Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittim baktim ben k.cekmecedeyim hic bir yerde bulamadim; en guvendigim bugun kesin getirecek cdciyede maliye gelmis bugun kismete bakrmisiniz ulen
    bazi kestaneler oyunun cikmadigini bile soyledi dusunun nasi bi yerde yasiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

quote:

Orjinalden alıntı: hidolgoo

beğendiniz mi oyunu dostlar...
    oynamak nasip olmadı

valla bana da dostum
  • üsküdarda alan warmı yaw sordum cdcilere 2gün sora gelir dio lavugun biride oyun daha cıkmadı dedi sinir oldum adama iddaa edio bidebi oynayamadım şu oyunu yaw
  • Beyler az önce kurdum oyunu, şimdi oynayacam. Muhtemelen oyundan çıkabilirsem yazarım yorumlarımı.
  • çalıştırınca kernel32.dll hatası alıyorum neden acaba
  • vay be koruma şeklini değiştirmiş konami demek
  • Aynı şeyi banada yaptı bir türlü ne yaptıysam çalıştıramadım oyunu aldık oynayamıyoruz
  • vay be konami de çakallık yapmış
  • http://rapidshare.com/files/923954/Film.wmv.html

ilginç bir gol o kadarda ilginç değil ama bir bakın isterseniz 1 mb

r a p i d s h a r e linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marjinaltr -- 27 Ekim 2006; 22:14:24 >
  • son mesajları atan arkadaşlar mesajlarınızın içeriği çok sakıncalı şeylerle dolu, musakka özellikle pes6 konusunda çok titiz, ceza almadan mesajlarınızı düzeltin derim
  • Arkadaşlar Çok Değişik Bi hata ile karşılaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 27 Ekim 2006; 22:26:46 >
  • Reloaded sürümü nihayet çıkmış, bu arada yazılanlara biraz bakayım dedim, bazı arkadaşlar oyunu yerden yere vurmuş fifa pes savaşı başlamış gibi geldi Boşverin bunları beyler, alın oyunu oynayın, beğenmezseniz oyunu silersiniz gider, gereksiz laf kalabalığı yapmaya gerek yok arkadaşlar. Kimse üzerine alınmasın, kimsenin kalbini kırmak istemiyorum.
  • BAkalım reloaded versiyonunda oyunun kasma olayı nasıl olacak. Gerci Konami kasma olayını doğrulayıp patch üzerine çalıştığını söylüyor ama umut işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beholder

BAkalım reloaded versiyonunda oyunun kasma olayı nasıl olacak. Gerci Konami kasma olayını doğrulayıp patch üzerine çalıştığını söylüyor ama umut işte.

Kasma olayı sürekli olursa oyuna yama çıkar dert etme -gerçi konami pek yama çıkarmıyor ama fanlara ne olmuş -
  • Biseyi cok isterseniz olmaz ya bende bu oyunu bi an once almayi cok istedim nereye gittiysem yoq bulamiyorum bide ustune ustluk bi ton aksilik yapan adamlarda bi b.k tan anlamiyorlar dogru duzgun bi cd olusturammiyolar siyirdim artik sinirden basim carliyor;o kadar cok aksilik olduki bu hafta sonu bulamazsaniz sasirmayin oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: braShıre

Biseyi cok isterseniz olmaz ya bende bu oyunu bi an once almayi cok istedim nereye gittiysem yoq bulamiyorum bide ustune ustluk bi ton aksilik yapan adamlarda bi b.k tan anlamiyorlar dogru duzgun bi cd olusturammiyolar siyirdim artik sinirden basim carliyor;o kadar cok aksilik olduki bu hafta sonu bulamazsaniz sasirmayin oyunu

Aynen yaa oyunu alıp bir an önce oynamayı çok istiyordum ama neticede hayal kırıklığı,oyun çalışmıyor hata veriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: braShıre

Biseyi cok isterseniz olmaz ya bende bu oyunu bi an once almayi cok istedim nereye gittiysem yoq bulamiyorum bide ustune ustluk bi ton aksilik yapan adamlarda bi b.k tan anlamiyorlar dogru duzgun bi cd olusturammiyolar siyirdim artik sinirden basim carliyor;o kadar cok aksilik olduki bu hafta sonu bulamazsaniz sasirmayin oyunu

Bu kadar beklediniz biraz daha sabretseniz olmaz mı? Geç olsun güç olmasın...

• ya daha geçen topic kapandı böle mesajlar yüzünden ayıp ya
  • http://rapidshare.com/files/930725/Film.wmv.html

kalecide var bişey ama anlamadım yav video 500kb

r a p i d s h a r e
  • Bide alipta oynayamayanlar var onlarin durumu cok daha uzucu; sabir arkadaslar cok istemeyin ben oyle yapyorum artik.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.