Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torrentten bahsetmek yassak arkadaşım ban yersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: csvortex

Burak_okan

kendi gorusum sadece herkesin gorusune saygılıyım tabi...

Grafikler iyi demek istedim yanlıs anlama ayrıca genel gorusumu ortaya koydum ben belli bi kişiye solemedim...

anladım arkadaşım haklısın zaten çoğu söylediklerinde belki de hepsinde ama onlar da senin gibi gerekçelendirebilirler fifa'yı
    demek istediğim biraz daha hoşgörülü olalım
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cas7

Arkadaşlar reloaded sürümünde de ayni sorun var mi. Space tuşunu kullanamiyorum. Bu konuda cevaplari bekliyorum..

konami'nin saçmalığı işte. sen önceki serilerde olan bi özelliği niye yenisinde çıkarırsın. ne yani maç içinde bir tuşu değiştirmek istesem oyundan çıkmak zorundayım ayrıca space tuşunu kabul etmemesinin sebebi tuşa basınca cancel olarak algılıyor ve kapatıyor.
  • Pro Evolution Management hakkında bir bilgisi olan ...

Bilgiverebilirlermi PC için cıkacak mı??
  • Konaminin yeni lisansları almasını geçtim artık bari elindekileri koruyabilse. Oyunda alman ligi yok. Klüp takımlarını geçtim milli takımların bile lisansı alınmamış. Yine yama beklicez.
  • fifa 2007nin xbox 360 görüntüsü düşünün pes6 görüntüsü nasıl olacak xbox 360da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 28 Ekim 2006; 17:46:55 >
  • YA oyundan super grafik bekleyen arkadaşlara lafım bu oyun asıl olarak ps2 oyunu o yuzden cok fazla grafik beklemek yanlıs olur.Begenmeyenler gitsin fifa oynasın diycem.
    Yannız hala oyunu alamadım Bulamadım İZmir Karşıyakada bulan varsa solesın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: hasan

quote:

oyun 2 cd aslında çoklu dil seçeneği olduğu için 3gb a fırlamış bende grafiklerden falan sanmıştım demek ki yine ps2 convert neyse şimdi yüklüyorum
    lisans patchini bulabilen varsa burda bizede haber versin lütfen

nası yani toplam 2 cd mi oyun

dvd çok dil seçenekli geliyor
    eğer sadece ingilizceyi yüklersen 1.4gb tutuyor install bu da 2 cd eder

neyse incelememi yapayım

artılar / eksiler

+grafikler gelişmiş saha daha net oyuncuların yüzleri geliştirilmiş
    +ofsayt azaltılmış 1 saat oynadım hiç ofsayta yakalanmadım
    +oyuncu tepkileri fazlalaşmış
    +kaleciler daha zor top kurtarabiliyor
    +top alma kombinasyonu değişmiş depar+pas+ara pas tuşları ile alınıyor
    +sanırım hakemler arası sertlik anlayışı farkediyor tam emin diilim ama johan jansen ile oynadım diğer hakemlerle oynadım baya farketti
    +arkadan yapılan her türlü direk kayma faul ve sarı kart hiç affı yok bu biraz can sıkıcı ama artık rakibe pat küt dalmak yok
    +kar modu direk seçiebiliyor

-lisans yine yok
    -wide camde seyirciler inanılmaz rezalet dümdüz texturelenmiş seyirciler yine hüsran kısacası

dipnot bu oyunu bilgisayarda oynayacaksanız paranıza kıyıp bir ps2 benzeri bir kol alın
    hala bu oyunu klavye ile oynamaya çalışanlara şaşıyorum fifa değil bu pes pes!

arkadaşım KAR modunu nasıl açtın acaba?..ben bakındın sadece rain seçebiliyoruz..yanlış yere baktım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 28 Ekim 2006; 18:46:20 >

• ewet beyler sonunda aldım oyunu üsküdardan şimdi birazdan oynucam şu klawye sorunu oluomu bakim
  • -Hayırlı olsun

