Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pes 6 herkese hayırl uğurlu olsun ama bu pese ne diyeyim ben artık formalar halen lisansız yazık çok yazık
  • Yavaş yavaş lisans alcaklar artık
  • hamachiyle oynabilcezmi ?
  • arkadaşlar oyun cd cilere düştümü beşiktaşta sinanpaşada varmı bilen varmı acaba.
  • hamachi ile oynanmıyor yine.orjinal lazım.

OyUnU kuramayanlar PM atabilir.
  • Alsam mı almasam mı karar veremedim eksileri çokmuş önceki sayfaları okuyunca bendew bu izlenimi uyandırdı PES 5 de transfer yapıp kadroları güncel yapıp oynasak daha iyi olur çünkü pes 6 nın pes 5 den farkı yok gibi
  • ama olmaz ya KONAMİ bu oyunu biraz geliştirsen hani pes4 pes 6 arasında grafik olarak ne fark var ki yamalarla aynısı oluyor zaten oyunu almadım oynamadım ilk izlenimlerim var arkadaşda gördüm grafik fark yok ses aynı mide bulandırıcı spiker oyunda fiziksel değişimler var daha gerçekçi o kadar
  • oyunu yükledim fakat 1600x1200 high conf. da oyun kasıyor bunun nedeni ne olabilir acaba sistem imzadaki sistemdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uxexes

oyunu yükledim fakat 1600x1200 high conf. da oyun kasıyor bunun nedeni ne olabilir acaba sistem imzadaki sistemdir
    Çözünürlüğü küçültürsen daha az kasar veya kasmaz
  • oyun 2 cd aslında çoklu dil seçeneği olduğu için 3gb a fırlamış bende grafiklerden falan sanmıştım demek ki yine ps2 convert neyse şimdi yüklüyorum
    lisans patchini bulabilen varsa burda bizede haber versin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

oyun 2 cd aslında çoklu dil seçeneği olduğu için 3gb a fırlamış bende grafiklerden falan sanmıştım demek ki yine ps2 convert neyse şimdi yüklüyorum

nası yani toplam 2 cd mi oyun
  • Gerçekten Lisansız oması kötü takım oyuncularının Adları Takımların adları vs..

Ama iyi yönleride çok fazla Pas orta vs. gibi şeyler çok güzel olmuş
  • oyunu 1-2 hün oynayın sonra göreceksiniz ki harika bir oyun hani diyolar ya bazıları bu sene fifa07 oynicam pes6 yaramaz yanılıyolar öle 1-2 maç la tadı anlaşılmıyo bide pc ye karşı oynamak sarmıyo fazla arkadaşlarla oynamak daha zefkli
  • her şey iyi hoş tamam da. koca SPACE tuşunu seçemiyorum kontrollerde. var mı becerebilen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasan

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

oyun 2 cd aslında çoklu dil seçeneği olduğu için 3gb a fırlamış bende grafiklerden falan sanmıştım demek ki yine ps2 convert neyse şimdi yüklüyorum

nası yani toplam 2 cd mi oyun

dvd çok dil seçenekli geliyor
    eğer sadece ingilizceyi yüklersen 1.4gb tutuyor install bu da 2 cd eder

neyse incelememi yapayım

artılar / eksiler

+grafikler gelişmiş saha daha net oyuncuların yüzleri geliştirilmiş
    +ofsayt azaltılmış 1 saat oynadım hiç ofsayta yakalanmadım
    +oyuncu tepkileri fazlalaşmış
    +kaleciler daha zor top kurtarabiliyor
    +top alma kombinasyonu değişmiş depar+pas+ara pas tuşları ile alınıyor
    +sanırım hakemler arası sertlik anlayışı farkediyor tam emin diilim ama johan jansen ile oynadım diğer hakemlerle oynadım baya farketti
    +arkadan yapılan her türlü direk kayma faul ve sarı kart hiç affı yok bu biraz can sıkıcı ama artık rakibe pat küt dalmak yok
    +kar modu direk seçiebiliyor

-lisans yine yok
    -wide camde seyirciler inanılmaz rezalet dümdüz texturelenmiş seyirciler yine hüsran kısacası

dipnot bu oyunu bilgisayarda oynayacaksanız paranıza kıyıp bir ps2 benzeri bir kol alın
    hala bu oyunu klavye ile oynamaya çalışanlara şaşıyorum fifa değil bu pes pes!

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nitrogliserin -- 28 Ekim 2006; 13:51:48 >

• Evet arkadaşlar dünden beri yaklaşık 7-8 maç yaptım ve izlenimlerim gayet iyi.

Öncelikle grafiklerde hafif bir değişiklik olduğunu söylemeliyim. Fakat seyirciler falan yine aynı. Ayrıca oynaışta beklemediğim kadar iyi yenilikler var. Oynayınca farkedeceksiniz, PES 5 ten baya farkı oyunun. Oyuncu animasyonları, tepkileri, düşüşleri, topa vuruşları gayet gerçekçi. Ve beni en çok sevindiren yeniliklerden biri de kalecilerde olmuş. Tek elle top kurtarmaları göze hoş gelen bir özellik. Uzaktan şutla ve karşı karşıya henüz gol atamadım. Kısacası oyun bu sene de geliştirilmiş. Nasıl olur diyoruz ama Konami yapıyor işte. Sadece kaleciler için bile PES 6 oynarım.
  • malesef olnuyor bende denedim ne biçim kontrol yapmış konami yuhh yani
  • bu oyun şimdi ps2 prt dimi demekki ps3 çıkınca pes7 ps3 ten port olacak baya iyi olacak demekki
  • Abi SS deki eos 350D reklamı ne yaw.
  • ps2 den import etmişler kurdum oynadım. xbox360 taki müthiş grafiklerden eser yok
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.