Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadaslar oyunun calıstırılması hakkında bana biri yardımcı olabilir mi acilen ne olur !!!msn: tahirozgun87@hotmail.com
  • Cumartesi Yani yarın çarşıda bulabilirmiyim oyunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bir de evelden hakem foulu avantaja bıraktığı zaman ekranın üstünde uyarı veriyordu, rakip pozisyonun devamına göre işine gelirse topa değip değmemek arasında bir seçim yapıp avantajı kendi takımımıza geçirebiliyordu. Artık bu işaret çıkmadığı için hakemin avantaja verip vermediğini anlayamıyoruz.

Hoca dikkat etmemişsin galiba hakem eliyle oyunu felan devam ettiriyor bilmiyorum belkide gördün işaret daha cazip geldi hangisi.? Bence çok gerçekçi hakem İki elini yere doğru açarak devam edin diyo avantajlarda

pes5'de en çok hoşuma giden şeylerden birisi de buydu, hakem düdük çaldığı zaman hemen gözlerim hakeme kayardı, koluyla hangi tarafı işaret ettiğine bakardım, aynen gerçek hakem gibiydi..

fifa2007'de ise orta hakem ile yan hakemler sadece ileri geri koşturuyorlar ama oyuna katkıları sıfır, yani ofsayt oluyor yan hakem hiç bozmuyor duruşunu, orta hakemin düdüğünü duyuyorsunuz ama orta hakemde sizinle birlikte merak içinde bekliyor acaba oyuna hangi taraf başlayacak diye bakıyor

• ilk mac cok agir geldi ama asagi yukari 10 mac yaptim su anda kombinasyonlar falan sevmeye basladim tek gicik oldugum her macta 5 10 sari kart yiyorum. onun haricinde pes 5 ten eksigi yok. ayricada cok zor olmus yildiz sistemi yok ama simdilik 3. zorlukta oynuyorum. 5 icnci zorlukta cok pres yapiyorlar. grafiklerdide ben begeniyoru. daha fazlas zaten kasar. oyuncularin saclarini suratlarinia dikkat ederseniz ne kadar dedaylli calisma oldugu belli olur. fifa da sahalar cok karanlik geliyor ve bütün futbolcular masallah manken yüzleri pürüssüz. konami ise türk futbolcularin yüzlerini bile yapmis. grafiklerde oyuncu duruslari flan cok gercekci.
  • beğendiniz mi oyunu dostlar...
  • Alışkanlık oldu bende de bende bakıyorum arasıra ekranda olmuyor hakem uzun top olunca deli oluyorum görmeyince
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidolgoo

beğendiniz mi oyunu dostlar...
    oynamak nasip olmadı
  • pes 6 daki yenilikler nelerdir? en çok hoşunuza giden özellikleR?
  • Bana göre Oyuncular için süper detaylar içermesi ve oyunun fiziği
  • ankarada oyunu alan yokmu
  • Ya ne Fifacı ne de Pesciyim ikisini de oynarım, pes5i çok ağırlıkta oynadım. Ne yalan söyleyelim Pes 6'nın 5'e oranla çok fazla bir gelir yanını göremedim, Bundes Liga yok, lisanslı takımlar daha fazla gibi.. Gs lisanslı Fb Bjk lisanssız, son transferler eksik, kimin kim olduğu hiç belli değil.
    Lisanslı hakem formaları güzel olmuş, spiker yine berbat. Fifa spiker konusunda hep başarılıydı, hala başarılı Konami bu sorununu ne zaman çözebilecek kim bilir.
    Daha 1 maç yaptım Fifa 07 gözümde şu anlık (!) daha iyi, iyi oyunlar :).
  • Fifa ve Pes i karşılaştırmaktan ne zaman vazgeçiceksiniz?
    İkisi farklı firmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 27 Ekim 2006; 19:39:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Fifa ve Pes i karşılaştırmaktan ne zaman vazgeçiceksiniz?
    İkisi farklı firmalar

aynı ya da farklı firma olması karşılaştırmayı engelleyici bir faktör mü ?
    aynı sektörde ezeli rakipler, tabii ki karşılaştıracaz niye karşılaştırmayalım yanlışımız nerede?
  • arkadaşlar ne zmandır giremiodum hayırlı olsun çıkmış pcye ama bana ps2 lazım onu alcam fiyatı ne kadar bilen warmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: die for you

arkadaşlar ne zmandır giremiodum hayırlı olsun çıkmış pcye ama bana ps2 lazım onu alcam fiyatı ne kadar bilen warmı?

http://www.sendit.com/game/list/pro_evo6

bu adresteki fiyatı 75 YTL civarı kargo dahil

• quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bir de evelden hakem foulu avantaja bıraktığı zaman ekranın üstünde uyarı veriyordu, rakip pozisyonun devamına göre işine gelirse topa değip değmemek arasında bir seçim yapıp avantajı kendi takımımıza geçirebiliyordu. Artık bu işaret çıkmadığı için hakemin avantaja verip vermediğini anlayamıyoruz.

Hoca dikkat etmemişsin galiba hakem eliyle oyunu felan devam ettiriyor bilmiyorum belkide gördün işaret daha cazip geldi hangisi.? Bence çok gerçekçi hakem İki elini yere doğru açarak devam edin diyo avantajlarda

Benim bahsettiğim, ekranın üstünde çıkan sarı işaret. Evet, hakemin ayırca iki eli ile topu gösterip devam ettirmesi de ayrı bir güzellik.

• Evet Şimdi o kadar iyi özellik saydık Birde kötü özellik sayalım Zaten Arkdaşda söylemiş ..SPİKER BERBAT
  • ya ben hala alamadım
  • ßen aLdım da yazdımLarım hep siLinio
  • bu PES6 yı da hamachiden oynayablecez mi ??
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.