Ben oyunu kurdum açtım. Sorun yaşayanlar daemen tools sürümlerini güncellesin.
Yanlız İki sorunum var:
Oyunda klavye ayarları yapılmıyor yada ben yapamadım hazır bir kaç ayar var ama PES5 deki gibi istediğim gibi tuş atayamıyorum. Klavye seçeneği yok??? Controller diyorr o ne demek şimdi?
Birde grafik ayarları yok nerden ayarlıyourz çözünürlüğü felan?
Selamlar;valla korsanı özendirmek gibi olmasın ben Konya'da her yerde bulabiliyorum ama siz Beşiktaş'ta bulamamışsınız...
Oyuna gelince oyunu almadan önce buradaki yorumları okuyup baya üzülmüştüm ama oyunu alınca üzüntüye yer kalmadı bence oyun oldukça güzelleşmiş.Belki beklenen derecede güzelleşmemiş olabilir ama Pes 5'i modifiye edecek kadar da değil...
Öncelikle oynanabilirlik artmış pozisyona girmek daha kolaylaşmış yalnız ben bilgisayarla karşılıklı değil arkadaşla oynadım bilgisayarın zorluğu konusunda pek bir bilgim yok.
Kaleciler denildiği gibi karşı karşıya aslan kesiliyor en olmadı çalımı yedikten sonra bile rakibi düşürmeye çalışıyorlar,tek elle top çıkarıyorlar ancak uzaktan şutlarda bence hala istenildiği kadar etkili değiller.
Hakemler her pozisyona faul çalmıyorlar bence oyunun en büyük artısı bu,arkadan dalmalara vs.. de pek tavizleri yok.
Oyuncuların maç içi tepkileri çok artırılmış güzelleştirilmiş,karşılıklı oynayacağınız karşılaşmalar için 2 ayaklı oynama özelliği eklenmiş.Oyuncuların yüzleri çok rahat seçilebiliyor.
Makineyi de gerekli ayarlardan sonra pek de zorlamadı...
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
Abi SS deki eos 350D reklamı ne yaw.
reklam almış pes :D
hasan bilmiyorum cdcide varmı yokmu
sarpuli settings.exe var oyunun klasöründe control ve grafikleri ordan ayarla
quote:
Orjinalden alıntı: sarpuli
Ben oyunu kurdum açtım. Sorun yaşayanlar daemen tools sürümlerini güncellesin.
Yanlız İki sorunum var:
Oyunda klavye ayarları yapılmıyor yada ben yapamadım hazır bir kaç ayar var ama PES5 deki gibi istediğim gibi tuş atayamıyorum. Klavye seçeneği yok??? Controller diyorr o ne demek şimdi?
Birde grafik ayarları yok nerden ayarlıyourz çözünürlüğü felan?
Oyunun kurulu olduğu Program Files'ın içerisinde settings var ayarların tamamı orada (çözünürlük de dahil) .Klavyenin yerini Keybord almış istediğin gibi tuş atayabiliyorsun eğer klavye+joystik ile oynayacaksan tavsiyem 2. kontrolleri joystik olarak ayarlaman...
Grafiklerde kesinlikle gelişme var. Ayrıca SS'ler çok bozuluyor. Kendiniz göremeden karar vermeyin grafik kalitesi hakkında.
Arkadaşlar oyunu çalıştırdım ettim ama oyunun klavye ayarlarını bir türlü yapamadım, biri yardım ederse çok sevinirim.
Şut : D Pas : S Orta Kesme: A Hızlı Koşma : E Adam değiştirme : Q
olmasını istiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: | Spooky |
Arkadaşlar oyunu çalıştırdım ettim ama oyunun klavye ayarlarını bir türlü yapamadım, biri yardım ederse çok sevinirim.