-Ark için Gebzenin altını üstüne getirdim ama hep PS2 için var PES 6 bi türlü bulamadım
    -
    Eğer nerde satıldığını bilen bir arkadaş varsa söyleyebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 28 Ekim 2006; 19:09:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hasan

quote:

oyun 2 cd aslında çoklu dil seçeneği olduğu için 3gb a fırlamış bende grafiklerden falan sanmıştım demek ki yine ps2 convert neyse şimdi yüklüyorum
    lisans patchini bulabilen varsa burda bizede haber versin lütfen

nası yani toplam 2 cd mi oyun

dvd çok dil seçenekli geliyor
    eğer sadece ingilizceyi yüklersen 1.4gb tutuyor install bu da 2 cd eder

neyse incelememi yapayım

artılar / eksiler

+grafikler gelişmiş saha daha net oyuncuların yüzleri geliştirilmiş
    +ofsayt azaltılmış 1 saat oynadım hiç ofsayta yakalanmadım
    +oyuncu tepkileri fazlalaşmış
    +kaleciler daha zor top kurtarabiliyor
    +top alma kombinasyonu değişmiş depar+pas+ara pas tuşları ile alınıyor
    +sanırım hakemler arası sertlik anlayışı farkediyor tam emin diilim ama johan jansen ile oynadım diğer hakemlerle oynadım baya farketti
    +arkadan yapılan her türlü direk kayma faul ve sarı kart hiç affı yok bu biraz can sıkıcı ama artık rakibe pat küt dalmak yok
    +kar modu direk seçiebiliyor

-lisans yine yok
    -wide camde seyirciler inanılmaz rezalet dümdüz texturelenmiş seyirciler yine hüsran kısacası

dipnot bu oyunu bilgisayarda oynayacaksanız paranıza kıyıp bir ps2 benzeri bir kol alın
    hala bu oyunu klavye ile oynamaya çalışanlara şaşıyorum fifa değil bu pes pes!

arkadaşım KAR modunu nasıl açtın acaba?..ben bakındın sadece rain seçebiliyoruz..yanlış yere baktım sanırım

biliyorsun yazın kar yağmaz bu yüzden winterı seçtikten sonra snow seçebilirsiniz

• utku arkadaşım ben de izmir karşıyakada arıyorum oyunu fakat henüz bulamadım.deniz sinemasının altındaki biyer bugün gelicek dedi fakat en son aradığımda gelmemişti.bulursan bana da bi bilgi ver.
  • ewet beyler oyunu oynadım oyun oynanabilirlik açısından baya iyi olmuş hakemler zırt pırt faul wermio orta acmalar kafa wurusları sutlar pes5deki gibi deil baya iyi olmus yani grafik acısından pes5den fark beklemeyin ama oynanış açısından pes5den daha iyi sonuc olarak konami yine yapmış yapacagını süper bi oyun olmuş pes6ayrıca kontollerde ayarlanabilio program klasöründeki settingsden klavye ayarlarını yaptım
  • ewet beyler tüm formaları yerine getiren option file pes6 içinde cıktı hayırlı olsun buyrun indirin 1.14mb denedim calısıo

http://fpad.filefront.com/?http://files.filefront.com/SWIFTPES6OPTION_PC_vers_UK/;6089151;;/fileinfo.html
  • PES6 DA NELER VAR?

1-Pes5 teki çok çalınan ve adamı deli eden faul kaldırılmış.oyun daha akızı bence çok güzel.
    2-ofsayt olunca bi değişiklik var.oyuna devam ediyorken pat bi bakmışsın replay giriyo araya ,bir garip
    3-18 tane takım bizim istediğimiz gibi doldurmamız için yapılmış.18 tane ayrı karma yapıp turnuva düzenledim.Çok güzel oluyor.Yalnız yapay zekada sorun var.bilgisayar yedeğinde o kadar iyi oyuncu varken tip tip oyuncu oynatıyor.
    4-Şu bizim eski çalım geri gelmiş.pas ve şuta basınca
    5-iki karma takımı karşılaştırabiliyorsunuz.mesela avrupa karması -ingiltere ligi karması gibi
    6-taktiklerde değişiklik var.daha tam çözemedim
    7-bazı oyuncu isimleri gıcık anexx,f.tikki
    8-adamın kafasını köpek kafası yapabiliyorsun
    9-dili ispanyolca başka dil varsa da ben bulamadım.

• Almanya liginde hangi takımlar vardı?
  • Yaw insan baktıkça kıskanıyor
    Mersin de nerden bulabilirim pes 6 bilen varsa bi yazsın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Almanya liginde hangi takımlar vardı?
    Oyunda Almanya Ligi yok kaldırıldı.
  • yaw lisans ve isimler çok önemli diil en güzeli bu oyun patchlerle yeniden doğuyor o süper bn çok takmıom şimdilik oynayıp patchleri bekliom
  • bence lisanslar vede özellikle isimler çok önemli.türk milli takımndaki oyuncuların isimleri evlere şenlik,fenerbahçe var dendi ama herhalde onunda ismi başka ben birtürlü bulamadım,bosphorus diye bir takım var belki odur birde bu patch'lerin çıkması tahminen nekadar sürer??bu haliyle pek bir zevk verdiği söylenemez.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.