Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu ilk oynadığımda hiç sevmedim, hatta silip pes5 in patchlisi oynarım daha iyi dedim. ama oynadıkca öyle güzel şeyleri keşfediyorsunuz ki hayran kaldım şu an. konami gene yapmış yapacağını

pas animasyonları, topun gidişi, uzun top atarkenki animasyonlar, şut animasyonları hepsi gelişmiş, faul olunca oyuna topu hızlı sokma özelliği, yağmurda futbolcuların ıslak çim yüzünden kayıp düşmesi, offside olduğunda 3-5 saniye daha devam edebilmek, kalecilerin mükemmel top kurtarış animasyonları (özellikle kalın yazdım, kalecilere laf etmiş bazı oyunu anlayamamış şahıslar.) rakipten topu almak için kayarak müdahale ettiğimizde ne taraftan kayıyorsak o yöne göre rakip oyuncunun düşmesi, plase şutlar, yeni hareketler, yeni kafa topuna çıkma animasyonlar, yeni ara videolar, yeni gol sevinçleri.. hepsi mükemmmeel..

pes i iki gol atıp takımı yenip kapatmak, olarak sanan insanlar gene çamur atmaktan geri kalmamışlar oyuna.

Kral yeniden geri döndü..

Brezilya - İngiltere final maçımda Helikopterle yukarıdan çekilen stadyumun ve şehrin ışıklarının görüntüsü... MÜKEMMEL!

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ekim 2006; 0:44:13 >

• yaw riberyide aynısı yapmışlar scarface ribery

• quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Arkadaşlar oyunu kurdum oynuyorum gayet güzel fakat pes 5 te de olan ve benim nsl yapılacağını unuttuğum bir problemim var oyunu oynarken ekrandan akan şeffaf şerit gibi birşey var bunu çözmenin ekran kartı ayarlarından bir yolu vardı bi özelliği kapatıyorduk ama ben hangisi olduğunu unutttum yardım ederseniz çok sevinirim.
    Not:Ekran kartım 6600 gt

dikey senkronizasyon için bekleme

wait for vertical sync

olması lazım..always on diyeceksin
  • oyun gayet guzel olmus bugun elıme gectı grafıklerde yeterlı duzeyde bence bıde patch cıktımı ıyıce zevklenır ama fınaller yaklasırken pek ıyı olmadı bu oyun yagmuru :)herkeze ıyı oyunlar
  • Dikey eş zamanlama yani vertical sync olması lazım onu aç. Düzelir.
  • bugün çıktı
  • Beyler bugun uzun aramalarim sonucunda oyunu aldim (saat 23 sularinda ) ama sizi temin ederim ki tum ugrasmalarima yorgunluguma degdi.Boyle guzel bir oyun yapilamaz inanin bana arkadasinda dedigi gibi kusursuz olmus.Cok mutluyum oyun gercekten kafadan sizi 7 ay bilg basina baglar ein olun.Siz kotu diyenlere inanmayin ben gercek bir pes sever olaraktan diyebilirm ki hayatimda oynadigim en iyi futbol oyunu inanin bana hersey cok oturmus yerine super super super

He birde bisi soyliim;oyun 3 cd ; sakin 5 cd falaln almayin.Kurulumsa problemsiz soyle rarli dostalari bir klasore cikartiyosunuz daha sonra ordan oyunu kuruyorsunuz ve malum seyi kopy paste yapiyorsunuz bu kadar daemon toolsa gerek yoq aynen callisiyo zaten

• @microph arkadaşın verdiği option file patchler gelene kadar işimiz görür arkadaşlar, tavsiye ediyorum.

@TµGy o görüntü gerçek mi yaw? Süpermiş cidden. Bu arada hoşgeldin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snake Pliskin

@microph arkadaşın verdiği option file patchler gelene kadar işimiz görür arkadaşlar, tavsiye ediyorum.

@TµGy o görüntü gerçek mi yaw? Süpermiş cidden. Bu arada hoşgeldin.

gerçek tabi. final yada yarı final yada çeyrek final maçlarında böyle helikopterden görüntüyle giriyor oyuna. (tabi her zaman aynı olmuyor) hoşbulduk :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 29 Ekim 2006; 1:04:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: microph

ewet beyler tüm formaları yerine getiren option file pes6 içinde cıktı hayırlı olsun buyrun indirin 1.14mb denedim calısıo

http://fpad.filefront.com/?http://files.filefront.com/SWIFTPES6OPTION_PC_vers_UK/;6089151;;/fileinfo.html

teşekkürler

• tugy sen hangi koğuştaydın karşılaşmadık yaw hoşgeldin tabi bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Ekim 2006; 1:07:19 >
  • Arkadaşlar ben oyunu daha oynamadım ama arkadaşım oyunun tuş ayarlarını yapamamış(klavye için),button configurasyon'dan sonra direk gameped
    ayarlarının olduğu bölüm geliyormuş,klavye ayarlarını bulamamış,klavye ayarlarının nerden yapılacağını bi yazarsanız sevinirim....
  • İnşallah oyunda arayüzü güzel bir şey yapmışlardır.
  • Halletmiş arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

tugy sen hangi koğuştaydın karşılaşmadık yaw hoşgeldin tabi bende

biz diğer pes topicinde torrent muhabbeti yüzünden gittik bidaha o konlara girersem..
  • aynen allah düşürmesin
  • Arkadaşlar tamam kaleciler Pes serisinde gördüğüm en iyi kaleciler de bazen gereksiz yere boşa uçuyorlar. Neyse görmezden gelerek de oynarız.

Bu arada mesajlarımıza dikkat edelim arkadaşlar. Silinen mesajlar yüzünden topic daha fazla sayfalı gibi gözüküyor, son sayfayı açamıyoruz.

@forious sen de hoşgeldin bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brotcinekmegi -- 29 Ekim 2006; 1:38:05 >
  • hoşbulduk kardeş
  • ana menü

• abi ana menüden bahsetmiomda bu grafikler neden pc de iyi değil bnde ps2 dede war ve gayet "süper" anlamadım bu işi açılayacak warsa beklerim
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.