Şut : D Pas : S Orta Kesme: A Hızlı Koşma : E Adam değiştirme : Q
olmasını istiyorum.
değiştirmek istiyorsan oyunun klasoru içindeki settings.exe yi çalıştırıp ayarları yapıcaksın
bende pes5 var hergun oynuyorum şimdi pes6 cıkacak kim bilir ne kadar oynarım şimdiden herkezim pes6 sı hayırlı olsun diyorum
şimdi bu pes6 ps2 den çevirme o zaman pes7 ps3 ten rip olacak
Gereksiz mesajlar silinmiştir. Lütfen oyunu tartışalım, korsanını nerden bulacağınızı değil.
her sene pesi orjınal alırdım ama bu sene almıcem. ne bu ya konamı bızı salakmı sanıyor. 2-3 degısıklık yenı oyun dıye yuttur. ben artık grafıklerde degısıklık ıstıyorum anımasyonlarda kupa torenlerınde mac basında degısık anımasyon ıstıyorum. daha lısanları alamıyorlar. Alman lıgı yok bırde utanmadan nasıl olsa patchmakerler yapar dıye bır lıg bolumunu bos bırakmıslar. seyırcı desen en ust kameradan oynarken stada duz yapıstırmıslar anladık ps2de kasıo ama pcde ınsanla bu grafıkle oynatmaya hakkı yok. tamam oynanabırlık dahada ıyılesmıs ona bır dıyecegım yok. bununla yetınenlerede bır dıyecegım yok ama kendınızı kandırmayın bırde grafıkler dahada gelısmıs demıyorlarmı ııce uyuz oluyorum ac pe4de bak hangı degısıklık. sadece oynanabırlık bıraz degısmıs o kadar. helal fıfaya belkı kotu dıyen olabılır hatta oyun bazılarına gore kotu olabılır ama 2006-world cup ve 2007 hepsı bırbırınden farklı en basta anımasyon olarak adamlar calısıyo 50den fazla stadda bunun en basta kanıtı. onlarında sorunu kupa torenı yapmıyorlar en azından pesde kupa toreni var. kısaca pcde adam akıllı tam 4-4luk dıyecegım bır futbol oyunu yok..
quote:
Orjinalden alıntı: ploff
her sene pesi orjınal alırdım ama bu sene almıcem. ne bu ya konamı bızı salakmı sanıyor. 2-3 degısıklık yenı oyun dıye yuttur. ben artık grafıklerde degısıklık ıstıyorum anımasyonlarda kupa torenlerınde mac basında degısık anımasyon ıstıyorum. daha lısanları alamıyorlar. Alman lıgı yok bırde utanmadan nasıl olsa patchmakerler yapar dıye bır lıg bolumunu bos bırakmıslar. seyırcı desen en ust kameradan oynarken stada duz yapıstırmıslar anladık ps2de kasıo ama pcde ınsanla bu grafıkle oynatmaya hakkı yok. tamam oynanabırlık dahada ıyılesmıs ona bır dıyecegım yok. bununla yetınenlerede bır dıyecegım yok ama kendınızı kandırmayın bırde grafıkler dahada gelısmıs demıyorlarmı ııce uyuz oluyorum ac pe4de bak hangı degısıklık. sadece oynanabırlık bıraz degısmıs o kadar. helal fıfaya belkı kotu dıyen olabılır hatta oyun bazılarına gore kotu olabılır ama 2006-world cup ve 2007 hepsı bırbırınden farklı en basta anımasyon olarak adamlar calısıyo 50den fazla stadda bunun en basta kanıtı. onlarında sorunu kupa torenı yapmıyorlar en azından pesde kupa toreni var. kısaca pcde adam akıllı tam 4-4luk dıyecegım bır futbol oyunu yok..
her zaman daha iyisini beklemek tüketicinin hakkı ama zamanında winning eleven pcye çıksın diye konamiye mail yağdıranları ağlayıp zırlayanları () düşününce oyunun direk ps2den pcye çevrilmesi bile bence büyük birşey..yani adamlara ps2de grafikler kötü diye pcde de mi kötü olacak vs diye şikayet ediyoruz ama zamanında da ps2den pcye aktarsınlar oyunu diye atılmadık takla kalmadı..ilk pes3 pcye çıkmıştı galiba o zaman kimse grafik şöyle orası böyle demiyordu aç gibi saldırıyorduk oyuna..bu oyun ps3den pcye aktarılana kadar grafiklerde birşey beklemeyin hatta daha da kötüleşebilir örnek olarak taraftarları fifa99daki gibi duvar olmasını gösterebiliriz pes3de veya pes4de taraftarlar iyiydi ama oyun kasıyordu pes5de kapattılar tepki alınca duvar koydular..
