bakınca fazla bir sistem istemiyormuş gibi duruyor.
  • @tolga248, o tuş dizilimini klavye için kullanacak ise, oradaki şekle göre ayarlamanı tavsiye ederim. Yani;

Üçgen: W
    Kare: S
    X: A
    Daire: D
    L1: Q
    L2: Z
    R1: E
    R2: C

gibi. Sonra oyun içinden hangi tuş ile hangi hareketi yapacağını ayarlayabiliyorsun Button Configuration'dan.
  • Musakka sen orjinal mi aldın yoksa netten mi çektin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@The Great, sanırım o SS Xbox360 versiyonundan alınma. Ama neden bu kadar kötü, ben de anlayamadım

360 versiyonunda sanırım tribünler 3D idi. O nedenle 2 boyutlu olanlardan yakın çekimde daha detaysız görünüyor olabilir. Bu kadar kötü olacaksa 3D tribünlere uzun bir süre daha geçmesin Konami... Şunların hallerine bak yaa, yazık

@maz4646, ne güzel seyrinde gidiyordu konu yahu. Bir konunun da içine etmeyin yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 27 Ekim 2006; 16:51:04 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.