Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 6 (2006) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.269
Cevap
0
Favori
81.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Almanya liginde hangi takımlar vardı?
    Oyunda Almanya Ligi yok kaldırıldı.
    Tamam işte Almanya liginde hangi takımlar var gerçekte diyorum
  • İnşallah Lan olarak oynanabilir, zaten kotalı internet, 2 arkadaş ağda oynamak için, bir de kotayı yemeyelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Almanya liginde hangi takımlar vardı?
    Oyunda Almanya Ligi yok kaldırıldı.
    Tamam işte Almanya liginde hangi takımlar var gerçekte diyorum

bayern munich, borussia dortmund, herha berlin, werder bremen, bayer leverkusen, stuttgart ... vb.

• Bayern Munich bağımlılarına yazık olmuş.Diğelerine de tabi
  • Belki "Diğer takımlar" bölümünde vardır.
  • Sanmam ama olabilirde bi ihtimal oyun yüklü olan arklar bakabilirlermi acaba varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powersupply

İnşallah Lan olarak oynanabilir, zaten kotalı internet, 2 arkadaş ağda oynamak için, bir de kotayı yemeyelim

oyunda lan yok malesef konamiye
  • diğer takımlar bölümünde bayern munich var
  • Ben Master lig e başladım very hard da oynuyordum ilk maçı zar zor kazandım bu arada oyunda da beşiktaş baya dandik .Yani oyun gerçekçi olmuş
    Neyse konumuza donelim ikinci maçımda 1 0 yeniliyorken adamlar son dakikalarda kanattan atak yapıyolar bende içerde adam tut radara bak falan derken baktım adam korner direginin oraya gitti arkasını dondu
    Top saklıyo namussuzlar...Anlıcanız pes 6 da fairplay yok

Oyun pes 5 ten cok daha zor olmuş diyebilirim ve boyle yenilikler ufak deişiklikler bile güzel

• sonunda bana da nasip oldu oynamak

1 dvd 5 ytl neyse önemsiz yerleri geçelim

oyunda ilk şaşırtan şey açılış videosu yok..acaba bende mi çıkmadı kimsede mi yok (benim pes5de de kafasına göre çıkıyodu ya da çıkmıyodu)

menüler gayet güzel olmuş..kontrol ayarlayamama vs sorunları olmadı bende..windowstan yaptım herşeyi..oyuna direk girdim

oyunda ilk göze çarpan oyun çok yavaşlamış..öyle ki dandik takımlarla oynuyosan maç sonunda staminalar azalınca oyun resmen 2.lig maçına dönüyo

oyuncuların özellikleri belirgin olmuş mesela marsilie seçince top ayağına gelince direk riberyi tanıyabiliyosun koşuştan falan..ribery için böyleyse diğer yıldızlar nasıldır oynadıkça görücez..

kaleciler çok iyi hakemler çok iyi..defanslar mal..cpuya karşı oynayınca en yüksek zorlukta bile defans cezasahasına gömülüyor..yani kaleciyle karşı karşıya kaldım sanıp da son anda 2 defansın çıktığı oldu

grafikler bence gayet güzel..formalar daha kaliteli olmuş..

bir de ara videolar çok güzel..baya ekleme olmuş..bir tanesinde dk90da uzaktan çok güzel bir şut çekti elemanın biri kaleci zar zor attı kornere o sırada aravideo girdi 2-3 kişi koştu kaleciye tebrik etmeye kaleci de korner atılacak gidin gibisinden ittirdi..dedim noluyoruz

daha 3-4 maç yaptım master ligde..maçlar çok kısır yakaladığını atacaksın..alıştıkça daha kreyatif oluruz herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 28 Ekim 2006; 23:19:00 >

• 1 dvd 5 ytl neyse önemsiz yerleri geçelim ( pekte önemsiz sayılmaz bu haber )

planlarıma göre sabah oynuyo olucam yeter bu kadar bekledigim son sürat devam ediyorum :] iyi eglenceler bol goller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 28 Ekim 2006; 23:02:00 >
  • Nasi yane başlangıç videosu yokmu?
    Tbrkler valla