fifanın kendini geliştirmesi konusunda da haklısın adamlar ilerliyor ama futboldan zıt bir yönde ilerliyor..grafikler geliştikçe kötüleşiyor oynanış geliştikçe oyun iyice dayanılmaz hale geliyor..pes hiç olmazsa oynanabilirliği koruyor amaçları da o zaten.pes6nın çıkacak patchlerle mükemmel olacağına inanıyorum gençler şimdiden başlamıştır çalışmaya
Yakın mesafeden bir ss daha.
arkadaşlar sistem gereksinimleri nedir? bilen var mı?
en düşük P3 1000 fx 5200 ve 256 ram 5 gb filanda boş alan olsa yeter tahminimce dayım amd 1000 256 sdram ve 9550 ile en düşükte kasmadan oynuyordu pes5 i
Arkadaşlar oyun yine PES5 gibi, PS2 versiyonuna göre yavaş olmuş.Umarım patch çıkarılıp halledilir
Eskişehir'e gelmemiş.
Arkadaşlar reloaded sürümünde de ayni sorun var mi. Space tuşunu kullanamiyorum. Bu konuda cevaplari bekliyorum..
bence klavye ile oynamayın alın ucuz bi usb joistik keyfi 2 katına çıkıyo
quote:
Orjinalden alıntı: burak_okan
quote:
Orjinalden alıntı: csvortex
Herkese SLM...
---------------------------------
Pes ile FIFA'yı karsılastıranlara Gülüyorum.... Adamların K.ÇI sıkıtıstı Diye Turkiye gibi bi ulkede %1 bile satmayan bile satmayan bi oyun korktuklarından Turkiye Ligi Koydular...
FIFa cılarda konusuyor FIFa konami deki Calısanları Satın Almadan Pes'i Gececigini Sanmıyorum..
Ben Daha Oynayamadım Pes 6 yı ama bu oyunun Grafikleri hakkında günümüz oyunlarına gore dusuk ama hiç olmassa FIFA'daki gibi Çizgi Film gibi deil
FIFA oyununda aynı sekil golu 10 macta 20 kere atarsın ama Pes de ... bir kaç kere oynim dedim FIFA 07 denen ne oldugu belirsiz bu şeyi skorlar.... 5-4 6-5 7-4... dünyanın hangi yerinde böle bir maç var mı? kardeşim...
Pes e kolay diyenler oyunu bilgisayara gore degerlendirmeyin... Multi Oynayın Aynı PC den bakalım o zaman nasıl oluyo.. ayrıca Biraz Puan Toplayıp 6 Yıldız da oynayın yine kolay oyun.... Put Gibi Oynayan CPU ile olculmez oyun (FPS deilki bu Singleplayer da deil)
FIFa yı 2 senedir oynamıyodum FİFa da cok kolay daha ilk macımda WorldClass a 4 attım yani .. konusmayın sonucta Grafik falan Filan hikaye oynanıs PES daha guzel oldugundan FIFa Pes'in 10 km yanından bile geçemez ....
İyi Grafik Bekleyen ler 2007 nin ortalarında PS3 için cıkacak olan Next-Generation PES 2007 yi beklesin Tabi Parası PS3 alacak kadar cok olanlar.
sanane arkadaşım herkesin kendi fikridir!!! yok gülüyorum yok konuşmayın grafikler falan hikaye...zart zurt herkes neyi beğenirse onu oynar senin kimseye gülmeye konuşma demeye falan hakkın yok haddini bil bence bu arada ben de pes oynuyorum söyliyim fifacı değilim yani