Oyun yavaşmı cidden?Sana öyle gelmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 28 Ekim 2006; 22:56:53 >
  • bende bizim burdan flatout2 dvdsi almıştım içinde oyunun müzikleri yoktu
    madem dvd yapıyon içinde neden müzikleri yok, oyunun müzikleri de baya güzeldi metal şarkılar fln vardı
  • quote:

Nasi yane başlangıç videosu yokmu?
    Tbrkler valla

vallaha oyuncular pes5 deki gibi kıvrak değil..hele defans oyuncuları resmen koşamıyor desem yeridir..

oyun yavaşlamış o yüzden de daha gerçekci olmuş..hurra hücum hurra defans yok artık..hazırlık pası falan yapman lazım..

• OYUN AÇILMIYOR ACAİP SİNİRLİYİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSTy!!!

quote:

Nasi yane başlangıç videosu yokmu?
    Tbrkler valla

vallaha oyuncular pes5 deki gibi kıvrak değil..hele defans oyuncuları resmen koşamıyor desem yeridir..

oyun yavaşlamış o yüzden de daha gerçekci olmuş..hurra hücum hurra defans yok artık..hazırlık pası falan yapman lazım..

Oyunu bence biraz fazla yavaşlatmışlar,super patch gibi hızlandıran bir patch şart

• No-DVD si çıkmış..
  • Sadece 2 maç yaptım. Top player anladığım kadarıyla en üst seviye oluyor. Şimdilik şunları söyleyebilirim.

1. Oyun yavaş oynanıyor. Pas atınca özellikle top yerini bulana kadar kademeye girme şansı artıyor.

2. Faul sistemi tamamen değişmiş. Tabi ki olumlu yönde ama arkadan müdahalelere dikkat.

3. Kalecilerde gözle görülen bir gelişme var. Tek el olayı da güzel.

4. Grafikler ise PES 5 ten de daha iyi değil hatta Uzun ince sanki oyuncular uzun ince ve surat kıvrımları da biraz tuhaf olmuş.

5. 2 maç oynadım top playerde Manchester-Barcelona 3-0, Roma-Olimpic Lyon 5-1 oyun daha kolay gibi geldi. Ama dediğim gibi 2 maçla ölçü olmaz.

6. Saha içi animasyonları ve maç esnasında animasyonlar da azalma var gibi.

7. Lisans sayısı az. Bundesliga yok tabi. Ama yama çıkcaktır yakın zamanda.

8. Oyunu hep wide camera açısında oynadığım için bug var mı diye bakamadım ama gol olunca birbirine sarılan oyuncuların içiçe geçmesi moralimi oldukça bozdu.

9. İngilizce spiker yine iyi değil. İspanyolca yı dinlemek daha zevk veriyor açıkçası.

10. PES 6 klasöründen setitng den tuşları değiştiriyoruz ancak Space tuşuna izin yok. 1,5 yıldır kullandığım tuş yalan oldu.

11. İlk defa oyunu açınca konami yazısından evvel zorluk seçme ekranı geliyor ki çok şaşırdım. Gereksiz bir şey. Onun yerine options bölümüne tuşları süzeltme için bölüm koysalardı daha iyi olurdu.

12. Taraftarlar aynı tas aynı hamam.

Genel olarak böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 29 Ekim 2006; 3:06:15 >

• Bu gidişle Yarın oyunun setupı elimde olucak hadi bakalım
  • Arkadaşlar oyunu kurdum oynuyorum gayet güzel fakat pes 5 te de olan ve benim nsl yapılacağını unuttuğum bir problemim var oyunu oynarken ekrandan akan şeffaf şerit gibi birşey var bunu çözmenin ekran kartı ayarlarından bir yolu vardı bi özelliği kapatıyorduk ama ben hangisi olduğunu unutttum yardım ederseniz çok sevinirim.
    Not:Ekran kartım 6600 gt
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.